Sectiune pentru limba româna > Emisiuni Radio/TV

TVR1-Teoria Conspiratiei - Masoneria in Romania [Cristian Rautu]

<< < (2/11) > >>

dab270277:
Personajul care prezinta aceasta emisiune ar trebui sa fie tras de urechi de cineva. Nu a auzit ca notiunea de bine sau de rau este relativa? :))

uforever:
Zana@M, am citit tot ce mi-ai trimis, faza cu <Confesiunile unui mason rapus de boala> mi se pare penibila, cine naiba i-ar permite aluia sa dezvaluie ceva? A facut cateva dezvaluiri Jan van Helsing , dar stii si tu ca a scris sub pseudonim, nu stie nimeni cine e.
<De la masonerie la Clubul Bilderberg?>, pai stai putin ca ei se cunosc foarte bine, grupul asta ca si masoneria sunt la vedere <toata ziua>, isi fac aparitia cu mare fast sa-i vada toata lumea. Adevaratii conducatori stau in umbra, nu cred ca ii intereseaza sa fie mediatizati, deci in cazul asta:<Afara-i vopsit gardul, inauntru leopardul>(pare ca se potriveste vorba).<Implicatiile Satanice?>, zau ca m-am plictisit de asta, aici e vorba de control total, de acces la orice informatie reala, de manipulare, de implicatii uriase...etc. Iti dau un exemplu: Daca noi doi intalnim un e.t. si ajungem la o intelegere gen <hai sa ne fie bine noua, deja suntem prea multi, da-i dracu paia>, ai spune cuiva? Este doar un exemplu, implicatiile adevaratiilor conducatori ai planetei sunt uriase, adica,<baietii astia> daca stranuta incepe un razboi mondial.Oricum multumesc pentru informatii.

Fiu al Ploii, interventia ta a fost binevenita, argumentata suficient sa-ti inteleg punctul de vedere.Sincer, mi se pare dubios acest Ungherea(parca asa il cheama), ba ii trage cu religia, ba ii trage cu O.Z.N.-urile.Sa nu-mi spui ca biserica si masoneria sunt rivali ca nu te cred :-D, stiu din surse sigure ca <preafericitul este mason>, o stiu de la un <baiat> care are o afacere cu <servicii funerare>, e o mafia dracu acolo, nu-ti vine sa crezi.


SLEAH19, sa inteleg ca esti deacord cu ce spune Fiul Ploii vis-a-vis de filantropia <baietilor>? Daca da, dezvolta un pic te rog.
Le spun <baieti> pentru ca nu prea am vazut femei in <gasca> lor.


Multumesc, Uforever.

SLEAH19:

--- Quote from: uforever on  18 February 2012, 19:53:38 ---SLEAH19, sa inteleg ca esti de acord cu ce spune Fiul Ploii vis-a-vis de filantropia <baietilor>? Daca da, dezvolta un pic te rog.

--- End quote ---

 Se pare că ce numim noi masonerie astăzi, nu prea mai are nimic în comun cu valorile masoneriei antice, iar pe de altă parte, nu putem şti, noi ,,încuiaţii" cât datorăm masoneriei pentru nivelul de civilizaţie actual al omenirii. Masoneria poate fi ea însăşi ,,prizonieră", i se poate folosi istoria, imaginea, şi poate fi manipulată.
 Ce spune fiulploii este real , vizibil şi palpabil în mai toate marile oraşe ale ţării. Personajele de tipul pomenit se înregimentează la ceia ce am denumit masoneria de masă, pentru că aşa dă bine când îşi fac ei calculele, pe câţiva din TM îi ştiu, majoritatea buni oameni de afaceri, probabil practică filantropia în barter cu siguranţa oferită de apartenenţa la grupare. Nu cred că grija faţă de omenire îi mână pe ei în luptă.
Am ceva mici informaţii din ce se întâmplă la nivelul lor, dar nici vorbă de şedinţe oculte , ei chiar funcţionează asemănător unor cluburi, discută la o cină cu paharul în mână. Ce ma intrigat pe mine de ceva timp este faptul  că  sponsorizează cu sau fără ştiinţa lor plantarea a tot felul de simboluri,  statui şi monumente care au o denumire dar au în mod evident alte semnificaţii. Dar cu detalii şi foto o să revin altă dată şi pe un alt topic.
  Acum un an aveam o postare în ton cu ce spune fiulploii acum, despre Masonul Român.

--- Quote from: SLEAH19 on  27 March 2011, 01:50:45 ---        ........
        Masonii ar trebui sã fie dupã pãrerea nostrã , a celor din  afara cercului lor, nişte persoane discrete, greu de reperat în societate, doar bãnuite, care îşi folosesc puterea , reţeaua , mijloacele politice şi media, şantajul şi finanţa mondialã în ce sens doresc ei pentru aşi atinge scopul lor final, cel pe care noi îl bãnuim dar ei nu-l recunosc.
        Masonul român ……. este însã dintr-un alt aluat. şmecher şi alunecos , conţine gena neaoşã formatã pe aceste meleaguri de-a lungul veacurilor în care toţi ne-au tras-o. Masonul român a fãcut pe dracu în patru sã intre în masonerie nu pentru scopul lor ci pentru scopul lui , auzise el cã dacã eşti om politic ,om în capu’ trebii , cu foncţie importantã,care ia decizii importante politice sau bancare în stat , sau om de afaceri ’’de succes’’, te cautã unii cu compas şi colãnaşe , intrii la ei şi  poţi sã-ţi ungi altfel drumul în societe , aşa cã nu a mai aşteptat el sã  fie cãutat şi i-a cãutat el , a cãutat  prin cineva , pe cineva  mai vechi acolo care sã-l recomande . Recunoaşte-ţi profilul ? Aduce de exemplu cu Prigoanã ? Mai deunãzi,  se vehicula o ştire prin media româneascã despre un nene de pe la Ploieşti dacã am reţinut bine care a fost exclus din masonerie pentru cã se folosea de informaţii aflate în cercul lor pentru a şantaja alţi masoni sã semneze contracte cu firmele lui .. !!?   Au mai vãzut lojele mamã aşa ceva pe alte meleaguri ? Mã îndoiesc.
   Democraţia, Europa , Masoneria,NATO, Mafia, Regalitatea,Religia , vor avea întodeauna relaţii ’’neprevãzute’’ cu românii aşa cum au avut în trecut : Turcii, Hapsburgii, Naziştii, Ruşii etc.....
          ........... şi sunt convins cã dacã prin forţa împrejurãrilor România ar deveni Monarhie , suntem în stare sã o balacãrim, sã o desconsiderãm şi sã o compromitem în cel mult 6 luni ,pe ea , pe Monarhie.
Nu avem nimic sfânt.
 ......

--- End quote ---

uforever:
Multumesc SLEAH19, totusi ma tem ca e mai mult de atat, asta fara a ma lasa influentat de carti gen Van Helsing.Sedintele oculte si ritualurile exista(ba chiar mai mult de atat), nu pot argumenta ce spun, iti povestesc eu, ori in privat, ori la una din intrunirile Rufon(daca mai exista asa ceva).Nu te gandi ca am cine stie ce informatii, nu fac pe desteptul si nici pe misteriosul, doar ca-s nou pe aici si poate vedea oricine postarile astea. Pana acum nu ma interesat acest subiect, consideram ca masoneria e un fel de partid(ma refer la masoneria de azi), se pare ca e mai mult de atat.

Salutare!

angellla29:
Vreti sa stiti cine este unul dintre cei care au "sponsorizat" lovitura de stat din 1989? Dar sunt sigura ca aceasta informatie va fi stearsa imediat:

"Acest Zvi Mazel evreu, mason si satanist suparat pe toate fiintele de pe fata pamantului a finantat si participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania (fiind numit ambasador in Romania la Bucuresti cu putin timp inainte de Lovitura de stat din decembrie 1989) impreuna cu toti membrii ambasadei Israelului la Bucuresti, ambasadei SUA, Rusiei, Frantei, Marii britanii, Italiei, Siriei, Palestinei la Bucuresti si altele si COMUNITATEA EVREIASCA DIN ROMANIA.
La fel s-a procedat la Praga- Cheoslovacia, Belgrad-Yugoslavia, si altele, iar acum, fac mitinguri si proteste de strada la Minsk-Belarus pentru a-l inlatura pe Lukasenko pentru ca EI sa poata jefui si ucide in Belarus.
De asemenea trebuie facuta precizarea ca la asasinarea ANNEI LINDH au participat membrii ambasadei SUA in Suedia, comunitatea evreiasca din Suedia, masoni si satanisti, fiind sprijiniti de membrii ai serviciilor secrete suedeze, mambrii ai masoneriei si satanismului Ordinul de Malta.
Toti membrii ambasadelor SUA din intreaga lume sunt evrei, masoni si satanisti, agenti CIA, MOSAD, FSB-KGB, si altele. In cazul Suediei, la Stockholm Sweden sunt reprezentati de: seful CIA- consul Debra Twry, Stephen V. Noble, Edward P. Malcik, Margaret Thursland, Keith Curtis, Colonel Robert T. Veale, Ingrid Kollist, Kevin Wagganer, Casey Christensen, Robert B. Hilton siTeji Thiara.
Aceste persoane conduc congresul SUA, UE si ONU, dar lista continua."

--------------------------------------------------------------------

Beneficiarii loviturii de stat in Romania sunt agentii SRI, SIE, SIA, DIE, DIA, FSB-KGB, CIA, MOSAD, M16 si alti care au furat terenurile, padurile si casele cetatenilor romani cu ajutorul JUSTITIEI, PARCHETULUI, POLITIEI si PREFECTURILOR. Mai mult si-au facut firme particulare cu care jefuiesc statul si poporul Roman, isi finanteaza propriile firme cu bani proveniti de la Primarii, Guvern si Parlamentul Romaniei si tot prin aceste institutii emit legi prin care isi scutesc firmele proprii de datorii pe care trebuie sa le plateasca statului Roman si chiar primesc inapoi TVA-ul, chiar daca au datorii la stat. Traficul cu armament, droguri, tigari, cafea, carne vie si altele s-au facut cu aprobarea FSB-KGB, CIA, MOSAD, M16 si altele. Securitatea condusa de FSB-KGB din institutiile statului roman a saracit si infometat poporul roman in perioada comunista si dupa lovitura de stat din decembrie 1989.
Rusii-sovietici sunt CALUL TROIAN pentru aliati si SUA, dar si SUA prin agentii sai evreii, masoni-CIA, respectiv John R. Beyrle apara interesele rusesti-sovietice in toate zonele din lume. Mai ales in Euroasia, Cecenia, unde John R. Beyrle a avut discutii cu separatistii ceceni, facand spionaj pentru Moscova si chiar a furnizat un telefon mobil gen Djohar Dudaiev. Gen. Djohar Dudaiev a fost ucis cu ajutorul acestui telefon mobil. In momentul in care Dudaiev a activat telefonul, o bomba a fost directionata prin satelit american spre locul unde se afla Dudaiev care s-a trezit cu bomba la ureche.
Bruce Jackson este SEFUL CIA (si agent FSB-KGB) pentru toate tarile blocului sovietic si Euroasia, asa cum MAHMUD AZAD, unchiul lui OMAR HAYSSAM este SEFUL SERVICIILOR SECRETE SIRIENE (agent SRI, FSB-KGB, CIA si altele) omul de legatura intre MOSCOVA, WASHINGTON, BUCURESTI si DAMASC pentru Europa de Est. MAHMUD AZAD este stabilit la Bacau protejat de PDSR-PSD, VIOREL HREBENCIUC si supravegheaza toate afacerile lui OMAR HAYSSAM.
CRIMINALII PERFECTI finanteaza toate conflictele si loviturile de stat din tarile musulmane sovietice, cu acordul MOSCOVEI-PUTIN
Bruce Jackson este vicepresedinte pentru strategie si dezvoltare al celei mari fabrici de arme din lume LOCKHEED, principala veriga dintre comercianti, traficanti de arme si ideologizarea noilor razboaie si seful U. S. COMMITTEE ON NATO FOR THE LIBERATION OF IRAK, adica firma de armament LOCKHEED care este finanatatorul si beneficiarul razboiului din IRAK, alaturi de mari companii petroliere precum: EXXON MOBIL, CHEVRON TEXACO, SHELL, BP, LUKOIL (firma sovietica -rusa cu sediul central in SUA din perioada falsului RAZBOI RECE).

http://www.romanialeaks.org/2011/01/cine-distrus-romania.html

Nu am ce sa mai comentez aici ca sincer imi vine sa vomit!!!!! Imi asum toate riscurile pentru acest mesaj...Probabil multi dintre voi stiu asta...De aceea ma rog lui Dumnezeu sa castige Iranul, razboiul contra ucigasilor...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version