Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce credeti despre ET?

Creat de hidden, 09 Ianuarie 2006, 22:05:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

De unde vin extraterestri???

de pe planeta noastra, dar in dimensiuni diferite
2 (14.3%)
de pe planetele din spatiu cosmic
10 (71.4%)
este o inscenare a americanilor sau a rusilor
0 (0%)
ma mai gandesc
2 (14.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 2

Votare închisă: 09 Ianuarie 2006, 22:05:26

GabyS

#30
Este evident ca ei sunt reali, doar sunt tone de dovezi din toate partile chiar si religioase. Bineinteles ca sunt si ET rai, dar consider ca mare parte sunt buni, altfel noi nici nu mai traiam acum. Sunt sute de carti si mii de filmari cu ozn entitati de tot felul, sunt persoane care le cunosc chiar eu personal si comunica cu ei...  EI SUNT cum si NOI SUNTEM! Nu mai este decat putin timp pana vom sti mai multe lucruri palpabile despre ei si spre surprinderea multora vom afla ca ei sunt de mult timp aici.

De ce spun anumiti mari religiosi ca ET sunt diavoli (daca era asa de mult nu mai eram pe aici)? pt ca daca ei ar veni ar schimba istoria care e si asa destul de ascunsa si modificata... multe cred ca stiti si voi...
De ce nu ne contacteaza ET pe noi (cei buni)? pt ca noi suntem inapoiati si inchisi la minte si inima, pt ca sunt mult mai evoluati si respecta liberul arbitru si evolutia proprie a celor de aici...

Important este ca cel mai bine este sa aveti incredere in voi insiva si in puterea interioara din voi!
Numai bine!

Nox

Citat din: GabyS din  13 Iunie 2010, 21:24:30
Sunt sute de carti si mii de filmari cu ozn entitati de tot felul, sunt persoane care le cunosc chiar eu personal si comunica cu ei... 

Hai sã lãmurim niște noțiuni, ce înseamnã OZN? Obiect Zburãtor Neidentificat. Deci OZN (Obiect Zburãtor Neidentificat) nu este obligatoriu ET (ExtraTerestru). ETH sau Ipoteza Extraterestrã teoretizeazã cã unele observații OZN sunt vehicule spațiale extraterestre.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Ronin

Interesant...

"Conform pãrerii lui Arnold, exprimatã în cadrul interviului acordat în 1959 reporterului de la Denver Post, O.Z.N.-urile sunt ,,organisme vii... în atmosferã... care au puterea de a-ºi modifica densitatea ºi înfãþiºarea."
http://www.lovendal.net/wp52/ozn-urile-sunt-forme-de-viata-inteligente-care-mananca-oameni/

Jaques Vallee spunea acelasi lucru. Ele par vii, isi schimba forma si culoarea.

El clasifica ozn-urile in doua categorii: reale si artificiale. La reale incadra acele ozn-uri vii iar la artificiale incadreaza acele "ozn-uri" care se lasa doborate si care au ocupanti fabricati dintr-o materie inca necunoscuta noua, acei omuleti cu capul mare si ochi mari.

O alta explicatie care lasa masca pe tot mai multi ufologi ar fi asta:

Psihologul Leo Sprinkle (Universitatea Wyoming, consultant in Organizatia de cercetare a fenomenelor atmosferice) pretinde ca in cinci ani a hipnotizat peste 50 de persoane, care ulterior au declarat ca au fost rapite de OZN-uri si au avut voiaje stelare.
La bordul OZN-urilor hipnotizatii au avut comunicari neverbale cu humanoizii extraterestrii prin telepatie si li s-a spus ca ei (ET's) ar fi agenti binevoitori trimisi (de cine ?) sa ajute oamenii la intelegerea naturii profunde a adevarului spiritual !
Dupa aceea li s-a facut un scurt sumar de filozofie oculta, apoi au fost plasati in transa sau hipnoza pentru a uita rapirea.

Investigatorii fenomenelor OZN sunt condusi in final la conexiune oculta.

Dr. Jaques Vallee, astrofizician, unul dintre cei mai credibili OZN-istii ai lumii, a afirmat ca anumiti cercetatori (Ray Palmer, John Keel, Salvatore Freixedo) au sugerat ca este posibila o veriga de legatura intre fenomenele OZN si cele oculte.

"Martorii OZN raporteaza efecte fantoma, levitatie, control psihic, vindecare si experiente extracorporale, teme obisnuite literaturii oculte, gasite in invataturile ordinului Rosicrucian... Aceste doctrine au inspirat nu numai reinviorarea vrajitoriei, dar si pe scriitorii "psihici" si pe "parapsihologii stiintifici".
Jaques Vallee, Mesagerii Amagirii, pag. 204.   
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Shadowman

Citat din: Nox din  13 Iunie 2010, 22:06:38
Hai sã lãmurim niște noțiuni, ce înseamnã OZN? Obiect Zburãtor Neidentificat. Deci OZN (Obiect Zburãtor Neidentificat) nu este obligatoriu ET (ExtraTerestru). ETH sau Ipoteza Extraterestrã teoretizeazã cã unele observații OZN sunt vehicule spațiale extraterestre.

Citat din: Ronin din  13 Iunie 2010, 22:39:42

"Conform pãrerii lui Arnold, exprimatã în cadrul interviului acordat în 1959 reporterului de la Denver Post, O.Z.N.-urile sunt ,,organisme vii... în atmosferã... care au puterea de a-ºi modifica densitatea ºi înfãþiºarea."
http://www.lovendal.net/wp52/ozn-urile-sunt-forme-de-viata-inteligente-care-mananca-oameni/


Organismul e una iar obiectul e alta.Vezi DEX...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

GabyS

Am uitat sa pun o virgula intre ozn si entitati... sorry
Cred ca oricine stie ce inseamna OZN si ET,  aveam 12 ani cand citeam carti de gen :)
Acesta e un forum foarte bun, dar vad multi care nici pana acum nu au inteles ce sunt cu ozn-urile si extraterestrii... ma mir ca in ziua de azi sunt atatia sceptici legat de asta. Vad ca sunt multi care nu pot merge pe propria judecata si intelegere.
In ziua de acum nu trebuie sa ne gandim daca exista OZN sau ET, ci de ce ei nu se arata si ce sa facem daca se arata sau intram in contact cu ei.... sau ce putem face sa deconspiram si sa scoatem adevarul in fata...
Bafta multa tuturor!  :-) :ufo:

Quicksilver

Citat din: GabyS din  13 Iunie 2010, 23:39:17
... nu trebuie sa ne gandim daca exista OZN sau ET, ci de ce ei nu se arata si ce sa facem daca se arata sau intram in contact cu ei....

Defapt, eu cred ca e mai mult vorba despre noi ... de ce actionam in felul asta? de ce continuam sa trecem cu vederea dovezile deja nenumarate? de ce ne batem joc in halul asta de Gaia? De ce nu vrem sa intelegem odata ca nu noi suntem buricul Universului si ca nimic nu ni se cuvine, ci toate sunt daruri?
Sunt ferm convins ca daca ar fi fost vorba despre ei ... daca s-ar fi invartit in jurul lor toata povestea asta, noi nu am mai fi fost de mult timp pe-aici ...
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

jean

 Legat de sceptici din ziua de
Citat din: GabyS din  13 Iunie 2010, 23:39:17
Dar vad multi care nici pana acum nu au inteles ce sunt cu ozn-urile si extraterestrii... ma mir ca in ziua de azi sunt atatia sceptici legat de asta. Vad ca sunt multi care nu pot merge pe propria judecata si intelegere.
In ziua de acum nu trebuie sa ne gandim daca exista OZN sau ET, ci de ce ei nu se arata si ce sa facem daca se arata sau intram in contact cu ei.... sau ce putem face sa deconspiram si sa scoatem adevarul in fata...  :-) :ufo:
Poate ca sunt multi care nu au inteles, nu este asa de simplu. Poate le spui tu...Mai sus ai spus ca OZN-urile exista si ca sunt si ET, ca sunt buni si rai, etc. Dar nu ai spus ce crezi tu despre ET. Ar fi interesanta si parerea ta. Cunosti persoane care comunica cu ei? Pai ai spus ca: de ce ei nu se arata si ce sa facem daca se arata sau intram in contact cu ei. Pai inseamna ca se arata, dar se arata numai cui doresc ei. Si de ce sa se arate? Poate nu doresc sa faca acest lucru la nivel guvernamental. Adevarul? Ne scapa. Cine suntem noi ca sa-i tragem pe ei la raspundere. Suntem stapanii Pamantului? Nu fiti asa de siguri de asta. Asta vrem noi sa credem...
Sceptici azi? Da sunt, si nu este normal? Nu putem fi toti la fel, este nevoie si de ei, astfel am vedea OZN-uri si ET peste tot. Fac parte din sistemul de reglaj. :-D
Adevarul este dincolo de noi

romulus

Citatsau ce putem face sa deconspiram si sa scoatem adevarul in fata..
E, asta-i marea intrebare ! Bine punctat Gaby.
Tu ai incercat sa-ti dai un raspuns?Asa,  dupa tot ce ai aflat de una singura, din carti,dupa tot ce se spune si se vehiculeaza pe aici si prin alte locuri ?
Daca da, as fi curios sa-l aflu!
Citateu cred ca e mai mult vorba despre noi ... de ce actionam in felul asta?
Pai de "trecut" cu vederea dovezile e simplu de stabilit!Nu NOI  suntem in cauza !Cei care  au "sediul materiei" ca sa zic asa, tin de asta ca gaia matu' deoarece (si) aici este vorba despre nimic altceva decat despre PUTERE , dominatie, a stapani .
Punct.
Si asta deoarece, ei - aceia de stau cu fundu pe caseta cu "bijuterii" , spun ca <<"domle, astia e prosti, e mistici, cum sa le spunem noi ca exista extraterestri, ca Dumnezeu nu e ceea ce cred ei, .....ar innebuni, toata lumea s-ar  muta la balamuc, "n-ar putea suporta" acest adevar >> Daca am reduce intreaga "masinarie" de prostit lumea la o singura persoana, un raspuns pe masura ar fi asta :
Citat"Sa mori tu ? "
[/b][/i] :-D
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

GabyS

#38
Sunt atat de multe de spus despre acest subiect... dar intr-un final e foarte simplu... EI exista ca si noi.
Eu sincer, cand eram mic nu aveam nevoie de dovezi pt ca vedeam dincolo de aparente si banal si cu o singura privire la cerul noptii mi-am dat seama ca nu suntem singuri :)) mi-am dat seama ca nu suntem numai niste simpli oameni si ca viata merge mai departe si fara acest corp fizic pe care il avem o perioda...
Nu stiu daca are rost sa mai dau eu o parere despre ET, reies destul de multe din ce am scris deja si din blogul meu...
Ca o precizare as vrea sa spun ca este bine sa fim sceptici si foarte atenti la informatii, dar asta nu inseamna sa cadem in ignoranta si prostie. Mereu vor exista pro si contra, dar nu este imposibil nimic...
Repet... sunt atatea dovezi legate de inteligenta extraterestra chiar si sub nasul nostru :))
Eu nu vreau sa fortez pe nimeni sa creada cu adevarat, ceea ce spun si ce am spus este pura mea gandire, experienta si parere personala, fiecare face ce vrea ;)
Un sfat din inima as avea si eu... haideti sa ne unim, sa lasam negativitatea si ignoranta deoparte si sa schimbam ceva...se poate!
si vom incepe cu noi insine si dupa aceea vom ajuta si pe cei din jur. Sincer, simt ca e timpul ca totul se schimba si de noi va depinde mult, e timpul in care fiecare vom avea o parere de spus pt viitorul care ne asteapta. Trebuie sa va redescoperiti pe voi si dupa veti realiza cat de perfect si uimitor este totul... dincolo de limite...

http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2010/06/ozn-uri-in-franta-pierre-beake.html
http://best-ufo-news.blogspot.com/

PS: In mod cert acest forum isi are un rost important si are ceva de spus pt multi... si doresc sa isi faca treaba in modul cel mai benefic... si felicit pe aceasta cale realizatorii lui

Numai bine! ;) :ufo:

StarDust

Eu cred ca ipotezele emise de J. Vallee sunt dintre cele mai pertinente, si mai complete analize ale fenomenului OZN, analize care au inclus si toate bizareriile si absurditatile contactelor cu OZN-urile  sau presupusii lor ocupanti. Subscriu ideii ca explicatia extraterestra e prea simplista si "cade" in cazul analizarii detaliate a fenomenului.
E foarte posibil ca fenomenul sa fie in directa conexiune cu sfera paranormala (interdimensionala, etc) si in stransa legatura cu constiinta noastra.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Ronin

#40
Fratilor, cu exceptia lui stardust, toti ati trecut asa repede pe langa ce spunea J. Vallee... Why ???

Omul spune ca, normal, daca vezi ceva luminos care se deplaseaza, zici ca-i OZN, adica obiect, dar in momentul in care obiectul ala deosebit de stralucitor, se divide in, sa zicem 10 alte obiecte mai mici, la fel de stralucitoare, atunci incepi sa reinvestighezi obiectul.

Nu cumva "obiectul" era, de fapt, un ceva viu...?!

A doua parte cu ozn-urile artificiale, mie imi arata ca ceea ce noi (in general) numim ca fiind extraterestrii (ET) nu sunt in realitate decat niste "produse" ale adevaratilor extraterestrii...!!!

"Inteligentele care produc fenomenul OZN se manifesta dintotdeauna pe Pamant, pe un plan al realitatii paralel cu al nostru (definit de JV in mod conventional <Magonia>) in functie de continuturile culturale ale diferitelor epoci istorice ale umanitatii. Dar astazi este evident ca aparitiile s-au intensificat dincolo de orice previziuni."
Jaques Vallee citat in "OZN Top Secret", de Roberto Pinotti.

Reanalizati ABC-ul lui J. Vallee :

a. Fenomenele OZN sunt reale, dar probabil NEFIZICE.
b. Ele apartin unor uneltiri rele in vederea victimizarii pamantenilor.
c. Unul din scopurile lor majore este sa manipuleze constiintele umane si sa ne programeze psihologic pentru vreo amagire de ultim ordin.

Asta arata ca JV era constient de faptul ca exista un fel de conflict intre lumea extraterestra, ca extraterestrii sunt de doua categorii (vorbim de motivatie) si ca una dintre aceste categorii de extraterestrii se cam joaca cu nervii nostri de ceva timp cu intentia de a ne manipula pentru ceva anume...

Atunci cand J. Vallee asociaza fenomenul OZN cu fenomenul OCULT, doreste sa ne avertizeze ca acest fenomen, prin "joaca" lor cu noi, urmareste sa insele, amageasca, manipuleze, etc.



http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

jean

 Subscriu la cele spuse de StarDust
CitatE foarte posibil ca fenomenul sa fie in directa conexiune cu sfera paranormala (interdimensionala, etc) si in stransa legatura cu constiinta noastra.
Si Roin poate avea dreptate cand spune:
CitatA doua parte cu ozn-urile artificiale, mie imi arata ca ceea ce noi (in general) numim ca fiind extraterestrii (ET) nu sunt in realitate decat niste "produse".Inteligentele care produc fenomenul OZN se manifesta dintotdeauna pe Pamant, pe un plan al realitatii paralel cu al nostru.
Adevarul este dincolo de noi

GabyS

#42
Citat din: Ronin din  14 Iunie 2010, 11:43:26

a. Fenomenele OZN sunt reale, dar probabil NEFIZICE.
b. Ele apartin unor uneltiri rele in vederea victimizarii pamantenilor.
c. Unul din scopurile lor majore este sa manipuleze constiintele umane si sa ne programeze psihologic pentru vreo amagire de ultim ordin.

Asta arata ca JV era constient de faptul ca exista un fel de conflict intre lumea extraterestra, ca extraterestrii sunt de doua categorii (vorbim de motivatie) si ca una dintre aceste categorii de extraterestrii se cam joaca cu nervii nostri de ceva timp cu intentia de a ne manipula pentru ceva anume...

Atunci cand J. Vallee asociaza fenomenul OZN cu fenomenul OCULT, doreste sa ne avertizeze ca acest fenomen, prin "joaca" lor cu noi, urmareste sa insele, amageasca, manipuleze, etc.


Interesant ce zice Vallee, dar nu pot spune ca sunt de acord in totalitate...

a. "probabil NEFIZICE."
Oarecum adevarat, desigur o parte din ele sunt nefizice, interdimensionale si de alta frecventa, energetice, o parte sunt fizice de aceeasi vibratie, iar o alta parte sunt chiar terestre (avioane secrete facute cu ajutor tehnologic din partea anumitor ET)

b. "Ele apartin unor uneltiri rele in vederea victimizarii pamantenilor."
Partial adevarat, este o informatie incompleta. Desigur ca sunt si mai putini buni si cu interese oculte, dar o mai mare parte din ET sunt benefici si explicatii sunt destule si logice. Daca toti erau de partea rea unde credeati ca ajungeam acum? stiti cate catastrofe sau evitat datorita ajutorului celor buni? cate greseli mari facute de om au fost evitate (bomba nucleara de ex)... Deci ceea ce spune acest domn este nefondat...

c."Unul din scopurile lor majore este sa manipuleze constiintele umane si sa ne programeze psihologic pentru vreo amagire de ultim ordin."
Acelasi lucru ca mai inainte... sunt din pacate si cei cu intentii "urate" care fac acest lucru cu manipularea de mult timp :(
dar sa nu generalizam... cum si noi oamenii si rasele nu suntem identici asa nici ei, sunt asa de multe civilizatii si entitati incat nici nu putem realiza.

PS: Cine spune ca pot avea incredere in ce spune Vallee? :)

bine punctat Jean:
Subscriu la cele spuse de StarDust
Citat
"E foarte posibil ca fenomenul sa fie in directa conexiune cu sfera paranormala (interdimensionala, etc) si in stransa legatura cu constiinta noastra."
Si Roin poate avea dreptate cand spune:
Citat
"A doua parte cu ozn-urile artificiale, mie imi arata ca ceea ce noi (in general) numim ca fiind extraterestrii (ET) nu sunt in realitate decat niste "produse".Inteligentele care produc fenomenul OZN se manifesta dintotdeauna pe Pamant, pe un plan al realitatii paralel cu al nostru."

Sunt de acord, este o posibilitate reala... dar nu in toate cazurile

Shadowman

#43
 Un lucru e cert : cand vom avea un raspuns,multi vor muri de foame !  :wink:
Unii spun ca experientele personale conving si valoreaza mai mult decit foile de hartie. Vallee a trait experiente...? Nu-mi amintesc...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Urban

#44
Datorita naturii umane, Omul, indiferent de tehnologia pe care ar avea-o la dispozitie ar distruge totul pe o raza de cateva sisteme solare....Este foarte normal ca civilizatiile extraterestre din sistemele solare apropiate sa controleze discret evolutia si mersul planetei asteia....in functie de interesele fiecareia. Nu extraterestrii manipuleaza ci grupurile elitiste care au acces direct la cunostinte pe care ar fi trebuit sa le aiba orice om de pe planeta asta.