Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

udar
fiecare cu parerea proprie. oricum m-am gandit de multe ori la a renunta la tot, si cred ca ar fi mult mai bine:) dar din pacate momentan sunt tinut pe loc de planul material. insa totusi e dragutz sa visezi, nu?:)
Ark

asd

Nu vi se pare cel putin copilaresc, modul in care s-a degenerat acest subiect. De ce nu mai vorbim de Iehova si de creatia SA, in loc de aceste discutii fara rost?

baaron

Iehova?......sa intelegem ca esti pocait?
Cam ce ai vrea sa discutam....sa aruncam televizoarele la cosul de gunoi, sa nu mai citim decat Biblia si sa mergem regulat "la sala" ca parca asa se cheama hala aia unde se strang toti.

Hai...continua tu subiectul, asa o sa avem prilejul sa ne cunoastem si mai bine.

xennon_2000

Bravo baron....vad ca iei peste picior obiceiurile bisericesti... :lol: :lol:....sa nu te critice lumea :wink:
Ai dreptate...dc sa citim biblia si sa merem la sala cand putem cauta solutii sociale pentru eradicarea raului (saracie , violenta)

Arckadii

"Ai dreptate...dc sa citim biblia si sa merem la sala cand putem cauta solutii sociale pentru eradicarea raului (saracie , violenta)"
Huh?
De ce sa nu citim Biblia? Ce e rau acolo? Numai reguli de morala si fapte istorice care ne ajuta sa ne perfectionam si sa putem sa luptam cu saracia, violenta...desi doar saracia spirituala ar trebui sa ne intereseze...
Ark
*looks to the sky and says "geez"*


emi

#200
CitatAi dreptate...dc sa citim biblia si sa merem la sala cand putem cauta solutii sociale pentru eradicarea raului (saracie , violenta)



Mi se pare interesant ce  solutii puteti voi gasi stand pe forum. Aceasta lume este condusa de Satan si de aceea nu puteti eradica nimic. Cel mai bine ar fi sa cititi Biblia si sa vedem ce se cere de la noi sa facem in aceste timpuri de pe urma.

Incepand cu primul razboi mondial violenta, boala, saracia, moartea etc... au crescut foarte mult. Singurul ales de Iehova pentru a pune capat acestor stari de lucru este Isus Cristos. Deaceea orice incercare de a elimina aceste EFECTE, fara Isus Cristos si Marele Creator Iehova nu va avea izbanda.

Faceţi la planuri, cît voiţi, căci nu se va alege nimic de ele! Luaţi la hotărîri cît voiţi, căci vor fi fără urmări! Căci Dumnezeu este cu noi (Emanuel).`  ISAIA 8:10

Pentru ce se întărâtă nemulţumirile, şi pentru ce cugetă popoarele lucruri deşarte?
Împăraţii pământului se răscoală, şi domnitorii se sfătuiesc împreună împotriva Domnului şi împotriva Unsului Său, zicând:
"Să le rupem legăturile şi să scăpăm de lanţurile lor!" -
Cel ce stă în ceruri râde, Iehova Îşi bate joc de ei.
Apoi, în mânia Lui, le vorbeşte, şi-i îngrozeşte cu urgia Sa, zicând:
"Totuşi, Eu am uns pe Împăratul Meu pe Sion, muntele Meu cel sfânt."
"Eu voi vesti hotărârea Lui", - zice Unsul(Isus) - "Iehoval Mi-a zis: ,Tu eşti Fiul Meu! Astăzi Te-am născut.
Cere-Mi, şi-Ţi voi da neamurile de moştenire, şi marginile pământului în stăpânire!Tu(Isus) le vei zdrobi cu un toiag de fier, şi le vei sfărâma ca pe vasul unui olar.' - Psalm  2:1-9

Citatele sunt din traducerea preotului ortodox Nitulescu 1910

Arckadii

good point Emy.
Ma bucura raspunsul tau
Arckadii

baaron

Hai sa stabilim o regula de baza....

Pentru cine are de gand sa propavaduiasca cuvantul lui Iehova, cel mai indicat ar fi sa citeasca intai toate posturile despre Doamne-Doamne de pe tot website-ul, sa stea un pic sa se gandeasca logic ca doar e un forum stiintific si nu bisericesc si nu in ultimul rand sa studieze cu atentie pozele propuse...

Pentru inceput link http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,292.0.html
Ptiu....lua-m-ar Aghiuta !!!!

baaron

#203
Si ca sa adaugam un pic de sare si piper mesajului click download...

                    AMIN  !!!!! :-)

xennon_2000

oooo....Baron nici chiar asa!....chiar intarati lucrurile rau de tot :evil:

Arckadii

#205
cu tot respectul Baaron, cand vine vorba de Divinitate te pierzi foarte rau in conceptii...
chiar daca masonii sunt implicati in Biserica, ce are asta de a face cu Dumnezeu?
In plus, fiecare are dreptul sa isi exprime parerea despre orice subiect atat timp cat este pe topic.
Sunt alte pagini pe forum pe care sunt bancuri.
Nu mai fii atat de vehement in a nega ceva ce nici macar nu intelgi in totalitate, si nu incerca sa ma convingi ca sti cum sta treaba cu Dumnezeu, pentru ca o sa fii dezamagit: nimeni nu stie cu adevarat. cu atat mai putin tu.
Ark

xennon_2000

Arck....nu numai ca se pierde in conceptii das se si "agita"!.....
Baron...frate.....stii u cum e trb cu religia....nu poti sa convingi pe nimeni daca e intiparita bine in suflet

baaron

#207
Salut Arckadii

Pai cum sa nu aiba de-a face?...Daca Masonii sunt implicati in Biserica (as putea adauga ca, chiar o controleaza)...iar Biserica la randul ei se vrea unealta "Divinitatii"...singurul raspuns mai corect ar fi ca Masonii reprezinta Biserica si implicit "cuvantul Domnului"...

Repet...mai rasfoieste inca o data toate mesajele cu referire la "divinitate" - "masonerie"

"Nu mai fi atat de vehement in a nega ceva ce nici macar nu intelegi in totalitate (inteleg de aici ca accepti faptul ca inteleg o buna parte din acest "ceva")"

Si departe de mine gandul de a convinge pe cineva cum sta treaba cu Dumnezeu...din partea mea eu as da foc planetei si gata...ca deocamdata cam asta am merita.
Insa nici sa fac comentarii pe seama unor bolboroseli iehoviste nu prea imi este la indemana...deci de aici rezulta ca daca cineva de pe forum (credincios de altfel) are nevoie de un spatiu personal dedicat lui Doamne Doamne...putem foarte bine sa deschidem un thread cu Doamne Doamne si care simte nevoia sa se roage sau sa zica un Amin o poate face acolo....

Si sti de ce?...pentru ca discursurile astea cu Doamne Doamne pot dura la nesfarsit...ca asa e natura lor...sunt interpretabile indiferent prin ochii carei religii te-ai uita.
Prefer logica in schimbul credintei orbesti ....No offence

Si nu sunt dezamagit....apreciez dialogul cu tine, da i bataie ca faci treaba buna. :-D

baaron

#208
Iar pentru Xennon

Perfect de acord cu tine....nici de acum intr-o mie de ani mentalitatea umana nu se va schimba din punctul de vedere al credintei...
Omului trebui sa i dai mura in gura si sa bati seaua ca sa priceapa iapa.(fara referiri la o persoana anume)
De aia si ne aflam in situatia actuala....adica suntem praf.

Asa ca o paranteza - pana acum vreo 400 de ani tot poporu' zicea ca pamantul este Plat...si a aparut un "prost" care le-a zis....bai fraierilor "e rotund" (asta trebuie tratata cu toata seriozitatea)

Ghici ce i-au facut lu' ala....l-au perpelit un pic :mrgreen:

Concluzie: Poporu' o sa inteleaga cum e treaba cu Doamne Doamne si cu Uciga-l Toaca peste vreo 50 de ani de acum inainte (daca se pastreaza ritmul actual al descoperirilor stiintifice)

PS. Imi pare rau ca trebuie sa mai atasez inca o data materialul asta insa va recomand sa il tratati cu foarte mare atentie si pe urma mai discutam....bineinteles - referitor la Doamne Doamne.

Arckadii

tot nu ai inteles Baaron.
aici este vorba de cu totul si cu totul altceva.
Intr-adevar biserica se vrea unealta Lui Dumnezeu si intr-adevar prin logica ar rezulta ca masonii sunt implicati si ca si ei se vor acelasi lucru. INSA!!! DUMNEZEU este cu totul altceva. EL nu tine cont de Biserica. Astea sunt slabiciuni umane pe care le enumeri.
Si luandu-i apararea tipului/tipei cu Iehova...aici era un thread despre "Doamne Doamne".
Incearca Baaron sa vezi ca desi ideile tale in legatura cu Dumnezeu nu concorda cu cele ale altor oameni, asta nu inseamna ca ei nu stiu cum sta treaba.
Ark