Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce credeti despre ET?

Creat de hidden, 09 Ianuarie 2006, 22:05:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

De unde vin extraterestri???

de pe planeta noastra, dar in dimensiuni diferite
2 (14.3%)
de pe planetele din spatiu cosmic
10 (71.4%)
este o inscenare a americanilor sau a rusilor
0 (0%)
ma mai gandesc
2 (14.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 2

Votare închisă: 09 Ianuarie 2006, 22:05:26

draculasblood

si ce propui ? sa asteptam ? :?

wlady

Citat din: draculasbloodsi ce propui ? sa asteptam ? :?

nu cred ca vrea sa zica asta .. cred ca vrea sa zica .. dak vrem sa stim totul  ( ma rog , sa intelegem ) sa incepem cu intrebari mai simple ..exact  , bogdan ?

baaron

Pai nu avem cum sa incepem cu intrebari simple WLADY...asta ar insemna ca acest forum sa fie un fel de gradinitza si sa incepem de la definitiile Telekineziei,Dedublare,Teleportare,Fuziune la rece,...si lista este atat de lunga incat ar fi mai bine ca cei care doresc sa angajeze un subiect sa fie mai pregatiti.
Deci ca atare.....daca citesti un subiect mai amplu pe site....cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa cauti singur pe net sau prin biblioteca ta si sa nu mai dam raspunsuri de genul.....Credeti?.....oare?....de ce?.....oare nu ar fi mai bine?.....dar daca?....

M-am inscris ca membru aici de putin timp si chiar mi se pare interesant website-ul.....nu as vrea sa renunt din lipsa profesionalismului membrilor sai.....chiar si tu esti membru.....corect?

Asa ca....spor la treaba si daca asa cum spuneai mai devreme anumite intrebari sunt prea grele pentru tine, cred ca este mult mai simplu sa intri pe net (google),sa cauti definitia lucrului care te intereseaza si apoi sa ataci problema in mod ierarhic si organizat pana ajungi la o intelegere a fenomenului, asta insemnand sa cauti singur articole pe net referitoare la lucrul acela iar dupa ce le citesti de la A la Z si nu pe sarite ca la scoala, sa vii pe forum cu adaosul tau la subiectul dezbatut pe forum si cu parerea ta care din bun simt ar trebui sa aiba mai mult de 5 cuvinte.....No offence.

Si daca ceea ce am scris mai sus este iarasi de neinteles pentru tine si prea greu o sa iti explic si mai simplu....asta este un FORUM...nu un CHAT...cel putin asa cred eu......corect?...:):):)

avramescub

Citat din: wlady din  16 Ianuarie 2006, 19:00:54
Citat din: draculasbloodsi ce propui ? sa asteptam ? :?

nu cred ca vrea sa zica asta .. cred ca vrea sa zica .. dak vrem sa stim totul  ( ma rog , sa intelegem ) sa incepem cu intrebari mai simple ..exact  , bogdan ?
Daca te referi la mine pot sa confirm ca ai dreptate;)

ryn

dragii mei, sub nici o forma acest forum nu este o excrescenta unidirectionala a unui grup elitist! De aceea va rog sa va faceti de cap cum poftiti, chiar daca asta inseamna sa purtati discutii la nivel de camin cultural, conferinta stiintifica sau gradinita. Fiecare este liber sa vb cu cine vrea si sa raspunda cui vrea. (of, sper sa nu o mai scriu inca o data chestia asta...  :? )

IONUT

[quote author]
(of, sper sa nu o mai scriu inca o data chestia asta...  :? )
[/quote]şi eu sper acelaşi lucru şi totodată să orientăm discuţiile spre topicul actual şiu dacă se poate într-un mod serios.
Consider că cei ce postează aici nu-şi mai pun înterbarea dacă mai există extratereştrii sau Aliens. E clar că există  şi motive sunt cu duiumul:incidentul Roswelt, incidentul Marea Caspică, fenomenele de la graniţa de N a Indiei şi de pe tot globul, aerodromul din Peru, cercurile din lanuri (îs prea sofisticate formele ca să fie făcute de pământeni într-un timp prea scurt), globuri luminoase, existenţa oamneilor în negru (a tot felul de organizaţii de acest gen), construcţiile observate de pe Lună şi Marte, în Biblie se specifică că a fost creată lumea văzută şi nevăzută, multele observaţii de ozn-uri, etc, etc.
Concluzia e clară: EXISTĂ Se pare că există şi intratereştri - posibila bază stelară a lui Ezechel aflată sub munţii Asiei acolo unde scoarţa terestră este dublă în grosime ptr că se suprapun două plăci tectonice.
Înterbarea care mă frământă este de ce nu sunt observaţi în spaţiul extraterestru (nave, zboruri, etc) cu atâţia sateliţi ultramoderni, etc. Sigur cei care-şi permit zboruri interplanetare/-stelare, au o tehnologie mult mai avansată, dar oare chiar toate naţiile de ET sunt aşa de radical dezvoltaţi faţă de noi ? Că doar nu există ditamai galaxia -Calea Lactee - doar ca să funcţioneze viaţa numai pe Pământ, sigur sunt şi multe alte planete în galaxia noastră populate, dacă n-or fi toate populate în dimensiuni diferite

Stunner

NU vreau sa-ti spun parerea mea despre d-zeu sau despre religie ... insa crede-ma profesorul meu de religie inca are parerea ca extraterestrii sunt diavoli ! si ca toata galaxia asta a fost creata numai pt noi !! acest om crede in d-zeu mai mult decat tine si zice ca el chiar "l-a gasit" !! asa o fi poate i se arata lui dar de noi se ascunde !!

ryn

Tocmai intentia nostra este de a dovedi ca toate intamplarile la cere te referi IONUT sunt interpretari si nu au legatura cu extraterestrii decat numai prin asocierea lor cu respectivele evenimente... Nu se neaga existenta unor fiinte in afara spatiului terestru sau implicarea lor in evolutia noastra etc. Numai ca trebuie sa separam o data pentru totdeauna urzelile conspirationiste de adevar. Roswell facatura, Nazca nici o legatura, cercurile din lanuri distractia unora, constructiile de pe alte planete simple erori de perceptie umana, cat despre porti stelare si munti de cristal care nu stiu ce fac... simple speculatii. Aplicati peste tot, dar nu ca pe o forma de cenzura "Legea Bunului Simtz" si veti vedea ca multe nu au sa mai para asa cum sunt la prima vedere...

IONUT

Sunt perfect deacord că suntem manipulaţi prin tot felul de "urzeli". Dar având în vedere ipoteza reală că E.T. există mai sunt de părere că în unele din multele miciuni există un sâmbure de adevăr.

jean

#24
   In ultima vreme am constat ca, anumiti indivizi si organizatii se straduesc din rasputeri sa dovedeasca ca sunt extraterestri peste tot.
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6238/4/
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6130/20/

   Iar altii indivizi si orzanizatii, se straduesc sa dovedeasca ca acestia nu exista.
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6241/20/
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6174/4/
Chiar nu pot intelege o astfel de manifestare din partea rasei umane!...Intuitia imi spune, daca unii vad extraterestri peste tot si altii neaga existenta lor, atunci adevarul este undeva intre cele doua extreme. Asta inseamna ca exista cel putin o fiinta extraterestra. Cum adevarul este undeva la misloc, eu cred sigur in existenta acestui fel de inteligenta. Si asta indiferent de ce vor spune unii si altii.
Adevarul este dincolo de noi

Nox

Citat din: jean din  01 Iunie 2008, 00:39:54
   In ultima vreme am constat ca, anumiti indivizi si organizatii se straduesc din rasputeri sa dovedeasca ca sunt extraterestri peste tot.
[...]
   Iar altii indivizi si orzanizatii, se straduesc sa dovedeasca ca acestia nu exista.
[...]

Unii din prejudecãþi, alþii din inerþie, unii din interese, ºamd.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

valmigliore

    Sunt in mare parte de acord cu Ryan..., haideti totusi sa credem doar jumatate din tot ce auzim.Daca vom lua totul in serios unde ajungem? Logic, ajungem la o ratacire, practic ne pierdem pe drum, o sa incepem sa-i credem pe aia care tot prezic aterizarea alienilor, de vreo 40 de ani tot dau locatii fixe, cu ora si minut, o sa avem tendinta sa ne ducem acolo ca vor ateriza nu stiu ce specie care a trimis mesaje prin canale de comunicare cu aia mai mari dintre ei si mai mult ca vom fi luati pe planeta x , e clar!! Sunt si astea facute mai mult pentru tergiversarea maselor de populatii.Daca aia primesc mesaje prin acele canale si nu stiu sa faca diferenta intre minciuna si adevar si nu cerceteaza duhurile asa cum se spune intr-o carte sfanta, atunci e de inteles ca ei pot spune sa te si sinucizi, ceea ce s-a si intamplat ( a fost mediatizat cazul)
   Haideti, sa fim mai circumspecti si sa judecam altfel 

valmigliore


Ronin

#28
Nu stiu daca am mai postat aceste declaratii ale dr. Jaques Vallee si Brad Steiger. Merita meditatia...

Dupa 18 ani de investigatii OZN atente, Dr. Jacques Vallee a ajuns la cateva concluzii uluitoare:

a. Fenomenele OZN sunt reale, dar probabil NEFIZICE.
b. Ele apartin unor uneltiri rele in vederea victimizarii pamantenilor.
c. Unul din scopurile lor majore este sa manipuleze constiintele umane si sa ne programeze psihologic pentru vreo amagire de ultim ordin.


"Mi se pare ca inca din antichitate entitatile OZN ne MINT in ceea ce priveste identitatea si patria lor.
Ele nu sunt egalii nostrii. Noi suntem creaturi slabe in comparatie cu felul lor stralucitor de a se etala... intentioneaza ele sa ne cucereasca ?
De ce se intereseaza de noi ? Urmaresc ele binele sau raul omenirii ?"
Brad Steiger, "Gods of Aquarius", pagina 145, 1976.

ps: pentru a intelege mai bine ce inseamna ca ozn-urile pot fi vii, am citit o carte in care se spunea ca acea STEA care i-a condus pe magii de la rasarit spre Betleem, era un grup de ingeri.
Imaginati-va atunci cand fiecare inger "rupe formatia" ce reactie apare ...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Shadowman

#29
Citat din: Ronin din  13 Iunie 2010, 20:24:18
Nu stiu daca am mai postat aceste declaratii ale dr. Jaques Vallee si Brad Steiger. Merita meditatia...

Dupa 18 ani de investigatii OZN atente, Dr. Jacques Vallee a ajuns la cateva concluzii uluitoare:
......................

Odata cu declasificarea dosarelor OZN in diverse tari,multi cercetatori isi vor reconsidera pozitia.Sau ar trebui sa o faca...
Parerea mea.
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY