Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

LUNA, satelit natural sau nava spatiala?

Creat de APOLLO, 23 Iunie 2005, 21:27:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

SLEAH19

 Dacă am crea un planiglob al lunii, pe care să marcăm toate artefactele prezentate şi pe prezentul topic dar şi pe topicul ,,Luna" , impresia ar fi că de fapt luna e Nibiru.
Nu-mi dau cu părerea despre imaginile din adresa de mai jos , pretinse a fi ţinute secrete de NASA.
http://kotev25.wordpress.com/2012/06/12/what-was-this/
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Tayka

#196
Citat din: SLEAH19 din  17 Iunie 2012, 12:43:16
....  impresia ar fi că de fapt luna e Nibiru....
-Uite Luna nu e luna...
Este un obicei al bipezilor pământeni să creadă că tot ce se vede şi există...
De exemplu atunci când mergând noaptea pe câmp,şi vedem o lumină,de obicei spunem;,,mergem la lumină'',sau,, am ajuns aproape de lumină'',sau ,,dela lumină la stânga e pădurea'',.Dacă ajungem însă la sursa luminii şi vedem că e doar un far aprins dela o maşină,nu mai zicem,,intrăm în lumină''ci ,,intrăm în..maşină''.Aşa şi cu Luna..raportată la scurta,umila şi mizerabila noastră existenţă,coana Lună ne-a amăgit şi ea de-a lungul vremurilor cu ,,existenţa''ei obişnuindu-ne cu vederea ei.Este una dintre marile amăgiri(fente) date omului pentru ca acesta să poată dormii liniştit.Căci altfel dacă s-ar stinge farul şi s-ar vedea adevărata ,,faţă a lunii''(vizibilă atunci şi ziua),ar intra omul la bănuieli,şi nu s-ar mai simţii,,liber şi stăpân pe toate cele''.Nu i-ar mai arde de muncit,înmulţit,păcătuit,şi-ar da seama că e manipulat,controlat,şi păzit de sus,şi atunci turma formată cu mare chin se va destrăma oamenii revenind la origini;adică în ..copaci.Căci ,,luna''pare a fi de fapt perdeaua de fum ce acoperă ,,stâna''dela ferma..Nibiru.Fermă pe la care mai vin din când în când stăpânii înebuniţi după ,,caşul de om''...Şi uite aşa este amăgit bietul om trecător,trăind ca sclav al..banilor,şi ca ,,produs''al..zeilor. :planet:


Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

#197
Eu zic ca pozele sunt bine realizate  :lol: iar o parte din ele circulau pe net intr-un pps acum vreo 4-5 ani . Apoi a aparut pps-ul ala cu scheletele de uriasi si alte obiecte imense .
Scopul era strangerea de emailuri active in scopul vinderii lor la numar.  8-)
Doar parerea mea..

@Tayka, nu inteleg ce vrei sa spui  :? Poti fi mai explicit ? Si eventual sa pui si ghilimele la sfarsit , pls.  :lol: Multam fain .
Apropo de ozn-uri ingropate : gomila lui Pitutz - parca asa ii zice - seamana cu un ozn ingropat , de exemplu, mai ales inainte sa fi fost nivelata putin de tractoarele agriculturii intensive.

zamotrak

Vai mie!
Sa locuiesc asa de aproape de un ozeneu(a lu Pitutz) si sa nu am habar!
Multumesc,@fiulploii ! :ufo:

Tayka

Citat din: fiulploii din  17 Iunie 2012, 17:31:16


@Tayka, nu inteleg ce vrei sa spui  :? Poti fi mai explicit ? Si eventual sa pui si ghilimele la sfarsit
În ideia că,chiar nu înţelegi voi încerca să fiu mai explicit;La începuturile lumii,era necesar ca creatorii ei să trăiască alături de creaţie,învăţându-i pe oameni un timp toate cele.Mai apoi însă pentru ca aceştia să-şi poată lua ,,avânt''trebuia să li se inoculeze ideia că sânt singurii stăpâni ai lumii.Şi pentru aceasta era necesar ca EI să-şi şteargă ori ce urme şi să se ascundă lăsându-ne astfel liberul arbitru necesar.Dar liberul arbitru doar asupra vieţii personale nu însă şi asupra ,,destinului''lumii.Pentru a menţine un control eficient asupra creaţiei lor,aceştia şi-au ridicat nava dispecerat (grădina Edenului) din mijlocul gloatei,plasând-o pe o orbită circumterestră,şi mascând-o apoi cu un hallou frumos numit Luna.De-a lungul vremii pe suprafaţa navei s-a depus praful cosmic şi bucăţi de meteoriţi,din care s-a ,,confecţionat'' enigmaticul peisaj lunar.Aşa dar zeii ne permit să le vizităm ,,planeta pustie''în ideia că astfel vom revenii cu picioarele pe pământ,convinşi că sântem singurii stăpâni din univers.
Probabil că în paralel o parte din populaţia lumii actuale,sau din cele dinaintea ei ,au reuşit în timp un salt evolutiv superior,separându-se de restul turmei,şi ascunzându-se şi ei prin pământ,prin ape ,sau prin planetele din sistem,şi nu-i exclus ca aceştia să fi ajuns să ,,cotrobăiască''şi pe lună înaintea noastră lăsându-şi pe acolo vestigiile...
Aşa dar cam asta voiam eu să spun despre enigmatica Lună la care urlă câinii noaptea şi care spre deosebire de noi oamenii simt că ceva mişună pe acolo...cât despre chilimelele de sfârşit e rândul meu să nu te înţeleg,convins fiind că le-am închis pe toate. :? :|
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

Lasati-ma sa ghicesc: Si Luna e reptiliana, nu-i asa ?

   Mai e ceva in universul asta la care sa ne putem uita fara teama si fara a ne simti sclavi ?
   Ce naiba, eu ma uit la Luna si imi pare chiar frumoasa... imi stricati si placerea asta !

Nah, ca m-am iritat la neuron :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

dab270277

Teoria cum ca "EI" au fost cu noi dupa care sau retras sau au disparut lasand loc altor cuceritori este plauzibila numai citind vechile legende care se regasesc in istoria tuturor popoarelor. Omul este o fiinta foarte maleabila din punct de vedere psihic. Eu nu am nici o problema ca luna sa fie baza lor si nici o problema cu grey reptilieni sau alte rase. Nu vreau sa fac parte din nici o tabara, nu ma intereseaza disputele ideologice cu tenta SF.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

fiulploii

Citat din: Tayka din  17 Iunie 2012, 19:38:12
Aşa dar cam asta voiam eu să spun despre enigmatica Lună la care urlă câinii noaptea şi care spre deosebire de noi oamenii simt că ceva mişună pe acolo...cât despre chilimelele de sfârşit e rândul meu să nu te înţeleg,convins fiind că le-am închis pe toate. :? :|
@Tayka, multumesc pentru explicatii . O sa iti explic si punctul meu de vedere.   
Nu am nici cea mai mica idee pe unde s-or fi dus creatorii , cel mai probabil la un nou born project.
Acum, se stie ca densitatea lunii e mult mai mica decat cea rezultata din calcule plus ca seismografele lasate pe luna au inregistrat ecouri un timp mult mai lung decat era normal in urma experimentelor nasa si de aceea se presupune ca exista mari goluri sau cavitati in interiorul lunii - aveam candva si o harta cu locatiile lor insa nu mai e in posesia mea. Mai stiu ca luna a fost scanata candva , la greu .
    Presupunand ca e asa cum zici , se nasc niste nedumeriri logice  :
      - nava e acoperita cu un camp protector sau scut energetic pe suprafata caruia s-au depus in miliarde de ani , praf cosmic si meteoriti . Sursa de energie care mentine acest camp cum ar trebui sa arate ca sa dureze atat? Inepuizabila ? Nimic nu este inepuizabil insa daca o civilizatie ar ajunge in acest stadiu, dupa clasificarea lui Kardashev
http://en.wikipedia.org/wiki/Kardashev_scale
ar  fi DIVINI d.p.d.v. pamantean , s-ar situa dincolo de magie si fac pariu ca nu i-ar mai interesa sa creasca turme umane aiurea prin galaxii  , indiferent pentru ce scop. Pentru ca , daca treci de un anumit nivel , nu mai esti interesat de evolutia altora mai incepatori, pur si simplu, fiecare cu drumul lui .
      Chiar daca ar fi capabili sa isi alimenteze sursa de energie prin subspatiu - sa zicem - deci, nedetectabil de catre tehnologia actuala si tot nu s-ar justifica timpul pierdut - adica prezenta lor permanenta aici. Si asta fiindca, daca au facut cum zici matale, inseamna ca mentalitatea lor se apropie de a noastra si ce conteaza cel mai mult pentru noi ? Comertul, afacerile.
     Dupa a mea parere SF , luna POATE fi un asteroid transformat pentru o perioada scurta de timp in nava spatiala si mutat de aiurea , aici apoi dezafectat . ( dovada, rocile aduse de pe Luna care sunt mai vechi decat cele de pe Pamant si au alta structura.)
     Nu mai stiu cine sustinea destul de logic ca o civilizatie de pe o planeta , ca sa se avante in spatiul interstelar , e obligatoriu ca planeta respectiva sa aiba macar un satelit .
     Crede cineva ca omenirea s-ar mai fi avantat in cosmos daca nu era Luna? Cand te antrenezi sa sari in lungime , sari direct 10 m? Orice proces de invatare sau de expeditie se face cu pasi mici sau medii , gradat . Un alt exemplu bun ar fi expeditiile pe Everest . Exista o tabara de baza si mai multe tabere intermediare , nu? Asa si cu saltul in Spatiu .

Parerea mea..
Treaba cu ghilimelele a fost doar o impunsatura prieteneasca . Imi cer scuze daca a fost prea indrazneata.  8-)

StarDust

#203
Citat din: fiulploii din  18 Iunie 2012, 02:30:57
...
( dovada, rocile aduse de pe Luna care sunt mai vechi decat cele de pe Pamant si au alta structura.)
...

Mai multe detalii despre Luna  aici (si nu numai). Rocile  lunare au aceeasi varsta si compozitie aproape identica cu cele de pe Terrra(a se vedea la sectiunea "formare").
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Tayka

#204
Citat din: fiulploii din  18 Iunie 2012, 02:30:57

    Presupunand ca e asa cum zici , se nasc niste nedumeriri logice  :
      - nava e acoperita cu un camp protector sau scut energetic pe suprafata caruia s-au depus in miliarde de ani , praf cosmic si meteoriti . Sursa de energie care mentine acest camp cum ar trebui sa arate ca sa dureze atat? Inepuizabila ?
...Dacă ar  fi DIVINI d.p.d.v. pamantean , s-ar situa dincolo de magie si fac pariu ca nu i-ar mai interesa sa creasca turme umane aiurea prin galaxii  , indiferent pentru ce scop. Pentru ca , daca treci de un anumit nivel , nu mai esti interesat de evolutia altora mai incepatori, pur si simplu, fiecare cu drumul lui .
     
Foarte corecte şi pertinente observaţiile tale! Iată însă şi nişte contra argumente;
Cum ai dedus tu pământean fiind (presupun! :lol:) cum gândesc ei? :wink:
Eu cred că încă nu putem gândii şi judeca după logica lor.Şi de aceia nici nu-i putem înţelege.Pe când lor care sânt cu mult mai avansaţi,le este f. uşor a judeca şi după logica noastră primitivă.Nu ştiu dacă ai observat dar în general oamenii folosesc de-a lungul vieţii o logică f.simplă,exceptând copilăria,când oamenii sânt mai buni,când nu ştiu decât să se joace,să descopere,să cunoască cât mai multe,perioadă în care nu ne prea înţeleg pe noi cei ,,maturi''refuzând jugul şi zăbala vieţii,apoi începe însă travaliul sexual,căutarea partenerului,căminul,procreerea,jugul familial..toate astea împing omul spre o logică sălbatică şi simplă;Lupta pentru un loc cât mai în faţă.
Mai mult ca sigur însă că EI au reuşit de mult să scape de capcanele acestui tip de viaţă,renunţând la lupta oarbă,renunţând probabil la lideri,la conducerea piramidală,la clanuri şi familii,la viaţa bio,formând o singură familie ca albinele.Iar dacă nu ai înţeles motivul pentru care sânt ,,intereresaţi'' totuşi să,,crească turme umane aiurea prin galaxii''îţi voi repeta părerea mea(nu ştiu pentru a câta oară!!!): Ne cresc ca pe urmaşi ai lor.De aceia cred eu că  pentru ai putea să-i înţelegem totuşi cumva,va trebuii să ..,,stăm foarte strâmb şi să judecăm foarte drept,,...dar mai ales să şi dorim să-i înţelegem,să încercăm să nu vedem mereu şi mereu doar partea goală a paharului şi să ne uităm cu spaimă sau ură la cea plină.Acum să nu crezi cumva că eu sânt de-al LOR,şi vreau să te corup... :-D Fi sigur că şi eu sânt pământean ca şi tine,cu ignoranţa,mândria,prostia,laşitatea,frica,şi toate celelalte atribute specifice rasei umane... :x Ne convine sau nu ne convine;sântem o vreme în prorietatea LOR,(câteva vieţi acolo... :lol:)dar nu ca sclavi ci ca nişte beby puşi în ţarcul cu rotile până când vom învăţa odată şi odată să ..umblăm singuri.-(Părere absolut personală !!!) :wink:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

Citat din: StarDust din  18 Iunie 2012, 08:48:48
.. Rocile  lunare au aceeasi varsta si compozitie aproape identica cu cele de pe Terrra..
De acord -dar ce rost mai are să intrăm în amănunte precum vârsta rocilor lunare,de unde a fost adusă,, luna'',de ce se învârte invers,dacă e goală pe dinlăuntru,etc etc.când unii (şi nu puţini) sânt de părere că ea (luna)..nu există. :roll:
...,,Cel mai bun argument că luna există este acela că poţi să o vezi cu ochii,şi totuşi apare o chestie ciudată;Luna se poate vedea şi în timpul zilei,deşii soarele este atât de strălucitor încât nici o stea nu se poate vedea ziua chiar dacă acestea au şi lumină proprie..Dacă luna ar fi şi ea un corp ceresc atunci s-ar putea vedea şi ziua doar dacă şi stelele s-ar vedea şi ele ziua...aşa dar nu cumva luna ,,apare'' mult mai aproape,în atmosfera Terestră şi astfel se poate vedea şi ziua precum norii.!? :wink: :planet:
http://www.lovendal.net/wp52/luna-nu-exista-partea-2-inca-7-dovezi-care-arata-ca-luna-e-o-farsa/
http://www.lovendal.net/wp52/luna-nu-exista-fiind-o-holograma-sau-o-halucinatie-colectiva-a-oamenilor/

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

StarDust

Citat din: Tayka din  18 Iunie 2012, 11:23:10
...
...,,Cel mai bun argument că luna există este acela că poţi să o vezi cu ochii,şi totuşi apare o chestie ciudată;Luna se poate vedea şi în timpul zilei,deşii soarele este atât de strălucitor încât nici o stea nu se poate vedea ziua chiar dacă acestea au şi lumină proprie..Dacă luna ar fi şi ea un corp ceresc atunci s-ar putea vedea şi ziua doar dacă şi stelele s-ar vedea şi ele ziua...aşa dar nu cumva luna ,,apare'' mult mai aproape,în atmosfera Terestră şi astfel se poate vedea şi ziua precum norii.!? :wink: :planet:
...

Clar ca Luna exista, e indubitabil :D. Luna se vede si in timpul zilei datorita faptului ca reflecta puternic lumina solara. Lumina intregii bolte instelate cumulate nu se poate observa pe suprafata pamantului intr-o nopapte senina, iar lumina Lunii cred ca nu trebuie sa iti dovedesc ce intensitate are tot intr-o noapte senina... Nu poti compara lumina emisa de stele punctiforme aflate la ani, zeci si sute de ani lumina cu lumina reflectata de Luna care e la ~ 400.000 Km.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Urban

Intrebare:
- Cand apare Luna pentru prima oara in cronici, papirusuri, tablite sau altele ?
(Tind sa cred ca Luna e totusi "recenta" pentru ca altfel populatiile de dogoni nu ar fi venerat Sirius din moment ce Luna era la o "azvarlitura de bat"...si exemple sunt mult mai multe )

StarDust

#208
Citat din: Urban din  18 Iunie 2012, 13:19:44
Intrebare:
- Cand apare Luna pentru prima oara in cronici, papirusuri, tablite sau altele ?
(Tind sa cred ca Luna e totusi "recenta" pentru ca altfel populatiile de dogoni nu ar fi venerat Sirius din moment ce Luna era la o "azvarlitura de bat"...si exemple sunt mult mai multe )

Discutabil, oare nu cumva Dogonii venerau Sirius pentru ca ei "stiau" ceva despre aceasta stea, ceva mult mai important decat "banala" si apropiata Luna?
Intreb si io... :)
Oricum, buna intrebarea!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Urban

Citat din: StarDust din  18 Iunie 2012, 13:25:25
Discutabil, oare nu cumva Dogonii venerau Sirius pentru ca ei "stiau" ceva despre aceasta stea, ceva mult mai important decat "banala" si apropiata Luna? ...Intreb si io...Oricum, buna intrebarea!

Oare nu cumva pe vremea aia Luna nu exista?