Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Posibil OZN [Deva, jud. Hunedoara] [24 ianuarie 2007]

Creat de Necunoscutul, 25 Ianuarie 2007, 17:54:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

spooky

ProTV riposteaza... cu o stire:

http://www.protv.ro/stiri/social/aparitii-misterioase-deasupra-orasului-deva.html

aveti si inregistrarea video.

Citat25 ianuarie 2007, 22:34, Pro Tv
Apariþii misterioase deasupra oraºului Deva
Un tânãr pasionat de astronomie a filmat un obiect luminos care, susþine el, ar fi un OZN. Nici specialiºtii de la staþia meteo nu exclud aceastã variantã.

Tãnãrul a urmãrit strania apariþie timp de aproape o orã. Corpul luminos a apãrut într-o zi seninã deasupra pãdurii Bejan. Se miºca foarte puþin ºi avea o formã ciudatã.

Dupã ce ºi-a petrecut ultimii patru ani studiind tot ce a fost scris despre OZN, tânãrul nu are nici un dubiu. Corpul strãlucitor este cu certitudine un OZN.

Specialiþtii de la staþia meteo Deva nu exclud varianta unui obiect neindetificat. În acelaºi timp poate fi vorba ºi despre un satelit.

În cazul în care va mai apãrea ºi în zilele urmãtoare, vor monitoriza ºi corpul neindeficat încã mai ales cã din imagini nu îºi pot da seama exact despre ce este vorba.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jackie28t

#31
Poate ca cineva ar trebui sa-l invite pe acel tanar aici pe forum.Sunt atatea lucruri de invatat si de discutat.LOL  :-D

spooky

am pus stirea pe prima pagina...

ce ma amuza e faptul ca intotdeauna protv apeleaza la acesti "specialisti", cum sunt cei de la statia meteo din Deva... care confirma posibilitatea de a fi OZN sau un satelit...  :rocket:
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

APOLLO

Dragii mei , postul asta de umplutura ,numit si PRO TV , numai STIRI nu are.Daca urmariti mai cu atentie o sa intelegeti ce zic.Nu mai promovati balivernele astea.Copilu` ala era si el fericit ca a bagat tacsu` rata si i-a laut camera cu care sta "la oki" toata ziua.
Deva e un oras relativ mic (aprox.80.000 loc.) si asezat in mare parte dinspre cetate inspre Sibiu.Deci daca esti devean sau locuiesti macar de cativa ani in Deva iti dai foarte usor seama ca in drept cu verticala padurii Bejan rasare Venus (an de an , culmea... :? :-D),dar e adevarat ca la apusul Soarelui e foarte luminata si pare a fi "altceva",dar NU E !
Deci copilasu` saracu` n-a fost initiat de parinti in "tainele universului" si nici nu cred ca s-a uitat la cer de 10 ori in viata lui,atunci normal ca vede numai OZN-uri. :evil:

P.S.:Scuzati-mi tonul ,dar de vreo 4 ore ma chinui sa invat pt. maine la examen la o oarecare materie "interzisa"...pt mine......Dar in fond am dreptate.
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

ryn

Asteptam confirmarea ta Apollo. chiar sa faci cateva foto cu venus sau sa tragi cateva cadre. Nu multe ca pe urma ajungi la stiri! :evil:

APOLLO

Da...la stiri  :-D O sa fac cateva poze cand ajung iar p-acasa.Poate chiar o sa prin "ceva" prin poze  :-)
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

ryn


Arckadii

Foarte ciudat. stirea din Deva a ramas pe site ProTV insa cea noua de ieri 29-01-07 nu mai este de gasit.
Te pune pe ganduri
Numai bine,
Ark

cristi

normal nu vedeti ca stirile cu oznuri sunt date la sfarsitul buletinului.. azi la stirile de la 13 a dat despre oznul din hawaii la 13:42 deci nu are rost sa discutam.. romanii nu gandesc de obicei atat de mult si nici nu au timp ei tre sa se gandeasca la ce o sa manance maine nu ii intereseaza de oznuri iar stirile sunt facute de niste posturi care vor bani astfel ca vor da publicului ce vrea (ex:ion comite incest cu sora sa ioana iar sotul acesteia ii omoara pe amandoi.. dupa ce a infaptuit aceasta grozavie se arunca cu capul de un copac lasand in urma 15 copii 3 baieti 10 fete si doi de sex necunoscut) astea sunt stirile zilnice iar cei care vor sa caute adevaratele raspunsuri sunt tratati in batjocura si chiar nebagati in seama..

Pot sa pun pariu cu oricare dintre voi ca daca ar ateriza o "mothership" din ea ar cobora niste omuleti gen close encouters si ar spune ca ei ne-au facut.. aceasta stire ar fi data pe la jumatatea buletinului de stiri si 70 la suta din oameni ar schimba canalul sau sar uita in continuare si ar zice ..hmm am mai vazut filmu asta... da acu tre sa ma culc ca maine tre sa muncesc din greu..

toma

Am mai zis-o si o repet, cu riscul de a lua iar bobirnace (defapt idea a mai spus-o si altcineva, fara sa fie tras la raspundere :roll:):daca toata ziua visezi la OZN-uri [repet, si o sa repet in continuare: OZN= Obiect Zburator Neidentificat!(chiar daca intr-o fotografie sta pe loc, nu zboara :wink:) Nu nava extraterestra, nu lamurieni sau martieni! Abia cind devine OZI adica identificat, putem vorbi de avioane, nave etraterestre, sateliti, martieni sau mai stiu eu ce!], apoi orice luminita ti se pare OZN! Si asta cu atit mai mult cind, nu aduc in discutie motivele, nu ai o cit de mica informatie legata de fenomenele conexe subiectului ce te intereseaza! Un simplu apel la cultura generala ar fi lamurit lucrurile: Venus sau Luceafarul de seara (in lunile de iarna) si Luceafarul de dimineata (in lunile de primavara)  Deci, s-ar putea sa vedem in curind o noua serie de "OZN"-uri autohtone, filamte in primele ore ale diminetii.  :fullmoon: Asta daca amatorii de publicitate personala se trezesc cumva la ore asa matinale! :roll:
Antenele teveriste nu pot fi acuzate decit de goana dupa senzational. Nimic anormal si nimeni nu se face de ris! Senzational=>rating=>bani! Partea proasta e alta: implicarea numelui institutului meteorologic. :oops: Salariatii de acolo ar fi trebuit sa stie (asta numai daca nu s-a vorbit cu portarul, femneia de servici sau electricianul), ei nu au absolut nici o scuza!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)