Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pri3st3ss

#15
asa cum zicea si udar, denumirea unui anumit lucru/ animal/fiinta etc e specific umana...
important este ceea ce reprezinta dzeu pt tine, nu cum il cheama..ce conteaza daca il cheama George ,Stefan sau Ion, daca el este de fapt IUBIRE?! PACE?!

ar trebui sa te intrebi ce inseamna el pt tine

Despre forta universala exista doua ipoteze:
a) Ar fi o faptura supranaturala, personificata, separata de propriile sale creatii (Dumnezeul religiilor monoteiste).
b) Ar fi o energie multidimensionala hiperinteligenta, impersonala, parte integranta a propriilor creatii (TOT CEEA CE ESTE). Ultima ipoteza pare a fi mai plauzibila

raportata la dimensiunea universului, galaxia noastra are dimensiunea unui graunte de nisip cu diametrul de 0,1 mm, intr-un cub cu latura de 20 m. reducand galaxia noastra (Calea Lactee) la dimensiunea unui continent, sistemul nostru solar (soare + planete) ar avea dimensiunea de 2 cm. dozarea campurilor energetice in univers s-a facut exact cerintelor de existenta ale materiei si vietii;cineva trebuie sa fi planificat in chip inteligent aceasta dozare.



"daca s-ar reduce Universul la dimensiunea unui continent, Pamantul nu s-ar putea vedea nici sub un microscop electronic cu puterea de marire de 300.000 ori ! De ce a facut atunci Dumnezeu atata risipa de spatiu, materie si energie spre a crea viata si pe om numai pe o singura si minuscula planeta, pierduta undeva in Univers ?" - Radu Cerghizan



eu sunt de acord cu Skywalker si  Alethia_Spitz; aceasta teorie exista de mai mult timp.
sumerienii vorbesc in placutzele lor de evenimente care au avut loc cu 500.000 de ani in urma. mai precis, colonizarea Terrei de catre o rasa extraterestra (annunaki - "cei care din cer pe pamint au venit" sau nephilimi) acum vreo 450.000 de ani. ei numeau planeta de origine a annunakilor Nibiru si chiar relateaza in "Epopeea lui Ziusudra" (Noe al Bibliei) cum potopul a fost provocat de una din trecerile respectivei planete prea aproape de Pamint. de altfel, chiar la trecerile "normale" ale planetei prin sistemul solar se inregistrau cutremure si eruptii vulcanice catastrofale. manuscrisul Kolbrin, o versiune a Vechiului Testament necenzurata, care a apartinut templierilor si a fost publicata in Anglia in 1994, descrie ultima trecere a lui Nibiru (pe care manuscrisul o denumeste "Distrugatorul") in timpul exodului evreilor din Egipt. manuscrisul nu uita sa aminteasca ca potopul lui Noe a fost produs de acelasi Distrugator.
sumerienii povestesc ca primul conducator al coloniei nibiriene, Enki, un mare initiat, inginer si genetician de exceptie, a construit pentru uzul lui un oras subteran, numit Abzu, care a fost folosit de familia lui pe tot parcursul colonizarii, si se presupune ca la retragerea nibirienilor de pe Pamint, o parte dintre fidelii lui Enki, probabil chiar unul sau mai multi dintre fii lui, au ramas in locatia subterana. ei au pus la baza prin inginerie genetica cea mai elevata fiinta din Univers, cel care va fi numit: "homo sapiens", sau in varianta lui mai noua: omul (Ge 1:26 ¶ Apoi Dumnezeu a zis: ,,Sã facem om dupã chipul Nostru, dupã asemãnarea Noastrã. Tind sa cred ca traducerea cuvntului Dumnezeu la singular este eronata, de fapt corect spus era: "dumnezeii au zis".)


am gasit undeva o mica si amuzanta povestioara sf: :lol:

"Raportul 234 <4230>

Subiectii de laborator Adam (mascul) si Eva (femela) se descurca
foarte bine in cupola. In curand vor putea fi eliberati pe planeta
terra-formata. Ultimul lucru care mai ramane de facut este sa-i facem
sa-si porneasca partile superioare ale encefalului care pana acum
au fost inhibate de antisinapticul administrat zi de zi. Antidotul a
fost introdus in fructele pomului din centrul cupolei. Tot
ce trebuie sa facem acum este sa-i determinam pe cei doi sa manance
din fruct fara sa intervenim noi in persoana sau sa le dam ceva de banuit.

<3201>Initializare etapa 231fg
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3202>Pornire holograma 1.c45fd.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3205>Imaginea creata si vocea articulata ii indeamna sa manance
fructele.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3209>Aparent masculul ignora holograma. Femela pare mai receptiva.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3210>femela consuma antidotul. Se pare ca fructul e bun, il ofera masculului.
Acum sa vedem cum reactioneaza.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3350>Antidotul pentru inhibarea sinaptica a functionat, devin constienti de faptul ca se aseamana cu noi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3356>Pregatirea se face pentru debarcare. Subiectii trebuie sa paraseasca
cupola si sa se adapteze la viata in salbaticie, unde hrana si animalele
vor trebui sa le gaseasca singuri (independent de noi).
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3901>Aparent succes, experimentul pare reusit, acum tot ce ramane este ca subiectii sa se inmulteasca intre ei si cu ceilalti receptori si sa-si transmita codul genetic
Sinapsele functioneaza acceptabil, desi la un nivel mai redus decat asteptat, rata medie de 5%.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<4289>Parasirea orbitei, vom mentine subiectii sub atenta observatie, la nevoie se va interveni INDIRECT, sub forma diferitor personaje pe care
ei le vor numi ZEI, sau STAPANI, subiectii neputand concepe deocamdata
mediul inconjurator decat partial si alterat de influenta animalica.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Incheiat raport transimisie suspendata
." :lol: :lol: :lol: 8-) :lol:



iata,cineva a pus in scena o "povestioara " sumeriana http://www.euritmia.go.ro/p_2.htm


Cercetarile referitoare la Planeta X au inceput in secolul XIX, in legatura cu anomaliile prezentate de orbitele lui Neptun si Uranus. Percival Lowell (cel care a construit observatorul din Flagstaff) era atit de convins de existenta ei incit i-a dat numele de Planet X, desi a cautat-o toata viata si nu a reusit sa o descopere.
Istoria cercetarilor la xfacts.com/x2.htm.
Dupa descoperirea lui Pluto (1930) s-a constatat ca masa ei este prea mica pentru a justifica amploarea anomaliilor.
In 1976, dupa publicarea primei carti a lui Sitchin, s-au reluat cercetarile si in 1980 s-a putut demonstra matematic existenta lui PX. In 1982 NASA a declarat oficial posibilitatea existentei Planetei X, iar in 1983 satelitul astronomic in infrarosu IRAS a reperat "un mare obiect misterios" dincolo de Pluto.
Deoarece obiectul emitea caldura dar nu si lumina s-a avansat ipoteza ca este o pitica rosie. In fapt, nici in momentul de fata nu se cunoaste cu certitudine componenta materiala a planetei (o numim asa pentru simplificare) dar se stie ca are sateliti si o coada imensa. Cea mai buna reprezentare vizuala a planetei o aveau chinezii antici care o numeau "Dragonul".
Simerienii o numeau "al doisprezecelea corp ceresc" din sistemul solar pentru ca ei numarau si Soarele, ceea ce este firesc, dar dintr-un motiv necunoscut numarau si Luna sau, cel putin, asa crede Sitchin (care se mai insala pe ici pe colo).
Pictograma sumeriana pentru Nibiru este crucea cu brate egale (insemnul templier) , care avea si semnificatia de "divin".
Nu numai sumerienii, dar toate popoarele antice (sigur, nu nea Vasile de la oi, ci preotii si initiatii lor) cunosteau periodicitatea revenirilor planetei X in sistemul solar si efectele negative ale trecerilor ei prin apropierea Pamintului. De aia construiau ca apucatii observatoare astronomice, ca sa cunoasca exact momentul in care trebuiau sa se puna la adapost.
Manuscrisul Kolbrin a fost salvat din manastirea Glastonbury in timpul unui incendiu devastator si pastrat in custodia unui grup initiatic numit "Culdian". El a fost retiparit in Anglia in 1994 si reprezinta o Biblie paralela dar cu multe detalii interesante vizavi de potop si exod.
Manuscrisul afirma ca potopul a fost determinat de "ceva" numit DISTRUGATORUL si descrie evenimentele teribile in urmatorii termeni (am lasat versiunea engleza pentru culoarea locala):

Then, with the dawning, men saw an awesome sight. There, riding on a black rolling cloud came the Destroyer, newly released from the confines of the sky vaults, and she raged about the heavens, for it was her day of judgement. The beast with her opened its mouth and belched forth fire and hot stones and a vile smoke. It covered the whole sky above and the meeting place of Earth and heaven could no longer be seen. In the evening the places of the stars were changed, they rolled across the sky to new stations, then the floodwaters came.
The floodgates of Heaven were opened and the foundations of Earth were broken apart. The surrounding waters poured over the land and broke upon the mountains. The storehouses of the winds burst their bolts asunder, so storms and whirlwinds were loosed, to hurl themselves upon the Earth. In the seething waters and howling gales all buildings were destroyed, trees were uprooted and mountains cast down. There was a time of great heat, then came a bitter cold. The waves over the waters did not rise and fall but seethed and swirled, there was an awful sound above.

In capitolul despre Exod aflam:

The Doomshape, called the Destroyer, in Egypt, was seen in all the lands thereabouts. In colour it was bright anf fiery, in appearance changing and unstable. It twisted about itself like a coil, like water bubbling into a pool from an underground supply, and all men agree it was a most fearsome sight. It was not a great comet or a loosened star, being more like a fiery body of flame.
This was the aspect of the Doomshape called the Destroyer, when it appeared in days long gone by, in
olden times. It is thus described in the old records, few of which remain. It is said that when it appears in the Heavens above, Earth splits open from the heat, like a nut roasted before the fire. Then flames shoot up through the surface and leap about like fiery fiends upon black blood. The moisture inside the land is all dried up, the pastures and cultivated places are consumed in flames and they and all trees become white ashes.
There was a strange silence and then, in the gloom, it was seen that the waters had parted, leaving a passage between. The land had risen, but it was disturbed and trembled, the way was not straight or clear. The waters about were if spun within a bowl, the swamp land alone remained undisturbed. From the horn of the Destroyer came a high shrilling noise which stopped the ears of men.
Pharoah fought against the hindmost of the slaves and prevailed over them, and there was a great slaughter amid the sand, the swamp and the water.
The great surge of rocks and waters overwhelmed the chariots of the Egyptians who went before the footmen. The chariot of the Pharoah was hurled into the air as if by a mighty hand and was crushed in the midst of the rolling waters.

Men forget the days of the Destroyer. Only the wise know where it went and that it will return in its appointed hour. :lol:
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

alinutzu

S-ar putea nu neg dar cum nu poti demonstra ca nu este fals ramane in picioare afirmatia :)
E adevarat ca oricine poate face povesti care nu pot fi demonstrate in totalitatea neexistenta(nefondarea) lor

Dar trebuie sa crezi un pic
Toti zic de Dumnezeu ca exista nu stiu cine l-a vazut dar exista
De unde sti ca exista ?, daca vreau sa te contrazic si te pun sa imi arati
Imi poti pune intrebarea aerul exista ?
De obicei se raspunde cu Da =))
Pai si unde e ?
Pai in jurul nostru

Dar nu poti sa-l arati il simti
Simti ca este ceva mai presus de tine
Simti ca mai este cineva in univers
Simti multe ce nu pot fi explicate

Asa este si cu gravitatie ca tot e de "povesti" (nu spun neaparat ca este o poveste)
un om invata inca de mic invatand de la ceilalti ce trebuie sa faca
cum trebuie sa traiasca, cum trebuie sa manance
Astfel isi creeaza o matrice in creiere dupa care isi traieste toata viata(cititi pe internet ca e interesant)

matricea accea spune ca este imposibil sa levitezi(nu cred ca te invata nimeni de mic sa levitezi)
matricea accea iti spune ca este imposibil sa spargi caramizi cu capul (nu faceti asta acasa=)) )
matricea accea iti spune sa nu vorbesti cu altcineva aflat pe alt continent decat prin telefon sau internet(altii reusesc prin telepatie)

ehheee... sunt cativa care au rescris aceasta matrice prin autosugestie si antrenament bineinteles, astfel si-au depasit limitele... de exemplu David Blain(cu levitatia),maestri shaolin(forta trupului), alti oameni(puterea telepatiei)
Astea toate sunt reale
E usor sa spui ca gravitatie este doar in mintile noastre, sau mai bine zis poti sa negi existenta ei si aceasta nu va mai exista(stiu ca suna a povesti dar cam asa se gandesc cei care leviteaza), am vazut si eu prin documentare (bineinteles ca daca apare si in filme o sa spuneti ca ma uit la prea multe filme :) )

Acum pentru 3 randuri care le-am scris eu despre negarea gravitatiei voua va trebuie o enciclopedie intraga ca sa imi spuneti ca exista deoarece asa am invatat si este imposibil sa fie altfel, atunci cum pot levita uni :) fara trucuri pur si simplu leviteaza :|

Asa e si cu Dumnezeu , e greu sa crezi si alte pareri cand toti din jurul tau cred un singur lucru

cred in DUMNEZEU(atotcreatorul universului+ al fintelor superioare)
insa imi e mai greu sa cred in fintele superioare care e posibil sa ne fi creat pe noi(sa ii numim Dumenzeul de care stim noi)
can't stop the signal ...

pri3st3ss

acelasi lucru l-am intrebat si eu acum ceva ani....
stii ce mi s-a raspuns?

" respiri,nu?  poti atinge si simti aerul?"...

e egosit sa crezi ca esti singur in tot universul asta imens!!!
dar da, cineva trebuie sa ii fi creat si pe ET....

ar trebui sa ne invete sa levitam, sa ne activam puterile telepatice etc....dzeu nu cred ca ne-a vrut atat de limitati si cred ca si noi ar trebui sa luam atitudine, daca tot suntem dupa chipul si asemanarea lui..in fine, parerile sunt impartite si despre dzeu putem vorbi la nesfarsit,tot nu vom ajunge la concluzii care sa difere de concluziile pe care le aveam inainte sa intervenim in acest topic...adica eu tot cu aceeasi parere voi ramane, Alethia la fel etc...
liberul arbitru...nimeni nu te obliga sa crezi sau sa nu crezi ceva...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Elvin

    nu dam dovada de intelepciune daca il consideram pe "dumnezeu' ca fiind simplu 'extraterestru'. Daca ar fi asa, ce sens mai are ? trimitem o racheta nucleara spre nava lui de pe orbita si s-a terminat. Unde e atotputernicia ? Dumnezeiii acestia paleoastronauti care apar in Sitchin, in Tsarion, sunt hazlii. "Aveau nevoie de sange ca sa-si mentina forma umana" ? O rasa 'avansata' tehnologic ce apeleaza la mijloace care tin de magia tipica primitivilor...daca i-as vedea pe acesti annunaki, as crede si mai putin in ei..
    Ca sa avem liniste, trebuie sa postulam existenta unei 'fiinte' aflata dincolo de orice alta forma de viata din galaxie, univers, multivers. Care e 'totul in toate si nimic in nimeni' [Ioan Damaschin]. Totul in toate - ca izvor al universurilor, si nimic nicaieri - adica esenta lui nu e tangibila cu nici o forma de existenta. Totul se mentine prin vointa lui, prin 'energiile necreate', dar simultan nimic din tot ce este, nu-i contine fiinta si nici macar nu se atinge de ea. Si cu numele, raman ca are un singur nume 'real', pe care-l stie doar El singur. Adica modul cum se percepe El pe sine insusi, identitatea pe care El si-o ataseaza luisi,  inaccesibila oricarei minti aflata in infinitul universurilor. Si 'fictive', adica modurile cum il precepem noi pe el, are cate nume vrem noi

jackie28t

#19
Parca prevad ca acest topic va fi cel mai lung din istoria forumului deoarece se discuta despre un subiect la care nu exista raspunsuri ci doar pareri personale pana la nesfarsit.
Cand se deschide un subiect legat de cel de sus atunci se va incepe marea batalie fara sfarsit.
Eu personal cred ca dumnezeu este DIVINITATE nu o persona care sta pe tron si face legea.Ca are un nume.Da are pentru ca fiecare a-l numeste cum vrea el sau cum vrea altul.
Dumnezeu,Alah,The One,Bing-Bang,Yahwehe,whatever....etc etc
Dumnezeu pentru un cutare poate sa fie atotputernicul pentru altul extraterestru iar pentru altul efectiv altceva.
In preistorie unii primitivi luau CROCODILUL drept Dumnezeu si se rugau si faceau sacrificii lui.Deci fiecare defineste dumnezeu cum vrea el sau cum este influentat de altul.Atunci cum putem noi sa dam un raspuns pentru titlul acestui topic:Adevaratul nume al lui Dumnezeu?
Este chiar caraghios. :-D



Nox

Citat din: jackie28t din  21 Noiembrie 2006, 22:50:49
Parca prevad ca acest topic va fi cel mai lung din istoria forumului deoarece se discuta despre un subiect la care nu exista raspunsuri ci doar pareri personale pana la nesfarsit.

Poate ca tocmai aici este raspunsul: Dumnezeu este ceea ce CREDE fiecare ca este.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

jackie28t

Citat din: bluemoon8520 din  21 Noiembrie 2006, 23:04:03
Citat din: jackie28t din  21 Noiembrie 2006, 22:50:49
Parca prevad ca acest topic va fi cel mai lung din istoria forumului deoarece se discuta despre un subiect la care nu exista raspunsuri ci doar pareri personale pana la nesfarsit.

Poate ca tocmai aici este raspunsul: Dumnezeu este ceea ce CREDE fiecare ca este.

BINGO :wink:

udar

alinutzule, sa stii ca esti extrem de amuzant... cel putin eu am ras in hohote dupa mesajul tau...

Citat din: alinutzu din  21 Noiembrie 2006, 22:22:22
S-ar putea nu neg dar cum nu poti demonstra ca nu este fals ramane in picioare afirmatia :)

Cred ca aceasta fraza e cea mai mare aberatie de pe forum. Asta ar inseamna ca daca tu esti acuzat de comiterea unei crime, ar trebui ca TU sa demonstrezi ca NU ai comis acea crima, si nu cei care te acuza sa dovedeasca contrariul... Plus ca din cate stiu eu de la logica nu poti demosntra o propozitie negativa... Ia demonstreaza tu ca cineva care a spus ca te iubeste, de fapt nu te iubeste! Sa te vad!

Citat din: alinutzu din  21 Noiembrie 2006, 22:22:22
E adevarat ca oricine poate face povesti care nu pot fi demonstrate in totalitatea neexistenta(nefondarea) lor
exact.

e simpatica fraza asta...

Citat din: alinutzu din  21 Noiembrie 2006, 22:22:22
Dar trebuie sa crezi un pic
Toti zic de Dumnezeu ca exista nu stiu cine l-a vazut dar exista
De unde sti ca exista ?, daca vreau sa te contrazic si te pun sa imi arati
Imi poti pune intrebarea aerul exista ?
De obicei se raspunde cu Da =))
Pai si unde e ?
Pai in jurul nostru
Dar nu poti sa-l arati il simti
Simti ca este ceva mai presus de tine
Simti ca mai este cineva in univers
Simti multe ce nu pot fi explicate

Sigur ca trebuie sa crezi si credinta este tot ceea ce conteaza. Insa daca eu iti spun tie ca oamenii au fost creati de o rasa de maimute, intocmai ca cele din Planeta Maimutelor, inseamna ca e adevarat? Despre problema aerului si a demonstratiei sale nu mai insist ce e deja un cliseu de prost gust. Poti sa angajezi un grup de oameni de stiinta care sa iti demonstreze in fata ta ca aerul exista. Nu acelasi lucru de poate spune despre Dumnezeu...

Citat din: alinutzu din  21 Noiembrie 2006, 22:22:22Asa este si cu gravitatie ca tot e de "povesti" (nu spun neaparat ca este o poveste)
un om invata inca de mic invatand de la ceilalti ce trebuie sa faca
cum trebuie sa traiasca, cum trebuie sa manance
Astfel isi creeaza o matrice in creiere dupa care isi traieste toata viata(cititi pe internet ca e interesant)

matricea accea spune ca este imposibil sa levitezi(nu cred ca te invata nimeni de mic sa levitezi)
matricea accea iti spune ca este imposibil sa spargi caramizi cu capul (nu faceti asta acasa=)) )
matricea accea iti spune sa nu vorbesti cu altcineva aflat pe alt continent decat prin telefon sau internet(altii reusesc prin telepatie)

ehheee... sunt cativa care au rescris aceasta matrice prin autosugestie si antrenament bineinteles, astfel si-au depasit limitele... de exemplu David Blain(cu levitatia),maestri shaolin(forta trupului), alti oameni(puterea telepatiei)
Astea toate sunt reale

Draga alinutz, daca tu ai impresia ca David Blaine ( care are profesia de ILUZIONIST, ILUZIONIST-> ILUZIE-> MAGIE ) chiar leviteaza e grav... Si aici dragii mei prieteni ajungem la concluzia celor spuse de mine mai sus. Ca sunt oameni pe lumea aceasta atat de creduli incat daca nu le zici ca ceea ce face un ins se numeste MAGIE sau ca ceea ce scrie un L Ron Hubbard poate fi la fel de real ca cele scrie de JR Tolkien, ei chiar au impresia ca sunt adevarate :))))

Alinutz, tin sa te dezamagesc, dar David Blain nu zboara, ci se foloseste de spectatori platiti si de iluzii optice ca sa para ca leviteaza... David Copperfield folosea niste fire transparente special facute pentru a sustine greutatea a doi oameni. Nu mai crede toate aberatiile.

Si am o intrebare pentru tine... Cum se face ca in toate documentarele acelea pe care le vezi tu, niciodata nu sunt prezentati oameni levitand? Sa se zica: uite d-le... acu veti vedea pe cineva levitand... Si sa fie o inregistrare reala. huh? Poti sa-mi explici si mie? ca eu unul sunt mai tampit si nu prea pot sa-mi explic...


Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

alinutzu

yo am vazut singura filmare care exista pe retea a fost data si pe la televizor chestia aia cu levitatie...
cred caati vazut-o cand era in fata unui bloc nu stiu unde erau niste oaemeni in jurul lui(cica spectatori)
Ala s-a ridicat de la sol , cei din jurul lui erau uimiti se uitau sub el si vedea ca nu are nici un picior pe pamant si nu este legat nici cu vreo ata(specific ca totul era pe strada, acum daca chestia asta a fost falsificata, facuta in vreun studio nu stiu)...
Apoi dupa ce a "aterizat" parea un pic cam ametit(fie el teatru fie nu) si a cerut un pahar cu apa...
Deci ce am vazut e real insa nu ii pot dovedi autenticitatea doar ca a fost preluat si de televizune intr-o emisiune despre iluzionism(mai facea trucuri si cu carti si altele)
Iluzionism ca iluzionism dar sa te ridici de la sol in mijlocu starzi nu e atat de usor(asta sa presupunem ca nu e un studiou) doar dak are niste pantofi antigravitationali(nu cred ca exista) 
can't stop the signal ...

alinutzu

sry for double posting
si dak poti demonstra ca oamenii au fost creati de o rasa de maimute, intocmai ca cele din Planeta Maimutelor dupa cum zici, atunci asta e

eu tot ce am spus pana acum cred ca are un sambure de adevar
si dak ma intrebi de unde stiu
si iti spun ca dupa internet
o sa-mi zici ca oricine poate scrie orice pe internet(si este adevarat)
atunci noi ce sa mai credem
dak nici internetu nu mai e o sursa sigura atunci pentru ce mai exista ?/
ca se te bage in ceata?
cred ca erau mai bune zilele cand era inchzitia
cand toate cartile erau arse, nimeni nu avea dreptul la informatie
te nasteai, traiai, mancai , mureai ce simpla era viata

cu informatia vin si intreabarile
can't stop the signal ...

udar

Ia uite ce site am gasit eu pe neeet. Legat de numele lui Dumnezeu... Mai precis, cum sa ucizi in numele sau...



CitatMission:  Christ-centered duty

Purpose:
  Impart faith in Christ
   Instill patterns and principles for
victorious Christian duty. 
   Ignite individual calling and destiny.

Our purpose is to impart faith in Christ, instill patterns and principles
for victorious Christian duty and ignite individual calling and destiny. Our
mission strategy is simple and encompasses three major areas:  Evangelism, Discipleship and Deployment

http://www.forceministries.com/index.html
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

darkness

loool. priestess, beton "experiment" :-D


alinutzu, desigur ca nu poti crede orice vezi/citesti pe internet, de aceea trebuie sa pui in functiune si gandirea ta si sa mai distingi intre ce e ok si ce nu e ok...razboiaele in numele lui dzeu au existat si vor exista... crestinii au facut-o iar musulmanii inca o fac ...
de asemenea,sunt multe sectele care s-au rupt de catolicism/ortodoxism si au luat-o pe alte cai si , dupa un curs de  management au invatat cum sa isi vanda marfa si sa intre in inimi, aducand dupa sine si multi alti naivi....

pri3st3ss


  internetul are si el  plus-urile si minus-urile sale,acum oricine vrea,poate sa posteze ce vrea, asa cum a zis si udar ca vorbea cu tipi care afirmau ca sunt extraterestri...daca esti suficient de naiv, cazi in multe capcane!
nimic nu e sigur pe lumea asta, nu vezi?din cauza asta posezi inteligenta si poti aduce argumente si contraargumente  unei anumite "stiri"

spui ca  ar fi fost mai bine pe vremea inchizitiei,ca o data "cu informatia vin si intreabarile"..mie imi place mai mult acum, cand sunt libera sa spun ca nu cred in dzeu sau ca sunt de parere ca pamantul se roteste in jurul soarelui si nu invers sau ca femeile care au pisici negre in casa nu sunt vrajitoare etc...inchizitia a facut mult rau stiintei, nu vad de ce regreti ...
daca eram pe vremea inchizitiei, toti care suntem aici am fi fost arestati,judecati ,torturati, acuzati de erezie, vrajitorie si pact cu diavolul si condamnati la moarte  pentru a ne salva din ghearele intunecatului...
daca am fi fost pe vremea inchizitiei, nici tu nu ai fi avut voie sa te intrebi ce nume are dzeu!

in plus, nimeni nu te obliga sa iti obosesti neuronii si sa iti incarci legaturile sinaptice cu anumite informatii..nu vrei, nu citi si traieste ca pe vremea inchizitiei!
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

alinutzu

Nu am ajuns inca sa ma duc la razboi in numele lui Dumnezeu cel putin nu impotriva unui om(doar pentru ca are alta religie sau pentru ca are petrol) ;) vom vedea ce ne asteapta viitorul ...

Se pare ca leaganul umanitatii incepe undeva prin nordul africi(piramidele/egipt), sudul europei(legendele cu zei/grecia)... acum sa studiem vremurile acelea(vremurile zeilor), o chestie misto , nu stiu de unde le-o fi venit atata inspiratie, sunt serialele Stargate SG-1 + Atlantis, actiunea este un pic modificata pentru a atrage publicul dar personajele(goauld mai ales) poarta numele fostilor zei ai egiptului(Anubis, osiris...), chestia este ca nu le poarta doar numele dar se comporta exact cum ar trebui sa se comporte, exact cum ii descrie istoria
Faza nasola e ca nu stii ce sa crezi avand in vedere ca sunt lucruri de care nu s-a auzit de ele in istorie
Mai e partea cu Asgard rasa care protejeaza omenirea se aseamana cu o rasa de extraterestri dar nu o mai gasesc, am citit pe internet ca era o rasa care ne proteja

ori sunt
NEFILIMII "Populeaza "cea de-a douasprezecea planeta", o planeta a sistemului nostru solar care are o orbita eliptica similara cu cea a unei comete. Aceata planeta efectueaza un ciclu complet in jurul Soarelul in 3.600 de ani. Oamenii acestei planete, numiti nefilimii, au venit pe Pamant in urma cu 400.000 de ani. Se spune ca nefilimii au creat oamenii prin incrucisari genetice."  de care vorbea si pri3st3ss

sau

NEONATII
" Este o specie extraterestra cu o inteligenta extrema. Au aproximativ 1,20 m inaltime, au o fata asemanatoare cu cea a unui fetus si un craniu foarte mare. Sunt subtiri si au muschi slabi dezvoltati. Pielea este gri inchis sau deschis. Au cinci degete la fiecare mana si poseda abilitati telepatice. Neonatii sunt adesea confundati cu griii (cenusiii). Spre deosebire de acestia, neonatii au au ochi cu pupile si retina. Ochii cenusiilor sunt de asemenea largi, dar sunt in intregime negri si nu prezinta pupila si retina. Cenusiii au doar patru degete spre deosebire de neonati care au cinci degete. Se presupune ca neonatii s-au prabusit la Roswell, New Mexico, in 1947."  care se aseamana cu cei din film dupa descriere

in profetiile lui nostradamus spune ceva de extraterestri ca vor incerca din noua sa ne contacteze(chestia asta au incercat-o dintotdeaua, acum a venit vremea cand ne-am mai dezvoltat spiritual si tehnologic, si vor sa ne alaturam comunitati galactice sau cam asa ceva// cred ca e ca si romania cu UE dar la nivel planetar).. insa acum vine partea proasta cica acestia vor pica cu nava nu mai stiu in ce mare, niste soldati ii vor captura si ii vor impusca sau nu stiu ce

Acum concluzia la preziceri
1. ce am scris despre preziceri nu sunt inventile mele ci scrie in nostradamus(al treilea razboi mondial)
2. inainte sa iau cartea am auzit de ea pe net si scria ceva cam asa:
la vatican au fost descifrate noi manuscrise scrise de nostradamus....
3. presupun ca nostradamus a dat mai multe informatii dar acestea dar nu au fost date publicului larg
4. informatia despre sosirea extraterestrilor poate fi adevarata, dar impuscarea lor cam da de banuit
dupa parerea mea(cei care au publicat cartea// cei care au dat imformatile) le-au fost mai usor sa spuna ca vor veni extraterestri dar vor fi impuscati // nu cred ca ar fi zis niciodata ca ar putea venii extraterestri si ca vor incepe sa comunice cu noi

Acum as mai reveni si la egipt cu piramidele , incerc sa gasesc o legatura cu Dumnezeu(sau macar ce legatura au zeii cu Dumnezeu), mai e si atlantida(tot asa cu fiinte superioare)

O fi posibla si teoria (precizez dianinte ca seamana cu cea din stargate...of of filmele astea baga tot felul de prosti in mintea omului =)) )  ???
: pe pamant au fost fiinte superioare(extraterestri), asemanatori noua ca infatisare dar cu o putere de intelegere mult mai mare...
e posibil sa fi avut loc vreun razboi, ei fiind pe cale de disparitie si depasiti numeric s-au gandit sa se retraga si au gasit Pamantul, o planeta retrasa... pentru a nu iesi in evidenta nu si-am mai folosit abilitatile si au inceput sa le piarda in timp ... generatie cu generatie nemai invatandusi copii ce puteri au strabuni lor acestia prin urmare nu le-au mai folsit si gata.....

altfle cum va puteti explica civilizati foarte avansate in trecut (am mai citit pe forum si despre un razboi nuclear, acum cateva mii de ani), constuctia piramidelor, civilizatia maya , stonehenge, capetele acelea pe o insula,in jurul insulei cu capetele spre cer nu mai stiu cum se numesc sry(dar stiu despre ele ca avea in trecut niste inscripti ciudate , fiecare sculptura gigantica din piatra , sub forma de cap lunguiet:) se spune ca ar fi avut ceva scris pe ele // o poveste a lor// in acel scrieri era posibil sa fie date despre vreun mecanism de activare a ceva ce s-ar fi aflat pe isnsula// din pacate cu venire inchizitiei nu mai stiu nici asta sigur ..cum se ardeau cartile asa a fost poruncit sa se stearga si ce scrie si pe acele "pietre impresionante" (inca se mai vad urme ca ar fi fost ceva scris pe ele :) )...

deci cum este posibil sa fi existat civilizati mult mai avansate in acele timpuri ??? intrebari si iar intrebari .. hmm ...

dupa cum zice pri3st3ss hai ca ne incarcam legaturile sinaptice si sa ne obosim neuroni :P
off acum iar imi trece prin cap alt subiect de ce folosim doar 5% din creier, de ce nu 10 % de ce nu 25 %(nu exagerez cu valori mai mari)
cum faci sa folosesti mai mult ?
daca inveti / daca te chinui sa inveti mai mult/ din mai multe domenii despre mai multe chesti ... crewste capacitatea macar cu
0,1 % ... cum e calculat cat folosesti ?
(chair nu stiu poate ma lamuriti si pe mine
dar nu cu chestia care o stie toata lume cum ca daca ti-ai folosi 10% din creier ai stii 6 limbi, daca ai folosi ~20% din creier ai stii 6 limbi si ai putea sa folosesti telepatie la un nivel superior sau cam asa ceva)
can't stop the signal ...

pri3st3ss

probabil la ora asta sunt obosita, dar pe bune daca am inteles ceva din ce ai scris..
ori x, ori y, ori a, ori b...hotaraste-te si ofera-ne si noua parerea ta proprie si personala te rog! ce crezi despre acest subiect?
dzeu e o fiinta  suprema,asa cum crede elvin, sau e ET?

legatura intre zei si dzeu...pai singura legatura ar fi MONOTEISMUL, realizat de Amenhotep IV  cunoscut si sub numele de Akhenaton, faraonul eretic , domnind intre ntre 1392 si 1372 (aproximativ)  (akenaton este logic tatal lui tutankhamon , el a schimbat deasemenea capitala de la Theba si Menfist si a infintat una noua la Amarna. Akenaton a introdus cultul zeului Aton care este infatisat in forma de disc al soarelui si aduce bunastare lumina si viata . apoi a inceput revolutia armaniana care a avut efecte importante mai ales pe plan religios. adevarata noutate consta in interzicerea cu desavarsire a altor culte . suveranul devenea astfel singurul profet a lui Aton. aceste reforme nu au avut un mare efect asupra populatiei care a continuat sa adore alti zei antici, asa cum marturisesc si documentele gasite la El Amarna.faraonul a luat toate domeniile templelor vechilor zei si le-a impartit taranilor. ideea a fost buna, numai ca preotii zeilor interzisi au fost foarte revoltati la aceasta actiune a faraonului si au raspandit vorbe in toata tara ca cine va lucra pamantul va atrage asupra lui mania zeilor. desi in aceasta perioada in Egipt era o foamete destul de mare, taranii au refuzat sa lucreze pamantul dat de faraon.casta sacerdotala, care beneficia pe atunci de privilegii de-a dreptul exorbitante in societatea egipteana, nu putea decat sa vada cu ochi rai simplificarea ritualurilor care lasa prevestirea unei treceri de la vechiul politeism la noul cult al lui Aton, zeu creator si zeu unic, conducand toate lucrurile. faraonul Akhenaton a fost omorat la cererea lui Horemheb si Ay, prin otravire chiar de catre medicul sau personal. )
pe scurt, faraonul probabil se saturase ca in fiecare dimineata sa se inchine celor x zei pe care ii avea egiptul  si si-a luat jucariile si a plecat in desert , unde i se inchina lui ATON, singurul zeu, cel care isi revarsa iubirea si darnicia asupra tuturor ( poate stii ca oamenii de rand nu  aveau acces prea larg in temple ), indiferent daca era bogat sau sarac, nobil sau taran.
apoi monoteismul a fost reluat de Moise ,stii istoria din biblie


dzeu e zeul crestinilor, dar conform DEX, dumnezeu= divinitate ( domine) + zeu (deus )/ lat.

nu te mai intreba atat cum e posibil sa fi existat civilizatii mult mai avansate...calendarul maya zice ca suntem la a5a lume ( daca nu ma insel)... eu cunosc o persoana care stie 6 limbi si o invata pe a 7a,japoneza - si nu foloseste 10% din creier..nu stiu unde ai auzit asta...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.