Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Forum

Creat de spooky, 08 Decembrie 2006, 17:14:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme

Citat din: horia2008 din  03 Februarie 2012, 16:24:18
Cred ca si horia2008, mr, si Nox au inteles da' poate s-au exprimat prea elevat si s-au pierdut in meandrele concretului  :-D :evil: :evil: :evil: :-D

:)))))))))))))

Ai dreptate, m-am exprimat  gresit! Ati raspuns toti corect, am inteles eu doar anumite lucruri! :)))

Nox

padme, există mai multe metode de a face ceea ce vrei tu să faci. Eu nu ţi-am explicat pentru cazul tău particular, ci la modul general pentru a înţelege conceptul.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Siberia

#32
Rugaminte catre moderatori:

   Tinand cont ca ati ajuns la punctul 1.9 in Regulament, va rog sa introduceti si un punct 2.0 care sa precizeze din start pentru orice nou venit pe acest forum, statutul de persoana "preafericita", "preaagreata" si "preaocrotita" a userului calator astral.
   In acest fel, nu se va revolta nimeni pentru diferentele de masura cu care sunt tratate partile implicate in orice tip de polemica cu acest user. Tot la fel, in acest mod ne puteti anunta din start intentia conducerii acestui forum de a face din userul calator astral mascota ne-sau-oficiala a acestui forum.
   Va multumesc.

   Cu respect,
   Siberia

p.s. - Am ajuns sa va scriu aceste randuri in urma senzatiei de lehamite care ma incearca cand vad raspunsuri ale altor colegi sterse pentru a face loc sarabandei anti draco-reptiliana declamata de respectivul user.
         Nu va faceti probleme, unii dintre noi avem spinarile late si suportam toate jignirile calatorului astral cu stoicism: ceea ce nu ne doboara, ne caleste !
         
   
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Consider ca raspunsul de mai jos a fost sters din greseala si rog moderatorii sa-l puna la locul initial din urmatoarele motive temeinice :
  - e documentat
  - e logic si rational
  - exprima o parere obiectiva prin dovezile aduse de pe alte forumuri, cu alti useri care au facut aceleasi recomandari si au exclus pana la urma marul stricat , recomandari specificate si de colegul Urban .

Citat din: horia2008 din  07 Februarie 2012, 14:33:42
Off-topic on calator astral as requested
Daa ma calatorule extrem de bine documentata.... :mrgreen:
Da' tu drept ce ne iei ma aici? :-o :?
Stimatii moderatori iti acorda sanse si dispense de la banare/moderare ca sa ce? Suntem rugati sa nu te provocam, si pe tine sa nu raspunzi la provocari, sa nu alteram atmosfera, dar se scapa din vedere ca TU esti ala care provoci valuri cu ineptiile pe care le debitezi aici. Mai noul coleg uforever si-a pus unele intrebari vis a vis de tine si de senioria ta in urma unor postari ale tale si afirmatii neargumentate (de acum clasice) si s-a considerat ca a provocat (s-a ales cu 5% si postarea editata), si tu saracu' sa nu raspunzi....stati numai ca acusi devine veteran (cu postari din astea si alte topicuri care au umplut cosul de gunoi) si atunci sa vezi....
Acum vii cu postari de-astea extrem de bine documentate de pe zamolxa (ti-ai gasit unu de teapa ta cu care sa te inhaiti - adipop) si daca-ti raspunde cineva te provoca :? :? :?
Ne iei drept imbecili si crezi ca tu ai inventat mersul pe jos? atat esti de intelgent ca mai dai si surse care te discrediteaza :evil: :evil:
Ia zi mai calatorule cat de extrem de bine documentata e postare aia a ta? pe care ai reluat-o de pe http://octogonarii.ro/forum/viewthread.php?thread_id=91&rowstart=0 unde ti-ai luat-o de nu te-ai vazut? ai batut muntii in lung si-n lat in delirurile tale? eu cred ca ai batut niste campii intinse, si le-ai batut temeinic de-ai culcat totul... :fullmoon:
Ai copiat si ti-ai asumat cu tupeu de borfas (fara sa dai sursa) de la http://www.litere.uvt.ro/vechi/revista_arheologie/articole/nr2-2004/Cinca%20Adela.pdf, fapt pe care l-ai recunoscut in final; daca tot sustii chestiile astea pe care le promovezi pe aici, macar fa-o cum trebuie si vino cu ceva de la tine daca vrei polemica, nu te bati in piept cu furaciuni extrem de bine documentate
8-)

alx

Din acest moment,userul Calator Astral va fi moderat FOREVER de catre mine.Indiferent cine ii va scoate moderarea,ea va fi pusa inapoi de catre mine.Si asta pentru ca m-am saturat sa-i acord sanse sa devina mai bun...el este un caz pierdut,si locul lui este la moderati.Nu eu am fost cel care i-a scos moderarea,dar eu voi fi cel care o va mentine la nivelul necesar de acum inainte.
  Sper ca din acest moment toate discutiile referitoare la acest user sa nu isi mai aiba rostul.
alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arhanghelul

Aceste setari/reguli ... pe server ... mai sunt valabile? ...

Citat din: Nox din  15 August 2011, 01:18:06
Just for transparency... pe scurt

Setări moderare:

< 10% - niciunul (fără cod culoare);
≥10% - Utilizatorul va fi adăugat pe lista de observație a moderatorilor. (cod de culoare: verde);
≥35% - Toate mesajele sunt moderate / acestea trebuie aprobate de un moderator pentru a apărea pe forum (cod culoare: orange)
≥60% - Utilizatorul nu poate scrie mesaje. (cod culoare: roșu)

20% - numărul maxim de puncte / 24h pe care îl poate primi un utilizator de la un singur moderator (nu se aplică dacă punctajul este dat de un administrator);

1% - numărul de puncte / 24h  cu care scade avertizarea;

5% - pasul manual de decrementare/incrementare a avertizării.

(vezi atașamentul)

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,760.15.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

alx

Da,setarile sunt valabile,cu 2 modificari:
# 25% si nu 20%  numarul de puncte pe care le poate da un singur moderator in 24h unui user.
# nivelul la care un user are toate mesajele moderate e 25% si nu 35%
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

StarDust

Citat din: fiulploii din  07 Februarie 2012, 15:19:29
Consider ca raspunsul de mai jos a fost sters din greseala si rog moderatorii sa-l puna la locul initial din urmatoarele motive temeinice :
  - e documentat
  - e logic si rational
  - exprima o parere obiectiva prin dovezile aduse de pe alte forumuri, cu alti useri care au facut aceleasi recomandari si au exclus pana la urma marul stricat , recomandari specificate si de colegul Urban .
8-)

Postarea ta a ajuns la cos dat fiind faptul ca celelalte postari off-topic care ti-au generat reactia, au ajuns deja, de ceva timp acolo, si nu isi mai avea nici o utilitate in topicul "Cristian Negureanu..." unde era automat off-topic.

Citat din: alx din  07 Februarie 2012, 16:11:14
Din acest moment,userul Calator Astral va fi moderat FOREVER de catre mine.Indiferent cine ii va scoate moderarea.....

Moderarea calatorului a scazut progresiv, si cand m-am logat eu era cu 3% sub pragul de moderare, prima reactie a fost sa-l trec imediat pe moderated, dar am zis sa fiu putin intelegator. A fost ultima data! De acord cu masura luata de alx, am sa o aplic si eu daca e cazul.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

horia2008

#38
Citat din: StarDust din  08 Februarie 2012, 01:00:13
Postarea ta a ajuns la cos dat fiind faptul ca celelalte postari off-topic care ti-au generat reactia, au ajuns deja, de ceva timp acolo, si nu isi mai avea nici o utilitate in topicul "Cristian Negureanu..." unde era automat off-topic.
StarDust, era postarea lui horia2008, si multumesc colegilor ca s-au sesizat sa-mi sustina pozitia :roll:
Daca esti un pic atent, postarea care mi-a generat reactia si din care l-am citat pe impricinat este inca in topicul "Cristian Negureanu..." deci nu prea se sustine...:? :? :? ; cred ca solicitarea colegului fiulploii e valabila
Ca am fost offtopic mi-am asumat din start, ok, a ajuns la cos alaturi de alte postari care erau de ceva timp acolo  :| (ca sa parafrazez, scuzati ca nu pot scrie asa rapid si de calitate pe cat de rapid moderati  :-D); mi-a luat si mie ceva timp sa citesc ineptiile insirate acolo, sa-l prind cu furaciunea si sa ma calmez, ca m-a iritat la maxim faptul ca ne ia drept idioti (eu cel putin m-am simtit asa) si mi-am permis sa-i raspund seniorului chiar si off topic.
Imi cer scuze...



StarDust

Da, scuze, am formulat gresit... deci "postarea lui Horia a ajuns la cos...." asa trebuia sa scriu. Oricum, acea postare nu isi mai avea locul pe acel topic, mai ales pentru ca presupunea intr-un fel, si un anume drept la replica (tot off-topic) din partea cuiva...
Scuze de eroarea mea, sunt putin obosit...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

horia2008

#40
Citat din: StarDust din  08 Februarie 2012, 01:48:59....presupunea intr-un fel, si un anume drept la replica (tot off-topic) din partea cuiva...
Crezi ca cuiva mai avea tupeul la vreo replica? Asa, cu gura plina? Mai stii?, poate chiar avea, doar n-avea nici un pardon, nici o limita....



Aliosa

O intrebare compusa,
De ce a fost stersa(cosh) postarea de la subiectu' Mister elucidat? Si mai departe? , chiar credetzi ca este offtopic :) ? sau orice legat in vreun fel de biblie ori religie nu are ce cauta pe forum ? .
Prin fericiti cei saraci cu duhul am dat raspunsul la intrebarea ...Si mai departe ?, e offtopic ? sau trebuie sa aberez cu asteptarea entuziasta a OZN-urilor care coboara din cer ?
Sau pentru ca, colegul SLEAH a facut o referire la cum e tratata religia pe acest forum , a intrat si postarea mea la gramada de gunoi, ca tot era pe aproape ?

Multumesc

padme

#42
As vrea sa existe un buton de stergere a mesajelor pe care sa-l poata folosi doar utilizatorul autor al mesajului si administratorul/moderatorul.

alx

#43
Citat din: Xanadron din  13 Decembrie 2012, 17:59:35
Hai sa sparg gheatza dupa vreo 6 ore de intzepenire a RUFOn (aflat in perioada de service poate?)
Ca sa nu dam in teoria conspiratiei,o sa postez explicatia REALA a "intzepenirii" forumului: lipsa energiei electrice! Am vorbit cu Paul si stiu ca pare incredibil,dar in zona unde se afla serverul sunt caderi dese si de durata ale energiei electrice,care depasesc ca si timp capacitatea UPS-ului de a mentine functionarea serverului.Prin urmare,dupa o cadere de energie de asta,serverul trebuie repornit manual,lucru care se poate face doar de catre Paul (Spooky).
Asa ca administratia acestui forum va roaga sa nu va impacientati daca se intampla sa nu puteti accesa forumul perioade scurte ;D de timp...nu e asa usor de doborat... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Xanadron

Si eu, care eram deja gata sa intru-n bunker...  :lol:

Serios acum, pina si incidente din astea minore ne arata cit de vulnerabila e la eventuale CME-uri solare intense :star: civilizatia noastra "electrica".

Sa speram totusi ca Soarele ramine "cuminte", macar pina om avea fiecare cite-un "Ticket To The Moon". :moon:

Electric Light Orchestra "Ticket To The Moon"
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/