Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în România

OZN [Moeciu, jud. Braºov]

(1/2) > >>

Furry:
... cer parerea voastra despre un incident petrecut la munte...
Eu sunt un pusti de 15 ani care "eram" sceptic cu privire la OZN-uri... In penultima noapte din concediul la munte (la Moieciu) am iesit cu tata pe la 2 noaptea pentru ca era un cer super clar, in viata mea nu am vazut atatea stele cate am vazut in noaptea aceea, si ne ne uitam pe cer, intinsi pe o banca si am vazut un "flash" ca un blit puternic apoi inca unu f slab... in total au fost 6 "flashuri", 3 puternice si 3 slabe intr-un timp de maxim 5-6 secunde... primele 2 au fost deasupra noastra (dar nu in acelas loc) si restu la mult in dreapta noastra... o distanta pe care un avion ar parcurge in 20 sec...
    vreau sa stiu parerea voastra asupra acestui incident...

jackie28t:
Salut Furry si bine ai venit printre noi.Foarte bine ca ai trecut pe aici si ai marturisit acel incident ''wierd'' de care spui.
As putea sa-mi dau cu parerea dar nu pot sa fiu sigur 100% deoarece nu am fost la locul de fata in acel timp.
Se poate totusi ca tu sa fi luat punctul de reper aproximativ dupa grupuri de stele pentru ca cerul parea foarte clar iar acel obiect sa nu fi fost altceva decat un avion obisnuit sau chiar unul militar.De obicei aceste lumini falfaitoare sunt cam standard pentru avioane.Oznurile in general nu cred ca fac astfel de ''flasuri''. Sau poate sa fi fost un elicopter.Ele in general zburand la o altitudine mai joasa,lumina prin acel ''flash'' este mai puternica.Elicopterul sau avionul deplasanduse rapid fiind si multe stele pe cer din cauza claritatii se poate ca tu sa nu-ti fi dat seama de distanta si sa fi exagerat la distanta facuta de obiect in acel interval spurt de timp.
Dami voie sa te intreb...
-Ai auzit vre-un sunet in acele momente?
-Ce alte detalii ne mai poti da legat de acel obiect?
Cu cat mai multe informatii ne poti da cu atat mai usor putem sa ne apropiem de un raspuns corect.

Furry:
nu, nu era nici un sunet...  am facut o schita ca sa va faceti o impresie cum a fost...

sxn_b:
Hmm... nu stiu ce sa zic... Ar trebui mai multe detalii:
  - obiectul arata ca o stea,se misca si a facut acele flashuri sau acele flashuri au aparut consecutiv in locuri diferite? Daca se misca, ar fi putut fi un satelit artificial sau chiar un avion.


--- Quote ---Si mai nou din cate am observat, OZN-urile se pot confunda cu sateliti artificiali. Acestea se pot vedea sub forma unor stele de magnitudinea 1 sau 0, deplasandu-se repede, dar cu o viteza constanta si in linie dreapta. Se mai pot observa si slabe pulsatii.

--- End quote ---

Nu exclud insa posibilitatea unui OZN, astept(am) mai multe detalii. :wink:

Furry:
... nici un obiect nu s-a miscat intre flashuri... am vazut si sateliti, dar acest "fenomen" a fost cu totul diferit... si intensitatea flashurilor a fost  mare (3 flashuri mari si 3 flashuri mici)... inca o data, nici un sunet, nici o miscare pe bolta cereasca... decat acele "blituri" care NU se puteau compara cu luminiile de semnalizare ale unui avion  :|

cum spunea si tata... ne scaneaza  :lol: :roll:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version