Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

the "BLACK Pope" sau cine conduce lumea....

Creat de Max C., 20 Ianuarie 2007, 18:20:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ronin

Francmasoneria ....ca si instrument principl al Iezuitilor... o sa aiba rolul ei undeva in viitorul apropiat (parerea mea)..dar cred ca in timp ce atentia ne va fi indreptata (distrasa) catre masoni si planurile lor... Iezuitii vor aduce, prin organizatiile lor politico-religioase, acea politica noua - spirituala...care la prima vedere pare buna si necesara (data fiind situatia de criza planetara...) ...intoleranta religioasa a evului mediu reinvie... repet... sub infatisarea unei legi bune si necesare... cu elementul masonic care ne pune pe drum gresit... sunt sanse sa cadem in plasa... dar om vedea daca se confirma sau nu aparitia acelei legi albastre (duminicale)... !?
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

LupinThe3rd

@Offtopic@Ronin,
sa nu iti fie cu suparare dar cred ca vorbesti cam de unul singur pe tema cu iezuitii. Se pare ca lumea de pe acest forum nu prea e interesata de fixatiile tale in legatura cu respectiva organizatie. Oricum e mai bine decat pe http://www.semperfidelis.ro/search.php?q=iezuitii&r=0&ref=forumunde chiar vorbesti de unul singur...
Nu stiu ce credinta ai (esti crestin ortodox sau biserica protestanta sau neo-protestanta sau faci parte din MISA sau vre-un frustrat sexual care crede ca daca se sinucide cu o bomba agatata de  ... ajunge in rai si primeste 70 de virgine) dar eu unul sunt tare curios sa stiu de ce pui toata "conspiratia lumii" in spatele iezuitilor.
Apropos la un moment dat spunea-i ceva de istoria adevarata care e diferita de cea oficiala pe care o scriu invingatorii care i-au ucis pe eroi (eu cand aud acest text astept si lamuriri cu cine sunt invingatorii si cine sunt eroii, daca se poate).
Oricum ma bucur ca indemni lumea sa citeasca din mai multe surse si ma intreb daca si tu faci la fel si daca nu cumva sursele tale prezinta acelasi lucru si daca cumva citesti si istoria "oficiala"  :evil: sau istoria "neoficiala" a devenit "un sistem de credinte" pentru tine incat orice argumente poate fi anulat pe baza unui dogmatism ascuns in spatele "cautarii adevarului" :D


loreley


              Ronin, ce  este cu  "schema" aceea? Acolo ai  prezentat  date  istorice...
   Si....nush  de  ce  dar  la  tine  toete  incep  cu  iezuitii  si  se  termina  tot  cu  ei 

Max C.

@Lupulasule...daca ai ceva cu omu' vorbeste te rog pe privat ca nu toata lumea vrea sa-ti citeasca aberatiile...dar cred ca bunul tau simt a luat o lunga vacanta!!!.......... :ufo:

lylyt_ice

Loreley,adancimea problemei...e cam greu de dedus,e adevarat....dar din pacate realitatea este ca de la ei incepe si cu ei se termina totul,chiar daca in istoria falsa pe care au creeat-o au purtat mai multe nume si s-au ascuns sub mai multe masti.Tilul lor final,este sa castige jocul de carti,impotriva lui Dumnezeu.....iar noi suntem cartile de joc....cine are mai multe carti,a castigat jocul,care dureaza cam 26000 de ani.Timpul s-a cam terminat,de aceea sant pe mare graba si folosesc toate trucurile posibile.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

LupinThe3rd

@Max,
sari peste posturile mele  :evil:, daca nu iti plac...
Vezi tu, daca sunt prea subtil, vorba lui Bluemoon (desi unde crede Bluemoon ca am fost subtil nu eram in nici un caz si unde am fost subtil putin au inteles :)) ), daca sunt direct nu e bine...
Loreley a avut dreptate, omul incepe cu iezuitii si tot cu ei termina...
Oricum inca astept lista cu eroi

Ronin

Lupin...daca tot spui ca ai 'citit' ce am scris eu si aici si dincolo...macar incearca sa-mi dai si mie un raspuns la intrebarile puse....ca ironia nu isi are locu'... dar daca vrei tu...
Cu ei incepe cu ei se termina...bine spus de Ice... poate tocmai aici este ciudatenia...subiectul este putin dezbatut...fie ca-i necunoscut, sensitiv sau bagatelizat... asa cum o face Lupin... nu cu buna stiinta...ci mai degraba din lipsa de rabdare si sentimentul de atotcunoastere...
Nu vreau sa repet 'actiunile' unor state puternice inclusiv USA...impotriva acestui ordin...din care reiese...fie toti au fost nebuni...fie , dispunand de un intreg arsenal de info., au luat masura care se impunea... ca mai tarziu se refac legaturile... asta-i altceva...interesant ca refacerea vine prin Mussolini si R. Ronald (1929 si 1983)...masoni de rang inalt...just tools !

Oricum recomand (totusi) analiza acestui site , asasinii de la vatican, si literatura aparuta dea lungul timpului referitoare la Iezuiti.

Oricum revezi definitia conspiratiei... poate ceilalti de pe site nu bagatelizeaza...ci se documenteaza inainte de a posta...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Urban

#53
Extras din Gustave Le Bon "Psihologia multimilor"

Civilizatiile de pana acum au fost create si indrumate de catre o mica aristrocratie intelectuala, niciodata de catre mase.

O civilizatie presupune reguli fixe, disciplina, trecerea de la instictiv la rational, preocupari legate de viitorul ei, un nivel ridicat de cultura- conditii total inaccesibile maselor, abandonate lor insesi. Cu forta lor exclusiv distructiva , ele actioneaza precum microbii asupra corpurilor maladive sau asupra cadavrelor. Cand edificiul unei civilizatii este putred masele conduc la naruirea lui. Atunci se manifesta rolul lor. Pentru o vreme forta oarba a numarului devine singura filozofie a istoriei.
Aceste mase, despre care incepe sa se vorbeasca atat de mult, le cunoastem prea putin. Psihologii profesionisti traind departe de ele, le-au ignorat intotdeauna, ori nu s-au ocupat decat de crimele pe care le pot comite. Exista , fara indoiala , gloate criminale , dar exista deopotriva multimi pline de virtuti, multimi eroice.

Crimele maselor nu constituie decat un caz particular al psihologiei multimilor, dar nu cunoastem configuratia lor mintala, asa cum nu cunoastem pe cea a individului din descrierea viciilor lui.
La drept vorbind stapanii lumii fondatorii de religii (in cazul de fata iezuitii) sau de imperii, apostolii credintelor, oamenii de stat eminenti si,  intr-un plan mai modest simplii conducatori ai micilor colectivitati omenesti au fost intotdeauna, in subconstient,buni psihologi si au intuit instinctiv spiritul maselor. Si pentru ca au deslusit usor acest spirit au ajuns usor stapanii multimilor.

LupinThe3rd

@Ronin
Urban ti-a dat un raspuns, care ar trebui sa fie util.
Din punctul meu de vedere faptul ca tu te intrebi ceva inseamna ca de fapt sti si raspunsul... asa ca ma intreb de ce ai nevoie de confirmare pe un forum (mai ales cand pari foarte sigur)  :evil:.
Subiectul tau favorit nu e necunoscut si nici nediscutat ci face parte din cateogria celor "fumate" deja.
Faptul ca ti se pare ca nu este discutata si/sau necunoscuta nu inseamna ca teoria este si adevarata. Teoria pamantului patrat la colturi este si ea foarte putin discutata si/sau foarte necunoscuta si asta nu inseamna ca e si adevarata... Cred ca in acesta directie, pentru ca tot suntem in zona aceasta, niste manuale de scolastica si logica ar fi utile.
Uite cateva citate legate de problema ta:
CitatIatã cã dumneata îmi oferi o pistã în plus. Din pãcate nu serveºte decît la sporirea confuziei. Prin urmare, de la dreapta se denunþã un Pact sinarhie al Imperiului, socialist ºi secret, care numai secret nu e, dar
acelaºi pact sinarhie secret, ai vãzut, este denunþat ºi de la stînga. ªi acum, ajungem la o nouã interpretare : sinar-
hia e un complot iezuit pentru a rãsturna cea de a treia Republicã. Tezã expusã de Roger Mennevee, de stînga.
Ca sã mã facã sã ani ºi mai multã liniºte, lecturile mele îmi mai spun ºi cã în 1943 în unele cercuri militare de la
Vichy, sînt petain-iºti bineînþeles, dar ºi antigermani, circulã documente care demonstreazã cum cã sinarhia
este un complot nazist : Hitler e un Roza-Crucean influenþat de masoni, care, cum vezi aici, trec de la complo-
tul iudeo-bolºevic la cel imperial nemþesc.

CitatIi întâlniserãm de prea multe ori, încã de la primele manifeste ale Rozei-Cruce. încã din 1620 apare în Germania o Roºa Jesuitica, unde se aminteºte cã simbolismul rozei este catolic ºi dedicat sfintei Marii, înainte de a fi rozacruceean, ºi se insinueazã cã cele douã ordine sînt solidare, iar Roza-Cruce e numai una dintre reformulãrile misticii iezuite pentru uzul populaþiilor Germaniei
reformate.
îmi aminteam cuvintele lui Salon despre ura cu care pãrintele Kircher îi pusese la stîlpul infamiei pe adepþii Rozei-Cruce ºi tocmai acolo unde vorbea despre profunzimile globului pãmîntesc ºi acvatic.
,,Pãrintele Kircher", spuneam eu, ..e un personaj central în aceastã poveste. Pentru ce omul ãsta, care de atîtea ori a demonstrat cã are simþul observaþiei ºi gustul experimentului, a înecat mai apoi aceste puþine idei in mii de pagini care sînt pline pînã la refuz de ipoteze incredibile ? Era în corespondenþã cu cei mai buni oameni de ºtiinþã englezi, ºi apoi fiecare dintre cãrþile lui reia temele tipice rozacruceene, aparent pentru a le contesta, dar de fapt pentru a ºi le însuºi, pentru a oferi asupra
lor versiunea lui contrareformistã. în 'prima ediþie a Farnei, acel domn ..... , condamnat la galere de cãtre iezuiþi din cauza ideilor salo reformatoare, face tot ce poate ca sã spunã cã iezuiþii adevãraþi ºi buni sînt ci, Roza-Cruceenii. Ei bine, Kircher scrie cele treizeci ºi stuai bine de volume ale lui pentru a sugera cã adepþii adevãraþi ºi buni ai Rozei-Cruce sînt ei, iezuiþii. Iezuiþii încearcã sã punã mîna pe Plan.
samd

Citat din: Ronin din  08 Iunie 2007, 20:48:59
Nu vreau sa repet 'actiunile' unor state puternice inclusiv USA...impotriva acestui ordin...din care reiese...fie toti au fost nebuni...fie , dispunand de un intreg arsenal de info., au luat masura care se impunea... ca mai tarziu se refac legaturile... asta-i altceva...interesant ca refacerea vine prin Mussolini si R. Ronald (1929 si 1983)...masoni de rang inalt...just tools !
Imi place aia cu
CitatNu vreau sa repet 'actiunile' unor state puternice inclusiv USA
. Am hohotit... Scuze dar pana nimeni nu s-a comparat cu o tara pe forum (sau poate pe nici un forum). Daca stau bine sa ma gandesc eu mi-as dori sa fiu ca Botwana....
Mussolini e ala mic si isteric care i-a bagat pe italieni intr-un razboi dezastruos?

Citat din: Ronin din  08 Iunie 2007, 20:48:59
Oricum recomand (totusi) analiza acestui site , asasinii de la vatican, si literatura aparuta dea lungul timpului referitoare la Iezuiti.
Pai pune mana si analizezea ca tu esti specialistul...sau vrei sa facem noi asta si sa iti servim pe tava concluziile care sa confirme ideile tale? Daca te-ai apuca de studiu Istoriei Ordinului ai putea deveni urmatorul Crétineau-Joly care a scris "Histoire religieuse, politique et littéraire de la Compagnie de Jesus". Ai citit-o?

Citat din: Ronin din  08 Iunie 2007, 20:48:59
Oricum revezi definitia conspiratiei... poate ceilalti de pe site nu bagatelizeaza...ci se documenteaza inainte de a posta...
Depinde de sursa mon cher...



Ronin

Ok... asta este...am uitat niste puncte sau virgula...imi aduc aminte de ce s-a intamplat cu aceea virgula la traducerea Bibliei...
"adevarat iti spun, astazi vei fi cu mine in rai"...si... "adevarat iti spun astazi, vei fi cu mine in rai"

Asta nu inseamna ca lumea a ramas la 'virgula' cu pricina ...ci a cautat sa inteleaga sensul celor spuse de Isus... daca era o actiune imediata... in acea zi ...si Isus si el erau in rai.... daca era o actiune de 'viitor'...inseamna ca nu era contradictie intre ce spune Isus si 'talharul'... el a zis...cand vei veni in imparatia ta.... actiune de 'viitor'... cam asta este...scuze pentru 'explicatia' asta... am crezut eu ca este buna....
Mi-ai scos in evidenta greseala de forma dar nu zici mare lucru de fond...adica nu comentezi ceea ce cred ca ai inteles destul de bine... chiar daca traiesti (poate) in Franta si esti catolic...we love you !!!... era vorba de actiunea unor state impotriva iezuitilor... si actiunea americii impotriva lor... etc...de ce ???
Oricum mersi pt. 'carte' !

Crezi sau nu... eu leg evenimentele importante din lumea politico-religioasa... azi si in istorie... si urmaresc daca se confirma profetiile din cartea in care si tu crezi...Biblia...

Oricum, ai umor si asta este bine... !!!
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

Imi cer scuze, materialul de mai jos este (inca) sub forma 'bruta' si pe alocuri in lb. engleza.
Dincolo de toate astea, continutul este deosebit de important !!!

Priviti schema de mai jos:

Iezuitii apar in 1540 – interesanta 'pregatirea' lor spirituala (pe langa cea militara) (vom merge oriunde... sa facem orice)... si cruzimea (putin spus) juramantului depus de ei.
- 1717 , Iezuitii (Michelangelo Tamburini-generaul iezuit ?!) reinfinteaza , in Anglia, ordinul 'cavalerii templieri' care fusese desfintat de catre papa Clement al V-lea, in anul 1312... apare sub o noua denumire...'FRANCMASONERIA' !!!
- 1754 , Iezuitii creaza francmasoneria de rit scotian... condusa de ...Lorenzo Ricci, general iezuit...!!! (in 1758 prelua conducerea ordinului ca si general superior).
- 1773 , bula (decretul) lui papa Clement al XIII-lea ... de SUPRIMARE GENERALA a ordinului... fortat de regii : Franta, Spania, Portugalia, Parma, Naples, Austria ...care erau 'satui' de oribilele crime comise de catre iezuitii infiltrati peste tot si oriunde... (in peste 83 de state au fost expulzati...)
- 1773 , Clement al XIII-lea ... moare otravit inainte de a promulga bula (decretul).
- 1773 , Clement al XIV-lea... promulga bula... ordinul este general suprimat.
- 1774 , Clement al XIV-lea ... moare otravit...!!!
- 1776 , Iezuitii (acum neoficial) creeaza ...Iluminatii din Bavaria. (Adam Weishaupt-Iezuit)
- 1776 , Iluminatii (creatie iezuita) fac alianta cu ... Loja masonica evreiasca , Rotschild, imperiul financiar din Anglia...(1) bani pentru revolutie...(2) bani pentru ...ridicarea lui B. Napoleon.
(Rotschild si familia lor sunt numiti "Cei care tin tezaurul Vaticanului"...)
- 1777 , Iluminatii (creatie iezuita-nu uita !) se unesc cu Loja masonica 'Grand Orient'.
- 1786 , Iezuitii (!!!) cu protectorul lor 'Marele Frederick' al Prusiei (cel mai puternic mason al Europei de atunci)... centralizeaza TOATE puterile masonice prin crearea ... FRANCMASONERIA (Shriner) INTERNATIONALA...!!!
- 1789 , Iluminatii (creatia iezuita) ...cu Iacobinii lor... conduc Revolutia franceza...!!!
- 1798 , Iezuitii pedepsesc (prin B. Napoleon-mason) pe papa Pius al VI-lea (care moare in exil) ... iar PUTEREA TEMPORARA A VATICANULUI SE INCHEIE...dupa peste 1000 de ani de 'teroare'. (razbunarea iezuita pentru 'fenomenul' 1773...dar si pacaleala pentru lumea protestanta care vedea in Vatican... prin aparatul incizitiei si al cruciadelor... un imens pericol ..."parea ranita fiara"... dar NU era...Vaticanul revine...!!!
- 1814 , Iezuitii 'arunca' (prin B. Napoleon) pe papa Pius al VII-lea , in puscarie (Avignon-Franta) pana cand acesta, in schimbul eliberarii sale, REPUNE in drepturi Ordinul Iezuit.
- 1814-1815, intalnire secreta a Vaticanului, super vizata de Iezuiti (in Viena-Austria)
- 1822, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Verona-Italia)
- 1825, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Chieri-Italia)
- Toate aceste intalniri secrete aveau scopul de a DISTRUGE Institutiile libere (free) ale Statelor Unite ale Americii.
- George Canning, Ministrul de Externe Britanic a contactat Guvernul Statelor Unite pentru a-i avertiza ca 'Monarhii' Europei, sub 'calauzirea Vaticanului/Iezuita', urmaresc sa distruga orice forma de libertate in Statele Unite ale Americii.'
- 1821 , B. Napoleon... moare...otravit cu arsenic...!!!(in memoriile sale-mai putin oficiale- recunoaste rolul sau de 'instrument' iezuit...)
- Papa Pius IX, in mod deschis sprijina 'Confederatia' (Sudul) sperand ca 'Uniunea' Statelor Unite sa fie 'distrusa'.
- 1864, Papa Pius IX, CONDAMNA libertatea de constiinta si religie (din Uniunea americana) in 'lucrarea' sa numita "Sillabus of Errors"... aratand cat de mult uraste Vaticanul acel "Bill of Rights" American...
- 1867, Statele Unite ale Americii RUP (Break) orice legatura diplomatica cu Vaticanul, din cauza implicarii Vaticanului/Iezuitilor in asasinarea Presedintelui A. Lincoln...

"One question this Sunday is whether the Jesuits are an association of highly organized warrior priests? Another question is why has history covered important facts behind alleged Jesuit involvement in the assassination of Abraham Lincoln, as well as why did the U.S. government cut-off all diplomatic relations with the Vatican in 1867 as a result of its alleged connection with the murder of Lincoln?"

- 1870, 20 septembrie, trupele Italiene ocupa Roma, in timpul papei Pius IX, la scurt timp fiind declarat "Regatul Italian".
- 1870, Vaticanul desfiintat, ca 'autoritate' !!! si locatie.

The 13th March 1820, the Jesuits were expelled from Russia.

1829 - England expelled Jesuits.
1848 - Switzerland expelled Jesuits.
1871-1872 - Italy expelled Jesuits.
1872 - Germany expelled Jesuits.
1880 - France expelled Jesuits.

- 1885, The UK was definitely under some kind of influence of the Jesuit Order, so much so that in 1885 Queen Victoria opened the British arm of the Knights of Malta, and the current Queen is the leader of the same British arm of the Knights of Malta. The Knights of Malta have allegiance to the Vatican.

- 1913, Papa Pius X ii spunea Printului Schonburg: " Ar fi cu mult mai bine daca Austro-Ungaria  ar pedepsi Serbia (Stat Ortodox) pentru tot raul pe care l-au facut"
NOTA : Primul razboi mondial a inceput in August 1914 atunci cand Austro-Ungaria au atacat Serbia.
- 1917, Revolutia bolsevica din Rusia...desi expulzati din Rusia (1820) Iezuitii au fost prezenti in Rusia anilor 1900...avand rolul principal in activitatea politica...

(The Jesuits were restored in Russia after the Bolshevik revolution. You clearly don't know that the Jesuits were involved and I will assume you aren't aware of Stalins strong links to the Jesuit Order either. And your failure to make any connection between the Bolshevik revolution and its beneifits for the Jesuits are blinkered.
Yet at the same time you say the Vatican is there to control the Orthodox Church!!!! What do you think the Bolshevik revolution did????)
Are you aware that Czar Alexander even attempted to open discussions with the Jesuit Order to support his coming war effort against France at a time when the Jesuits were supposedly surpressed by the Pope??? It shows that Alexander obviously assumed the Jesuits had alot of power and influence (perhaps you imagine you know more than Alexander did). Many Jesuits moved to St. Petersburg as well as to Britain, where Britain gave them protection under King George III. The monarchs who had been disposed by Napoleon also received haven in Britain at the same time, and when those monarchs were restored they in turn restored the Jesuits, don't you see that as an usual turn of events???

I suggest the Vatican are far more powerful than you realise and they are far higher the power structure than you imagine. The Popes SMOM have enormous influence in world affairs and they have permanent UN observer status

"In an executive order March 7 2007 President George W. Bush granted diplomatic immunity and privileges to the members of the Holy See's Permanent Observer Mission to the United Nations. Diplomatic immunity ensures safe passage for diplomats outside their home country. They are not subject to lawsuits or prosecution under the laws of the host country."

- 1922, Iosif STALIN devine 'Seful' Partidului Comunist in Uniunea Sovietica.
(In engleza: Many dictators throughout history, to include Fascist and Communist thugs, have either been Jesuit trained and/or have been advised by Jesuits.  Here are some: (1) Napoleon Bonaparte was advised by Jesuit priest Abbe Emmanuel Joseph Sieyes.  (2) Soviet dictator Joe Stalin was Jesuit-trained, as was his friend Catholic Cardinal Agagianian, at the Jesuit Seminary in Tiflis, [Soviet] Georgia. (These two men oversaw the Soviet Gulag system.)  (3) Italian dictator Benito Mussolini was advised by Jesuit priest Pietro Tachi-Venturi.  (4) Jesuit-trained Cuban dictator Fidel Castro was advised by Jesuit priest Armando Llorente.)

- 1922, Benito Mussolini (the Duke) si papa Pius XI, vin la putere.
-  1929, ei (Mussolini si Papa) au gasit 'SOLUTIA' la « Intrebarea Romana » (in istorie, Roman Question) care dura de 59 de ani.
- 1929, 11 februarie, 3 seturi de documente sunt semnate, cunoscute in istorie ca fiind « Acordurile Laterane » (Lateran Acords), semnate in Roma la Palatul Lateran, de catre Cardinalul Gasparri, reprezentand pe Papa Pius XI si Mussolini, reprezentand pe Regele Victor Emanuel III.
- In engleza acordul, pct. principale :

1.   The Italian State recognized the sovereignty of the Catholic Church, and regarded the Church as an independent member of the international community. By this agreement the Church obtained an independent state in Rome with an area of about 44 hectares.
2.   The Italian State recognized the Roman Catholic Church as the official state religion, and the Catholic church recognised the independent Kingdom of Italy.
3.   All anti-clerical laws passed by the Italian parliament since 1870 were annulled and made void.
4.   Cash settlement was made to the Roman Catholic Church to compensate her for renouncing all legal claims to the City of Rome and the old Papal States.
5.   The pope pledged to perpetual neutrality in international relations, and abstention from mediation in any controversy except when specifically requested by all concerned parties.
-   1933, Adolf HITLER vine la PUTERE prin interventia lui Franz Von Papen, Cavaler de Malta, romano-catolic subordonat Ordinului Iezuit. si interventia Partidului romano-catolic « CENTRUM » din Bavaria.

In engleza :"The Jesuits, in control of [Adolph] Hitler's occultic and homosexual Third Reich...installed puppet dictators throughout Europe.  They were: [1.] Bavarian Germany and the Third Reich – [Adolph] Hitler; [2.] Italy – [Benito] Mussolini; [3.] 'Vichy' France – [Henri Philippe] Petain;   [4.] Spain –  [Francisco] Franco; [5.] Austria – Seyss-Inquart; [6.] Poland – Frank;     [7.] Slovakia – [Jesuit] Priest Tiso; [8.] Croatia – [Ante] Pavelitch ((Ed. Note: alternate spelling: Pavelic)); [and, 9.] Belgium – Degrelle.  All these Roman Catholic, Jesuit-controlled, Jew-hating dictators were loyal to the greatest war criminal of all, Papal Caesar Pius XII and his master, Jesuit [Superior] General Wlodimir Ledochowski."

Franz Von Papen spunea : 'Suntem reactia CRESTINA la adresa spiritului de la 1789' . (Revolutia franceza/condusa tot de Iezuiti prin diversiunea Iacobina...)

- "Within the [Nazi] SS Central Security Service an organization was created, and most of its main posts were held by Catholic priests wearing the black uniform of the [Nazi] SS.  The Jesuit 'father' Himmler [uncle of Heinrich Himmler] was one of its superior officers."
- 1956-1976, Razboiul din Vietnam. Vaticanul a fost profund implicat prin Ordinul Iezuit si instrumentele sale, Cavalerii de Malta.
•   "The role played by the Vatican in the Vietnam War (1956-1976) was not only important, it was decisive.  ...Since without the Vatican such a war would have never occurred.  Initially, the Vietnam conflict had nothing to do with the USA.  ...It had been a problem dealing exclusively with French colonialism.  The defeat of France during the Second World War (1940-1945) had inspired Indo-Chinese national aspirations for ultimate independence from French Imperialism throughout Asia."
•   "...The Vatican opposed the move [for an independent Vietnam] since it wished to retain and to control the former French colonies; to that effect it plotted the setting up of a Vietnam controlled by Vietnamese [Roman] Catholics [Ed. Note: a small minority]." ...


- 1961, 27 Aprile, Discursul lui J.F. Kennedy despre "Societatile Secrete".
" For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence--on infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerrillas by night instead of armies by day. It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations. Its preparations are concealed, not published. Its mistakes are buried not headlined. Its dissenters are silenced, not praised. No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed." - John F. Kennedy's secret society speech on April 27, 1961



-  1963, 22 Noiembrie,  John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican/Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).

     "What most researchers have missed – or deliberately ignored – have been the Jesuit-controlled Knights of Malta connections to the JFK assassination and subsequent cover-up.  ((The Knights of Malta is a Roman Catholic religious-military order headquartered in Rome with the Jesuit Order, and controlled by the Jesuit Superior General.))."
      "Reasons for assassinating JFK included: (1) His brother Robert was cracking down on some mobsters; (2) JFK was curtailing CIA "black operations"; (3) JFK had threatened to dismantle the CIA; (4) JFK had printed up money outside of the Federal Reserve; and (5) JFK was preparing to bring the Vietnam War to an early end. "
-  1981, May 13 At 5:19 p.m. Turkish terrorist Mehmet Ali Agca makes an attempt on the Pope's life while he was circling St. Peter's Square in a jeep before his Wednesday general audience. The Pope is brought to Gemelli Hospital where he undergoes a six-hour operation.
May 17 The Holy Father recites the angelus at Gemelli hospital: "Pray for the brother who shot me, whom I have sincerely forgiven."
Perceptia lumii, vis a vis de Vatican, trebuia schimbata ...special in SUA...vom vedea mai tarziu ca SUA devine « INSTRUMENTUL » Vaticanului in realizarea proiectelor sale 'milenare'...
- 1981, Nov. 25 Cardinal Joseph Ratzinger appointed prefect of the Congregation for the Doctrine of the Faith.
Joseph Ratzinger este actualul Papa (Benedict XVI) – 'Binecuvantatul' ...NU este lipsit de importanta ca el conducea 'Biroul de Doctrina si Credinta' ceea ce in evul intunecat se numea...'Aparatul Inchizitiei'.
1981, Dec. 12 John Paul II sends delegates from the Pontifical Academy of Sciences to the presidents of the U.S.A., USSR, Great Britain, France, and to the United Nations, to explain their document on the eventual consequences of the use of nuclear arms in Europe and the world.
- 1982, June 7 John Paul II meets U.S. President Ronald Reagan for the first time; they pledge to work for world peace and justice. (Nu uitati de originea 'spirituala a lui Reagan, membru in Loja Masonica)
- 1983, Dec. 27 Visit to Rebibbia prison and meeting with Ali Agca, the Turk who made an attempt on his life on May 13, 1981.
BOMBA !!! DUPA 117 ANI... SUA RESTABILESTE RELATII DIPLOMATICE "FULL" CU VATICANUL...!!!
- 1984, Jan. 10 Full diplomatic relations at the level of apostolic nunciature and embassy between the Holy See and the United States of America.
1987, June 6 Official visit of U.S. President Ronald Reagan. (a doua intalnire !!!) la Vatican.
1988, June 13 Delegation to Moscow led by Secretary of State Cardinal Casaroli for the celebrations of the Millennium of Kievan RuÑ'.

1988, July 4 Special audience (Papa Ioan Paul II) with the prince and grand master of the Sovereign Military Order of Malta, H.H. Fra Andrew W.N. Bertie.
(Cavalerii de Malta, SMOM, nu uitati, Ordin Militar al Vaticanului, condus de Iezuiti).
ALTA BOMBA... !!!  (Urmeaza Revolutiile anti-comuniste in Europa)...
1989, May 27 Official visit of U.S. President George Bush.  ( Mason-instrument Iezuit ) la VATICAN !!!
1989, Dec. 1 Official visit of President Mikhail Gorbaciov of the USSR: marks the first time a Pope has met with the head of the Soviet government. ( Mason-Instrument Iezuit ) la VATICAN !!!
1990, Mar. 15 Exchange of official representatives at the level of apostolic nuncio and special ambassador between the Holy See and the Soviet government.
1991, Jan. 15 Letter of John Paul II to U.S. President George Bush and to President Saddam Hussein of Iraq, in an attempt to deter a Gulf War.
1992, Jan. 1 Holy See recognizes Russian Federation.
1993, June 8 First ambassador from Romania presents credentials.
1993, Sept.23 John Paul II receives Mikhail Gorbachev.
1993, Mar. 17 Israeli Prime Minister Rabin visits Pope.
1994, June 2 Pope receives President Bill Clinton of the United States.
Bill Clinton, educatie iezuita prin Universitatiile Iezuite din USA unde el a studiat.
- 1994, June 15 Diplomatic relations at the level of apostolic nunciature and embassy between the Holy See and the State of Israel.
- 1994, Sept. 29 Pope receives first Israeli ambassador to Holy See.
- 1994, Oct. 25 Beginning of working contacts of "permanent and official character" between the Holy See and the Palestine Liberation Organization, with a PLO office of representation to the Holy See and the nuncio of Tunisia responsible for contacts with the PLO.

ALTA BOMBA...

1994, Dec. 18 Pope John Paul named Man of the Year by TIME Magazine. (   Perceptia SUA fata de cel care altadata era numit "Antihristul" ca si organizare/institutie, acum era numit "Omul Anului"...)
1995, Feb. 4 Audience for Malta's President Mifsud Bonnici.
1995, Mar. 16 Audience for Iraqi Vice Prime Minister Tariq Aziz.
1995, Mar. 28 Audience for Romanian President Ion Illiescu. (la 5 ani dupa revolutia romana...nu uitati vizita lui Bush si Gorbaciov la Vatican in 1989...!!!)
1995, Sep. 2 Audience for Yasser Arafat.
1995, Oct. 5 Address to United Nations General Assembly, commemorating 50th anniversary of founding of U.N.
1995, Dec. 15 Receives Leah Rabin, widow of Yitzhak Rabin.
1996, Jan. 20: State visit of French President Jacques Chirac.
1996, Nov. 13: Address to World Food Summit at FAO headquarters, Rome.
1996, Nov. 18: Audience for Mikhail Gorbachev.
Nov. 19: Audience with President Fidel Castro of Cuba. Pope accepts invitation to visit in January, 1998.
1997, Jan. 14 Pope receives Lien Chan, vice president and prime minister of the Republic of China.
1997, Feb. 3 Visit by Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, meet the Pope.
1997, Mar. 20 Visit by Jose Maria Aznar, president of Spanish government. (Vatican)
1997, Apr. 15 John Paul II welcomes U.N. Secretary-General Kofi Annan.
1997, May 16 Audience with Georgian President Eduard Shevardnadze. (Vatican)
1997, June 24 Letter to Cardinal John Baptist Wu Cheng-chung, bishop of Hong Kong, on the occasion of the scheduled July 1 return of Hong Kong to Chinese sovereignty.
1997, July 17 Holy See approved as Observer to World Trade Organization.
July 18 Letter to Russian President Boris Yeltsin in which Pope expresses concern about a bill submitted to the Russian parliament "concerning freedom of conscience and religious associations."
1998, Jan. 22 Fidel Castro and Pope meet in Havana. (Castro este de formare Iezuita)
1998, Feb. 10 John Paul II receives President Boris Yeltsin of Russia.
1998, Mar. 7 Audience granted to U.S. Secretary of State Madeleine Albright. (dama-mason)
1998, May 19 Audiences for Canadian Prime Minister Jean Chretien and Iraqi Vice Prime Minister Tarek Aziz.
1998, June 12 Audience granted to Yasser Arafat, president of the Palestinian Authority.
June 16 Pope receives U.N. Secretary General Kofi Annan. Holy See Permanent Observer to the United Nations, Archbishop Renato Martino, addresses the U.N.-sponsored conference in Rome for the establishment of an international criminal court.
1998, ***July 7 Presentation of Apostolic Letter "Dies Domini," On Keeping the Lord's Day Holy.***
( Intr-o intalnire secreta, noiembrie 2007 dar si 2008 in recenta vizita a lui Papa Benedict in SUA, Vaticanul si altii lideri din diferite organizatii politico religioase –prin reprezentanti- au discutat o agenda de lucru in SUA si prin puterea si influenta SUA, in lumea inreaga...la pct. 7 din agenda (Iezuita) se vorbeste despre instituirea « DUMINICII » ca si LEGE . Lege care va fi instituita in SUA ca apoi sa fie 'preluata' de toate statele lumii. Motivatia lor este ca atata timp cat oamenii nu onoreaza pe Dumnezeu prin 'respectarea' Duminicii, planeta noastra va avea din ce in ce mai multe probleme, incalzire globala, calamitati, cutremure, inundatii, seceta, tornade, conflicte armate, saracie, boli, etc. De remarcat ca in Imperiul Roman condus de Imparatul Constantin, 313 dHr, acesta a instituit o asemenea lege, numita 'Dies Solis ', o lege care cera tuturor sa se opreasca din munca lor cotidiana in sfanta zi a SOARELUI... !!! (dies solis)...interesant deasemenea ca daca o asemenea lege va fi instituita in SUA, ea, legea, va purta acelasi nume : Sun Day Law, adica tradus in romaneste : Legea Zilei Soarelui !!!
NU UITATI : Schimbarea zilei saptamanale de odihna (Shabatul) din ziua a saptea (sambata) in ziua intai a saptamanii (duminica) s-a realizat prin hotararea bisericii romano-catolice in Conciliul de la Laodicea (366 dHr.)
Vezi materialul « De la Shabat la Soare ». Iezuitii distrug adevarul si creatia...indiferent ca vorbesti de politica, economie, social, cultural, stiintific, militar, informativ, religios, etc...totul este folosit de ei in realizarea propriilor proiecte.
Iezuitii sunt interesati sa realizeze 'proiectul' pentru care ei au fost 'creati'...vezi juramantul lor...desi pare o 'problema' lipsita de importanta (special pt. cei fara 'activitati' spirituale) instituirea unei asemenea legi, dincolo de originea sa 'dubioasa', loveste in libertatea de constiinta, implicit in Constitutia fiecarui stat...
1999, Jan. 26: Pope John Paul and U.S. President Bill Clinton meet upon Pope's arrival in St. Louis, U.S.A. Presentation of new rite of exorcism of the Roman Book of Rites (from Congregation for Divine Worship and the Discipline of Sacraments).
1999, Feb. 11: 70th anniversary of founding of Vatican City State. (1929 – 1999) Atentie la acest an, 1929, deoarece are o importanta majora pentru o viitoare 'analiza' ...!!!
1999, Feb. 19: Audience to Yasser Arafat, president of the Palestinian Authority.
Feb. 20: Pope receives Jason C. Hu, foreign affairs minister of the Republic of China (Taiwan).
1999, March 11: Audience for Seyyed Mohammad Khatami: first visit by a president of the Islamic Republic of Iran to Pope John Paul.
1999, March 30: High level Vatican meeting studies Kosovo crisis: includes ambassadors to Holy See from NATO member countries and permanent members of the U.N. Security Council.
1999, April 18: Papal Letter to His Holiness Alexis II, Patriarch of Moscow and all the Russias, on the occasion of the latter's trip to Belgrade to find peaceful solution to Kosovo conflict.
1999, May 7: Pope departs for three-day trip to Romania: 86th foreign apostolic trip. Includes meeting with Orthodox Patriarch Teoctist. Pope participates in Orthodox liturgy, and Patriarch in Catholic liturgy.
May 10: Pope welcomes Kosovo Albanian leader Ibrahim Rugova. Rugova holds press conference in Holy See Press Office.
May 18: John Paul II turns 79. He welcomes German Chancellor Gerhard Schroeder.
June 3: John Paul II receives U.N. Secretary General Kofi Annan.
Sept. 5: Audience at Castelgandolfo with Yasser Arafat, president of the Palestinian National Authority.
Sept. 16: Pope receives President Guido de Marco of the Republic of Malta.
Oct. 28: Pope receives Franjo Tudjman, president of Croatia, and Croatia's foreign affairs minister, Mate Granic.
Oct. 29: Pope grants audience to President Rudolf Schuster of Slovakia, and Slovakia's foreign affairs minister, Eduard Kukan. Holy Father and world's religious leaders gather in St. Peter's Square at conclusion of Inter-religious assembly in the Vatican.

2000, Jan. 18: Start of the annual Week of Prayer for Christian Unity. The Holy Father opens fourth and final Holy Door of the Jubilee Year 2000 at St. Paul's Outside-the-Walls.
Feb. 15: Basic Agreement is signed between Holy See and Palestinian Liberation Organization. Holy Father receives Yasser Arafat and Palestinian delegation in audience. He also received Rudolf Schuster, president of the Slovak Republic.
May 12: Pope departs for Fatima, Portugal on his 92nd foreign apostolic trip.
2000, May 13: Beatification in Fatima (1917 !!!) of the two shepherd children, Jacinta and Francisco Marto. Cardinal Angelo Sodano, secretary of state, reads a text on the "Third Secret" of Fatima at the shrine, following the beatifications.
2000, June 5: Audience for Russian President Vladimir Putin. (Vladimir Putin este Cavaler de Malta).
2000, June 13: Ali Agca, who attacked the Pope in St. Peter's Square on May 13, 1981, and has been in prison in Italy since then, is granted clemency by Italian President Carlo Azeglio Ciampi, and extradited to his native Turkey.
2000, June 23: Audience for Fra Andrew Bertie, prince and grand master of the Sovereign Military Order of Malta. (prezenti si in Romania, Gen. Constantin Buzatu este Cavaler de Malta si mare prior pe Romania).
2000, Oct. 6; Pope receives Emil Constantinescu, president of Romania. 
Oct. 17: Pope John Paul's pontificate becomes 7th longest in history, including that of St. Peter. Holy Father welcomes Queen Elizabeth II to Vatican. (mason)
2000, Oct. 19: Jubilee of Sovereign Military Order of Malta. (SMOM)
VEZI IBSSA IN ROMANIA...ACTIVITATEA SMOM IN ROMANIA , SPECIAL IN SERVICIILE DE INFORMATII...INTERESANT SI CA IBSSA ISI ARE SEDIUL CENTRAL IN UNGARIA SI CA 'SEFUL' ESTE CAVALER DE MALTA !!!
ALTA BOMBA...11 SEPTEBRIE 2001...PRIVITI CINE VIZITEAZA VATICANUL IN 2001, INAINTE DE 'ATACUL TERORIST'... TOTI MAI MARII LUMII (CARE SUNT MASONI) TREC PE LA VATICAN INAINTE DE 'EVENIMENTE' MAJORE...
2001, July, 23: At Castelgandolfo, John Paul II welcomes U.S. President George W. Bush.

VA URMA !!!


http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

LupinThe3rd

Citat din: Ronin din  17 Iunie 2008, 12:21:23
ALTA BOMBA...11 SEPTEBRIE 2001...PRIVITI CINE VIZITEAZA VATICANUL IN 2001, INAINTE DE 'ATACUL TERORIST'... TOTI MAI MARII LUMII (CARE SUNT MASONI) TREC PE LA VATICAN INAINTE DE 'EVENIMENTE' MAJORE...
2001, July, 23: At Castelgandolfo, John Paul II welcomes U.S. President George W. Bush.
Pai nu puteau sa discute prin telefon sau videoconferinta ca doar exista criptari care nu pot fi sparte in timp real. Sau prin email.  :evil:
Uite aici ceva interesant: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lone_Gunmen_%28TV_series%29#9.2F11_Foreshadowing

Ronin

#59
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic51478.html

Multi nu sunt familiarizati cu ierarhia bisericii catolice. Trebuie sa stim ca imperiul Vatican este format din doua (2) feluri de preoti :
- preotii cu robe albe
- preotii cu robe negre
(*exceptie fac preotii de la biserica Sf. Petru, care sunt imbracati in robe stacojii)
- Preotii in robe albe, inclusive Papa de la Roma, sunt antrenati in relatii cu publicul, vorbind de pace, libertate, democratie si unitate, purtand relatii diplomatice cu toate guvernele lumii.

- Preotii in negru sunt inapoia scenei. Din ei fac parte liderii superiori al Ordinului Iezuit care conduc vastele institutii catolice de pe tot globul. Acestia, cand participa la slujbele religioase, se imbraca in robe negre, iar cand au misiuni diplomatice, sunt imbracati in civil.
Prin ei Vaticanul (tot ei conduc si Vaticanul) controleaza toate aspectele educationale din lumea intreaga.
Ei sunt inteligenta secreta de : spionaj, sabotaj, terorism si asasinate.
Toate acestea sunt departamente ale marelui corp Iezuit prin care se mentine colosul Vaticanului.


Iezuitii apar in 1540 – interesanta 'pregatirea' lor spirituala (pe langa cea militara) (vom merge oriunde... sa facem orice)... si cruzimea (putin spus) juramantului depus de ei.
- 1717 , Iezuitii (Michelangelo Tamburini-generaul iezuit ?!) reinfinteaza , in Anglia, ordinul 'cavalerii templieri' care fusese desfintat de catre papa Clement al V-lea, in anul 1312... apare sub o noua denumire...'FRANCMASONERIA' !!!
- 1754 , Iezuitii creaza francmasoneria de rit scotian... condusa de ...Lorenzo Ricci, general iezuit...!!! (in 1758 prelua conducerea ordinului ca si general superior).
- 1773 , bula (decretul) lui papa Clement al XIII-lea ... de SUPRIMARE GENERALA a ordinului... fortat de regii : Franta, Spania, Portugalia, Parma, Naples, Austria ...care erau 'satui' de oribilele crime comise de catre iezuitii infiltrati peste tot si oriunde... (in peste 83 de state au fost expulzati...nu din cauza problemelor de credinta ci din cauza intrigilor politice).
- 1773 , Clement al XIII-lea ... moare otravit inainte de a promulga bula (decretul).
- 1773 , Clement al XIV-lea... promulga bula... ordinul este general suprimat.
- 1774 , Clement al XIV-lea ... moare otravit...!!!


http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.