Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cipuri in oameni? Cumva 666?

Creat de IONUT, 01 Septembrie 2006, 21:59:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kbal

#210
"eu nu prea sunt de acord cu tine...sunt aici,pe Rufon,tocmai pentru ufologie si paranormal... zic ca daca vrei sa faci ceva in sensul impiedicarii introducerii acestor cipuri pe PASAPOARTE,nu te afli in locul potrivit..."

Nu uita totusi ca una din pricipalele preocupari (pe langa ufologistica) ale organizatiei cat si a lui Paul D. este fenomenul de NWO si chiar daca nu ar fi, atata timp cat sectiunea exista, este dedicata dezbaterilor libere.Daca tie personal nu iti convine sau nu iti prezinta interes atunci nu te mai amesteca sau daca ai obiectii,poti sa le faci intr-un maniera privata si diplomata,adresandu-te mie sau conducerii prin PM, fara a denigra integritatea topicului sau a userilor ce activeaza aici. Iar daca tot afirmi ca situatia politicului nu te intereseaza si esti cu alt scop aici, atunci de ce te vaiti de situatiile social-economice din tara?

" acum problema se pune in felul urmator:CINE TE OBLIGA SA ITI FACI PASAPORT? mai ales ca pentru a te plimba prin curtea Comunitatii Europene,nu ai nevoie decat de BULETIN !   SI ATUNCI CE SA FACI CU PASAPORTUL?"

Pai te obliga situatia, daca tu nu te incadrezi in comunitatea celor ce AU nevoie atunci nu vorbi in numele tuturor.In situatia mea, atat mie cat si familiei,problema pasaportului este una importanta, avand nevoie de acesta pentru calatorii de afaceri in spatiul extra european, in cadrul firmei noastre de turism.Si nu ar fi singura problema, faptul ca s-ar introduce asemenea cipuri in pasapoarte dar ceea ce ma framanta mai mult este ca situatia actuala sa nu degenereze intr-una si mai dramatica precum introducerea de cipuri in buletine sau chiar si in corp, fapt ce ar duce la privarea de multe drepturi si libertati a cetatenilor.

Asa ca te rog hai sa nu denaturam importanta topicului, sau daca ai alte obiectii personale la adresa mea te rog sa o faci in privat pentru ca nu tine de tema subiectului in cauza.

P.S. Sper sa nu ma intelegi gresit dar vreau sa dezbat aceasta problema si cu restul colegilor (pe care ii intereseaza), ma intereseaza sa aflu parari,idei etc. din partea lor.
Only the best is good enough ...

Kbal

#211
Senatorii s-au certat pe pasapoartele "666"

Plenul Senatului a decis, miercuri, retrimiterea la Comisia juridica a OUG privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, dar dezbaterea a generat discutii aprinse despre pasapoartele biometrice, relateaza NewsIn.
Dezbaterile pe marginea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 207/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate au inceput prin interventia presedintelui Comisiei de politica externa din Senat, social-democratul Titus Corlatean. El a ridicat problema datelor biometrice incluse in cip-ul pasaportului si a cerut explicatii despre posibilitatea ca "faimosul numar de inseriere care a starnit emotie" sa poata fi eliminat.
Alti senatori au ridicat problema "puternicului" curent de opinie al unor reprezentanti ai opiniei publice si ai cultelor religioase impotriva cifrei "666". "Pe o problema atat de sensibila secretarul de stat ar trebui sa fie mai bine pregatit", a precizat senatorul PNL Emilian Francu, vazand ca reprezentantul Guvernului nu are nicio informatie despre "cifra malefica". "Cred ca ne grabim foarte mult cu adoptarea acestui act normativ", a completat el, sustinand ca "apar probleme serioase" privind "acea cifra cu posibile efecte malefice".
Mircea Diaconu: Ani de zile numarul de telefon 6663366, si iata-ma: intreg, sanatos.
Exasperat de interventiile colegilor sai, senatorul PNL Mircea Diaconu a tinut sa-i informeze ca a avut ani de zile numarul de telefon 6663366. "Si iata-ma: intreg, sanatos!", a adaugat el, vehement impotriva "ridicolului" luarii in calcul a unor superstitii in elaborarea proiectelor de lege. In schimb, a ridicat o alta problema - "cine mai face inca o afacere buna cu statul?", sugerand ca discutiile ar trebui sa fie centrate pe gasirea unor eventuale persoane "interesate" de a prinde un bun contract cu statul pentru emiterea unor noi pasapoarte.
Punctul de vedere al lui Diaconu a fost salutat de senatorul PSD Miron Mitrea. "Povestea cu afacerile ramane o intrebare...", a afirmat el, sustinand ca nu a fost convins de dezbateri ca proiectul trebuie adoptat, ci dimpotriva, deoarece nu se justifica graba adoptarii actului normativ.
Pe de alta parte, s-au ridicat si discutii mai aplicate asupra subiectului. Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a ridicat problema securitatii datelor stocate. El a exprimat temerea ca in Romania nu exista un sistem bine pus la punct de protejare a datelor biometrice stocate pentru pasapoarte si care pot intra in posesia unor retele infractionale si, astfel, folosite impotriva cetatenilor de buna credinta. "Nu stiu daca la nivelul Romaniei suntem pregatiti pentru protejarea datelor", a subliniat senatorul UDMR.
Din partea MAI, s-au adus precizari senatorilor ca pasaportul biometric include imaginea faciala si impresiunea digitala. Marica Morosan, sefa Directiei de pasapoarte, a tinut sa sublinieze ca nu crede in numerologie si, mai mult, nu exista o informatie privind aparitia numarului "666". "Nu mi-a spus nimeni ca ar exista aceasta cifra", a comentat ea, subliniind ca exista oricum alternativa pasaportului simplu. Morosan a mentionat ca introducerea noilor prevederi este o cerinta a Uniunii Europene si a afirmat ca, printr-o reglementare europeana, datele biometrice ale persoanelor pot fi folosite numai in scopul in care au fost create. "Germania are tot doua elemente biometrice", a adaugat ea.
In final, senatorul PNL Varujan Vosganian a atras atentia ca "orice superstitie vine din lipsa de informare", ceea ce genereaza "teama". "Si eu cred ca ar trebui sa mai cumpanim si sa facem o dezbatere", a subliniat el. La propunerea liderului grupului PNL, Puiu Hasotti, s-a decis retrimiterea la Comisia juridica a textului, desi presedintele acesteia, senatorul PSD Toni Grebla a afirmat ca solutia juristilor va fi aceeasi, adica adoptarea OUG, cu amendamente. Grebla a explicat ca, in realitate, datele incluse in pasaportul electronic sunt de doua categorii: o fotografie, care exista si in prezent, si amprentele "de la doua degete". "Nu e nimic spectaculos, spectacular, acel numar 666 nu exista. Nu e nimic deosebit, periculos", a incercat el sa imprime o abordare realista dezbaterii.
Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 207/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate introduce pasaportul electronic, care contine date biometrice pentru prevenirea fraudelor si asigurarea unei cat mai bune corelatii intre detinatorul documentului si document.
Cetatenii romani nu pot detine, in acelasi timp, decat un singur pasaport simplu sau un pasaport electronic valabil.

http://www.ziua.net/news.php?data=2009-02-25&id=21884
Only the best is good enough ...

alx

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20

Nu uita totusi ca una din pricipalele preocupari (pe langa ufologistica) ale organizatiei cat si a lui Paul D. este fenomenul de NWO si chiar daca nu ar fi, atata timp cat sectiunea exista, este dedicata dezbaterilor libere.Daca tie personal nu iti convine sau nu iti prezinta interes atunci nu te mai amesteca sau daca ai obiectii,poti sa le faci intr-un maniera privata si diplomata,adresandu-te mie sau conducerii prin PM, fara a denigra integritatea topicului sau a userilor ce activeaza aici.

daca este un topic liber si deschis dezbaterilor libere,nu stiu de ce te oftici atat din cauza raspunsului meu...se intrevede o urma de cenzura la tine?   adica daca nu sunt de acord cu tine ar trebui sa tac,sau sa-ti trimit PM-uri?
   cred ca te supraevaluezi,dupa cum supraevaluezi problema de fata,adica cipurile din pasapoartele alea...

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
Iar daca tot afirmi ca situatia politicului nu te intereseaza si esti cu alt scop aici, atunci de ce te vaiti de situatiile social-economice din tara?

mi se pare mie sau tu nu ai priceput afirmatia mea asa cum trebuie?  eu nu ma ''vaitam'',ci pur si simplu evidentiam niste posibile conexiuni,respectiv o posibila relatie intre mai multe evenimente de la noi din tara...inca o teoie a conspiratiei :-D :-D :-D

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
daca tu nu te incadrezi in comunitatea celor ce AU nevoie atunci nu vorbi in numele tuturor.
s-ar putea sa ai o surpriza daca ne comparam pasapoartele...fara sa ma laud,numai anul trecut am avut destule iesiri in spatiul extracomunitar,usor de dovedit cu stampilele vamale ale tarilor respective aplicate pe pasaport...asa ca lasa vrajeala asta,ca nu tine...

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
Si nu ar fi singura problema, faptul ca s-ar introduce asemenea cipuri in pasapoarte dar ceea ce ma framanta mai mult este ca situatia actuala sa nu degenereze intr-una si mai dramatica precum introducerea de cipuri in buletine sau chiar si in corp, fapt ce ar duce la privarea de multe drepturi si libertati a cetatenilor.


hai sa nu provocam furtuni in paharutul cu apa...


Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
Asa ca te rog hai sa nu denaturam importanta topicului, sau daca ai alte obiectii personale la adresa mea te rog sa o faci in privat pentru ca nu tine de tema subiectului in cauza.
eu nu vreau sa denaturez nimic...dar nici nu imi place sa vad cum se exagereaza...adeca cum se face din tantar armasar...

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20

P.S. Sper sa nu ma intelegi gresit dar vreau sa dezbat aceasta problema si cu restul colegilor (pe care ii intereseaza), ma intereseaza sa aflu parari,idei etc. din partea lor.

nu te-am inteles gresit...imi exprimam si eu parerea...dupa cum am si spus la final...

PS  mai am ceva de comentat,legat de afirmatia urmatoare:
   
Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
Nu uita totusi ca una din pricipalele preocupari (pe langa ufologistica) ale organizatiei cat si a lui Paul D. este fenomenul de NWO si chiar daca nu ar fi, atata timp cat sectiunea exista, este dedicata dezbaterilor libere.
1 ''organizatia'' lui Paul d se numeste rufon,adica Romanian UFONetwork...trebuie sa iti traduc?
     2  topicul mult laudat,asta in care te produci si mataluta nu se afla la sectiunea NWO,ci la DIVERSE! :-D
     4  topicul se numeste ''Cipuri in oameni?Cumva 666?'',nicidecum ;;Cipuri in pasapoarte?'' :lol:...daca ma uit bine,esti in afara topicului,mai putin legatura de la final,cand te stresezi ce s-o intampla daca si cu parca...
     3  si DA,dezbaterile sunt libere,de asta imi permit sa-mi expun si eu parerea!

  cam atat am avut de spus,deocamdata...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Kbal

"cam atat am avut de spus,deocamdata..." Ok. Ma bucur ca ai avut numai "atat"  :-D !
Only the best is good enough ...

Kbal

Patriarhia binecuvanteaza cipul biometric
Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a decis ieri ca persoanele care invoca obiectii de constiinta sau motive religioase au libertatea sa nu solicite pasapoarte biometrice, insa acestea sunt valabile, in regim de urgenta, doar pentru sase luni.......http://www.ziua.net/display.php?data=2009-02-27&id=249864
Only the best is good enough ...

Kbal

Apocalipsa dupa Felix
-- Dementa lui Voiculescu, care anunta ca lumea este condusa de "marea finanta mondiala", a continuat miercuri seara la Antena 3 * Sub titulatura "Consiliul O.N.U. Francmasonii condusi de evrei care conduc lumea", la "Sinteza zilei", un calugar a tinut o tirada antisemita


Delirul antisemit s-a declansat la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, unde a fost invitat un calugar care a declarat ca evreii conduc lumea, in timp ce pe ecran era afisata imaginea Consiliului de Securitate ONU cu inscriptia "Consiliul O.N.U. Francmasonii condusi de evrei care conduc lumea". Tonul a fost dat de Dan Voiculescu, vicepresedinte al Senatului, care a atribuit criza mondiala unor forte financiare care "conduc tarile, uniunile, continentele, tot globul pamantesc", insusindu-si astfel teoria antisemita a conspiratiei. Intr-o revista a lui Felix, fostul sef al Bancii Centrale americane, Allan Greenspan, a fost numit Grünspan, pentru a-i sublinia originea evreiasca.
Derapajele antisemite au aparut din nou la trustul de presa al familiei Voiculescu, de aceasta data propagatoarea funestelor idei fiind emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. La editia de miercuri, 25 februarie 2009, au fost invitati un calugar de la un schit din Bihor, Titus Corlatean - presedintele Comisiei de politica externa a Romaniei, Mugur Ciuvica si un reprezentant al Ministerului de Interne. Subiectul emisiunii, moderata de Mihai Gadea, a fost introducerea pasapoartelor electronice. Aceste pasapoarte, denumite impropriu biometrice, trebuie sa contina un cip unde sunt stocate, in format electronic, fotografia si amprentele posesorului. Documentul respectiv nu se foloseste in Europa, unde se poate calatori cu buletinul, ci este necesar la intrarea in SUA si alte cateva tari care solicita un astfel de pasaport vizitatorilor straini.
Un numar de preoti si calugari, precum si mai multe ONG-uri adepte ale teoriei conspiratiei, s-au opus vehement introducerii pasapoartelor, pe motiv ca acestea ar avea un cod de bare care ar contine cifra 666, "numarul fiarei", ceea ce ar indeplini astfel profetia din Apocalipsa, ca toti oamenii vor fi pecetluiti cu semnul fiarei si atunci va veni sfarsitul lumii. Adversarii documentului electronic mai sustin ca acesta reprezinta controlul absolut asupra individului si se va ajunge la implantarea obligatorie de cipuri subcutanate. De toate aceste grozavii ar fi vinovate forte oculte, anticrestine, in frunte cu masoneria, care vor sa conduca lumea.
Aceasta campanie i-a terifiat pe senatori, din moment ce miercuri, plenul Senatului a respins Ordonanta privind pasapoartele, la indemnul lui Titus Corlatean, suparat pe "666".
Prostie si antisemitism
Calugarul bihorean a tinut, in studioul Antenei 3, o tirada impotriva pasapoartelor electronice si a declarat ca vinovata pentru acest complot "este masoneria, care conduce totul, e vorba de evreime, care vor sa aiba totul sub controlul lor". Nimeni dintre cei prezenti nu a avut nici o reactie, cu exceptia moderatorului Mihai Gadea. Acesta, cu jumatate de gura, i-a spus cu menajamente habotnicului calugar ca "nu vrea sub nicio forma sa-i schimbe opiniile, in schimb acestea nu sunt corecte, cel putin din punctul meu de vedere, pentru ca nu e nicio dovada ca in acest moment un grup etnic vrea sa conduca lumea". Gadea ar fi trebuit sa-l puna la punct pe respectiv. In schimb, moderatorul a repetat in mod stupid prevederile Codului Audiovizualului, care prevede dovezi in cazul in care un invitat aduce acuzatii de natura penala sau morala. In cazul de fata, al acuzatiei ca evreii conduc lumea, e greu de imaginat ce dovada ii putea aduce calugarul antisemit lui Gadea, in sprijinul afirmatiilor sale.
Voiculescu a dat tonul
Iesirea calugarului si replica timida a lui Gadea nu au fost intamplatoare. In stanga ecranului se putea viziona transmisia din studio, in timp ce in partea dreapta se succedau imagini infricosatoare cu diavoli sau scena cu ritualul masonic din filmul "Eyes wide shut", cu Tom Cruise si Nicole Kidman. La un moment dat, realizatorii au dat pe ecran o imagine de la Consiliul de Securitate ONU cu explicatia scrisa: "Consiliul ONU. Francmasonii condusi de evreii care conduc lumea".
Tot miercuri, vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, a dat tonul atacurilor de tip conspirationist, continuate apoi seara, la televiziunea sa. El a declarat, in cadrul unei dezbateri organizate sub egida Institutului National de Cercetari Economice al Academiei Romane si a Rectoratului ASE. ca "marea finanta mondiala isi va fi rezolvat problemele date de determinarea sub presiune a unor fuziuni, astfel incheindu-se criza".
Felix, cuprins de delir conspirationist, acuza, pentru criza mondiala, niste forte financiare oculte, sintagma prin care cei cu conceptii asemanatoare ii desemneaza de obicei pe evrei. El a declarat ca actuala criza ar trebui rezolvata pornind de la cauzele ei. "Previziunea mea ca intr-un an, un an si jumatate, criza va lua sfarsit, se bazeaza pe problema pe care o are marea finanta mondiala. Nu este un secret ca si guvernele si uniunile si continentele, tot globul pamantesc este controlat de o mare finanta mondiala, care nici nu este foarte mare. Probabil ca nu sunt mai mult de cateva sute de oameni pe glob, care controleaza si programeaza marile schimbari din lumea moderna.
Toata aceasta criza este produsul unei gandiri, iar cei care au gandit-o o vor rezolva in momentul in care pentru ei vor fi rezolvate probleme precum comasarea sau deter­minarea sub presiune a unor fuziuni, care sa corespunda realitatilor nationale si in­ternationale", a afirmat Voicu-lescu. Intr-o revista a trustului Intact, al lui Felix, Alan Greenspan, fostul presedinte al Federal Reserve, echivalentul american al Bancii Centrale, era denumit cu numele evreiesc Grünspan.
Voiculescu rezolva criza la Paris
Dan Voiculescu, vicepre­sedintele Senatului, si prese­dinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, vor reprezenta Romania la Conferinta de la Paris a presedintilor de Parlamente din statele membre UE. Programul include o reuniune restransa a presedintilor parla­mentelor. Aceasta va fi urmata de dezbateri pe mai multe teme: "Viitorul institu­tional al Uniunii si punerea in aplicare a dispozitiilor Trata­tului de la Lisabona de catre parlamentele nationale", "Europa si gestiunea crizelor; implicarea parlamentelor". Va avea loc si o dezbatere pe tema pregatirii aspectelor parlamentare ale unei presedintii a Uniunii Europene.
Only the best is good enough ...

Ronin

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/03/ordinul-si-diversiunea-semnului-fiarei.html

Ma gandeam ca daca a existat (si exista) acel Departament "Fortuna" din SIE care este specializat pe contracararea propagandei iredentiste maghiare din Romania, la fel ar putea fi creat si un Departament care ar putea clarifica Istoria Crestinismului (si nu numai) si diversiunile aparute de-a lungul timpului in materie de religie sau spiritualitate.

Poate ca cea mai istorica diversiune ar putea fi numita "Diversiunea Duminicala", pornita de la Constantin cel Mare (adorator al Sol Invictus) pe 7 martie 321 d.Hr., si perpetuata pana in zilele noastre, desi pe atunci purta numele de "Dies Solis", adica "Ziua Soarelui".

666 este numarul sistemului catolic, gasim ca pe coroana papala este scris un nume: "VICARIVS FILII DEI".

V__I____C__A___R__I__V__S
5 + 1 + 100 + 0 + 0 + 1 + 5 + 0 = 112

F__I___L__I__I
0 + 1 + 50 +1+1 = 53

D____E__I
500 + 0 + 1 = 501

112 + 53 + 501 = 666

Acest nume inseamna "LOCTIITORUL FIULUI LUI DUMNEZEU".

Toate celelalte variante fac parte din categoria DIVERSIUNE !

Exista o regula de baza atunci cand analizezi/cercetezi un text. In profetia biblica regula este ca simbolurile sunt 'decriptate' prin CHEIA (PASSWORD) care se gaseste TOT in informatia respectiva, respectiv, in cazul nostru, Biblia.

Alte "chei" din afara acestui context, pentru intelegerea textului profetic, nu pot duce decat la dezinformare si intoxicare !



http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Outlaw

Ronin dragule, VICARIUS FILII DEI   nu este singura titulatura a papilor in timp. Exista mai multe:

REX SACERDOS LATINUM- REGE SI PREOT LATIN

DUX CLERIS- SEFUL CLERULUI.

Fii bun si aplica calculele ce le-ai prezentat mai sus si acestor doua titulaturi si iti va iesi tot 666.

Apocalipsa spune ca acest numar este UN NUMAR DE OM. Nu un cod de bare, nu un chip biometric si nimic altceva decat un numar de om.
Interesant de remarcat ar fi corelarea capitolului 13 din Apocalips cu capitolele din cartea Vechiului Testament- Daniel, care vorbesc despre exact vremurile Antihristului- despre puterea ce a persecutat pe martirii evului mediu si care a schimbat Legea Divina- Decalogul.

Cine doreste o paralela despre acest lucru, sa scrie aici si ii voi raspunde. Totul e simplu si usor de inteles.

Inca un mic amanunt... Apocalipsa vorbeste despre originea unei anumite puteri mondiale ca avand o localizare geografica foarte concreta - " aceste sapte capete sunt sapte munti pe care sade femeia." Contextul se refera la vremea Antihristului. Si acum, va rog sa-mi spuneti, dragi forumisti, daca acceptam premisa ca Papa e detinatorul celebrului 666, si daca Vaticanul se afla in inima Romei... pe cate coline e cladita "cetatea eterna" .
Va invit la o cercetare si la un raspuns plauzibil.
Succes.

spooky

Eu unul sunt satul de toata chestia asta cu cipurile, pasapoartele biometrice, parohia si 666... s-a discutat prea mult pe acest subiect.

Daca e, discutam din nou, in alt topic, despre cipuri, si doar de cipuri... nu si alte.... [...]
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984