Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

the "BLACK Pope" sau cine conduce lumea....

Creat de Max C., 20 Ianuarie 2007, 18:20:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

xennon_2000


baaron

Pentru Max C....sau pentru cine e interesat.

Asta este adevaratul Ordin Iezuit.
www.vaticanassassins.org

baaron


baaron

                                           Papa Din Umbra
                                     Written by Rick Martin
                       Cel mai puternic om din lume? Papa din umbra.
                       Count Hans Kolvenbach - Generalul Iezuitilor

La cea de-a treizeci si treia adunare generala a Societatii lui Isus :evil: a fost ales parintele Peter-Hans Kolvenbach ca cel de-al 29-lea general superior. Kolvenbach s-a nascut în satul Druten, în Olanda, si dincolo de faptul ca este generalul superior al iezuitilor el slujeste si ca (1) vice mare cancelar al Institutului Biblic Pontifical, (2) vice mare cancelar al Institutului Oriental Pontifical, si (3) vice mare cancelar al Universitatii Pontificale Gregoriene din Roma, institutie pe care a absolvit-o unul din profesorii nostri de la Universitatea Andrews. El vorbeste fluent olandeza, armeana, engleza, germana, franceza, rusa, italiana si spaniola.
Va voi împartasi unele lucruri prezentate în luna iulie a anului 2000 sub titlul "Papa din umbra" în revista Free American (black pope, unde black are sensul de "din umbra", n.tr.).
În acest articol Rick Martin îl intervieveaza pe cercetatorul iezuit numit Eric Jon Phelps. Dupa ce a mentionat pe scurt diferitele personaje care joaca un rol într-o singura ordine mondiala, personaje despre care ati mai auzit vorbindu-se - ca CFR (Consiliul de Relatii Externe), Comisia trilaterala, Comitetul celor 300, Rothschilds, Bilderbergers, Rockefellers, etc., el vorbeste despre "legatura care lipseste", care este centrala tuturor, care lucreaza prin, peste si controleaza totul - dar pe care majoritatea oamenilor au pierdut-o din vedere.

Martin: Care este tinta finala a iezuitilor?
Phelps: Generalul iezuit si alti înalti generali iezuiti sunt vrajitori. Sunt luciferieni si se închina la ceea ce ei ar numi Lucifer. Ei nu cred în Satana. Alberto Rivera a fost invitat la o "Liturghie neagra" în Spania unde erau prezenti câtiva dintre generalii iezuiti de prim rang. Puteti vedea imaginea acestui papa negru împreuna cu staff-ul general în cartea lui Jean Lacoutre Iezuitii: O multi-biografie (1995). Se gaseste în librarii.

Martin: Ce grup reprezinta asa-zisii "înalti iezuiti"?
Phelps: Ei sunt declaratii, înaltul rang 4. Când un iezuit este declarat, el se afla sub juramântul iezuit; "Juramântul sângeros" (în care comit crima). [Ati vazut acel juramânt în prezentarile mele video CCA. Am si o copie, care se gaseste dealtfel si în Biblioteca Congresului.] [Iezuitii controleaza lucrurile - nu direct, ci indirect - prin alte grupuri. Asemeni tatalui lor diavolul, ei trebuie sa mentina cât mai multa secretomanie posibila în toate lucrarile lor. Ei controleaza pe cei din gruparea Cavalerii de la Malta, si multe alte grupuri - care îi asculta.] Iezuitii se afla în spatele sporturilor profesioniste. Proprietarul otelariilor Pittsburgh este un Cavaler de la Malta si este si proprietarul echipei Detroit Lions. Toti proprietarii de frunte ai acestor cluburi sportive sunt, în mare parte, Cavaleri de la Malta, facându-i pe oameni sa strige de bucurie în "ole!" la jocuri si sporturi în timp ce ei sunt ocupati cu crearea unei tiranii [a lua controlul deplin asupra acestei natiuni]. Asa ca ei creaza "amuzament" pentru popor. Un alt membru de-al lor pe care l-au folosit a fost Walt Disney - un francmason de grad 33 [iezuit de frunte pe deasupra]. El le-a împlinit planurile facând Disneyland-ul [ajutând la paralizarea creierelor oamenilor] prin inventarea tuturor amuzamentelor si jocurilor ce îi fac pe oameni beti de placere, în timp ce ei sunt ocupati cu rasturnarea formei protestante de guvernare.

Martin: Unde se încadreaza factorul Las Vegas?
Phelps: Las Vegas, în cea mai mare parte a sa este controlat de Mafie - [un alt brat al Romei]. Toate marile familii din Mafie sunt romano-catolici, si sunt TOTI subordonati papei sau cardinalului din New York, care la acest moment este cardinalul O'Conner. Comisia Mafiei are resedinta la New York. Marii capi ai Mafiei - familia Gambino, Lucchese, Columbos, ei controleaza Hollywood-ul, nu evreii. Evreii sunt numai oamenii pusi la înaintare în implicarea în Hollywood si lucreaza pentru Mafie si pentru cardinal.

Martin: Sa ne întoarcem la Count Hans Kolvenbach.
Phelps: Generalul iezuit este dictatorul absolut, complet si total al Ordinului. Atunci când el spune ceva provincialii lui executa. Ordinul iezuit a împartit lumea în 83 de regiuni. Pentru fiecare regiune este un provincial iezuit. În Statele Unite ale Americii sunt 10 provinciali. Este vechiul guvernamânt provincial al Babilonului al carui centru era Nebucadnetar, sau generalul iezuit însusi; este o forma de guveramânt strict romana unde toate statele sau provinciile sunt supuse acestei stapâniri mondiale. Kolvenbach se întâlneste cu provincialii sai. Când ei hotarasc sa porneasca un razboi sau o agitatie, el primeste informatiile de la provincialul din acea tara, iar apoi se foloseste de necazuri (nevoi, plângeri, revendicari, n.tr.) legitime pentru a stârni o agitatie. [Atât cât este posibil Roma face lucrurile legal - conform legilor pe care agentii ei le-au votat]. Generalul iezuit conduce lumea prin intermediul provincialilor sai. Provincialii conduc peste iezuitii de rang mai mic. Multi dintre iezuitii de rang mai mic habar n-au de ceea ce se întâmla la nivelurile de vârf. Francmasonii habar n-au ca francmasonii altarului de înalt rang lucreaza pentru generalul iezuit - papa cel negru. Ei cred ca doar fac lucruri bune si sunt oameni buni. Iezuitii de rang înalt nu au constiinta. [Sora White ne-a descoperit acest lucru în cartea Marea Lupta, pp. 234,235]. Ei sunt în stare sa tradeze un popor si sa treaca mai departe. Ei ne pot trada în Vietnam si sa treaca mai departe. Ei ne pot trada si atunci când mergem la spital - [Crucea Rosie - la care ADRA este afiliata - este de asemenea o organizatie romano-catolica. Roma are controlul asupra marilor sisteme medicale (detinând mare parte din pachetul de actiuni si controlând companiile farmaceutice prin "pharmachia" (care înseamna vrajitorie), dupa cum vedem în Apoc. 18:23), si multi oameni sunt ajutati - (cu o radiografie antitutun), la fel cum sunt si ucisi] si suntem radiati, taiati, drogati, si pot sa treaca mai departe, pentru ca este pentru slava lui Dumnezeu - Ad Majorem Dei Gloriam - care e la Roma. [Putem aprecia acum mult mai mult lucrarea medicala misionara data de Dumnezeu - adusa în planul atentiei noastre prin vocea profetului Sau adevarat Ellen White.]

Martin: Care este tinta finala a iezuitilor?
Phelps: Tinta lor finala este conducerea lumii. În cartea lui Edmond Paris, tiparita la Ozark Publications, si numita Vaticanul împotriva Europei, se merge pâna în detaliile activitatilor lor de pâna acum. Ea descopera ca ultimii 30 de ani de razboaie sunt toti datorati iezuitilor. Ea descopera ca au fost iezuiti aceia care [deghizati] s-au folosit de altii [ca si nazistii sau Ustachij] pentru a-i masacra pe sârbi si pe evrei. Generalul iezuit ar controlul deplin asupra comunitatii de informatii intrnationale: CIA, FBI [SUA], KGB [RUS], Mossad [ISR], BND [GER], SIS [UK]. Generalul iezuit poate afla orice despre oricine prin provincialii sai - folosindu-se de numarul lor de identitate înregistrat la serviciile sociale, informatiile de carduri de credit, etc. Cardinalul Spellman a folosit FDR pentru a ne da tuturor un numar de înregistrare [a social security number, n.tr.], si acesta este exact numarul pe care Roma îl foloseste pentru a ne tine evidenta. Cardinalul O'Conner nu est eun iezuit, însa iezuitii sunt ca SS-istii bisericii. Ei mentin oridnea. Atunci când reforma protestanta a venit cu doctrinele sale despre mântuirea care se capata prin har numai prin credinta [si ca nu era nevoie de o preotie de oameni care sa ne aduca înaintea lui Dumnezeu], a jefuit complet Roma de puterea ei spirituala. Roma s-a infiltrat în biserici - încercând sa elimine din ele acel principiu "protestant" - astfel încât protstantii sa nu stie ca Roma îi ataca dinauntru. Bill [Clinton] a fost învatat de iezuiti la Georgetown University. El a fost lider al clasei, însa în anul final nu a mai fost ales pentru ca corpul studentilor s spus ca "era prea apropiat de facultatea iezuita". A fost ferchezuit de catre iezuiti pentru a deveni un lider politic puternic. A fost instalat în Arkansas si în timp ce era guvernator acolo a lucrat în comertul cu droguri, care apartinea Romei. Este un pion absolut si total al ordinului iezuit care guverneaza din Georgetown University. El face tot ceea ce ei vor sa faca. Nu s-a opus nici macar într-un aspect. De aceea este atât de neatins. El poate sa comita orice crima. El poate face orice act infractional, nu va fi niciodat condamnat. Va trai o viata fericita dupa aceea pâna în momentul în care va începe sa vorbeasca. El nu este un baptist. El este loial ordinului iezuit.  :mrgreen:

Max C.

 :-) Multam BAARON,se pare ca o sa fii si tu injurat ... :wink:,ma intreb nu cumva multi de prin forumul asta au anumite legaturi??? :-P :lol:

Max C.

http://www.geocities.com/tlthe5th/alberto.html
Parintele Alberto Rivera a fost otravit de fostii frati iezuiti...pentru dezvaluirile facute.

baaron

My dear friend....cand esti injurat inseamna ca deranjezi...cand deranjezi inseamna ca ori cel care citeste nu intelege ce vrei sa zici ori intelege si vrea sa ascunda faptul ca este de acord cu tine.

Deci una peste alta cu cat mai multe injuraturi cu atat mai bine.... :evil:

                               Sa traiasca Pokemon !!! :ufo:

Max C.


xennon_2000

Offff...ma supara rau treaaba cu religia!dc sa conduca niste avari si nelegiuiti ca ei lumea?! :martiansad: :martiansmile:

Dc nu e stiinta la putere?....binenteles si latura sentimentala sa ramana...sa nu credeti ca vreau sa spun sa ne robotizam toti

Max C.

Adevarata biserica se afla in noi toti,fiecare avem suflarea Dumnezeiasca in noi,numai ca nu stim sa o valorificam(cu mici exceptii).NU avem nevoie de cineva care sa ne faca legatura cu EL,pentru ca se afla mai aproape cum nici nu ne gandeam...

Arckadii

felicitari pentru mesaj max c., m-a impresionat mesajul si ai intr-adevar dreptate insa cu o mica exceptie. cred ca ai putea scoate "(cu mici exceptii)" din mesajul tau:)
nu exista atei adevarati. fiecare are in el suflarea Dumnezeiasca:)
Ark

Max C.

Multumesc,
Sorry mi-a scapat... :-D,asa este ai dreptate!

Urban

Citat din: max c. din  21 Februarie 2007, 23:24:14
Adevarata biserica se afla in noi toti,fiecare avem suflarea Dumnezeiasca in noi,numai ca nu stim sa o valorificam(cu mici exceptii).NU avem nevoie de cineva care sa ne faca legatura cu EL,pentru ca se afla mai aproape cum nici nu ne gandeam...

Salut
Daca adevarata biserica se afla in noi toti si daca fiecare avem suflarea lui Dumnezeu si asa cum zici tu ca nu avem nevoie de cineva sa ne faca legatura cu el.....scuza-ma dar te intreb si eu, atunci la ce mai sunt bune atatea biserici si atatia popi ?
Nu ar trebui recalificati ?...ce zici? :-D    ...in constructii spre exemplu, ca sa mai dea jos din burti. :-D

Arckadii

Bisericile si preotii, fiind initiati in tainele credintei, au rolul de a deschide ochii oamenilor si de a mijloci pentru noi in fata Lui Dumnezeu, ei presupunandu-se a fi puri. Acum, ca nu toti sunt asta e altceva, insa exista si oameni daruiti.
Fiecare are in el suflare Dumnezeiasca insa acest lucru poate fi comparat cu talentul de a desena spre exemplu. Daca cineva are acest talent, insa nu-l valorifica, nu poate obtine performante.
Sper ca m-am facut inteles,
Ark

Urban

Citat din: Arckadii din  22 Februarie 2007, 09:58:05
Bisericile si preotii, fiind initiati in tainele credintei, au rolul de a deschide ochii oamenilor si de a mijloci pentru noi in fata Lui Dumnezeu, ei presupunandu-se a fi puri. Acum, ca nu toti sunt asta e altceva, insa exista si oameni daruiti...
Ark

E adevarat ce spui tu "ca au rolul de a deschide ochii oamenilor"...insa de vreo doua mii de ani au tot facut invers...si cred ca in loc sa mijloceasca ce trebuie au mijlocit traseul banilor spre buzunarele lor....asa ca nu stiu cati preoti din 1000 sunt puri (cred ca se pot numara pe degetele de la o mana.)

Spre exemplu:
Mama mea a murit anul trecut...si obligat imi trebuia o groapa.
Pentru ca nu aveam a trebuit sa ma duc pana la Patriarhie pentru ca popa de la cimitir mi-a zis ca nu imi da loc ca nu mai are ca asa si pe dincolo....
Buuuun...deci era mama moarta pe masa din sufragerie si eu trebuia sa o ingrop (trecusera deja trei zile si nu aveam inca groapa).
Ma duc la Patriarhie unde il contactez pe nu stiu ce arhimandrit...mitropopit sau cum le mai zice...
Asta baiat destept...iese din nu stiu ce conferinta si se rasteste la mine ca de ce l-am deranjat...si normal ca i-am zis bine, bine domle...eu te inteleg ca puneai la cale nu stiu ce zaiafet, dar eu ce fac cu groapa...
Sti ce mi zice...ca pe el nu il intereseaza ca sa ma duc inapoi la popa de la cimitir, ca el nu imi da nici o semnatura ca asa si pe dincolo...
Ei bine draga Arckadii...din partea mea eu as trage in teapa toti popii incepand cu Sfintia Sa Domnu Securist Teoctist...

Sti ce imi venea sa-i fac lu nea popa ala....sa-i trag un glont in gura, mai pe romaneste...
Asa ca....am tras o cruce si l-am bagat in aia masii si m-am intors la cimitir unde a trebuit sa scot cateva zeci de milioane (automat s-a facut loc de groapa...ca sa vezi)
Ce Biblie, ce Coran....ce Doamne Doamne.....religia mileniului 3 e banul....si cu asta punct...

Sfat de la mine:" Daca va feriti de popi si de doctori....de Diavol cu siguranta scapati" :-D