Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Faclie sarcofag

Creat de ryn, 29 Iunie 2005, 15:53:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Nox

Da...si mai e o chestie in dreapta personajului...n-am nici cea mai mica idee ce poate fi.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

pri3st3ss

poate fi o faclie...iar in brate tine ceva ce seamana cu un hipopotam...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

lylyt_ice

cred ca stiu in mare despre ce este vorba;cu mult timp in uma ereau religii care credeau ca ingerul mortii,da inapoi anumitor oameni sufletul si ii mai lasa pe pamant sa rezolve anumite treburi importante,de aceea ,cand cineva murea,i se punea un fel de "bucium"care iesea din sicriu,pana in afara mormantului,iar in caz ca se trezea,(din moartea clinica)putea respira si suna prin acel "bucium",facindu-se auzit de departe si astfel salvat(scos din mormant).Pentru acelas scop, se obisnuia sa se puna langa mormint si un fel de canistra cu apa care avea un fel de furtun care ducea pana la sicriu.De aceea a ramas pana in zilele noastre(probabil)acest ritual de a cara apa un anumit nr.de zile dupa inmormantarea cuiva.Este posibil(?)ca ingerul de pe acea piatra sa fie ingerul mortii ,care tine in mana acel "bucium"iar in brate are sofletul pe care vrea sa-l dea innapoi defunctului.Ce se vede in dreapta,poate fii canistra cu apa proaspata,cu furtunul respectiv.Poate de aceea ingerul are si o figura mai matura,ci nu a unui ingeras copilaros. :? :? :?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?