Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN-urile invizibile din padurea Hoia-Baciu

Creat de jackie28t, 11 Octombrie 2006, 00:18:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

#15
Citat din: Kymosabe din  08 Ianuarie 2008, 23:44:30
Asta imi aduce aminte de filmul The Blair Witch Project .   :wink:
Declaratia doamnei ar putea fi folosita cu succes in realizare unui film horror .
Jackie , te mai tenteaza ideea de a face un film despre Padurea Baciu ? Hai ca scriu eu scenariul. :lol:



:-D LOL Kymosabe,binenteles ca inca m-a mai tenteaza ideea de a face un film despre padurea Baciu dar din pacate stau foarte prost cu timpul.
Dar cine stie...la cate povesti misterioase exista,poate ca-mi voi schimba parerea.

maiami

trebuie acordata o mare atentie intalnirilor cu ozn-uri deoarece exista pericolul de iradiere
asta in cazul in care extraterestrii nu te protejeaza ei insisi de acest pericol :ufo:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

Arhanghelul

#17
Citat din: jean din  11 Decembrie 2007, 22:53:50
1) Legat de observatia din 20 iulie 1968, povestita mai sus la ,,Intalnire de gradul III" si alte ciudatenii, gasiti mai multe explicatii si desene in cartea lui Catalin Turcu ,,OZN-enciclopedia observatiilor din Romania 1517-1994.

Citat:

"S-a întâmplat deasupra României, cu 3 ore înainte de cutremurul devastator din 1977.
"Se mişcau lent, de sus în jos, parcă vegheau asupra noastră"


Prof. Călin Turcu a organizat în 1977, la nivel naţional, un grup informal de cercetare a fenomenului OZN, numit "Romanian UFO Researchers (RUFOR)". Acesta a publicat un buletin OZN, numit RUFOR (27 numere, 1979-86), având o circulaţie restrânsă.
Ulterior Călin Turcu a organizat cea mai voluminoasă arhivă de rapoarte scrise, fotografii şi filme privind cazurile OZN din România, iar din 1992 cea mai mare biblioteca OZN din Romania, biblioteca pe care a dorit-o publică. Acelasi grup a editat, in perioada 1994-1996 periodicul ,,RUFOR", editor sef fiind Peter Leb din Targu Mures, unde se afla si redactia. Au aparut in total 21 de numere, primele 8 in format tabloid, iar celelalte ca o revista A4.
Într-unul din numerele revistei, apărut în anul 1977, profesorul Turcu relata întâmplarea petrecută profesorului Nicolae Bărbulescu din Ploieşti:
"S-a întâmplat pe 4 martie 1977, ora 18:30 în Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Vălenii de Munte, jud. Prahova. În după-amiaza acelei zile, veneam împreună cu un prieten dinspre Slănic, spre Văleni, traversând Pădurea Cazacu.
La ieşire din pădure, în partea stângă, am observat următorul fenomen: în stânga - o pată luminoasă, cu un contur neregulat, de culoare verde-bleu, iar în dreapta, trei discuri de lumină de culoare verde aprins. Era ora 18:30.
Pata verde era nemişcată, pe când cele trei discuri de lumină se mişcau lent, de sus în jos, parcă pluteau, parcă vegheau asupra noastră".
Asta s-a întâmplat cu numai 3 ore înaintea devastatorului cutremur din 1977, deasupra României. Mulţi UFO-logi consideră că există o legătură între "apariţia OZN-urilor" şi cutremurul care a lovit ţara noastră în acea seară."

http://www.antena3.ro/life-show/bizar/s-a-intamplat-deasupra-romaniei-cu-3-ore-inainte-de-cutremurul-devastator-din-1977-se-miscau-lent-de-sus-in-jos-parca-vegheau-asupra-noastra-216834.html

http://www.dcnews.ro/2013/06/trei-ozn-uri-au-planat-deasupra-romaniei-inainte-de-cutremurul-din-77/

P.S. Exista o arhiva pe RUFON ... mai veche ... ce nu mai apare pe forumul "normal" de acum ... dar este gasita de google in urma cu ceva ani (stocata in cache) ...

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JIcbp-fSwbAJ:www.rufon.org/forum/index.php%3Faction%3Ddlattach%3Btopic%3D3347.0%3Battach%3D12092+&cd=10&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

P.S. 2 Mi-am permis ca un ... UFO- fun ce sunt  :mrgreen: ... sa perpetuez informatia ... via internet ... mai are prostul obicei ...sa dispara sau sa fie ascunsa ... :evil:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Citat din: jean din  07 Ianuarie 2008, 22:46:31
    Cine sa fie domnul doctor Andrei Bacalu si domni scoliti?...interesati de ce se petrece  in acea padure. Ar fi interesant de vorbit cu acest domn pe tema respectiva.


Andrei Bacalu este o voce si o imagine care se uita greu (si cred ca de el este vorba in relatarea lui @Jean) pntru ca :

"In iulie 1969, Andrei Bacalu a fost, pentru romani, vocea care ne-a relatat prima aventura selenara, momentele in care echipajul american Apollo 11 pasea pe Luna. Medic si jurnalist roman, stabilit ulterior in Israel, Bacalu este si un incontestabil martor avizat al evolutiei tehnico-stiintifice din ultimele cateva decenii."

- E cineva din Cluj pe forum care sa explice exact unde se afla padurea in care se inregistreaza aceste fenomene ? Am fost de vre-o 2 ori la Cluj si vrand sa ajung in Padurea Hoia-Baciu am fost indrumat ...in directii contradictorii de oameni amabili dar care nu cunosteau probabil subiectul. oricum nu am vazut nimic din descrierea din acest topic - copaci contorsionati, o "natura ciudata" etc - si foarte probabil am colindat pe aiurea.

alx

@Ganditorul
Cand vrei sa mergi la Hoia-baciu,da un mesaj si iti spun exact cum sa ajungi,nu e prea greu,teoretic...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."