Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

21 decembrie 2012

Creat de draculasblood, 15 Ianuarie 2006, 20:12:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

Chiar....nu cred ca faptul ca intram in epoca varsatorului inseamna ca intram si in vreo era SATANICA.....insa ai dreptate cu ceea ce expui si anume ca datorita rezonantei Schumann si nu numai in 2012 pe 21 Decembrie la ora 11.11 AM se va ajunge la momentul cand 24 de ore vor fi practic egale cu 0 minute (mai simplu spus) iar pentru cei care vor sa studieze subiectul bineinteles ca vor citi toate articolele pe aceasta tema.O spun mayasii...o spun egiptenii ...sumerienii ...oamenii de stiinta de azi....deci adevarul ar trebui sa fie pe undeva pe la mijloc pentru ca trebuie sa luam in calcul si implicatiile umane...POATE PANA IN 2012 INEBUNESTE BUSH SI II BAGA IN CURTE LU SADDAM VREO TREI BOMBE BIOLOGICE SI GATA TREABA MAI DEVREME.....sa speram ca nu:))

annuki

stunner a scris:
CitatMi se pare o prostie .... sa pui la un loc varsator cu satana si mai ales cu yoga. Vad ca ai ceva personal cu yoga. Ca sa stii cunosc persoane care au practicat sau chiar practica yoga si sunt 'eliberati' fac lucruri pe care noi cei obijunuiti nu le putem face !!


stunner eu nu am nimic personal cu nimeni,mii mii de scuze daca cumva am ofensat pe cineva insa treaba asta nu am zis'o eu ci unii care timp de 2000 ani au cautat eliberarea aia de care aminteai in alta parte. btw  faina strofa din semnatura, l'ar face invidios si pe eminescu daca ar mai trai saracu, cred ca o sa'mi compun si eu una pe masura. :)  :)
"Al Treilea Ochi Va Vede"





-------------------------------------------------------------------------------------

baaron a scris:
CitatPOATE PANA IN 2012 INEBUNESTE BUSH SI II BAGA IN CURTE LU SADDAM VREO TREI BOMBE BIOLOGICE SI GATA TREABA MAI DEVREME.....


stiti d-voastra ceva ceva... recent purtatoarea de cuvant de la casa alba zicea ca presedintele se comporta ciudat in umtima vreme,circula zvonul ca s'ar visa un mare monarh,rege si ar avea tendinte imperialistice. un ziarist mai carcotas a reusit sa'i faca chiar si o poza   :D  :D




---------------------------------------------------------------------------------


sid a scris:
CitatNu amesteca merele cu perele; soarele nostru este mult mai mare decat Sirius (care masoara cam vreo 50m in diametru); las-o pe Blavatsky in pace...In antichitate era cunoscut faptul ca Neptun, Uranus, Saturn si Jupiter nu apartin sistemului nostru planetar, ati citit cu atentie linkurile despre tribul Dogon si cum descriu ei Sirius impreuna cu Sirius B si C?
Teoriile clasice despre cum s-a format sistemul "solar" nu sunt bune de nimic si pentru nimic, cititi carefully tot ce am scris eu aici la celelalte mesaje...


cu blavatski promit ca ma cumintesc, da nu'mi inchipui cum a'ti ajuns la concluzia ca sirius are 50 m in diametru sau "Neptun, Uranus, Saturn si Jupiter nu apartin sistemului nostru" pe ce va bazati,in fine o sa ma mai documentez despre tribu dogon. :wink:

annuki

CitatNu stiu cat de mason este Bivolaru si nici daca are vreo importanta rolul lui ca pion in planurile masonice sau ma rog..anti masonice....cum de asemenea nu intelegem nici aversiunea ta fata de yoga (nu ca as fi un aparator sau adept al yoga) insa ca sa fiu sincer nu are nici o relevanta aportul lui asupra lui 12 decembrie 2012 ....Parerea mea este ca Bivolaru nu este decat un mascarici intr o mai mica sau mai mare masura care nu a facut decat sa urmareasca niste lucrari mai vechi si a deranjat pe cine nu trebuie....dar ma rog asta e alta poveste.
Si acum ca sa revin la subiect...vreau sa cred ca noi discutam aici pentru a ajunge la o concluzie ...bineinteles privitoare la evenimentele ce se vor derula in 2012....si nu sa deraiem de la subiect si sa sarim dintr una in alta.....corect?

vad ca au inceput sa apara nume si capete, hai sa terminam cu asta nu e treaba noastra, despre bigbrother se va ocupa  Altcineva (nu'i nevoie de topic nou)

lasand gluma la o parte institul max-planck din andechs, a efectuat un studiu pe un esantion de 1000 de persoane si a facut cercetari timp de mai bine de 15 ani asupra eliminarii campului magnetic al pamantului
simptome:
-modificarea ciclului menstrual la femei
-oscilatii mari de temperatura
-anomalii ale programului de somn
-lipsa de orientare
-anomalii in perceperea timpului



ps: sid pm cu alias

draculasblood

pai atunci cata vreme se vorbeste de epocile #6 si #7 insemna ca vom trece in viata de #5   nu ?  :?

Flight33

Schimbări planetare, escatologie şi 2012
Luând în considerare toate cutremurele devastatoare, activitatea vulcanică şi modificările climatice din ultima vreme, este greu să nu am gânduri apocaliptice şi să speculez că ne apropiem de sfârşitul timpului.
Este cel puţin interesant (dacă nu chiar uimitor) faptul că multe culturi au profeţii şi calendare care se focalizează pe epoca actuală. Profeţiile ne anunţă că aceste timpuri (în care noi trăim) excelează în schimbări spectaculoase şi transformări majore. Mai mult, se prezice chiar o scurtă perioadă de haos ce va preceda instalarea lumii noi.
Subiecte ca transformarea rapidă a biosferei, existenţa noosferei - un strat sferic compus din gândurile colective ce înconjoară planeta, sunt din ce în ce mai prezente în multe grupuri de discuţie, think-tank-uri şi forum-uri.
De ce anul 2012 este legat de sfârşitul lumii? Însuşi faptul că privim la acest moment ca la un "sfârsit" şi nu ca la un "început" nu se potriveste cu ceea ce se întâmplă. Există câteva mari linii de gândire care subliniază momentul de transformare radicală al anului 2012.
Mai întâi, este faptul că celebrul calendar maya indică al 13-lea baktun (unitate de măsură a timpului) ca sfârşit al unei ere; mai precis, solstiţiul de iarnă din 21 decembrie 2012. Acest baktun a început în 12 august 3114 i.C. iar durata lui este de o cincime din precesia echinocţiilor (o perioadă de 26.000 de ani). John Major Jenkins a descoperit că acest moment de sfârsit coincide cu alinierea cu centrul galactic. Deci, încheiem un ciclu de 26.000 de ani şi ne aliniem cu centrul galactic: este exact chemarea de deşteptare a umanităţii.
Sfârşitul timpului
Apoi, avem descoperirea lui Terrence McKenna, numită "Unda timpului zero" (TimeWave Zero) care se bazează pe sistemul chinezesc I-Ching şi descrie grafic fluctuaţia dintre obişnuit şi noutate, care ne conduce tot spre această dată. Unda timpului zero are un maxim de noutate ce tinde spre infinit exact în momentul solstiţiului de iarnă din 2012. Cu alte cuvinte, complexitatea vieţii moderne apune în acel moment, iar umanitatea intră într-o nouă perioada de existenţă. Dar acestea nu sunt decât cele mai importante coincidenţe.
Avem confirmarea stiinţifică a faptului că anul 2012 va fi un an cu o foarte bogată activitate solară, unele previziuni afirmând chiar că soarele va trece şi el printr-o inversare a polilor magnetici (solari) tocmai din această cauză. Ca urmare, situaţia de pe Pământ va fi devastatoare. Gândiţi-vă ce ar însemna ruperea echilibrului dintre câmpul magnetic terestru (care acum dă semnele unei inversări magnetice evidente) şi cel solar!. Un lucru e sigur, anume acela că toată această bulversare a climatului terestru la care asistăm acum nu este numai rezultatul încălzirii globale (aşa cum nu mai osteneşte să strige mass-media oficială), ci şi al dezechilibrului magnetic planetar la care se adaugă cel al soarelui.
Deşi toate acestea sunt realităţi, tot ceea ce se promite nu iese din tiparele deznădejdii apocaliptice. În ciuda acestui curent general, există şi cercetători care afirmă că soarele emite de acum şi o energie care duce la accelerarea evoluţiei spirituale pe această planetă, la pregătirea noastră psiho-fiziologică pentru noile condiţii de viaţă. Evident, cercetătorii reducţionişti nu sunt de acord cu asta şi încearcă din răsputeri să ne convingă că apocalipsa e pe drum. Cred că cea mai bună atitudine este să rămânem deschişi şi plini de speranţă.
Majoritatea dintre noi nu ne dăm seama prea bine ce se întâmplă, iar toate aceste evenimente extraordinare nu fac decât să confirme şi să accentueze starea noastră de ne-înţelegere şi de ne-cunoaştere în care ne aflăm. Una dintre opţiunile care ne apar ca evidente, în acest caz, este teama cauzată de un posibil sfârşit apocaliptic. Într-adevăr, omul a fost învăţat să se teamă de ceea ce nu poate înţelege. Pe de altă parte, există acel curent de opinie care ne spune că "totul e sub control" şi "va fi bine". Aceste două extreme sunt răspunsul tipic la o astfel de situaţie pe care îl poate adopta umanitatea în stadiul actual, şi evidenţiază simplismul gândirii umane actuale care se dovedeşte, şi de această dată, inutil sau poate chiar contra-productiv.
Oricare ar fi faptele şi premisele de la care plecăm, oricât de extreme ar părea ele, trebuie să le analizăm detaşat şi "la rece", sădind în noi acea atitudine activă, de speranţă şi încredere, de optimism şi responsabilitate. Renunţând la clişeele noastre comportamentale străvechi care ne obligau să rămânem pasivi şi să "aşteptăm", vom adopta deschis modalitatea de a ne construi chiar noi destinul.

Necunoscutul

  Dragi colegi de forum

  Nu stiu ce sa mai cred ba spuneati ca vine apucalipsa si murim cu totii, ba spuneti ca vom fi mai evoluati din punct de vedere al ADN-ului, al tehnologiei si al cunostintelor asupra timpului si spatiului. Va rog sa ma lamuriti si pe mine.... :oops:

8-)

assiris

Citatun mic experiment stiintific:
acum 30 ani daca strigai in padure ecoul se intorcea in 2 sec., acum 10 ani se intorcea in 1,95 sec iar momentan se intoarce in 1,7
Experimentul nu este concludent. Conditiile nu sunt aceleasi. Ar trebui experimentat in exact aceleasi conditii. Mergi intr-o vagauna acum si exact in acelasi loc peste 30, 50 , 100 de ani si repeti experimentul si atunci poti afirma cu exactitate. Diferenta de timp este mult prea mica pentru a fi concludenta.
Cu ajutorul unui superceas atomic, s-au facut insa cercetari si s-a constatat comprimarea timpului dar.... si aceasta este relativa deoarece aceasta compresie se face in totalitate, adica si timpul si sistemul de referinta si nu mai poate fi facuta o evaluare.
Daca mergem cu un vehicul cu 100 km/ora, noi raportam viteza si spatiul parcurs la timp. Daca insa comprimam toate trei sisteme de referinta deodata nu mai avem o perceptie reala a ceea ce s-a intimplat.

IONUT

 :mrgreen:  Toate articolele despre 2012 sunt exatraordinar de interesante şi pune multă lume pe gânduri, printre ei sunt şi eu. Se pare că toate dovezile aduse, atât cele antice cât şi cele noi converg către acelaşi punct 21 dec 2012. Antidovezi nu s-au adus ci puir şi simplu unora nu le place ideea de a gusta din ceea ce va urma. Concluziile sunt clare - ne paşte norokul sau nenorokul de a asista la o etapă de tranziţie plină de multe evenimente la care, probabil, multe personalităţi de pe Terra ar fi vrut să ia parte.
Important este ceea ce trebuie să facem. În diversele articole despre 2012 se vehiculează ideea că vor trece în dimensiunea a 4-a respectiv a 5-a doar cei a cărăr frecvenţă a corpului se va putea sincroniza cu frecvenţa cosmică sau a cea nouă a Terrei de atunci, adică cei care sunt mai apropiaţi de Dumnezeu. E valabil şi pentru cei ce nu cred în Dumnezeu din diverse motive şi ţin să enumăr kâteva: nu au fost educaţi în aceeastă direcţie, nu au avut parte de un mediu de viaţă în care să li se vorbească de Dumnezeu, unii au vieţuit într-un mediu mai mult sau mai puţin ostil, ori prediminat de materialism, etc, etc.
Eu sunt de părere că indiferent dacă credem sau nu în Dumnezeu, ar trebui să fim mai buni cu noi înşine şi cu cei din jurul nostru, să gândim mai pozitiv.

Sfârşitul lumii nu ştim când va veni, doar Dumnezeu Tatăl ştie. Asta nu înseamnă că tranziţia dintre dimensiuni nu va putea avea loc. Şi mai e scris în Biblie , în Vechiul Testament că Dumnezeu a făcut un legământ cu Noe (parcă) că nu va mai distruge populaţia de pe Pământ niciodată aşa cum a fost în cazul potopului. Acest lucru nu contravine, neapărat, cu scrierile mayaşe despre faptul că a cinea lume va fi distrusă de foc, sau de altceva. Poate Ezechel îşi va băga coada.  Cine ştie ?  Vom vedea, se pare că suntem sortiţi.

prosecco

si daca pe 21 decembrie 2012 sau zilele,lunile,anii ce vor urma nu se va intampla absolut NIMIC din ceea ce vorbim noi aici?
am mai vazut eu pe un forum speriati care ziceau ca in 2012 nu vor mai fi pe aici,ca vor fi nush pe unde...ca bla bla bla....exagerari

deci....daca toate asteptarile in legatura cu 2012 nu se vor adeveri valabile(adevarate)...ce concluzii vom trage?....probabil multe din credintele noastre se vor prabusi....probabil ca nu vom mai discuta asa de mult despre conspiratii ,etc...oricum omul intodeauna va crea noi si noi conspiratii....

asteptam si vom vedea

IONUT

Posibil sa se-ntample asa.Totusi calendarul meyas are prea multe cunostinte la baza ptr a fi un fals. Iar multe din legendele lumii se cam suprapun in multe puncte.

baaron

#25
Citat din: prosecco din  08 August 2006, 20:29:18

am mai vazut eu pe un forum speriati care ziceau ca in 2012 nu vor mai fi pe aici,ca vor fi nush pe unde...ca bla bla bla....exagerari...

Pe ce forum...??

prosecco

Am sa-ti dau un private message Baaron,nu cred ca am voie sa fac reclama la alt forum

ryn


AdiM

Citat din: prosecco din  08 August 2006, 20:29:18
si daca pe 21 decembrie 2012 sau zilele,lunile,anii ce vor urma nu se va intampla absolut NIMIC din ceea ce vorbim noi aici?

Pai eu cam asa cred ca va fi, nu se va intimpla tot ce vorbeste lumea, fiindca se spun prea multe lucruri diferite, dupa cum isi imagineaza fiecare.
Pe de alta parte, fiecare cred ca va trai atunci ceva pe masura imaginatiei si atitudinii sale.
Asta fiindca acelasi fenomen se intimpla zilnic, de fapt.

lylyt_ice

 Mai sa fie...(?) Nu stiam ca Yoghinii pot face lucruri pe care noi oamenii de rind nu le putem face...!Probabil ca sunt mai flexibili si se pot incolacii in fel si chip...dar altceva nu am vazut sa poata vre-un Yoghin...Poate ca m-a insel eu ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?