Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

E-mailuri de confirmare / Notificari prin e-mail

Creat de spooky, 29 August 2006, 19:59:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

Se intampla cateodata ca notificarile prin email sa nu functioneze intotdeauna, de aceea, rog utilizatorii noi sau cei care isi schimba adresa de email, in cazul in care nu primesc emailul de confirmare sa-mi adreseze un email pe privat la adresa spooky _at_ rufon.org si voi incerca sa-i ajut cat mai repede cu putinta.

Nota speciala pentru cei care au adresa de email pe yahoo.com. Din motive inca neintelese, yahoo.com arunca mesajele provenite de la serverul de mail mail.rufon.org / mail.wisetech.ro direct in folderul Bulk. Rog cei in cauza sa verifice si acel folder.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Nox

#1
NOTIFICARE: Pentru cei care au adresa de e-mail pe Yahoo: de la inceputul lunii septembrie (din motive necunoscute) mesajele provenite de pe adresa rufon.org ajung numai in folderul SPAM.

LE. Se pare ca o solutie la aceasta problema ar fi urmatoarea: se da click dreapta pe un mesaj (ce provine de pe rufon.org aflat in folderul SPAM) si se alege optiunea "This is Not Spam".
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee