Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alinutzu

Ma tot macina intrebarea asta care o fi adevaratul nume al lui Dumnezeu...
Ca orice fiinta, ca orice zeu(creator) ar trebui sa aiba un nume...
Si nu ma refer la numele pe care il stie toata lumea sau numele care se gaseste in alte religii... ci la adevaratul nume...
Dumnezeu este doar un alt nume pentru zeu(fiinta suprema)
Cum si zeii aveau in antichiatea nume(exemplu: Zeus,osiris,thor ...etc.)

Mi-a ramas in cap intrebarea asta... imi amintesc si acum cum profesorul nostru de religie (acum vreo 2 ani cred) ne-a spus ca exista o societate secreta(cum erau/sunt si cavaleri templieri care tineau/tin secrete de importanta mondiala,urma lor s-a pierdut in timp dar nimeni nu poate nega existenta lor) care nu este formata din multe persoane(nici nu trebuie, de accea se numeste secret ca sa nu stie lumea) care duce din generetie in generatie acest secret, Acele persoane va dati seama ca nu sunt persoane obisnuite(nu ma refer la infatisare ci la cunostintele detinute), cel ce stie un secret atat de mare ma gandesc ca este perfect initiat in tainele oculte si magie, clarvedere + alte chesti dastea  :-o (magick)


Daca ati mai auzit de asa ceva va rog mai completati si voi
can't stop the signal ...

Shadowman

Citat din: alinutzu din  20 Noiembrie 2006, 22:52:36
Ma tot macina intrebarea asta care o fi adevaratul nume al lui Dumnezeu...
Ca orice fiinta, ca orice zeu(creator) ar trebui sa aiba un nume...
Si nu ma refer la numele pe care il stie toata lumea sau numele care se gaseste in alte religii... ci la adevaratul nume...

MARILE INTREBARI ISI CONTIN RASPUNSUL... :wink:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY


Elvin

eu as zice ca El are o infinitate de nume, corespunzatoare infinitelor posibilitati si nivele de existenta
   dar 'adevaratul nume', adica esenta Lui, nu o poate afla nimeni, nici fiind traitor cu trupul pe Pamant, nici cu spiritul in astral. Numai Dumnezeu, zic eu, isi cunoaste adevaratul nume, iar noi le cunoastem doar pe acelea corespunzatoare infiniturilor de divin care se manifesta
     Asta ar fi, dupa slaba mea minte, aplicarea la discutia de aici a dictonului 'Dumnezeu e totul in toate si nimic in nimeni"

Max C.

E un subict foarte sensibil 8-),faza cu templierii cam pute pentu ca ar avea ceva legaturi cu masoneria si implicit cu NWO-noua ordine mondiala,parerea mea este ca nimeni in viata nu stie numele lui DUMNEZEU...
bine punctat Elvin

alinutzu

Din cate se stie iisus este fiul lui Dumnezeu...
nu cred ca ma contrazice nimeni
....

1.Se spune ca Iisus ar fi avut copii(daca e sa ne luam dupa codul lui da vinci)
2.de aici rezulta ca Iisus pe langa toata puterea sa a avut si o parte umana(cred ca se spune si in Biblie asta)
3.Ca orice om nu este pacat sa faci copii(dragoste alea alea deci chesti dale Lui Dumnezeu, dupa cum se spune Dumezeu e cu dragostea cu pacea, v-ati prins voi cam ce vreua sa spun)
4.Cineva(fie ei masoni fie cavaleri templieri fie orice altceva) a pastrat si inca mai pastreaza secretul asta
5.este imposibil ca urmasi sa fi disparut(nu cred ca a vrut nimeni sa "stinga linia de sange" a Lui Iisus)
6.Deci sa presupunem prin absurd ca urmasi acestuia exista
7.Daca ei exista ar trebui sa fie unii dintre putini care stiu acest secret(avand in vedere ca unul dintre strabunici lor indepartati este chiar Dumnezeu)...

de aici rezulta => ar trebui sa fie cineva pe lumea asta care sa stie lucrul asta  :| :?
can't stop the signal ...

udar

Numele este o modalitate de identificare a oamenilor. In trecut, numele erau sinonime cu poreclele, oamenii fiind deseor numiti prin caracteristicile pe care le aveau (slabutul, chiorul, pistruiatul, etc.). In alte cazuri numele contineau descendenta (X fiul lui Y). Mai noi, ne-am pricopsit cu nume de familie care sunt lipsite de personalitate (Ionescu, Georgescu, Basescu). Inchizand paranteza, tin sa repet ideea de inceput: numele e o modalitate de diferentiere a oamenilor...

Dumnezeu in principiu este unul. Astfel, nu vad sensul existentei unui nume care sa ii fie atribuit, pentru ca nu ai de cine sa-l deosebesti. Si in plus de asta, chiar daca ar exista un nume, nu vad la ce ne-ar folosi cunoasterea lui. Mi s-ar parea ciudat sa-l alinti pe Dumnezeu sau sa vorbesti la pertu, cum vb cu colegii de pahar...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

DepthOfField

exact, numele este doar o eticheta, o conventie umana. Un mod de identificare stabilit la un moment dat.
Unealta la care scriem noi mesajele astea, se numeste calculator, dar putea sa se numeasca si "blimbiric" :-D depinzand numai de conventia unora, sau poate a inventatorului sau.
Important este nu cum IL numim noi, ci ce reprezinta EL ....
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Alethia_Spitz

Citisem in revista Mistere Neeucidate un articol despre Dumnezeu. Cica Dumnezeu e extraterestru si face parter din "Consiliul Nemuritorilor" o organizatie un fel de guvern al lor cum e la noi CASA ALBA din SUA pe unde e Bush.
Si el a creat lumea noastra. In alta revista citisem ca doar Galaxia Calea Lactee e un pic cu o forma mai ciudata si cica posibil facuta artificial de extraterestri.
Acum sa revenim la articolul din Mistere Neelucidate.
Mai spunea ca SATAN este liderul opozitiei si ca el s-a impotrivit creerii lumii noastre iar acum incearca prin ispite sa lupte impotriva creatiei lui DUMNEZEU.

alinutzu

Alethia si eu ma gandeam la chestia asta
Deci hai sa va spun cum gandesc eu
1. Dupa mine este Dumnezeu, creatorul tuturor universului, a tot ce exista, a existat si va exista
Aici este mai greu sa ii sti numele

Deci sa presupunem existenta unor fiinte mai superioare noua, fiind superioare au puterea de a creea si de a distruge lumi ...
Este imposibil sa crezi ca nu pot face acest lucru(si aici ma refer la puterea de a creea)
Daca noi oameni cu inteligenta noasta incepem sa ne "jucam" cu clonarea creearea de tesuturi... pana si Nostradamus a prezis in cartea sa(aia noua cu al 3-lea razboi mondial) ca in viitor omul va putea sa creeze noi corpuri si isi va transfera constinta in ele si ca va putea sa insufle inapoi spiritul in cei morti
Deci sa nu excludem posibilitatea ca noi am putea fii creati de fiinte mai superioare(nu neaparat una) sa zicem de un grup de cercetatori/savanti extraterestri(daca ar fi sa-i comparam cu noi)
Cum va explicati ca in Biblie scrie ca am fost creati in 7 zile...
Adevaratul Dumnezeu(care am spus ca este atotcreatorul a tot ce exista inclusiv extraterestri) ar fi avut puterea sa faca totul instantaneu, cred si eu...

Hai sa va spun unde am ajuns pana acum...
1.Exista Dumnezeu Atotcreatorul
2.Exista Dumnezeu la care se gandesc majoritatea oamenilor de pe planeta (creeatorul nostru, cum ar veni Dumnezeul nostru), Acesta poate fii un extraterestru(hai sa zicem o fiinta superioara, extraterestru pare mult prea departat)

Cum nu imi permit sa contrazic existenta unui singur Dumnezeu(cum am zis la 1) pe de o parte, dar imi permit sa spun ca exista/ sau ar putea exista un sambure de adevar ca am fii fost creati de fiinte superioare

Daca e sa mergem pe logica Dumnezeu
Deci Dumnezeu la care ne gandim toti ca tatal lui Iisus(care cum am spus intr-un post anterior a avut parte umana) e o fiinta superioara(si chestia importanta este ca nu este singurul)

Acum sa ii raspund intrebari lui udar....
daca nu este singur atunci ar trebui sa aiba "nume"(sau ceva asemanator) ca sa fie diferentiat dupa cum spui si tu
can't stop the signal ...

Skywalker

#10
Alethia are in parte dreptate.

 Ca sa intelegem mai bine, Pentru asta trebuie sa facem o diferenta intre adevaratul Dumnezeu si ceea ce il consideram a fi Dumnezeu.

 Nu ar fi deloc exclus ca intreg universul sa fi coordonat de o entitate suprema, de un Demiurg, adica un Dumnezeu. Insa El nu are cum sa fie un extraterestru, pentru ca El i-a creat si pe ei.

 Si acum sa vedem ce e ceea ce il considera lumea ca fiind Dumnezeu.
Totul incepe pe la inceputul omeniriii, cand existau doar maimute, iar pe planeta Nibiru, atmosfera se degrada mereu, punand in pericol viata locuitorilor. Singura salvare a acelei planete era refacerea atmosferei utilizand aur. Si cum aur nu se prea gasea pe acolo, atunci
niste echipe de pe Nibiru au pornit in sistemul solar sa caute aur.
 
   In misiunea lor ei nu aveau toate resursele, asa ca au apelat la un ajutor din partea siriusienilor, o rasa acvatica de vis.

   Ajunsi pe Terra, Annunaki(adica locuitorii planetei X) au inceput sa extraga aur din mine. Minerii erau tot niste Annunaki, insa considerati inferiori. Din acest motiv, ei s-au revoltat pe superiorii lor. Apoi nemaifiind forta de munca, a trebuit sa se apeleze la o solutie.

 Asa ca in niste vase de pamant ars, sau ce materiale au gasit pe Pamant, Annunaki au pornit niste experiente de hibridare, dintre ei si maimute, pentru a obtine un sclav ideal.
Asa au reusit sa obtina omul. L-au folosit la lucrarile de extractie a aurului din minele lor din Africa. Acesti oamenoi nou creati, traiau foarte putin, comparativ cu Annunaki, care traiau cam 50000-100000 de ani terestri. De aceea oamenii au considerat Annunaki ca fiind nemuritori si zeitati.
  Insa o parte din acei sclavi, au trebuit sa fie mutati in Asia Mica, undeva intre 4 rauri, pentru o alta misiune. Pana atunci, oamenii erau sterili, ca si orice hibrid obtinut din parinti din specii indepartate. In acele locuri din Asia Mica, in acel Eden, oamenii au descoperit cum sa se reproduca, fapt care nu a fost pe placul Annunakilor.
   

Anunnaki erau o rasa de fiinte foarte inteligente,probabil atat de evoluata incat nici nu avem cunostiintele necesare pentru a-i intelege.Pentru ei eram doar o rasa primitiva,folositoare doar sa munceasca si sa serveasca.Pentru a-i putea stapani,Anunnaki ramasi pe Pamant au inceput sa insamanteze frica in inimile oamenilor primitivi pe atunci. Asa ca Annunaki au instaurat religia, cu scopul de a impune o ordine.

Astfel au luat forma unor zei atotputernici.Pentru ca ei sa-si poate pastra forma umana,aveau nevoie sa bea sange uman,iar oamenii,intr-un efort de a-i linisti pe zei,au inceput sa se sacrifice intre ei pentru suprematie.De aici a venit si mitul Diavolului,de care Anunnaki s-au folosit pentru a accentua frica oamenilor de necunoscut.

Ca o reprezentare a Diavolului,ei l-au ales pe fiul lui Enki,Marduk,caruia i-au dat o infatisare hidoasa,dincolo de orice inchipuire.Sacrificiile si frica de Diavol pot fi gasite in orice civilizatie de pe Glob. (Enki fiind unul din sefii expeditiei)
In momentul de fata,ritualurile si consumarea de sange nu mai au loc pentru ca Anunnaki au gasit o alta modalitate de a lua forma umana.

Toate acestea au fost consemnate pe tablite, de catre sumerieni. Mai tarziu, evreii au aflat de acese istorisiri, si le-au consemnat, insa in variante metaforizate, romantate. Asa a aparut ceea ce e Vechiul Testament.
 
 Cateva dovezi care atesta cele scrise

In geneza scria: "Sa facem un om dupa chipul si asemanarea noastra" Ne dam seama ca era vorba de niste Ei, nu de un El.

 Tot in geneza scrie cum "fii lui Dumnezeu s-au casatorit cu fiicele pamantenilor, dand nastere la uriasi"  

 In Africa se gasesc niste mine de aur, in jurul carora s-au gasit niste schelete apartinand unor fiinte din diverse stadii de evolutie intre maimute sinoamenii actuali.

  Aceasta a fost pe scurt ceea ce am avut de zis.

Rog membri ca inainte de a lua peste picior afirmatiile unui membru, sa se documenteze mai bine.

Nox

sursa a ceea ce a spus Skywalker este: Zecharia Sitchin - A Douasprezecea Paneta. Sper sa nu gresesc.

Referitor la ceea ce considera sau considera lumea ca fiind Dumnezeu:

Daca Dumnezeu ar fi unul singur atunci nu ar avea nevoie de nume pentru ca este unic si astfel nu exista nevoia sa fie diferentiat.

Dar daca Dumnezeu are nume, atunci inseamna ca exista nevoia sa fie diferentiat de ceilalti care sunt ca si el, asadar sunt mai multi Dumnezei.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

sxn_b

#12
Citatinseamna ca exista nevoia sa fie diferentiat de ceilalti care sunt ca si el, asadar sunt mai multi Dumnezei
Bluemoon, tu pleci de la o presupunere: ca Dumnezeu are nume. Este posibil sa nu aiba nume, dar daca are eu zic ca este folosit doar pentru ca oamenii sa il identifice. L-am intrebat o data profesorul de religie de la ce vine cuvantul Dumnezeu iar el mi-a spus ca vine din greaca, ceva de genul Dominis + Zeus. Dar nu mai stiu exact, o sa ma interesez.

alinutzu

#13
Dupa cum spune Skywalker despre Annunaki, care traiau cam 50000-100000 de ani terestri...
ca orice fiinta ei se inmultesc
Poate ei sunt despre cei care se spune in codul lui Da Vinci

Deci pe mine ma doare capul cu legaturile si toate conexiunile care se fac...

Asta ar insemana ca ei sunt fiintele reptiliene care s-ar spune ca se intalnesc in interiorul pamantului(a fost prezentat in alt subiect acest lucru pe forum), ramura asta duce si la urmasi Lui Iisus(Daca ei erau considerati Dumnezeu atunci Iisus era un descendent de-al lor)...
Mai sunt si masoni care se sunt o putere ascunsa a lumii dupa cum se stie si ei sunt o societate secreta care da de banuit, sa nu scapam din vedere nici vaticanul care nici ei nu sunt niste sfinti toti, nu mai stiu unde am citit dar se spune ca au pe la subsol pe nu stiu unde documente strict secrete care daca ar fi dezvaluite ar putea spulbera religia pe care o stim noi astazi...
ma gandesc ca aici ar putea exista astfel de secrete referitoare la Dumnezeu

De ce oare nu exista si o societate secreta care sa apere drepturile omeniri, daca exista de ce oare nu e prezentata nicaieri
noi tot vorbim pe aici de masoni, Iiluminati, reptilieni, extraterestri care se pretind a ne fi zei (toate astea inseamana rau), parca trebuia sa fie un echilibru pentru ca sa existe universul ... jumatate rau si jumatatea bine...
DE CE NU SE VORBESTE SI DE BINE (nu doar sa zici ca este credinta si gata) sa demonstrezi ca exista bine cum se demonstreaza si existenta celor enumerati mai sus

Acum ar trebui sa spun nevand ce zice altceva "las vremea sa vorbeasca", cu timpul se vor afla mai multe.
Daca e sa se souna vreun secret omeniri, vechea vorba spune ca nu suntem pregatiti, pai daca nu suntem pregatiti acum atunci cand...  :-( :?

can't stop the signal ...

udar

Mai copii, v-am prins!! Sunteti raelieni! Mergeti la tata Rael si clonati-va :)

Uite cum sta treaba Alethia... Problema Elohimilor ("neamului de Dumnezei") e veche. Cu toate astea, nu vad sensul postarii unor pure speculatii pe un forum doar pentru ca asa scrie intr-o revista. Valabil pentru Skywalker deasemenea... Eu sunt unul dintre cei mai ferveti sustinatori ai ideii dumnezeilor extraterestrii, dar aici se vorbeste despre un cu totul alt Dumnezeu. De o cu totul alta conceptie.

CitatAmong these advanced teachings, one episode revealed to those who reach OT level III has been much remarked upon: the story of Xenu and his Galactic Confederacy. Xenu (sometimes Xemu) is introduced as an alien ruler of the "Galactic Confederacy" who, 75 million years ago, brought billions of people to Earth in spacecraft resembling Douglas DC-8 airliners, stacked them around volcanoes and blew them up with hydrogen bombs. Their souls then clustered together and stuck to the bodies of the living. The alien souls continue to do this today, causing a variety of physical ill-effects in modern-day humans. Hubbard called these clustered spirits "Body Thetans," and the advanced levels place considerable emphasis on isolating them and neutralizing their ill effects.[17]

O multime de oameni ai bisericii scientologice (in care e si Tom Cruise si John Travolta) platesc o groaza de bani ca sa afle "adevarul" scris mai sus. Doar pentru ca cineva crede in inventiile acelea nu inseamna ca sunt si adevarate. Oricine poate inventa povesti. Imi amintesc ca la inceputurile pasiunii mele pentru UFOlogie vorbeam pe email cu niste indivizi care spuneau ca sunt extraterestri. Si aveau povesti incredibil de credibile  :-D... Mai pastrez inca mesajele cu ei. Nu credeti deci toate prostiile...

Rog moderatorii ca atunci cand posteaza articole de genul celor de mai sus, sa scrie undeva la sfarsit, ingrosat "S-AR PUTEA CA TOATE ACESTE INFORMATII SA FIE FICTIUNE!". Ca sa nu mai creada toti ceea ce se scrie...

Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)