Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce credeti ca vor extraterestri de la noi?

Creat de jackie28t, 05 Decembrie 2006, 19:50:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce credeti ca vor extraterestrii de la noi?

Schimb de suveniruri
2 (3.4%)
Genele noastre
3 (5.1%)
Sufletele noastre
3 (5.1%)
Sa ne studieze
19 (32.2%)
Schimb de informatii
2 (3.4%)
Sa ne ajute
9 (15.3%)
Sa se foloseasca de noi
7 (11.9%)
Sa ne cucereasca
0 (0%)
Cu totul altceva...
14 (23.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 28

Arckadii

#90
http://www.youtube.com/v/dtBnfJvf6eQ


Poate vor doar sa salute? Poate si ei sunt bucurosi ca au descoperit pe cineva in Univers si ca nu se mai simt singuri? De ce trebuie sa fie mai presus decat noi? Poate au si ei sentimente si ganduri bune. Vizionare placuta.
Ark

lylyt_ice

Bazindu-se pe investigatii strict stiintifice,Prof.Jacobs.ajunge la "Socanta" concluzie.ca noi nu mai sintem de f.mult timp, stapinii planetei noastre.El, sustine si prezinta detailat,metodele de himnosa efectuate de medici consacrati,care printr-o profesionalitata extrem de avansata,intervieveaza fara a influenta verbal sau psihic,o serie intreaga de persoane(din diferite clase sociale si diferite nivele intelectuale)sub starea de himnosa.toate aceste interviuri au fost imprimate in decursul mai multor ani de studiu ,si expuse de Prof.Jacobs in scris in cartea sa .Concluzia rezultata:extraterestre creaturi abductioneaza exemplare din specia umana ,care in scurt timp datorita unui conflict mondial,cataclismelor si al anumitor boli,va fii extrem de redusa.In acelas timp,si rasa lor este amenintata de disparitie ,datorita unor anomalii in sistemul lor genetic nemai putind sa se reproduca.Solutia problemei ,au gasit-o ei si s-au gindid sa punem jumi-juma si sa fim cu totii multumiti.Atunci s-au pus pe treaba cu multi ani in urma si mixeaza un cocteil Homo -Äliens asa numitii Hibrizi,care sint frumosi si iubareti ca noi ,si inteligenti si paranormali ca ei.Acum stiu eu ce sa zic?unii oameni vor sa se...cu ei ,altii nu.Parerea mea este ca oricum daca ei vor sa se incuscreasca cu noi,tot nu ne intreaba daca vrem sau nu asa ca ...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

jackie28t

#92
Salut lylyt_ice,
cunosc opera lui Jacobs intr-o mare parte si daca tot suntem pe aceasi unda te-as intiinta cu cate putin din opera Dr.John E.Mack daca-mi permiti.Poate ca aceste capitol pe care l-am expus direct din carte a-l vei gasi interesant.Se numeste Proiectul ''Hybrid'':
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,589.0.html

Anna

Eu sunt "o fana" a lui Ian Van Helsing dar trebuie sa recunosc faptul ca are momente cand o trece clar in stintifico- fantastic(mai ales in cartea Operatiunea Aldebaran)...cred ca la fel si in cazul lui Jacobs...tipul o da cam des in fabulatie. de fapt d'asta imi e si foarte greu sa discern ce e adevarat si ce nu din literatura despre ozn-uri, masonerie, organizatii secrete etc pentru ca majoritatea scriitorilor sunt la granita dintre real si inventie :rainbow:

lylyt_ice

ANNA...Operatiunea ALDEBARAN a lui Helsing ,este o carte foarte subtila si deajuns de interesanta,cu toate ca se prezinta sub forma unei galusti cu prune, a avut el grija sa lase simburele(de adevar)la mijloc.Sa nu uitam ,ca Jan este un autodidacat ,care a trecut prin toate fazele de evolutie ,atingind un stadiu colosal de avansat.Si... sa nu trecem cu vedere ca a avut curajul sa scrie carti atit de "IREALE" si "NEINTERESANTE"ca au fost interzise si retrase imediat de pe piatza ,in mai multe tari occidentate:DE CE OARE??? ITI spun eu ;TYPUL e TARE ,are nas de... COPOI BATRIN !!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Anna

dap am vreo 3 sau 4 carti scrise de el...le-am prins la timp! :-D

Arckadii

Poate reusiti sa ni le puneti si noua la dispozitie. Ar fi interesant!
Ark

Anna

La o prima scanare prin biblioteca am gasit urmatoarele carti:
1.ian van helsing- operatiunea aldebaran
2.ian van helsing- cartea a 3a(am citit-o prima data in clasa a 8 a si m'a cam speriat :-o)
3.ian van helsing- cine conduce lumea
4.ian van helsing- organizatii secrete
si cam pe aceeasi tema ar mai fi:
5. i. mota- traduceri din protocoalele inteleptilor sionului(EXTREM de interesanta)
6. ralph epperson-noua ordine mondiala(novus ordo seclorum)

Unidentified

Am gasit eu o carte dar de Jan van Helsing :) si anume Organizatii Secrete.

lylyt_ice

M-a bucur pentru tine Anna ai pus mina pe carti bune.In afara de ce ai tu si Unidentifiend ,eu am mai gasit la mine inca trei carti scrise de Jan Van Helsing:1)Al treilea rasboi mondial 2)Luati-va miinile de pe aceasta carte !SI 3)Cui ii este frica de omul negru...? Primele doua sint foarte interesante...bine,si a treia...!Moment...a mai gasit fata mea inca una ,tot de Helsing:4)Copii noului mileniu.(tema: cristal si indigo copii) In orice caz toate sint carti de elita...(dupa gustul meu) Intradevar sint carti ,care ne deschid ochii!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Urban

Jackie, eu ma indoiesc ca vor vrea mititei cu mustar si o halba de bere rece....

Serban M

#101
la emisiunea Codul lui Oreste ,domnul general x. mi-a impartasit parerea ;parere ce consta in :

pornind de la premisa ca universul este absurd de mare/infinit ,iar pe Terra exista viata => universul este implicit suport pt. viata => extraterestrii exista dar nu oficial pentru public,iar diferenta de timp intre nasterea unei rase teoretic este de 1mil ani;problematici,avem:

1.o rasa net superioara tehnologic/spiritual ->
-va evita un contact direct cu noi pentru a nu ne influenta cursul natural evolutiv (Vezi oameni,animale) si/sau vor interveni fara sa lase mari amprente in caz de auto-distrugere/conflict interior puternic/razboaie (vezi cernobyl;ww2)

-nu prezentam nici un interes pentru ei exceptand planeta,de altfel o noua casa inseamna noi propietari,deci ne pot da delete foarte usor

-exista printre noi dar stau bine ascunsi din motive putin cunoscute/conduc lumea in pielea elitei nwo (vezi tratatul 1991 Bush Senior)

2.o rasa apropiata tehnologic/spiritual -> A) inferioara : nu exista contact din partea lor
                                                        B) usor superioara :
-daca exista contact vor interveni probleme de concurenta/competivitate
-exista schimbul de tehnologii si compromisuri stabilite cu conducatorii (Vezi nwo) ,interese comune (area 51,experimente pe oameni,vite,etc)
-dorinta de conflict si putere
-control cu un scop stabil si foarte bine pus la punct (multe posibilitati)






ce vor de la noi este o intrebare pusa gresit,din moment ce contact exista,insa nu public, clar devine faptul ca deja se auto-servesc fara sa ceara.parerea mea personala e simpla,rabdare caci nu mai e mult pana la aflarea tuturor raspunsurilor puse de noi,cum?cu evenimente majore.

tarbit

Dupa cum am citit cartea lui Toni Victor Moldovan - Programul Terra,extraterestrii ne vor sufletele pentru a sa inmulti asexuat,prin clonarea si obtinerea de corpuri materiale in care vor atasa corpuri spirituale compatibile dpv genetic si obtinute in urma unor programe de recoltare gen Programul Terra,program situat temporal de obicei intre doua evenimente catastrofale de genul potop si apocalipsa. :ufo:

extrateresru_ro

#103
eu cred ca vor sa ne facem mai buni ,eu cred ca ei vor sa oprim razboaele,sa oprim infometarea,sa oprim depravarile,etc.pentru a intra in contact cu noi


extrateresru_ro :-)
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

sevastase

Extraterestrii si ce vor dela noi...hmm...toti au o agenda proprie, etreaba noastra sa deslusim care si ce vrea.