Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

LUNA, satelit natural sau nava spatiala?

Creat de APOLLO, 23 Iunie 2005, 21:27:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

prodcomb

Sunt mulţi observatori ai cerului care au imagini mai bune decât pe filmuleţ.
În rest nimic deosebit. Şi eu sunt unul din observatorii satelitului nostru natural.
Multe imagini foarte bune sunt pe astronomy.ro .
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Xanadron

#286
...Si uite cum iarasi "s-a dat pagina" pierzindu-se fondul mesajului precedent :lol: - nicio aluzie, colega prodcomb, doar constatam ca reply-ul tau nu "ataca" deloc convingator ipoteza expusa, divagind pe directia deloc esentiala a pixelarii filmarilor (spre deosebire de alte interventii valabile, ca aia cu praful cometei Rosetta).
Asa ca, for the sake of continuity, ma vad nevoit sa bag o auto-citare: :-D
Citat din: Xanadron din  14 Noiembrie 2014, 09:18:22
Clipul asta demonstreaza, prin doua filmari independente, ca "unda selenara dubla" :moon: inregistrata pe 11 noiembrie a.c. NU este cauzata de vreo disfunctie a aparaturii de filmare.

https://www.youtube.com/watch?v=3LGmF6yVK0Q&list=UUW4k9vXjgOSDcYq6Ge9hWWg

Din pdv logic pare deci a fi vorba de o "hiba tehnica" temporara a aparaturii (de sorginte ET, evident) care ne prezinta noua, terranilor, o holograma a suprafetei lunare.

P.S. Atentie - nu sustin asadar ca Luna in sine ar fi o holograma; doar imaginea ei pare sa fie "falsificata", din motive lesne de inteles - si la care nu mai revin, dupa atitea presupuneri (la fel de logice) disecate p-aici. 8-)

P.S. Pina si-n lugubra "farsa NWO" 9/11 apar continuu noi dovezi ale utilizarii de "generatoare holografice" - ipoteza dedusa nu doar din analiza unor cadre-n care asa-ziselelor avioane le ...dispare subit cite-o aripa, ci si din dezvaluirea unor imagini cu instalatii complexe parcate din timp linga Twin Towers. 8-) (ca sa nu mai reiau dovezile/dezvaluirile cameramanului oficial 'merigan, acum pe fuga, convocat "avant la lettre" tot acolo...)
...Iar daca pina si Cabala bush-ista :evil: avea acces acum 14 ani la gadgeturi d-astea, nu cred c-ar mai trebui sa ne surprinda abilitatile Lor-Veghetorilor-Lunatici. :-) :moon:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  14 Noiembrie 2014, 09:18:22
Clipul asta demonstreaza, prin doua filmari independente, ca "unda selenara dubla" :moon: inregistrata pe 11 noiembrie a.c. NU este cauzata de vreo disfunctie a apraturii de filmare.


P.S. Atentie - nu sustin asadar ca Luna in sine ar fi o holograma; doar imaginea ei pare sa fie "falsificata", din motive lesne de inteles - si la care nu mai revin, dupa atitea presupuneri (la fel de logice) disecate p-aici. 8-)

  Cum ramane cu misiunea lunara chineza? Dupa film, asa pare si inclin sa ii acord valoarea de adevar 1 iar atunci inseamna ca acest scut a fost pornit cel mai devreme la inceputul secolului 20 si cel mai tarziu dupa aselenizarile americane.
  Ca sa o dau in bara urat de tot , as zice ca americanii au aselenizat exact in zonele in care au observat ceva dubios in privinta instalarii unui scut holografic iar ca sa o stalcesc urat de tot as zice ca ceva analog este si cu comeata cantareata.

  Ma opresc aici  :lol:

mariusvlad

Citat din: fiulploii din  14 Noiembrie 2014, 21:00:03
  Cum ramane cu misiunea lunara chineza? Dupa film, asa pare si inclin sa ii acord valoarea de adevar 1 iar atunci inseamna ca acest scut a fost pornit cel mai devreme la inceputul secolului 20 si cel mai tarziu dupa aselenizarile americane.
Pai...nu chiar. De exemplu eu trag draperia doar cand fac sex, in rest poate sa se uite oricine cu benoclu la mine in casa. Prin urmare, daca intamplator ala cu benoclul vede draperia trasa poate trage concluzia ca eu ma ascund tot timpul. Sau a-si putea sa-mi iau o draperia asortata cu mobila din casa si poate ca nu o sa mai observe atunci cand e trasa.  :-P
Revenind la chestiuni mai serioase, eu cred ca din momentul in care telescoape tot mai puternice au devenit accesibile la scara larga a aparut si necesitatea disimularii actiunilor de pe ''statie''.  :evil:

Ganditorul

...sau arata ca Luna pulseaza mai tare ca de obicei sub efectul unui fenomen din spatiul galactic facand teoria cu "Luna-antena" sau "Luna-obiect- statie spatiala-goala-la-interior" mai vizibila de pe Pamant.
Intrebari : la ce distanta de Pamant trece "cometa cantatoare"? Este Luna un obiect spatial artificial care la pericolul apropierii de Pamant a unui corp ceresc de dimensiuni considerabile "vibreaza" generand o forta care indeparteaza pericolul ? Exista vre-o legatura intre "cantecul"(vibratia) cometei pe care tocmai am pus un robot si"cantecul" (vibratia) Lunii ?

StarDust

#290
Citat din: Xanadron din  14 Noiembrie 2014, 09:18:22
...
https://www.youtube.com/watch?v=3LGmF6yVK0Q&list=UUW4k9vXjgOSDcYq6Ge9hWWg
...

Arata exact ca si unda de soc produsa de o explozie in atmosfera sau ca unda produsa de un avion ce depaseste viteza sunetului.
Daca nu e ce am zis mai sus, filmarile sunt "fake"-uri.
Binenteles... asta e doar punctul meu de vedere.  :-) Am observat si eu (nu tocmai putin) Luna prin telescop, si o mai observ cand am timp si acum (mai rar din pacate), dar niciodata nu am vazut asa ceva.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

prodcomb

Cred că ştim să identificăm curenţii termici din atmosfera Pământului, indiferent de felul lor, precum şi alte fenomene optice datorate tot curenţilor termici. Aici experienţa observatorului îşi spune cuvântul.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

terraflorin

Teorii despre Luna goală în interior (ro.wikipedia - traducere partială de pe en.wikipedia)

În 1970, academicienii sovietici Michael Vasin și Alexander Shcherbakov //Михаил Васин и Александр Щербаков // au avansat o teză conform căreia Luna este o navă spațială creată de ființe necunoscute. Articolul era intitulat ,,Является ли Луна созданием инопланетного разума  Este Luna creația unei inteligențe extraterestre?" și a fost publicat în revista Sputnik.  Ipoteza lor se baza foarte mult pe faptul că cele mai mari cratere lunare, despre care se crede de obicei că sunt formate din impactul cu meteoriți, sunt prea puțin adânci și au fundul plat sau chiar convex. Jason Colavito subliniază faptul că toate dovezile lor sunt circumstanțiale și că în anii 1960 Uniunea Sovietică a promovat conceptul de astronauți antici într-o încercare de a submina credința Occidentului în religie / creștinism.

După ce, în 1969, Apollo 12 a prăbușit în mod deliberat racheta Modulului lunar pe suprafața Lunii lângă un seismograf amplasat anterior în apropiere s-a afirmat că Luna a vibrat ca un clopot timp de o oră, ceea ce ar fi un argument că Luna trebuie să fie goală în interior. Experimentele seismologie lunare ulterioare au arătat că satelitul are cutremure mai puțin adânci decât cele terestre și că acestea acționează în mod diferit față de cutremurele de pe Pământ datorită diferențelor de textură, tip și densitate a straturilor planetare, dar nu există nicio dovadă a oricărui spațiu gol mare în interiorul Lunii

Posibil să fi fost creată şi de o rasă umană antică avansată - după alte teorii ar fi existat de fapt 3 Luni la un moment dat ''deasupra'' Pământului:

Cu peste 143 000 ani in urmă, se învârteau în jurul Pământului  trei Luni: Lel, Fatta și Luna. Lel - luna mică, cu o perioadă de 7 zile, Fattah -   luna cu o perioadă de 13 zile (se învârtea în jurul planului ecuatorial) și Luna - o lună mare, cu o perioadă de 29,5 zile.  Confirmarea acelor timpuri ar fi păstrată în miturile și legendele diferitelor popoare.