Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

no comment...

Creat de spooky, 18 Ianuarie 2007, 03:02:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Anna

Spartacus era trac....dacii erau o ramura a tracilor. De unde si pana unde spartacus era roman cand poporul roman nu se formase inca :-o :-o :-o
asa...si caesar era roman(de la romania) nu? si marc antoniu...si nero....ca doar ei erau romani(de la roma)...si noi avem un fundament latin nu?....chiar nu vad ce treaba are spartacus cu situatia nasoala a romanilor din ziua de azi :? :?...

lylyt_ice

Cuuu...Boris, e total altfel decit se scrie!!!Iar Triac a facut din el ceea ce este ;l-a antrenat de cind era copil ,ca nu s-au inteles la bani asta e treaba lor...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

ANNA...Vad ca esti pornita impotriva Romanilor!!!TU stii mai bine de ce,Dar nu trebue sa negi ceea ce este adevarat.Eu am spus ca Spartacus s-a nascut pe teritoriul Romaniei ,de ce incerci sa interpretezi gresit(?)pe Boris il cunosc de multi ani ,stiu ce spun...si te mai rog nu amesteca saracia cu prostia.si daca tot nu-ti plac Romanii,iti doresc sa ai parte de ce-ti place,dar iti spun eu:e greu printre straini!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

sevastase

Citat din: LupinThe3rd din  28 Martie 2007, 14:35:56
Zau? Eu zic ca de fapt distributia statistica de prostie e la fel peste tot in lume. Cum americanii sunt mai multi la fel si numarul de prosti e mult mai mare. Iar cu inteligenta noastra nativa totusi la nivel de trai suntem cam in coada. La fel la testul PISA rezultatele sunt in mediu mediocru, culmea... cu toti olimpicii.
Uite un nume: Thomas Edison. american. Si uite un link util
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:American_inventors
Multi din ei sunt de origini europene (si e mai mult decat normal deoarece america e o tara de emigranti). L-a cumparat cineva cu bani grei pe Graham Bell? Hai sa fim seriosi.
Faptul ca investesc in cercetare bani asta este o alta poveste... Dar cu inteligenta nativa... sunt sceptic...

Ai petrecut mult timp in SUA ?