Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Artefacte ale unor civilizatii stravechi din Africa

Creat de aswotim, 17 Noiembrie 2006, 23:52:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

aswotim

Chiar si in veacul cibernetic inceput de cativa ani, aceeasi stiinta care produce miracole palpabile se arata neputincioasa in a explica anumite fenomene ori pur si simplu originea unor obiecte bizare, descoperite in diverse locuri de pe planeta. Asemenea limite si ezitari dau nastere unor ipoteze senzationale, totusi credibile, insa dau si apa la moara celor ce sustin fara vreun argument viabil, diverse teorii fantasmagorice.

Un lucru ramane cert: doua cai de investigatii mai degraba insolite par a se apropia tot mai mult de acceptul - fie el si tacit - al oamenilor de stiinta. Este vorba despre ,,filiera" extraterestra si despre cea a civilizatiilor terestre disparute in mod inexplicabil pentru noi.

vezi mai departe: http://www.revistamagazin.ro/Spectacolul-cunoasterii/Comoara-cu-bijuterii-extraterestre.htm

adelinn

este interesant ca pana acum s-au gasit numai produse finite,de o vechime f mare si origine necunoscuta,insa nu s-a gasit si locul ori ramasite ale unei baze de producerea lor ,macar a unui cui,ca sa nu zicem altceva
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle