Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]

Creat de gaby68, 03 Ianuarie 2007, 21:52:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gaby68

Acest material il detin dinaintea decesului(subit) al lui Ion Tugui, care a intervenit telefonic la relatarea uni martor ocular confirmand prima intalnire de acest grad din Romania. caseta vide a fost "sechestrata" de patronul unui post local de tv cablu, ulterior "pierduta".
Transcrierea interviului a aparut si intr-un volum.
Eram interesat sa aflu daca se posteaza si materiale audio.
Apropo, stie de caz, dupa cum relateaza chiar martorul ocular, ufologul Calin Turcu din Valenii de Munte.
Numele martorului, dat fiind ca este o persoana publica importanta, il voi deyvalui mai tarziu, daca voi putea aduce cateva fragmente audio pe site.
Cu respect,
pentru cei care administreaza si colaboreaza la acest site.

jackie28t

Salut gaby68 si bine ai venit printre noi. :-)
As fi foarte interesat sa ascult acele fragmente audio.Binenteles ca poti atasa aici fragmente audio.Depinde de cat de mare este fisierul.Aici pe forum limita este cam mica pana la 5 MB.Dar te poti folosi de websitul SaveFile.com - Free Uploading Service,uploaduri pana la 60 de MB vezi aici: http://savefile.com/  sau poti sa-l atasezi pe: http://www.youtube.com/  Nu trebuie decat sa-ti faci un cont acolo care dureaza un minut doua dupa care atasezi fisierul si expui linkul respectiv.Eivoala!


calinahanna

@gaby68

Daca reusesti, eu iti raman datoare... Si mie mi se pare ca a fost un deces "subit" al lui Ion Tugui, dar nu cred ca se va putea demonstra vreodata chestia asta...

Shadowman

Citat din: gaby68 din  03 Ianuarie 2007, 21:52:44
Acest material il detin dinaintea decesului(subit) al lui Ion Tugui, care a intervenit telefonic la relatarea uni martor ocular confirmand prima intalnire ...

   Miine se implinesc 4 saptamini...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Rayden

salutare,

pot spune ca ...eu cunosc acest caz, l-am cunoscut pe stimabilul Ion Tugui, am fost implicat in acest caz intr=o oarecare masura..si pot spune destul de sigur ca.. cei de la radio si televiziune din orasul ala au privit acest "caz" ca pe un fel de "joke" si nu au tratat acest caz cu seriozitate..mai ales cei de la radio..pentru ca pana la urma acolo s-a tinut emisiunea care a descris acest caz..si martorul..principal al cazului, acum avand o pozitie destul de mare in oras..a fost un martor foarte ok, a tinut legatura cu Tugui mai departe si kiar a participat si inca participa activ la investigatii ozn pe teritoriul tarii...

sunt curios sa vad cum a mai decurs aces caz care s-a dat uitarii...cert e ca a avut loc o intalnire de gradul 2 cu un OZN in forma de sfera...e posibil sa fi lasat si ceva urme..insa nu stiu cat de bine au fost kestionati acele persoane unde ozn-ul a stationat ceva vreme...

am eu un "feeling" ca ..senior gabi arge...poate spune mai multe in privinta asta, nu-i asa gaby68 ?

pentru alte intrebari...si mai ales pentru alte update-uri la acest caz...astept feedback.

bafta


loreley

       Rayden,

       Daca cunosti acest   caz  si daca ai fost implicat  spune-ne mai  multe pls  mai ales  ca  observ  ca  gaby68 n-a  mai  postat din  ianuarie .....

Arckadii

gaby68
da-ne un mail la rufon@rufon.org cu inregistrarea si probabil ca va fi postata pe site.
Bine ai venit printre noi.
Ark

Rayden

salut,

Arckadii , poti confirma, te rog, daca a trimis gaby68 vreun mail la adresa postata de tine ?

in ce priveste evenimentul din punctul meu de vedere..astept pana in week-end...si daca gaby68 nu da nici un semn..voi povesti eu intamplarea..

hope this helps  8-)

bafta

Arckadii

ar fi bine sa o povestesti tu de pe acum. din cate stiu, nu s-a trimis nici un raspuns la adresa mentionata.
Ark

Rayden

the story goes like this..

emisiunea radiofonica, care a scos cazul la iveala..a avut loc prin 2000, si s-a datorat unui tip care vroia la vremea aia sa faca niste documentare OZN la televiziunea locala sau emisiuni radiofonice la radioul local si a fost indrumat de cineva dintr-un serviciu  8-) sa investigheze si sa chestioneze martorul principal..lucru pe care acest tip l-a si facut..

intamplarea a avut loc undeva intre anii 96 - 98 nu mai retin exact  :| ...si imi cer scuze legat de acest aspect..

evenimentul a avut loc intr-o noapte de vara..pe cand martorul principal caruia o sa ii zicem Nick, pleca cu inca 2 persoane sa investigheze daca pe o balta aflata la cativa km distanta de orasul Rosiorii de Vede din jud Teleorman, erau pescari cu plase sau navoade pescuind cand nu trebuiau, mai ales ca nu aveau voie - cred ca era perioada in care pescuitul era interzis (sper sa nu ma insel) - si..mergand cu masina catre iesirea din oras sprebalta cu pricina, unul din tipii cu care era in masina, cel de langa sofer, Nick stand pe bancheta din spate, a observat o antena parabolica la "unul in curte" exclamand ceva de genul "fii atent ce antena parabolica plina de lumini si-a tras ala", la care Nick indreptandu-si privirea in directia respectiva l-a rugat pe sofer sa opreasca masina ca sa poata privi mai atent ...antena parabolica..

dupa ce s-au apropiat de curtea cu ..antena..au inceput sa vada ca de fapt nu era o antena parabolica plina de beculete colorate ci...o sfera suspendata in aer la vreo 2-3 m deasupra acoperisului casei din care ieseau niste raze de mai multe culori..rosu, galben, verde si ..parca si albastru...raze care maturau curtea,  casa si alte acareturi care le avea tipul ala prin curte..

Nick a reusit sa estimeze ca sfera avea un diametru de vreo 2 - 2,5 m , culoarea era alb-galbuie parca - (s-ar putea sa ma insel..de asta il asteptam pe gaby68 sa intervina..avand in vedere ca el a fost cel de la radio care a gazduit emisiunea..) si declarandu-se ozn-ist amator si avand posibilitatile descrise de a avea emisiunea inregistrata si other stuff...

in fine, dupa cateva minute in care sfera a tot maturat cu razele ai colorate curtea si casa tipului respectiv, uneori insistand cu razele in acelasi loc pret de mai multe secunde in comparatie cu celelalte raze..oarecum a sesizat prezenta lui Nick si a celorlalte persoane si a oprin "scanarea" si a pornit cu o viteza fantastica spre balta unde avea de gand Nick sa prinda pescarii care nu aveau ce sa caute acolo..

au ramas toti pret de cateva minute asa..uitandu-se unul la celalalt si nevenindu-le sa creada s-a intors la masina si au plecat..si....cam asta a fost ..intamplarea..

acum, alte investigatii..nu stiu daca s-au mai facut..adik..nu stiu daca s-a vorbit cu tipul ala unde sfera ia scanat casa , daca s-au facut investigatii ..sau daca cineva din casa deasupra careia stationa sfera..a simtit ceva, avand in vedere ca pe toata durata aparitiei din casa nu s-a auzit nici un zgomot si nici o lumina a casei nu a fost aprinsa..

Nick mai citise carti legate de fen OZN si stia din start ca acea aparitie era un ozn de forma sferica.. pe cand ceilalti 2 tipi care erau cu el..nu prea stiau ce sa creada..

mergand deseori prin zona baltii...pe care trebuia sa o inspecteze si in seara aceea..a mai stat Nick de vorba in mai multe randuri cu pescari sau alte persoane care mai aveau treburi prin zona..si a aflat ca..din cand in cand..pe deasupra sau in zona baltii respective..mai trece cate o sfera...nu prea mare spuneau cei care le-au vazut..neprincepandu-se la a aprecia ce dimensiune ar fi avand..

in 2000 cand a avut loc emisiunea radiofonica, si care a durat 3-4 episoade a fost invitat Nick si impreuna cu realizatorul emisiunii - gaby68 - si cu inca un tip care l-a adus pe Ion Tugui in emisiune - telefonic - s-au apucat sa analizeze si sa povesteasca despre fen ozn..

Regretatul Ion Tugui a vorbit despre acest caz..spunand ca din ce a descris Nick era clar ca a fost o intalnire de gradul 2, ca era un ozn de forma sferica care e posibil sa fi lasat si urme..si cu razele alea colorate scana curtea si casa tipului respectiv..

a fost o emisiune interesanta...unde a mai sunt un tip spunand ca de la etajul 8 al blocului in care statea el..cu cateva saptamani in urma..acelasi an...2000..a vazut niste nori deasupra unei paduri din afara orasului..nori care aveau o forma ciudata..prea regulata spre deosebire de norii care erau atunci pe cer..se deplasau mai incet ca acei nor si aveau o culoare argintie..a vrut sa ia camera sa faca o poza...insa parca se temea ca daca intra si pana ia camera si apoi iese din casa..nu o sa mai vada acei..nori..si ..evident n-a facut poze..

cam asta e legat de acea emisune..de acel eveniment..in mod sigur am omis cate ceva..si asta zic eu e de la sine inteles avand in vedere ca ...relatarea vine de la unul din tipii implicati...si il cunosc personal pe ..Nick si pe gaby68 si pe tipul care l-a adus in emisune pe Ion Tugui si de asemenea pe Ion Tugui..desi...nu i-am mai vazut din 2002...

am discutat de cate ori m-am reintalnit cu aceste persoane..mai putin gaby68 si Ion Tugui, acest caz..si nu numai..

astept pe ..gaby68 sa comenteze si el acest caz..si daca am omis ceva sa completeze el..iar daca am gresit ceva sa corecteze el..

so....ce parere aveti ?? :-D

radu?muj

aveti cumva informati mai exacte , cu ar fi ora la care sa petrecut intalnirea , data etc.

lylyt_ice

Cazul este cit se poate de interesant,iar moartea subita a acestui om da si mai mult de gindit.intrebarea este...cine ar fii avut interes sa-l elimine pe Tugui???
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

alx

Citat din: Rayden din  27 Aprilie 2007, 12:30:19
salut,

Arckadii , poti confirma, te rog, daca a trimis gaby68 vreun mail la adresa postata de tine ?

in ce priveste evenimentul din punctul meu de vedere..astept pana in week-end...si daca gaby68 nu da nici un semn..voi povesti eu intamplarea..

hope this helps  8-)

bafta

cine stie,poate ca s-a ''razgandit'' intre timp...un telefon,mail sau altceva l-a facut sa-si schimbe parerile...e ciudat...a postat doar o data,parand ca stie ce vrea si ce spune...apoi nimic...acu dupa postul lui Rayden...mai vedem...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

lylyt_ice

Sint sigura ca multi dintre noi au multe de spus dar prefera sa taca ...(EX.TUGUI)
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Rayden

salutare,

alte informatii...mai exacte cum zici tu radu?muj  nu am..astept reactia lui gaby68..el are inregistrarile emisiunii radiofonice..cu declaratiile lui Nick si concluziile lui Tugui..

imagineaza-ti ca la vremea aia..stiam toate detaliile..insa..din 2000 pana in 2007...mai face una alta omul..mai invata...mai uita alte questii..nu poti sa retii exact..totul..

dupa cum spunea si gaby68..Nick a fost la Calin N. Turcu, care ar fi scris despre aceasta intamplare.. poate gasesti cartea in care a fost scrisa...

alte info...nu prea mai detin ..

ta ta