Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce se intorc unele spirite pe lumea asta?

Creat de vlad_theman2000, 16 Martie 2007, 19:47:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

vlad_theman2000

Apropo de pozele astea.Trei dintre ele sunt in top 10 cele mai bune poze cu fantome facute vreodata.

CHIP

au motivele lor serioase fiecare in parte.Oricum daca ai de lamurit o asemenea problema,in nici un caz nu o poate rezolva un expert in fotografii,care poate spune doar daca fotografia e reala sau e un fals si cam atit.incearca sa cauti un medium si o sa ramii surprins cit de multe lucruri poti sa afli.

pri3st3ss

Citat din: max c. din  26 Martie 2007, 16:02:16
Da asa s-ar parea a fii... ai si alte poze cu acelasi aparat si daca s-ar putea si cu acelasi film?

aveam,dar din pacate nu  le mai am in calculator si nici nu le gasesc...astea doua mi-au ramas...insa va pot spune sigur ca nu in toate fotografiile apareau aceste "pete".... am facut poze mai multor morminte...
oricum,nu ma indoiesc de  ceea ce imi spui tu, asta cred si eu..

Citat din: calinahanna din  26 Martie 2007, 17:08:09
@Pri3st3ss

Auzi...Tu ne supui aici la teste? :wink: :mrgreen:

uuuf,calina,m-ai prins!! :lol:
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

toma

Nu este un defect al obiectivului ci un "defect" al fotografului! Fotografind in contralumina s-au produs reflexii parazite in obioectiv.
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

pri3st3ss

repet....am facut mai multe fotografii  cu soarele in fata si totusi numai in 4 pozitii mi-au iesit acele...curcubee...
pacat ca nu aveam atunci aparat digital.altfel toate pozitiile le-as fi avut pe un cd :cry:
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

vlad_theman2000

Uitati-va ce am fotografiat eu cand incercam sa fac o poza

Arckadii

vlad, nu te supara, dar poza ta nu arata nimic concret. sa vezi ce poze frumoase am facut eu ieri. pline de fantome. in toate aparea mana mea insa crede-ma ca ai fi jurat ca e ceva supranatural.
incearca sa elimini toate variantele inainte sa postezi.
totusi. descrie putin cazul tau.
Ark

vlad_theman2000

k eram in casa si incercam sa-mi testez noul aprat foto m-am gandit sa fac o poza pe fereastra ca sa vad cum iese.Nu era nimic in fata camerei,lucru de care sunt foarte sigur dar in poza a iesit chestia aia alba si nu am habr ce poate sa fie.
De asta am pus poza, pt ca voi sa va dati cu parerea.

vlad_theman2000

alinutzu

ia uite ce usor merge sa faci o fantoma :) puteam sa o mut la fereastra(la usa sau oriunde) ... puteam sa pun doar o parte din ea... sau pot sa ii modifici vizibilitatea cum vrei :) deci nu e prea greu sa truchezi o poza

p.s. nu stiu cum sa micsorez poza imi par rau pentru marime :-s
can't stop the signal ...

Marius MMG

Si eu cred ca majoritatea sunt trucaje. Am vazut multe poze din astea pe net.