Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce vrem de la RUFOn?

Creat de Shadowman, 17 Noiembrie 2006, 22:40:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shadowman

Citat din: spooky din  15 Iunie 2007, 02:08:24
Observ cu stupoare o tenta pe care creaza unii... o prapastie si mai mare... drept urmare am sa incep sa cenzurez mesajele off-topic.... cum ar fi ala din stiri al lui shadow... in afara ca nu aduce nimic nou, shadow, ne spui aceleasi lucruri. Apreciez criticile tale CONSTRUCTIVE. Dar le-am inteles de demult... nu vad rostul repetarii lor fara a aduce ceva nou.


Observ o tentativa de a rupe teoriile conspirationiste de fenomenul OZN... ma scuzati domnilor, dar OZN nu este pana la urma o teorie a conspiratiei? Sau incercam sa ne prefacem ca nu. Asa cum am zis unora, eu nu sunt avid dupa teoriile conspirationiste... din contra, merg pe lucruri certe, demostrabile. De aceea am si creat site-ul infocon.ro, pentru a desprinde aceasta "ramura"... in cateva zile voi relansa site-ul rufon.org si ozn.ro... si care o sa fie (re)prezentat in intalnirea de duminica. Eu tot nu inteleg ce vor anumiti membri, in afara ca subliniaza anumite lucruri... ori nu sunt capabili sa o spuna verde in fata... La fel, observ cum se ironizeaza anumite subiecte... am sa tolerez si mai putin astfel de ironizari.

VERDE IN FATA !
As vrea sa-mi raspunzi care sunt legaturile intre teoriile conspirationiste
prezente aici pe forum,2012,"chipurile","apocalipsele",stirile "bombastice",si fenomenele
OZN din Romania...Cercetarea lor,elucidarea misterelor din jurul lor...
Ai gasit,ai descoperit o legatura intre ele...? Sunt "conspiratii"...?
Cine sunt,ce ascund,cum ne induc in eroare...?
Uite un posibil subiect de topic  : "Fenomenul OZN din Romania : NOW,organizatiile vechi  de secole,reptilienii,balaurienii si legaturile dintre acestea -cercetari,precizari,clarificari,opinii personale...
Cine,ce si cum "conspira" in Romania...
Oare cine va deschide acest topic...?  :evil:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Urban

...Cea de-a doua asociatie, grupul Romanian UFOnetwork (RUFOn) de la Fundatia Excelsior, dezvolta programele Romanian UFOnetwork si UFO-RO Millenium....Fundatia Excelsior are sediul in ... si este condusa de Paul Dorneanu si Florin Sirbu. ... Fundatia Excelsior a fost infiintata (in 1992) la initiativa unui grup de entuziasti interesati de studierea fenomenului OZN, a religiilor, a civilizatiilor disparute, a fenomenelor PSI si a fenomenelor paranormale in totalitatea manifestarilor lor, ne-a declarat Paul Dorneanu.

http://news.softpedia.com/news/1/2003/June/293.shtml

Se poate sa ne furnizezi o lista a acelui grup de entuziasti ?...?

lylyt_ice

 Si cine a fost Fondatorul...pentru ca Paul, (de exemplu)era un copil in 1992 ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

spooky

datele reproduse de EZ nu sunt exacte;

asocierea RUFOn si Fundatia Excelsior s-a intamplat incepand cu 1999. RUFOn dateaza din 1998.

Pentru alte informatii referitor la cine au fost membri fondatori ai Excelsior va poatea da detalii Florin (ryn).

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Shadowman

#109
  Citez de pe site-ul ASFAN : "La ora actuala, obiectivele imediate ale miscarii de investigare a fenomenelor aerospatiale neidentificate de la noi din tara ar trebui sa fie: crearea unor forme de colaborare intre toate organizatiile existente, adoptarea unor standarde comune de raportare si investigare, crearea unei evidente comune, a tuturor observatiilor din Romania, efectuarea unor investigatii comune in cazurile mai complexe, promovarea reciproca a realizarilor obtinute, inclusiv pe plan extern, gasirea unor surse de finantare etc."
( http://www.asfan.ro/ultima_ora.htm )
  " La ora actuala " cum stam...? Ca mesajul e postat  de vreo doi ani,daca nu mai bine,pe site-ul ASFAN...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Shadowman

#110
  Forumul RUFON,cel mai mare,cel mai tare,cel cel mai cel din Romania pe teme de ufologie,conspiratii,Big-Brother,Little-Brother,NOW,2012,2016, forum specializat pe analiza
OZN-urilor si etcetera,etcetera are niste HIBE mari,mari de tot ,cit roata de tractor...
Vine cititorul,vede forumul,a vazut OZN-ul si vrea sa raporteze,sa ne aduca la cunostiinta
ca a vazut ceva misterios in noapte sau pe timp de zi...Marea majoritate a celor care vin pe forum si vor sa raporteze o observatie n-au diplome de ufologi,scriu si ei cum stiu ,cum se pricep.Ca au vazut o lumina,ca zbura,ca avea o culoare,ca parca era,ca parca se auzea si parca semana...Scriu cum stiu,cum se pricep sa descrie...Nu-i putem acuza de nimic.
Dupa ce scriu,apar specialistii de pe forumul RUFON  :-) ,cu intrebari.Care mai de care...Dar cit avea ? Dar unde era ? Da stii ca mie mi se pare ca ai vazut aia sau ailalta...? Da nu cumva... ? Da chiar asa... ? Da cum suna... ? Etcetera...
Si da-i si da-i la tastaturi,la replici mai mult sau mai putin nervoase..
Trebuie deschis un topic intitulat,spre exemplu "Am vazut un OZN "( cindva era ,dar a disparut) sau "Raportati descrierea OZN-ului care l-ati vazut aici " ori "Ce trebuie sa completati inainte de a descrie observatia dumneavoastra pe forum" sau o alta denumire...Ramine sa stabileasca moderatorii.
Persoana care doreste sa descrie experienta sa pe forum sa dea amanuntele necesare.Sa stie
ce trebuie precizat ( data,directie,marime aproximativa,inaltime ,distante unghiulare,culoare,etc...) si abia dupa aceea sa stam noi pe forum si sa analizam cazul...
Rapoarte de observatie se gasesc pe site-ul RUFON,pe site-ul ASFAN...Cei care vor sa descrie ,sa raporteze pe forum o observatie, sa ne dea amanuntele minime necesare.Propun sa fie postat un link sau intocmit un topic in care cel care raporteaza (descrie)sa citeasca intrebarile din chestionar inainte de a scrie pe forum...
Nu sa vina sa spuna :"Am vazut o lumina.Era verde.Zbura..."  :-D Si gata. Iar noi sa stam sa tesem ,coasem si descoasem cu intrebari (ori afirmatii) mai mult sau mai putin traznite,inutile ori enervante...
 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

DepthOfField

tu vrei rigurozitate stiintifica. cam greu...
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Shadowman

Citat din: ciuciulete din  11 Iulie 2008, 15:13:03
tu vrei rigurozitate stiintifica. cam greu...

Greu sau usor,trebuie facut.Altfel analizele si discutiile se vor amesteca cu spartul semintelor sau mestecat ciunga...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

contemplatorul

#113
Are dreptate Shadowman,

Trebuie completat acel FORMULAR=CHESTIONAR, cu intrebari structurate clar=fara echivoc, oricat de multe ar fi necesare pentru acoperirea problematicii, astfel incat raspunsurile date de indivizi, sa poate fi acceptate sau respinse cu cea mai mare operativitate=rapiditate.

Ceea ce se pierde - aparent=iluzoriu - pe o parte, se castiga pe cealalta parte.

Alex_sm25

#114
Sper ca odata se va afla adevarul in legatura cu O.Z.N-uri. Shi va termina lumea cu tot feluri de sucituri...

Ti-am mai scris studiaza-l,descifreazal=Biblia.
Prea multa inteligenta inseamna prea multe intrebari si te va erona oricum. ci nu cum crezi tu,ca vei afla adevarul."ciuciulete"

Alex_sm25.

Alex_sm25

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 15:22:52

Trebuie completat acel FORMULAR=CHESTIONAR, cu intrebari structurate clar=fara echivoc

Da asa trebuia sa procedez din prima.

Shadowman

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 15:22:52
Trebuie completat acel FORMULAR=CHESTIONAR, cu intrebari structurate clar=fara echivoc, oricat de multe ar fi necesare pentru acoperirea problematicii, astfel incat raspunsurile date de indivizi, sa poate fi acceptate sau respinse cu cea mai mare operativitate=rapiditate.

  Sa speram sa "staff-ul" RUFON va deschide un topic special pentru raportarea observatiilor OZN.Observatii ale membrilor forumului,a celor care se inscriu pe forum.Ma enervez (cred ca si voi va enervati  :-) )citind rapoarte de genul : Undeva,la munte,cind era senin,am vazut o lumina miscatoare de culoare roz.A stat,s-a plimbat si-a plecat...Ghici ce-a fost !  :-D Era OZN ? Ia sa-mi spuneti ce-am vazut ! Ca sunteti specialisti !  :-D
Astfel de rapoarte creaza tensiuni pe forum.  :-D
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Nox

#117
Citat din: Shadowman din  11 Iulie 2008, 17:43:40
  Sa speram sa "staff-ul" RUFON va deschide un topic special pentru raportarea observatiilor OZN.Observatii ale membrilor forumului,a celor care se inscriu pe forum.

Existã deja o secþiune întreagã dedicatã: Evenimente OZN în România (Discutii despre cazurile OZN petrecute pe teritoriul Romaniei). În plus existã ºi un formular de raportare pe pagina principalã. Nu înþeleg unde e problema.

Citat din: Shadowman
Dar cit avea ? Dar unde era ? Da stii ca mie mi se pare ca ai vazut aia sau ailalta...? Da nu cumva... ? Da chiar asa... ? Da cum suna... ? Etcetera...

Tu ai vrea ca întrebãrile sã fie de genul: Nu-i aºa cã... x, y, z...?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

#118
Citat din: bluemoon8520 din  11 Iulie 2008, 18:03:37
Existã deja o secþiune întreagã dedicatã: Evenimente OZN în România (Discutii despre cazurile OZN petrecute pe teritoriul Romaniei). În plus existã ºi un formular de raportare pe pagina principalã. Nu înþeleg unde e problema.

  Da,sectiune exista.Doar ca trebuie deschis un topic,spre exemplu "Am vazut un OZN" (care era odata,de ce a disparut... ? ).Unii nu ajung pe pagina de intrare a forumului RUFON ( http://www.rufon.org/ ) ci ajung direct pe forum,mai mult sau mai putin intimplator.Daca vizitatorul doreste sa scrie pe forum,sa-i dam posibilitatea sa intocmeasca si sa ne prezinte un raport cit mai clar.Si poate n-are chef sa-si transmita observatia pe adresele rufon.org.V-ati gindit la asta ?
E vreo problema daca deschidem un topic in care sa-si scrie MEMBRII FORUMULUI observatiile...? Cine nu doreste,o semneaza sau o da anonima si-o trimite staff-ului RUFON sa o analizeze ,nu s-o vada muritorii de rind. :-D
Daca doreste sa o faca publica,hai sa dam posibilitatea sa scrie un mesaj cit mai clar,cit mai coerent.Sa postam un chestionar,sa-i dam indicatii despre modul in care trebuie sa ne prezinte observatia inaintea dezbaterii publice, de catre masele largi,populare... :lol: Sau va plac informatiile incomplete ori sa obosim ,noi, membrii forumului,  tastatura...? Ori sa iasa certuri sau discutii...? Ca,din cite-am vazut,ii numar pe degetele de la o mina,cu falange lipsa  :-D,pe cei care stiu sa puna intrebari ori sa analizeze "cu rigurozitate stiintifica " un caz...
Poate ma insel,dar am senzatia ca nu este agreata propunerea mea...

Citat din: bluemoon8520 din  11 Iulie 2008, 18:03:37
Tu ai vrea ca întrebãrile sã fie de genul: Nu-i aºa cã... x, y, z...?

Eu n-as vrea sa intilnesc intrebari de genul de mai sus...A fost o parodiere a celor care cred (zic ei... :-D ),ca stiu sa puna intrebari referitoare la observatiile OZN...Imi pare rau ca n-ai observat.

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Nox

#119
Nu e nici o problemã în a deschide un topic cumulativ, dar existã un DAR (scris cu MAJUSCLE).

Am vãzut de la secþiunea laborator ce se întâmplã când încep 2 utilizatori sã prezinte fiecare pozele lui ºi se începe o analizã ori în serie (aici n-ar fi problemã), ori în paralel, ori în serie-paralel (combinatã). Am vãzut ce se întâmplã când în presa scrisã apare un articol unde sunt prezentate simultan mai multe cazuri OZN (vezi Gardianul, BBC): pe scurt salatã de OZN.

Ce te faci când se discutã 5 cazuri simultan, sau 10, sau 50? Apoi cine stã sã demuxeze/separe mesajele a n cazuri dintr-un sigur topic? Nu crezi cã ar fi mai bine ca fiecare caz sã aibã topicul lui? Tocmai de asta s-a fãcut categoria de care vorbeam mai sus (Evenimente OZN în România).

Deci omul intrã pe forum (pasul 1), face un topic nou (pasul 2), relateazã cazul (pasul 3), se discutã pe marginea lui (pasul 4) ºi eventual/opþional se trage o concluzie (pasul 5).

Cât despre cum ar trebui sã fie completat un raport OZN asta e alt subiect. Dar în principiu ar trebui sã conþinã cât mai multe detalii.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee