Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în România

OZN [Blaj, jud. Alba] [2003]

(1/2) > >>

addi:
S-a intamplat in vara anului 2003,in zona orasului blaj,jud.alba.eram pe digul riului Tarnava Mare,langa casa bunicilor mei.obisnuiesc sa privesc de acolo tarnava cand sunt in vizita la bunici...si intr`o zi mi se opresc ochii asupra unui obiect ce plana fin la o inaltime destul de mica de sol(aprox.10m)pe celalalt mal al tarnavei.obiectul era negru,forma de tigara (cu extremitatile inguste),nu prezenta nici un fel de lumina,luciu metalic sau sunet.din momentul in care l`am vazut a mai planat incet aproximativ 4 secunde dupa care a accelerat brusc si a disparut intr`o viteza imensa.

Am realizat pe pc acel obiect intr`o fotografie facuta din acel loc,atasata mai jos.

astept pareri de orice fel si ofer raspunsuri la orice intrebari

sxn_b:
Salut addi! Vreau mai intai sa te intreb niste lucruri. :wink:
1. Pe langa tine exista vreo baza militara?
2. Era zi sau noapte?

--- Quote ---a mai planat incet aproximativ 4 secunde dupa care a accelerat brusc si a disparut intr`o viteza imensa.
--- End quote ---
Partea asta a existat si la un OZN vazut de mine, dar a planat vreo 15 secunde.

addi:
sal Snx_b!
Nu exista nici o baza militara in zona..cea mai apropiata cred ca e la Campia Turzi..si asta e la cel putin 70km de Blaj.
Obiectul l`am vazut pe timp dezi.noaptea ar fi fost imposibil de observat..

jackie28t:
Salut addi,
cea ce ai relatat mai sus este exact tipul clasic al unui OZN adica:

Obiectul pe care l-ai vazut cu ochii tai,ZBURA
Obiectul nu a fost putut fi indentificat ca fiind un obiect terestru sau extra-terestru
Obiectul a fost unul ''fizic'' vazut cu ochiul liber deci poate fi numit OBIECT iar daca el a fost vazut ca si cum a fost unul controlat atunci se exclude aici ca fiind ceva dintre fenomene naturale.

Deci addi...cea ce ai vazut tu a fost intr-adevar un OZN iar in general cand noi ne referim la OZN defapt ne referim la nave spatiale extraterestre.Dar deoarece un obiect este numit OZN adica un Obiect Zburator Neindentifica deci un Obiect ce nu a fost indentificat si deoarece nu sunt evidente solide de ceva extra-terestru putem spune ca niciodata nu vom putea sti cu adevarat ce a fost acel obiect pe care l-ai vazut.Putem spera sau specula.Putem sa cercetam acel loc unde a aterizat acel obiect dar nimic mai mult.Va ramane un Obiect Zburator Neindentificat :wink:

toma:
Ce ma deranjeaza este "haloul" din jurul obiectului (ne) zburator :wink:. Daca e privit cu atentie difera de ce-i in jur!
Cit despre sondaj, mai lipseste un raspuns: altceva

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version