Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

LUNA, satelit natural sau nava spatiala?

Creat de APOLLO, 23 Iunie 2005, 21:27:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

StarDust

Citat din: Urban din  18 Iunie 2012, 13:33:06
Oare nu cumva pe vremea aia Luna nu exista?

Din punctul meu de vedere alta e explicatia, si nu asta. Mi-am expus-o in postul anterior.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Siberia

Citat din: Urban din  18 Iunie 2012, 13:33:06
Oare nu cumva pe vremea aia Luna nu exista?

Asta intra deja in aria conspiratiei Draco-Atlantidiene :-D

Acolo se vorbeste despre varianta in care in undeva intre 25000 si 10000 BC, pe vremea Atlantilor, ar fi aparut si Draconienii cu Luna de pe cer, ceea ce pare a fi satelitul natural al Pamantului fiind defapt un fel de punct de observatie si de control. Draconienii i-ar fi tampit de cap pe Atlanti manipualndu-le mintea (si cu ajutorul satelitului artificial din dotare) iar dupa un timp, au reusit sa-i aduca in ultimul hal de prabusire.
Cand Atlantii si-au luat-o pe spinare de la 'nea Zeus, Draconienii s-ar fi ushchit pe Luna si de-acolo tai tai in Draconia lor Siriana :D
Mai exista o factiune care adera la aceasta conspiratie si care mai adauga ca o parte din Draconieni ar fi ramas pe meleagurile Europene in speta Transilvania- Romania (pelasgia-tracia-dacia) si ca acolo si-ar fi pus in practica ideile "nemuritoare" asigurand astfel un control asupra populatiei ce-a urmat potopului - de data aceasta in acelasi mod, prin manipularea mintii cu ajutorul religiei si cu ajutorul satelitului artificial lasat in orbita Pamantului.

Eu inca astept sa gasesc o urma de Draconian sau Reptilian ca sa pot sa pricep ce doreau defapt acestia...

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Urban

In limba engleza nu s-a facut niciodata referire la Luna INAINTE de 1066.


kandaon

Din cate stiu eu cele mai vechi calendare au fost cele lunare, bazate pe ciclurile Lunii. Luna apare si in calendarul maias, sau si mai inainte la chinezii sau evreii antici de ex. Nu stiu de englezi, dar oricum la acea data nu se numarau printre natiile evoluate ale lumii

Eu cred ca in mod cert Luna exista, asa cum o vedem. Ca are o orbita mai ciudata, sau centru de greutate e nu stiu cum, sau a sunat a gol cand s-a prabusit nu stiu ce sonda pe Luna, sau Modulul Lunar, aia e altceva. Si se poate specula la greu daca Luna e folosita si ca altceva, de catre cineva  :evil: :ufo: :fullmoon:, ca ar fi o structura artificiala sau macar ar avea ceva "artificial" inauntru

SLEAH19

   Sper că nu inoportunez dacă reiau în citat ultimile patru postări de pe topicul (închis) Proiectul CHANI. Aşa în arc peste timp mi se par interesante şi pentru discuţiile de aici.
P.S. Eu încă nu mi-am adus aminte în ce carte am citit  legenda populaţiilor sudamericane despre luna constrită pe pământ şi apoi plasată pe orbită.

Citat din: mr din  02 Iulie 2011, 15:08:00
Luna poate apartine decorului ultimei lumi "reconfigurate" asa cum o vedem noi acum. Este foarte posibil ca ea sa nu fi existat inainte... poate in perioada cu mult anterioara celei antedeluviene. Nu avem dovezi clare nici macar din perioada descrisa in Biblie ... 

Din cate imi amintesc, Densusianu face referire la o civilizatie foarte indepartata care sa fi existat intr-o altfel de lume...cu alt decor avand in vedere ca face referirela  o imensa constructie tip cetate care ar fi acoperit teritoriul vechii Tracii.

@Lex, dincolo de firul epic al Bibliei, care poate fi interpretat in fel si chip de fiecare, nu ai gasit nici o afirmatie sau punct comun care sa corespunda cu experienta ta directa din aceasta viata? Eu as fi mai rezervat si mai putin categoric in a sustine ca sunt atat de manipulat de EI daca as avea cel putin un punct de confluienta efectiva cu ce au lasat in urma.

Cred ca suntem mult prea mici sa facem judecati ce privesc mecanismele decorului in care fiintam. Intradevar, frustrarile vietii cotidiene si lipsa de perspective, pur rationale, ne pot conduce intr-o perspectiva radical TVM-ista in care sa ne simtim 100% cobai. Dar ce facem cu elementele pozitive ale vietii, pe care suntem prea orbiti in orgoliu sa le mai vedem si sa le mai asimilam in intreg? Sunt puse doar sa ne momeasca si sa intretina o aparenta benefica? Personal , nu cred! Nu m-am simtit o clipa manipulat ci din contra, ajutat in mod evident! Si sunt un om ca toti ceilalti.


Citat din: Siberia din  02 Iulie 2011, 16:50:38
In timp ce curatam aragazul (nu radeti :D) m-a pocnit "scenarita".
Mayasii isi bazau calendarul faimos care se termina prin 2012 pe ciclurile lunare, nu ? Daca calendarul se termina in 2012 fiindca se va intampla ceva cu Luna ? Poate o "comeata" mai nebuna sau vreun "pitic maro" (sau de maro) o va azvarli de pe orbita si ne trezim fara ea. Daca mayasii stiau despre un anumit ciclu in care Luna este distrusa sau alungata de pe bolta cereasca ?
Daca exista acest ciclu si odata cu disparitia Lunii se petrec catastrofe majore pe pamant care distrug o civilizatie ajunsa la apogeu ? Poate odata la 100000-200000 de ani Luna ne zice pa-pa si in momentul acela cativa norocosi sau merituosi sunt "salvati" de pe Pamant. Pamanatul isi reface cat de cat ranile, dupa care cei care i-au extras pe "merituosii norocosi" aduc o alta Luna pe orbita Pamantului (din spatiu sau de la fabrica de Luni) si repun in functiune un alt ciclu selenar. Cand viata pe Pamant se dezvolta la nivelul omului cioplitor de piatra (sau prin interventii genetice asupra formelor de viata ce ar urma sa apara) sunt readusi pe Pamant "merituosii norocosi" in chip de zei ca sa puna bazele unei alte civilizatii - (sau sunt readusi acei "merituosi norocosi" imediat dupa cicatrizarea ranilor Pamantului) - bazata pe alta frecventa si alte principii :D
(Mai am de lucrat un pic la scenariul asta dar cred ca m-ati putea ajuta si voi :D )
Citat din: SLEAH19 din  02 Iulie 2011, 20:01:02

     Nu stiu daca e de ajutor , dar sunt convins ca multi cunoasc o poveste din mitologia populatiilor stravechi sud-americane ,in care se spune ca luna a fost construita pe pamant (poate la Nazca) si mai  apoi a fost   ...     ,, plasata pe orbita''   , asta apropo de fabrica de Luni  .
Citat din: Tayka din  03 Iulie 2011, 00:36:00
Nu cred eu că coliba celor ce păzesc turma adică Luna (sau Curcubeul biblic cum i se mai zice)nu ar fi dotat şi cu niscai armament capabil să anihileze ori ce cometă, ozn, sau meteorit ce ar trece fără permis prin zonă ;Vezi Tunguska,Deşertul Sahara,Goby,Bermundele,şi cam tot ce mai este ciudat pe pământ,sub pământ,şi prin preajmă-căci toate aste lucruri necurate,de la EI sânt..lansate.  :ufo:Este foarte adevărată părerea lui @mr-Da; acesta este ,,decorul'' lumii Adamice,cu Lună şi Pământ cu axa înclinată,cu doi poli şi un câmp magnetic,cu oameni risipitori,ce folosesc energie din rezervele fosile ale altor lumi fără a le mulţumi măcar,etc,etc.Eu aş crede chiar că sântem incluşi într-un program de Software ,dar ce rost mai are să-l denumim căci dacă e program se va termina cu siguranţă cândva,după care probabil că iar se va schimba..decorul,şi regia va rula un alt program cu alt decor,şi alţi actori..numai de n-ar mai muşca şi ei din mărul acela.. :evil:[/size]

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#215
Am postat destule (si) pe topicul asta, dar nu mai am nici timpul, nici energia necesara altor reveniri.
Ramin insa la convingerea ca ambele formulari din titlul topicului sint cumva adevarate (mai precis: Luna e satelit natural SI nava spatiala).
Cu mica adaugire ca satelitul... initial natural :moon: ("tractat" mai mult ca sigur pe orbita Terrei utilizindu-se un motor EMV prezent inca-n craterul Tsiolkovsky de pe "fatza nevazuta", insa de catre cine anume si in ce perioada nimeni nu stie... inca) a fost se pare "prelucrat" pe ici-colea si-n partile esentiale, :-D adica prin interior.

Stiu ca "scepticii de serviciu" :wink: vor ramine sceptici indiferent de argumente, din simplul motiv ca obtinerea dovezilor irefutabile 100% a fost, este si va fi in continuare f. dificila. Chiar daca unele imagini netrucate ale sondei sovietice ZOND sugereaza... multe (din pacate rezolutia lor e naspa), sau daca au aparut cindva (in septembrie 2008 mai precis) alte raze de sperantza, odata cu descoperirea intr-un Mc.Donald's parasit de linga baza americana Moffett Field a cca. 40.000 pounds (20 tone :-o) de benzi continind imagini luate de Lunar Orbiter I-V prin 1967, de o claritate pina acum niciodata recunoscuta oficial de NAZA.

Analiza lor de catre "amatori" prea curiosi gen John Lear a fost insa blocata imediat, cu promisiunea - niciodata respectata in totalitate, mai ales pt. imaginile de pe "fatza nevazuta" a Lunii :fullmoon: - de-a face publice versiunile digitalizate la o data ulterioara.
Povestea-i lunga, asa ca cei dornici de detalii o pot gasi pe situl lui Ron Schmidt aka Zorgonhttp://www.thelivingmoon.com/47john_lear/02files/Lunar_Orbiter_Tapes_Found.html
Unde-s si multe alte chestii mai mult decit interesante.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Dar de poza asta ce tot circula, ce spuneti?
O fi si asta trucata?
NASA Picture Confirms Moon Structures Exist 2012 HD

Tayka

Citat din: Xanadron din  19 Iunie 2012, 22:19:46

Ramin la convingerea ca ambele formulari din titlul topicului sint cumva adevarate (mai precis: Luna e satelit natural SI nava spatiala).
Cu mica adaugire ca satelitul... initial natural :moon: ("tractat" mai mult ca sigur pe orbita Terrei utilizindu-se un motor EMV prezent inca-n craterul Tsiolkovsky de pe "fatza nevazuta", insa de catre cine anume si in ce perioada nimeni nu stie... inca) a fost se pare "prelucrat" pe ici-colea si-n partile esentiale, :-D adica prin interior.
Sânt aproape de acord cu ideia transportorului de ,,luni''cu mici excepţii şi care neglijate pot provoca oarecum ...indigestie: :-o
1-Massa Lunii este extrem de mare şi extrem de grea şi ca atare pentru a putea fi împinsă prin spaţiu este nevoie de împingătoare uriaşe.
2-tehnic vorbind,(acceptând ideia că au existat aceste împingătoare) ele pentru a deplasa Luna trebuiau fie să o bage într-o plasă uriaşă,şi să o tracteze  prin suspendare(gen helicopter),fie să se confecţioneze din metal gros şi dur o semisferă egală cu circomferinţa lunii-o carapace groasă prin care să fie împinsă căci altfel împingătoarele la forţa lor vor intra în materia lunară trecând prin ea ca prin brânză (prin materie înţelegând solul lunar)
3-După ce s-a ajuns la locul de debarcare,odată întrerupt vectorul de susţinere aceasta s-ar putea prăbuşii pe Terra.Mai întâi uşurel,apoi tot mai năpraznic.. :moon:(vezi păţania cu locomotiva din Braşov lăsată azi singură în pantă şi fără frâna trasă).
4-Dar admiţând totuşi că instalatorii aceia de luni,n-or fi fost chiar ..români neaoşi,cum au reuşit ei oare să păcălească legile fizicii,în speţă gravitaţia,de au atârnat ditamai pietroiu,la numai vreo 400.de mii de km.(o aruncătură de boată)de Terra.
5-Nu era mai simplu să instaleze o ..făcătură 3D.. :evil:,fără greutate proprie,probleme de transport,construcţii metalice,motoare uriaşe,pusul pe orbită,etc.!?-întreb şi i o.. :|
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

Tehnic vorbind , d.p.d.v. terestru , plasa aceea tractoare poate fi un camp de forta ajutat posibil de niste motoare existente chiar si acum in subsolul lunar si poate , gata de activare daca misiunea o cere  :-D .
Apoi, Luna nu sta pe loc , ii bagi o viteaza necesara a o transforma in satelit geo-stationar si gata problema .
ca sa faci o facatura 3D sau de ce nu , poate ca facatura e 4D trebuie o desfasurare de forte si de infrastructura mai mare - zic eu - decat logistica sa o iei din punctul A si sa o muti cu tehnica din dotare  :wink:  - care o fi aia- in punctul B . Desi , o alta varianta ar fi ca ai facut-o pe loc , la masa clientului .
Ipoteze SF . Si totusi daca ..
 

Siberia

#219
Si daca Luna s-a aflat acolo dintotdeauna (sau dinaintea Pamantului), doar ca se numea "Rai" ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Citatodata cu descoperirea intr-un Mc.Donald's parasit de linga baza americana Moffett Field a cca. 40.000 pounds (20 tone ) de benzi continind imagini luate de Lunar Orbiter I-V prin 1967, de o claritate pina acum niciodata recunoscuta oficial de NAZA.


Cate intrebari si raspunsuri poate emite aceasta fraza nevinovata... multam frumos.

Xanadron

#221
Problema-i de fapt una de sistem zic eu si-n cazul Lunii cu toate "misterele" conexe.
Fiindca, daca Sistemul actual  :evil: permite fara vreo minima tragere la raspundere a cuiva publicarea unor imagini clar "trucate" ca asta (in care detaliile "incomode" sint blurate fara vreo grija de-a disimula macar metoda):



Uploaded with ImageShack.us

...iar contribuabilii pe banii carora-si bate joc (SI) NASA taman de ei inghit fara comentarii orice prosteala pe fatza, :x atunci ne meritam din plin soarta. :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#222
O intreba ... retorica ... ce popoare/populati antice foloseau calendarul cu 13 luni pe an si fiecare luna sa fie de 28 de zile plus ceva corectie ... daca calendare solare gasim c-am pe toate continetele locuite ... calendare lunare cate "vedem" ...

Ar fi logic pentru niste "  'napoiati" sa se foloseasca de ceva precis determinat prin observatie (optica) directa cu ochiometrul ...



'napoiat = fermier, agricultor, vanator, cleric, etc.  ...

___________________________________________________________________________________

http://ro.wikipedia.org/wiki/Calendarul_Fixat_prin_Acord_Interna%C8%9Bional
http://www.referatele.com/referate/psihologie/online2/CALENDARELE--TIMPUL-CA-DIMENSIUNE-IN--DISCUTIE--lunar-arab--babilonian-referatele-com.php
http://ro.orthodoxwiki.org/Calendarul_copt

http://ro.wikipedia.org/wiki/Lun%C4%83


P.S. Parerea mea personala este ca calendarul a fost decis de religie /preoti ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Citat din: @biss din  20 Iunie 2012, 00:02:20
Dar de poza asta ce tot circula, ce spuneti?
O fi si asta trucata?
NASA Picture Confirms Moon Structures Exist 2012 HD

...Dar asta, o fi si ea trucata de chineji? :roll: (sursa imagini: sonda Chang'e-2)

Alien Moon Base Captured By Chang'e-2 Orbiter? 2012
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008

Citat din: Xanadron din  20 Iunie 2012, 21:10:31
...Dar asta, o fi si ea trucata de chineji? :roll: (sursa imagini: sonda Chang'e-2)

Alien Moon Base Captured By Chang'e-2 Orbiter? 2012
... sau ceva Iron Sky :|