Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cipuri in oameni? Cumva 666?

Creat de IONUT, 01 Septembrie 2006, 21:59:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

udar

Citat din: IONUT din  07 Septembrie 2006, 21:19:20
OAMENI BUNI nu luþi tehnologia mai presus decât pe DUMNEZEU.

In semnatura mea exista o fraza: "Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)"
Dumnezeu e la randul Sau "tehnologie", doar ca nu am reusit s-o dibuim noi atat de bine... Tot ce tine de spiritualitate este tehnologie iar descoperirile stiintifice recente legate de regimurile vegetariene, de yoga par sa confirme aceste lucruri...

Cat despre numere si carti de identitate, as modifica o fraza faimoasa: "numerele nu omoara oameni. oamenii omoara oamenii". Nu cred ca a existat in istorie vreun caz de un om omorat de un numar, fie ca era 5, 7 , 49, 666, 999 sau alte lucruri. Oamenii atribuie numerelor valori simbolice si apoi creeaza in jurul lor povesti, mituri si alte dracovenii. Nu cred ca exista un pericol din partea numerelor, iar singurul motiv pentru care s-au intamplat anumite lucruri mai ciudate legate de anumite numere este tocmai intentia mintii umane care atribuie putere respectivelor numere. Totul se intampla in capul tau... Daca traiesti zi de zi cu spaima ca iti va arde biblioteca, atunci chiar iti va arde, cum i-a ars lui Mircea Eliade. Daca zi de zi te gandesti ca vei muri in anul 2012 atunci poate chiar atunci iti vei gasi sfarsitul... Si asa mai departe...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

prosecco

IONUT ....tu te increzi prea mult in Biblie....no offence.....dar Biblia nu este Cuvantul Domnului....Biblia a fost scrisa de oameni si modificata de oameni....si cu asta am spus totul

si cu numerele si profetiile astea.....totul este in capul nostru....noi singuri ne creem in mintea noastra scenarii groaznice care majoritatea lor nu se vor intampla niciodata

iata un fragment dintr-o carte despre Budhha care imi place mie mult si care spune totul:

"One day a man called Malunkyaputta approached the Buddha and demanded that He explain the origin of the Universe. He eventhreatened to cease to be His follower if the Buddha did not revealthis. The Buddha calmly retorted that it was of no consequence to
Him whether or not Malunkyaputta followed Him, because theTruth did not need anyone's support. Then the Buddha said that He would not go into a discussion of the origin of the Universe. To Him, gaining knowledge about such matters was a waste of time because a man's task was to liberate himself from suffering. To illustrate this, the Enlightened One related the parable of a man who was shot by a poisoned arrow. This foolish man refused to have the arrow removed until he found out all about the person
who shot the arrow. By the time his attendants discovered these unnecessary details, the man was dead. Similarly, our immediate task is to attain Nirvana, not to worry about the beginning or the end of the world."

asa cum Budhha zice ca in viata nu trebuie sa te intereseze originile universului,sau alte "mofturi"....ci trebuie sa evoluezi spiritual...asta este calea care trebuie urmata....fara numere,profetii si alte grazovii care se petrec DOAR in mintea noastra......asa si Iisus zice sa nu ne facem griji pt ziua de maine,caci ziua de maine se va ingriji de ale sale.....

asa ca hai sa deschidem ochii si sa ne traim viata cum trebuie....pt ca viata e cel mai mare dar dat de Divinitate oamenilor....si trebuie luat ca atare....bucurati-va de acest dar,profitati de el.....restul,nu conteaza....sunt doar "fantasme" ale mintii noastre

peace&keep ya head up

jackie28t

Apropo de tehnologie avansata...uitativa la acest clip despre tisorturi ce emana lumina.Fantastic :-D
Light-emitting shirts!
http://www.youtube.com/watch?v=Yd99gyE4jCk

si plasma computer
http://www.youtube.com/watch?v=YTi4zOdz09I&mode=related&search=

AdiM

Citat din: IONUT din  07 Septembrie 2006, 21:19:20
Noile buletine 666 intra in Romania

Si ce daca? 666 dupa Biblie este codul Fiarei dar si numar de Om.
Tu ce alegi sa fie 666?
Fiara sau Omul? Ceea ce te sperie sau ceea ce (crezi ca) esti tu insuti?
Fiecaruia dupa credinta lui, deci ce alegi tu sa crezi, aceea vei avea.

Asa aleg si cred eu.

Dar, mai nou, se spune pe net si ce inseamna 777, ca faza care urmeaza dupa faza 666.
Ar fi bine sa citesti si asta.
Nu spun unde. Cauta si vei gasi.

IONUT

prosecco , ºi cum crezi tu ca ar trebui trãitã viaþa asta, ca dar de la Dumnezeu ???

Interesant cã recunoaºti cã viaþa este dar de la Dumnezeu, dar nu prea eºti de acord cu CUVÂNTUL LUI, aici nu te-nþeleg, care-i teoria ta, existã Dumnezeu...dar Biblia e creatia omenirii ..aºa ca sa subjuge lumea nu ?  Mãi da ce oameni luminaþi au fost acu mii de ani cã au fãcut un aºa plan ptr mii de generaþii de dupã ei, ºi o duc tarreeee bineee .. beneficiarii acestuia... . Da, o duc bine... dar nu ºi sufleteºte. Ca mulþi alþii dealtfel.
La fel ºi ptr Jackie28t --   ???

toma

CitatParalela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.
Eu, sincer pote sa gresesc, dar nu am citit undeva in Biblie asa ceva!
CitatTehnologic, se poate imagina o asemenea perspectiva de catre cei care cred ca oamenii pot fi o turma de oi dispuse sa fie marcate cu etichete sau cipuri, sau de catre cei care au vreun interes sa raspindeasca o asemenea mentalitate... Dar mie mi se pare o mare fantezie, fiindca nimeni nu te poate obliga, ca om, sa accepti in corpul tau ceea ce nu vrei
Da, inca mai avem cap de umeri si putem judeca, dar...cet ete facu cu altii care nu au? Dar daca, din varii motive, vreun parlament voteaza o lege bineintele in "avantajul tau"  prin care te obliga sa porti un asemenea cip?
CitatDeci dupã cum se pare, SCRIPTURA se împlineºte, toate la timpul lor. 
Usurel nene, ca nu a tras nimeni concluzii definitive!
CitatChipurile implantate vor fi ca si ceasurile de la mana.
Sau ca telefonul mobil, ori cardul! Stiti ce usor puteti fi localizati cu aceste doua "cipuri", ca tot cipuri sint, chiar daca nu sint virite (inca) sub piele... tot v-au intrat pe "sub piele"!
CitatNoile buletine 666 intra in Romania
De unde a aparut si timpenia asta??? Chiar asa ignoranti sa mai fim?????
CitatFiþi atenþi cã Apocalipsa este aproape
. Ma faci sa rid! care Apocalipsa cea Biblica, tot prorocita din suta in suta de ani, cea tehnologica(ca nu avem grija deloc de "casa" in care traim) sau cea cosmica (ca multi bolovani ne intretaie drumul)????

CitatCat despre numere si carti de identitate, as modifica o fraza faimoasa: "numerele nu omoara oameni. oamenii omoara oamenii". Nu cred ca a existat in istorie vreun caz de un om omorat de un numar, fie ca era 5, 7 , 49, 666, 999 sau alte lucruri
Excelent spus! Caligula, Hitler, Stalin, Bin Laden, Sadam sau mai stiu eu ce nebun cu frustrari ajuns in fruntea unui stat nu au avut card cu "666"
Credem ca niste ignoranti in numere aiurite sau alte semne, dar nimeni nu crede in semnele de circulatie si uite ce se intimpla pe sosele!!!!
CitatBiblia a fost scrisa de oameni si modificata de oameni....si cu asta am spus totul
Da, mai ales modificata, pentru a servi anumitor interese si scopuri!
Ionut, ce este Biblia? Nimic alteva decit istoria poporului everu! Cind a aparut Biblia in lumea euopeana? Acum 2000 de ani! Si, inainte ce am avut??? Istoria poporului grec, a poporului Romei???

Probabil "cipurile", intr-o forma sau alta, vor intra, defapt au intrat deja, in viata noasta, fie ca e vorba de localizare (militari, spioni, detinuti, raufacatori), ajutor (bolnavi de toate felurile) sau pur si simplu identitate! Dar de aici si pina la a generaliza folosirea lor, ba mai mult, de a le asocia cifrei 666, e cale lunga si ....aberanta! 
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

prosecco

Citat din: IONUT din  10 Septembrie 2006, 23:25:13
prosecco , ºi cum crezi tu ca ar trebui trãitã viaþa asta, ca dar de la Dumnezeu ???

IONUT mi-ai pus o intrebare la care tu trebuie sa-i gasesti raspunsul singur....numai asa iti vei da seama.....

Fiecare om are un raspuns ldiferit la intrebarea asta.....eu l-am gasit pe al meu......si tu ar trebui sa-l gasesti :)

CitatInteresant cã recunoaºti cã viaþa este dar de la Dumnezeu, dar nu prea eºti de acord cu CUVÂNTUL LUI

nu am zis ca nu sunt de acord cu Cuvantul Domnului......dar am spus ca Biblia nu reprezinta Cuvantului Domnului....dar asta este parerea mea...nu te lua dupa ea....pt mine Cuvantul Domnului e ceva mul mai maret decat niste simple citate din Biblie....si alea modificate saracele....

Citataici nu te-nþeleg, care-i teoria ta, existã Dumnezeu...dar Biblia e creatia omenirii ..aºa ca sa subjuge lumea nu ? 

in primul rand Crezul meu nu e nici o teorie....iar in al doilea rand cam asa e ,Biblia fost creata ca Biserica sa poata controla foarte usor masele,sa aiba justificari cand omora mii de oameni ,ii ardea pe rug,cand zicea ca omoara oameni  in numele Domnului.....cea mai mare blasfemie din istoria umanitatii....ca sa zica ca regii sunt unsii Domnului....si multe,multe altele.......dar asta nu inseamna ca Biblia nu e buna.....e foarte buna,Vechiul testament are cateva paragrafe exceptionale,ai ce invata din ele.....dar mai ales noul Testament,viata lui Iisus.....multe lucruri care te ajuta enorm in viata poti gasi acolo daca stii unde sa cauti si ai ochi sa vezi dincolo de aparente......insa din pacate in Biblie nu e scris TOT adevarul....doar o mica parte....si e pacat....ar trebui sa se stie adevarata istorie a omenirii...dar asta este...toate vor veni la timpul lor

CitatMãi da ce oameni luminaþi au fost acu mii de ani cã au fãcut un aºa plan ptr mii de generaþii de dupã ei

...nici nu ti-ar veni sa crezi.....

si ca sa fiu ontopic am sa inchei cu citatul lui Udar care spune TOTUL:"numerele nu omoara oameni. oamenii omoara oamenii"

toma

Citatinsa din pacate in Biblie nu e scris TOT adevarul....doar o mica parte....si e pacat....ar trebui sa se stie adevarata istorie a omenirii
Nici nu ar avea cum! Cum spuneam, este vorba de istoria poporului everu! Nu are nici o legautura, de exemplu cu civilizatia Maya sau budismul!
Stiti de ce crestinismul a "prins" greu in  Japonia? Din acelasi motiv din care pilotii nemti (WW II) nu au putut fi kamicaze!

prosecco

Stiati ca evreii considera Crestinismul o secta?!?!?!?!!.....asta spune multe....

toma

prosecco

Da....din cate stiu eu...ei cred ca Iisus a fost un profet...nu fiul lui Dumnezeu....fiu pe care inca il mai asteapta....

jackie28t

Va rog foarte mult sa nu deviati prea mult de la subiectul acestui topic si sa incepeti cu religia.
Fiecare om s-a nascut liber pe aceasta planeta.Fiecare are dreptul sa iubeasca si sa creada ce vrea.
Fiecare cu credinta si religia lui.Indiferent de religie sau culoare trebuie sa ne respectam intre noi ca oamenii.
Daca discutam cu reprosuri pline de ura atunci nu se mai chema discutie, ci dezbatere cu parul si namolul.

Ionut,te rog sa nu confunzi RELIGIA cu STIINTA.Religia este credinta sufleteasca iar stiinta este cu totul altceva.
Putem sa privim putin istoria si sa sa ne intrebam:Timp de 3 mii de ani,oare cati oameni de pe aceasta planeta au murit din cauza razboaielor intre religii? :roll:

Stiinta la fel poate sa fie si ea pozitiva si negativa.Cu putina stiinta si uraniu poti ucide milioane de oameni cea ce este un lucru diabolic.
Pe latura cea buna,datoritei stiitei s-au realizat foarte multe lucruri pozitive pentru omenire.
Ganditiva la medicina...ganditiva la toate lucrurile pozitive care suntem ajutati de stiinta.
Stiinta tine de inteligenta si inspiratie.Credinta tine de divinitate si de suflet de spiritul nostru in general.
Amandoua pot fi ceva pozitiv pentru noi si in acelasi timp ceva negativ.Ca natura care ne inconjuara...ea poate sa fie astazi una senina cu soare si maine una cu tornade.Totul este relativ....tineti minte ce-a spus Albert Einstein :wink:

toma

CitatDaca discutam cu reprosuri pline de ura atunci nu se mai chema discutie, ci dezbatere cu parul si namolul.
Unde sint reprosuri??? Eu nu vad decit niste afirmatii! Lezeaza pe cineva????

prosecco

Citat din: jackie28t din  11 Septembrie 2006, 19:00:40
Va rog foarte mult sa nu deviati prea mult de la subiectul acestui topic si sa incepeti cu religia.

jackie nu cred ca a deviat nimeni de la subiect....ca vrem,ca nu vrem.....oamenii asociaza numarul 666 cu religia....am dreptate?
CitatFiecare om s-a nascut liber pe aceasta planeta.

Da-mi voie sa continui ideea ta cu o mica completare.....Fiecare om s-a nascut liber pe aceasta planeta,dar din pacate nu traieste liber in adevaratul sens al cuvantului.....

CitatDaca discutam cu reprosuri pline de ura atunci nu se mai chema discutie, ci dezbatere cu parul si namolul.

eu nu vad nici un repros in discutiile de aici.....sunt doar discutii.....nimeni nu a adus  "reprosuri pline de ura" aici...

o zi frumoasa in continuare

jackie28t

Poate m-am exprimat gresit.Am vrut defapt sa spun ca nu trebuie sa devieze subiectul prea adanc catre religie.Eu am raspuns la subiectul acestui topic legat de cipuri.As avea inca multe de spus dar,toate la timpul lor.Nimic personal cu voi dragi prieteni.Va rog sa continuati sa discutati in continuare.