Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ghidul investigatorului OZN

Creat de Shadowman, 06 Decembrie 2006, 15:37:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Shadowman

#15
 Nava extraterestra a aterizat in fata casei ? Extraterestrii s-au baricadat inauntru ? Bati la usa,suni la sonerie si nu-ti raspund ?
Cu Radar Scope poti  arunca o privire in interiorul navei !  :-D
  http://usmilitary.about.com/od/weapons/a/radarscope.htm
  http://www.military.com/features/0,15240,84400,00.htm
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Shadowman

#16
 Inainte de-a incepe o analiza si a oferi un posibil raspuns intrebarilor de genul Ce-am fotografiat ? Ghici ce-am pozat ? E un OZN pe poza mea? Era o entitate din a 14-a dimensiune  care s-a dorit pozata de mine ? Era fantoma in fata peliculei ? Era musca ori nava extraterestra ? ar trebui,IN PRIMUL RIND,intrebati autorii fotografiilor : AI VAZUT OBIECTUL CU OCHIUL LIBER ? Intrebare FUNDAMENTALA,ESENTIALA care trebuie pusa inainte de a lansa ipoteze,de-a oferi explicatii...
Mda...
Am vazut ,pe multe forumuri si multe site-uri ,ca se trece direct la datu' cu parerea,fara a mai pune o elementara intrebare... :lol:
Unii zic ca-s ufologi si specialisti ...De mare clasa !  :-D
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

klingonianul mascat

Citat din: Dreamy din  06 Decembrie 2006, 18:47:43

sincer jackie...cele spuse de tine m-au dus cu gandul la filemele in care FBI-ul are o mare misiune de cercetare...si ca orice organizatie care se respecta nu pleaca la "drum" fara faimoasele automate de cafea :lol:

cat despre restul...totul e OK..oare la ce ne mai trebuie investigatie OZN...daca pornim clar de la premiza ca NU asta cautam :roll:

pai cam asta faceam si eu cand eram jurnalist!!! :D
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

noua

#19
Citat din: Shadowman din  08 Noiembrie 2008, 21:49:54
Un aparat care nu trebuie sa lipseasca investigatorilor OZN : ANALIZORUL DE ALCOOL (Alcohol Tester ) !
http://www.alibaba.com/showroom/Digital_Alcohol_Tester.html
http://www.personalalcoholtester.com/products.php

Asa, asa, foarte bine. In plus de asta mai trebuie si o evaluare prealabila a situatiei. Din pacate, am vazut ca ai dat un link spre alibaba. Trebuie sa stii, inainte a-ti comanda trusa de investigare, ca daca comanzi de pe alibaba risti sa primesti niste tenisi in loc de testerul ala de obiectivitate magica ... asta ar fi un caz fericit (cel cu tenisii) ;)


Shadowman

 Extraterestrii,fantome,spirite,entitati malefico-benefice ori decorporalizati va viziteaza caminul noaptea ? Nu stiti daca sunt halucinatii,afectiuni psihice ...?
Intrebarile va macina si nu gasiti raspuns ?  :roll:
Vi s-a tulburat somnul si linistea caminului ?
Vi s-a tulburat posesia si v-a fost incalcata proprietatea ?  :x
Necunoscuti dau tircoale noaptea patului dumneavoastra ?  :evil:
Cineva intra in locuinta dumneavoastra fara sa-i deschideti usa ?
Acum aveti posibilitatea sa-i surprindeti in flagrant: FOLOSITI CAMERELE WEB CU FILMARE NOCTURNA !  :wink:
Ieftine si usor de folosit,camerele web cu filmare nocturna,de 1,3 megapixeli,garanteaza calitatea înaltã a imaginilor ºi a sunetului pentru a vã ajuta sã împãrtãºiþi cele mai frumoase (ori inspaimintatoare ) momente din viaþã !  :rainbow:
Nu mai asteptati ! Conectati camera web la pc-ul din camera dumneavoastra si surprindeti momentele !
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

criss

Ghidul investigatorului OZN?????????????????? Mai oameni buni,astea sunt notiuni elementare.Nu doresc sa cred ca,,LITERATURA OZN"lipseste din bibliotecile voastre(la mine se masoara in metri liniari)

jean

#22
  Fenomenul nu poate fi înregistrat pe video         
          Doamna K. Wilson este una dintre acele câteva persoane care, dupa ce a acuzat rapiri, si-a descris pataniile într-o carte (The Alien Jigsaw, 1993). John Kirby, director în cadrul asociatiei MUFON, i-a sugerat ei sa-si monitorizeze dormitorul cu o camera video, noapte de noapte, în speranta ca astfel vor putea fi înregistrati rapitorii.Doua luni de supraveghere
          Experimentul s-a derulat între 9 aprilie si 7 iunie 1995. O camera miniaturala, bine camuflata, putea înregistra pe banda, timp de opt ore, sunete si imagini alb-negru din jurul patului în care dormea, la lumina unei lampi de veghe de 8 wati. Dimineata banda era examinata cu viteza marita, operatie care lua 35-40 de minute.
          Pe banda nu s-a înregistrat nimic neobisnuit pâna în 18 aprilie. În acea noapte K. s-a trezit cu o durere în partea inferioara a abdomenului. Sotul ei, Eric, se simtea de parca ar fi fost drogat. Desi mai era mult pâna dimineata, au oprit aparatul, au scos banda si au derulat-o pe un videoplayer. Banda nu înregistrase în noaptea aceea absolut nimic, iar pe ecran aparea o culoare uniforma, albastra, ca atunci când nu exista semnal. Pentru a se convinge ca nu s-a stricat aparatul, au derulat fragmente din benzile din noptile trecute. Aceste înregistrari se vedeau perfect. Singura banda pe care nu se înregistrase nimic era cea din noaptea cu pricina. Au facut si un exercitiu de înregistrare, care a dovedit ca nu era nici o problema cu camera de luat vederi. K. îsi mai amintea ca nu intrase în pat înainte de a se convige ca banda a început sa se deruleze, contorul aratând 0...1...2... În restul noptii a avut vise bizare, cu umanoizi, de acelasi tip cu cei pe care si-i amintea din "vise" avute cu luni înainte. În continuare, banda nu înregistrase nimic, ca si cum cineva s-ar fi înterpus între camera si recorder si ar fi blocat semnalul. Între 19 si 27 aprilie noptile au fost linistite, iar aparatura a înregistrat cu fidelitate somnul celor doi. În 28 aprilie K. a avut din nou sentimentul ca a fost "vizitata" de prezente straine în dormitor. Dupa aceasta a avut un vis în care a fost dusa sa întâlneasca o fiinta feminina, cu aspect intermediar între om si maimuta, strângând înfricosata un pui la piept. Dimineata a constatat ca, a doua oara, pe banda nu se înregistrase nimic. În noaptea urmatoare înregistrarile erau din nou bune dar banale, ca în 30 aprilie, în care ea avusese alte "vise" bizare iar banda sa fie din nou neînregistrata.O falsa rapire?
          În 31 mai, la ora 2.46, K. s-a trezit la un bâzâit puternic, pe care îl mai auzise si în alte dati înainte de a fi rapita. Avea o durere de cap puternica asa incât s-a dus la baie si a luat un analgezic. Peste circa cinci minute s-a culcat din nou. Brusc a simtit ca nu se mai poate misca. Luptându-se sa scape de starea de paralizie, a zarit pentru moment ceasul care arata ora 3.10. Dupa ce a adormit, a visat obiecte în forma de bumerang trecând pe cer si pe ea însasi zburând noaptea, cu mare viteza, deasupra unor autostrazi. A doua zi dimineata banda nu arata însa nimic neobisnuit. S-a vazut inclusiv sculându-se, ori verificând ceasul la 3.10.Nepamântenii nu vor sa lase urme.
          Concluzia care s-a tras de pe urma acestui experiment a fost ca fenomenul pe care noi îl interpretam drept "rapire OZN" poate anula cumva semnalul de la o camera de luat vederi la recorderul instalat pentru a monitoriza ce anume se întâmpla. Acelasi fenomen nu are nici un efect asupra altor aparate electronice, cum ar fi ceasul cu afisaj luminos. În noptile în care K. Si-a amintit de o rapire cu toate detaliile, inclusiv "nepamânteni", legatura camera-recorder nu a functionat. În noptile în care ea a avut vise obisnuite, fara legatura cu rapirile, aparatura a functinat corect. :-) :lol:

Lupta pare zadarnica         
          Pentru a stavili fenomenul, prof. Jacobs a sfatuit mai multe femei, care acuzau rapiri frecvente, sa lase o camera video sa functioneze toata noaptea în dormitor. Uneori aparatura se oprea în mod inexplicabil, alteori însasi victima, ca la o porunca, mergea s-o opreas-ca, ori trecea într-o alta încapere, dar rapirile au continuat fara sa se înregistreze nimic. Un barbat, disperat, a scris o scrisoare extraterestrilor, rugându-i sa-l lase în pace. A lipit cu banda adeziva scrisoa-rea de piciorul sau mai multe nopti la rând. Într-o dimineata scrisoarea disparuse si cel în cauza n-a putut-o gasi cu toate stradaniile sale, ca peste câteva zile, într-o alta dimineata, sa se trezeasca cu scrisoarea lipita din nou de picior. :-) :lol: :lol:
Adevarul este dincolo de noi

Shadowman

#23
OFF-TOPIC

Citat din: criss din  29 Noiembrie 2008, 21:22:07
Ghidul investigatorului OZN?????????????????? Mai oameni buni,astea sunt notiuni elementare.Nu doresc sa cred ca,,LITERATURA OZN"lipseste din bibliotecile voastre(la mine se masoara in metri liniari)

"Notiune elementara" e si inzestrarea investigatorului OZN cu un radar pentru observatii aeriene . Ori cu un satelit de observatii... :-D
Nu le-am mai trecut,din simplul motiv ca nu le gasesti la supermarket... :-D
Referitor la " metri liniari " de literatura OZN din biblioteca ta : La citi metrii liniari estimezi maculatura...?
Astept sa ne "luminezi" cu notiuni complexe,profesionale...
 

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

lylyt_ice

 De maculatura, nu ducem lipsa (cam toti cei care ne etalam pe aici). Acum, fiecare are un anumit grad de perceptie a "realului", dar totus eu sustin, ca nu sunt importante povestile altora, ci trairile personale(fara influenta maculaturii mai sus citate). Eu sunt convinsa ca, numai faptul ca ne-am adunat citiva pe acest forum...inseamna ca ceva-ceva stim fiecare in ascuns, numai ca de multe ori tacerea e de aur!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

romulus

CitatEu sunt convinsa ca, numai faptul ca ne-am adunat citiva pe acest forum...inseamna ca ceva-ceva stim fiecare in ascuns, numai ca de multe ori tacerea e de aur!!!
Pai da, pentru ca oamenii se tem ! In primul rand de ridicol ! Apoi sa nu-si piarda slujba, de prestigiul social, etc. Pai ce, crezi ca eu am zis cuiva despre experientele mele cat am fost in serviciu ? Aceea cu ipotetica paralizie, cu disparitia copilului, ori cu chestiile de deja vu, ori alte experiente ? NU. NICI PRIN CAP NU-MI TRECEA.
Dupa ce m-am pensionat insa, s-a schimbat situatia. De ridicol nu mi-a fost niciodata teama, dar de o eventuala punere a mea pe liber din serviciu DA ! De ce ? E simplu, era vorba de situatia materiala a copiilor, prestigiul familiei, ce zice lumea cand  o sa afla ca... dl. colonel   crede in extraterestri, paranormal, viata de dupa moarte, si alte " bazaconii"!!??
In momentul de fata nu-mi mai pasa !
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

criss

Pana sa apara internetul,credeti-ma ca aceasta,,maculatura''era unicul mijloc de a intra in aceasta lume ascunsa.Trebuie sa recunosc,ca,celebra carte,,EXPERIENTA OZN''a servit ca model pentru sute de autori si cercetatori.Multe,foarte multe cazuri le regasesc cuvant cu cuvant in aproape toate cartile(spun asta sa va dau partial dreptate,referitor la.........maculatura)Patru zeci de ani am cautat un singur om sa discut despre acest subiect dar,nu am gasit.Lucrez cu toate categoriile sociale,mai ales cu oameni care au absolvit facultati dar ,degeaba.Ma bucur ca sunteti aici(cu siguranta ca nu toti)Sa lasam aroganta,contrazicerile,replica mistocara,si sa facem ceva bun din acest FORUM

teocratul

Criss,

Pai daca nu incepeti ca sa dati fiecare "din casa", n-o sa ajungem nicaieri, decat tot la scandaluri !

criss

Pt.Shadowman...IMAGINEAZA-TI,ca apare un obiect zburator,care nu seamana cu nimic cunoscut de tine,distanta mica,cer senin,cativa copaci ca punct de reper etc.Ce reactie ai...scoti mobilul,faci o fotografie de doi megapixeli,inca una sa prinzi in cadru un copac,stalp de iluminare...suni la RUFON(PAUL DORNEANU 0722 643 640)trimite cativa cercetatori cu un chestionar sau cu radare?????.Cine poseda radare nu vor recunoaste ca au prins o tinta.NU-ti va ramane decat sa ne impartasesti noua experienta ta ,si sa te bucuri ca cineva te asculta si te intelege...DOAR ATAT...

Nox

criss, ºtim nr de tel al lui Paul Dorneanu, nu e nevoie sã-l scrii prin mesaje. Oricum deja ne abatem de la subiect.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee