Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Povestile Seherezadei sau 1001 de nopti pe RUFON !

Creat de Shadowman, 20 Ianuarie 2007, 18:45:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

xennon_2000

dupa cum stiati traim intr-o lume bezmetica plina de sceptici si scepticism...cine sa mai creada oare?

sxn_b

Lasa, xennon, e bine sa mai fie si sceptici. Iti dai seama cum ar fi daca nu ar exista sceptici? Toti ar crede orice fals si nu s-ar mai cauta dovezi.  :wink: :-)

xennon_2000


Shadowman

#18
Citat din: baaron din  08 Februarie 2007, 20:28:50
:-D :-D :-D
Tare faza Shadowman...am citit articolul cap-coada si a fost un deliciu...Thanks

  Gluma,gluma, dar o saminta de adevar poate exista... :-)
  E posibil sa se fi infiltrat "serpilieni" si "balaurieni" printre noi ! Cum ii depistam...?
  E straniu ca nu se gasesc urme palpabile,inregistrari radar si video credibile...Ori vreun "pestilian "in carne si oase care sa-l expunem la Muzeul Antipa...
  Stii ce cred...? Astia s-au infiltrat peste tot ! Daca nu umbla deghizati ,sigur au implantat in unii niscai cipuri (poate dintr-un material organic,biologic !-de nu-l depistam... ) Prea dispar urmele ,prea sufera martorii de amnezie,prea se pierd inregistrari sau dispar martori subit...Poate sunt chiar in comisiile de ancheta a cazurilor OZN...!  :-D  Lucreaza la radare,poti sa stii...? Or fi prin redactii de specialitate (dosesc scrisori si mesaje ale celor care au vazut ceva ...) pe siturile de UFO si ET (intercepteaza mesaje),pe la televiziuni (fac emisiuni pentru subcorticali sau primate...) pe forumurile de pe Net (vin cu argumente ilare in favoarea inexistentei lor ,deschid topicuri care critica pe observatorii OZN-urilor sau topicuri care distrag atentia poblicului...),pe la "dosare"... :wink:
  Sa stii,e posibil sa avem "balaurieni" prin preajma...  :lol: N-ai auzit ce-a spus un cosmonaut american ?
  SUNT PRINTRE NOI !  :evil: :evil: :evil:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Arckadii

uite shadowman, eu ca un celuli-broscoli-reptili-pestili-pasari-humanoli-an as fi vrut sa spun ca sunt ce sunt si nu mi-e rusine:) dar daca vrei sa ma pui la Antipa, nu ma mai bag. Prea multe paianjini-liliacili-etc pe acolo:))
Ark

butterfly2crazy

ei shadowman cum ii depistam?esti culmea iti si spune:le bagam degetul in pleoapa...si dak nu simtzim curent pe spinare vb cu  ei ..dak nu is clar reptilieni!iti zic eu :lol:

baaron

#21
                                   "Ei" sunt printre noi


Parerea mea... :-D :-(

1.Zeii au fost printre noi din cele mai vechi timpuri si sunt si astazi indiferent ca îi numim zei, dumnezei, intra sau extraterestrii, îngeri sau diavoli....

2.Noi oamenii am devenit tot mai instruiti si mai receptivi, ei, zeii au devenit tot mai circumspecti: Viclenia si diversiunea lor e cu un pas înaintea perspicacitatii omenesti. ...sau cu mai multi.
Nici nu s-ar putea altfel...

3.Una din marile diversiuni la care ne-au supus a fost ca ne-au deprins cu ipocrizia...
Mincina a devenit nu numai derutanta ci chiar ne-a schimbat modul de viata.
Mintind în orice împrejurare, am devenit neîncrezatori.
Cui îi place sa fie mintit !
Nu mai avem încredere în nimeni si în nimic...numai ca fiecare în parte nu putem asimila si filtra toata cunoasterea lumii, vremea marilor enciclopezi a trecut. Asa încât acum trebuie sa reînvatam sa folosim cu încredere si informatiile detinute de semenii nostri mincinosi, nu numai cele din propria minte. Plus ca legaturile de comunicare dintre noi sunt permanent sectionate, atrofiate si mentinute sub minimumul necesar....conform algoritmului divide et impera.
Se admite ca energia este raspândita pretutindeni, se admite ca totul este energie, deci si informatia este energie. Adica informatia este peste tot. Trebuie doar sa aflam în ce servere este depozitata si sa reînvatam sa o accesam... :-D

4.Zeii nu se arata niciodata, evita contactele inutile, ne conduc din umbra, cu discretie si hotarâre pentru ca singuri nu avem nici libertatea nici discernamântul necesar.
Au uzat întotdeauna de aceleasi metode si mijloace adaptate la nivelul nostru de evolutie.

5.Se întâlnesc numai cu cine trebuie si în deplina taina.

6.Au dirijat societatea omeneasca si inca o dirijeaza in continuare...

7.Nu putem construi rationamente fiindca oricare veriga poate fi mincinoasa. Conexiunea celor doua lumi nu este la discretia noastra si se dovedeste din ce în ce mai dificila, suspiciunii i se mai adauga si incertitudinea:
(2 Corinteni 12,1) "E nevoie sa ma laud, macar ca nu este de folos. Voi veni totusi la vedeniile si descoperirile Domnului. Cunosc un om în Hristos, care, acum patrusprezece ani, a fost rapit pâna în al treilea cer (daca a fost în trup nu stiu; daca a fost fara trup, nu stiu: Dumnezeu stie). Si stiu ca omul acesta (daca a fost în trup sau fara trup, nu stiu: Dumnezeu stie), a fost rapit în rai, si a auzit cuvinte, cari nu se pot spune, si pe cari nu-i este îngaduit unui om sa le rosteasca."

8.Suntem o specie în slujba zeilor, iar zeii generosi ne-au lasat sa ne întelegem vocatia lasându-ne în subordine celelalte specii:
(Geneza 1,28) "Dumnezeu i-a binecuvântat, si Dumnezeu le-a zis: Cresteti, înmultiti-va, umpleti pamântul, si supuneti-l; si stapâniti peste pestii marii, peste pasarile cerului, si peste orice vietuitoare care se misca pe pamânt."
La aceasta cunoastere nu se ajunge decât descifrând cartile sfinte, care numai carti religioase nu sunt. Nu s-a schimbat nimic si nici o schimbare nu ar modifica ceva. Ca în politica. ...oricine ar fi deasupra, la putere, locul nostru tot dedesubt ramâne.
Biblia, Coranul, Talmudul, Bhagavad-gita si alte carti sacre au reusit sa însumeze elementele cele mai reprezentative ale simbiozei oameni - zei. ...peste timp la noi a ajuns atâta informatie cât sa ramâna usor incredibila.

9.Îmbogatite pâna la exces scrierile noastre actuale debordând de cuceriri stiintifice, modernitate si tehnicitate încorporeaza invariabil aceeasi doza de necunoscut, neverosimil, inadmisibil sa poata fi în orice moment restructurate, reconvertite, trimise la întors.
Secretele sunt la fel de bine pastrate iar ceea ce se descopera devine repede îndoielnic sau aberant....."teoria conspiratiei" cumuleaza tot ce este subversiv, ce nu poate fi admis, dar nici respins, nu poate fi comentat dar nici uitat...ca si în cartile sacre.
Cu alte cuvinte si astazi navigam în ape la fel de nesigure, nu am progresat de fel.
Cum prinde cineva un fir si începe sa-l desire, imediat sar confratii sa-l anihileze, strigând tare: paranoia conspiratiei dom'le !!!...rusine !!!


10.Totusi o mare schimbare se prefigureaza la orizont.
Excedati de ritmul si viteza de dublare a informatiei copiii învata sa se degreveze de învatamânt.
Decât o cunoastere partiala, mai bine deloc....trecerea de la învatamântul enciclopedic la cel desuet se face treptat, pe cai alternative.
Informatia nu mai trebuie corelata si memorata ci doar recunoscuta.
Cu alte cuvinte suntem determinati sa prelevam informatia de la sursa producatoare sau depozitara, renuntând la propriile depozite cu memorare intermitenta. ..grilele de testare ipocrite, dar computerizabile, prezinta si ele o oferta înselatoare de raspunsuri varianta, din care învataceii trebuie doar sa recunoasca raspunsul si sa poata ocupa un loc în top.

11.Desigur rolul generic al conspiratiei ca teorie paranoica este util, important, binefacator, protector, dar marii interpreti nu sunt decât niste bieti tuteri ce se maimutaresc din auzite. Conspiratia ca notiune generica a întors pe dos sensul initial, abuziva si subversiva a devenit însasi aflarea si propagarea adevarului. Iesirea din bezna, ca tendinta fireasca, a devenit ridicola si ridiculizata, condamnabila si condamnata. Admiterea în conspiratie se face prin încurajarea necunoasterii si ridicarea ei la nivel de dogma.

12.Asadar Omenirea are nevoie de Ei, un slogan pe tipicul cunoscut al publicitatii agresive ce ni se urca pe pereti si ne umple toate panourile, tot de ei inventate. La locuri vizibile, cu toate autorizatiile achitate, ni se sugereaza subtil raportul dintre omenire si extraterestrii. Omenirea a avut întotdeauna nevoie de cei care vin cu greu de departe, înfruntând primejdiile, taxele, obstacolele, legislatiile neadecvate, numai si numai din dorinta nemasurata de a ne ajuta. Daca au luat hotarârea sa iasa din umbra, sa ne abordeze frontal, trebuie ca sunt în primejdie. Într-o primejdie apocaliptica. Sa-i primim cu ospitalitate, asa cum am facut-o de milenii cu toti musafirii. Sa-i primim cu pâine si sare, sau daca cer pamânt si apa sa le dam cu drag, ca oricum nu dam de la noi. Nu ne cuceresc nici cu cizma, nici cu seductia ambalajului gol pe dinauntru, ne cuceresc pur si simplu.

13.Pentru conformitate,  panouri ca cele de mai jos au aparut la Piata Operei, pe malul stâng al Dambovitei cu vedere dinspre Biserica Sf. Elefterie; pe Calea Plevnei colt cu str. Virgiliu; în statia de metrou Eroilor pe directia de îmbarcare spre Cartierul militari. Desigur si în multe alte locuri ale Bucurestiului....or mai fi oare acolo ?.... :-D

Dreamy

Baaron, bun eseul... :wink:
Parca despre paranoia conspiratiei era, nu?

Te invit sa votezi si sa-ti dai cu parerea si pe topicul deschis de mine
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,874.0.html

Shadowman

 Nu mai scrie nimeni pe topicul care l-am deschis...? :cry: :cry: :cry:
Ultimul mesaj a fost postat in februarie 2007... :cry:
Multi scriitori de literatura SF au aparut ,intre timp,pe forum ! :-)
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

fiulploii

Citat din: Shadowman din  29 Februarie 2008, 23:16:40
Nu mai scrie nimeni pe topicul care l-am deschis...? :cry: :cry: :cry:
Ultimul mesaj a fost postat in februarie 2007... :cry:
Multi scriitori de literatura SF au aparut ,intre timp,pe forum ! :-)

Nu a mai scris nimeni pe acest topic fiindca viata a devenit literatura sf in comparație cu ce se gândea in 2007 despre Civilizația umană actuala.
Suntem in vă leato 7524 sau 2016 A.D. dupa cronologia creștina , 2769 Ab urbe condita aka de la facerea Romei de către cei doi R , 1437 A.H. - Islamic   sau  5777 dupa calendarul evreiesc .