Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Energie Gratuita, Extraterestrii, Originea Omenirii & Anul 2012 - Sunt legate ?

Creat de DeReLiCt, 17 Ianuarie 2007, 23:57:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Profetiile Anului 2012 - Adevar sau Fictiune ?

Nu stiu
Este posibil sa fie Adevarat
Este Fictiune, bineanteles !
Dupa toate dovezile existente, sunt aproape sigur ca se va intampla "ceva"
Bineanteles ca este Adevarat - trebuia sa se intample odata si odata...
Exista o mare posibilitate ca aceasta profetie sa fie Fictiune

DeReLiCt

Citat din: jackie28t din  30 Ianuarie 2007, 21:25:15
DeReLiCt,
uite in trecut postasem pe forum un caz al unui ''CONTACTEE'' adica cineva care a fost contactat de extrateresrtii si te rog sa urmaresti acele filme si sa vezi ce afirma Sixto Paz despre anul 2012.Te vei uimi.Inspaimantor...si daca e adevarat ,nu stiu.Sper ca nu.Acest material l-am postat aici in acest topic ca pe un material informativ.Sper sa fie de ajutor.Numai bine.
Citat din: DeReLiCt din  18 Ianuarie 2007, 13:05:29Hai ma nene...
Si te rog nu ma mai fa nene ca nu sunt eu chiar asa de batran. :-D LOL

An Interview with Sixto Paz Wells / 39 min 35 sec
http://video.google.com/videoplay?docid=8157459003814420434



An informal interview with Peruvian Contactee Sixto Paz Wells, where he discusses what might be happening to us at the moment, and what has gone on in the past.

Given at the Friends Meeting House in London 2004. Sixto shows us the "Cosmic Plan"



Presentation by Sixto Paz Wells
Joanne Summerscales
1 hr 1 min 26 sec - Jun 12, 2004
http://video.google.com/videoplay?docid=6412342186078687132&q=Presentation+by+Sixto+Paz+Wells

Super interesant Jackie ! Iti multumesc. Daca este adevarat ceea ce spune... (si spune cam ce spun toti despre 2012 dar cu cateva elemente in plus care lipsesc cu desavarsire din toate celelalte documentare) atunci...  :-o
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.


DeReLiCt

A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

DeReLiCt

Apropo de partea spirituala... a mai aparut inca un film despre ozn-uri si legatura lor cu evolutia noastra spirituala. Filmul se numeste Unidentified: http://www.imdb.com/title/tt0460975/



A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

dedeiu

Nu as vrea sa par antipatic, dar din cate stiu calendarul se termina in anul 2012. Care sunt profetiile si unde sunt scrise?!


Ronin

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin


http://www.newz.ro/poze/anul-2012-un-moment-de-cumpana-pentru-omenire_p677.html

Pana in 2007, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta. Un climat siberian va pune stapanire pe Marea Britanie si tarile vecine, se arata in raportul Pentagonului....bla bla bla...!!!

"Oricum, se spune ca trebuie sa fim pregatiti pentru evenimente foarte spectaculoase în anul 2012. Caci la cele de mai sus s-ar adauga o "convergenta armonica al carui maximum s-ar atinge tot la 21 decembrie 2012" (J) sau "transformari ale constiintei umane, prevazute cu mult timp înainte si identificabile în traditia mayasa, egipteana si vedica" (J) . Si ca imaginea sa fie completa, veti gasi destul de multi care vorbesc, mai ales pe Internet, de faptul ca în urmatorii ani vom fi martorii unei actiuni concertate a multor guverne ale lumii de a-i pregati pe cetateni pentru acest eveniment care ne va schimba viata pentru totdeauna. Cum vor face acest lucru? În mai multe feluri, inclusiv prin lansarea unor carti/filme/scenarii catastrofice... "

Ai naibii ei (cum spune matusa) sau infiltrat peste tot (J)... acum daca stau sa fac legaturi...este posibil ca ei (J + stapanii lor de alta natura) sa fi ales 2012 pentru aparitia lui "Isus"... numai ca Isus este unul fals...si asa ajungem la ce spunea Maxx...'adevarul este simplu...complicatul este fals...'
Deci, ei , JJJ, au in mana informatiile, US ca stat (putere-influentza), NASA, mass media, Holywood-ul in rolul de 'pregatitor'...etc... bazandu-ma pe profetia biblica si nu mayasha... cam asta inteleg eu... posibil ca 2012 sa fie anul in care, in urma problemelor cauzate in special de incalzirea globala, sa apara falsul 'eliberator' cu solutii....
Daca suntem inca tinerei.... no problem... prindem si faza asta si o discutam si 'post mortem'...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

DeReLiCt

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/64304/Asia-se-scufunda-America-se-usuca/

"Pamanturile Asiei de Sud aluneca sub apele musonilor. Statele Unite trec prin cea mai grava seceta din anii '30

Milioane de chinezi sufera de pe urma ploilor care cad neincetat in aproape jumatate dintre provinciile tarii. Alte alunecari de teren au loc in Bangladesh. Orasele din estul Statelor Unite au limitat deocamdata doar stropitul gradinilor, dar situatia se poate inrautati.

In sudul Asiei este sezonul musonilor, iar localnicii stiu la ce sa se astepte. De la o vreme insa, meteorologia inregistreaza tot mai dese recorduri istorice.

Chinezi, sub ape

in China, totul e urias: catastrofele, ca si capacitatea de regenerare. Ploile care cad fara incetare in provincia centrala chineza Hunan au afectat deja un milion de oameni – 160.000 de persoane au ramas fara case. in orasul Huaihua, din tinutul Jinzhou - unul dintre cele mai grav lovite -, au cazut sambata si duminica 145 mm de precipitatii. intreaga provincie este la mana raului Xiangjiang, ale carui cote au depasit cu 4,6 metri pragul de alerta – cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani. Rezervoarele din amonte sunt pline si ar putea revarsa si mai multa apa.

In provincia sudica Guangdong, caderile de apa au dus la alunecari de terenuri, care au afectat deja 300.000 de cetateni. Furtunile au distrus 50.000 de case si 55.000 hectare de culturi, producand pagube de sute de milioane de dolari. in Guanxi, ploaia a afectat 500.000 de oameni si a distrus sute de locuinte. in sudul Chinei, sezonul taifunurilor este abia la inceput, dar oamenii zic deja ca nu au mai trait asa ceva."

Articol din 12.06.2007
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

DeReLiCt

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/64476/Opt-metropole-pe-cale-de-disparitie/

" Somajul, ridicarea nivelului marilor, eroziunea solului sunt doar cateva din motivele care vor face ca, pana in 2100, cel putin opt mari orase sa dispara de pe harta lumii

Desi marile orase par sa se bucure, deocamdata, de o "sanatate" infloritoare, specialistii sustin ca ele risca sa devina, in cel mult un secol, citadele-fantoma din cauza suprapopularii, a migratiei somerilor, dar si a unor factori climatici. Pe lista metropolelor pe cale de disparitie se regasesc Detroit, San Francisco si Venetia.

In clasificarea oraselor care nu vor mai exista, locul intai este detinut de capitala statului african Gambia, Banjul. Aflata pe insula St. Mary, in urmatorii 50 de ani, ea va fi "inghitita" de apele fluviului Gambia si ale Oceanului Atlantic, al caror nivel va creste considerabil din cauza schimbarilor climatice.

De asemenea, geologii sustin ca orasul este amenintat si de o lenta, dar constanta eroziune a solului. Urmeaza, paradoxal, capitala mondiala a automobilelor, orasul american Detroit. Potrivit datelor oficiale, in ultimii 50 de ani populatia s-a redus cu un sfert, ajungand la 950.000 de locuitori. somajul a crescut cu 10%, iar migratia este constanta."

Articol din 14.06.2007
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

Marius MMG

Citat din: xennon_2000 din  18 Ianuarie 2007, 15:16:40
Acele cristale ar avea proprietatea de a transforma energia gravitationala in energie luminoasa!practic energie gravitationala este din belsug

Imi poti spune si mie secretul? cum fac sa imi luminez casa cu acela cristate?  :mrgreen: :aliendance:

xennon_2000

Pai daca se descopera secretul acestor cristale, nu doar am ilumina casa, am avea si o sursa de energie  inepuizabila!

Max C.


lylyt_ice

Chestia asta cu lamiile nu este noua...am invatat si experimentat asa ceva prin clasa a6-a la scoala...cred ca toti stiu cum functioneaza .....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Max C.

@lylyt
Am postat pentru cei care au chiulit la ora respectiva  :-P
Hai sa fim seriosi si sa privim mai mult natura...ea ne invata tot ce trebuie sa stim... :wink: