Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterioasele discuri Dzopa din Himalaia

Creat de maya, 28 August 2006, 23:11:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maya

(scuzati traducerea pe fuga) :-D
Perstera
Chi PU Tei, professor de arheologie  al Universitatii Beijing, a controlat  descoperirea unei serii de pesteri conectate. Intr-un raport el a mentionat ca este posibil ca aceste pesteri sa fie create artificial si ca arata mai mult ca un system complex de tunele si cavitati subpamant.
Peretii erau dreptunghiulari si finisati ca si cum ar fi fost taiati in stanca muntelui cu u system de "prelucrare" temperatura extrema.
In aceste pesteri au fost gasite cateva locuri antice alese pentru  "inmormantare"si in aceste locuri s-au gasit scheletele ramase ale unor oameni, stranii.
Scheletele
Scheletele, masoara putin mai mult de 4 feet inaltime si au feet "frail and spindly" avand cranii disproportionat de mari. Intai s-a sugerat ca ar fi ramasitele unei specii necunoscute de gorilla de munte. Alti cercetatori , initial au ridiculizat descoperirea  publicata de Tei. Conceptul ca un grup de gorile sa isi ingroape organizat puii decedati a ramas ca ipoteza dar a aparut intrebarea "ce fel de finite umane au putut fi acesti "oameni" descoperiti?" Erau ei Umani?
Mai multe descoperiri facute mai in adancul acestor pesteri au eliminate posibilitatea ca maimutele sa fi trait acolo.
Pe pereti au fost descoperite pictograme ale cerurilor. Pamantul, soarele, Luna, stelele si toate erau conectate de puncte de marimea unei mazare. Era evident ca aceste pictograme pareau a fi o harta a ceva care a fost create de finite inteligente.
Descoperirea
Echipa care a descoperit-o a numit-o cea mai incredibila descoperire dintre toate. Pe jumatate ingropata in mizeria care acopera fiecare pestera a fost descoperit un disc neobisnuit, original mentionat ca "un disc de piatra ciudat" si descries ca "evident un obiect finisat de mana unor finite inteligente".
Discul de aproape  20.38 cm - 30.48 cm in diametru si 1.9 cmgrosime. Exact in centru discului este o perforatie perfect rotunda de 1.9 cm si de la care porneste in spirala fine marcaje spre marginea discului facand acesta sa arate ca un vechi disc de fonograf .
Unul din cel mai bine pastrat disc a fost datat ca vechime  intre 10.000 si 12.000 ani IC, cu mult mai vechi decat si cea mai veche piramida  in Egipt. Aceasta a fost o veste incredibila dar aveau sa apara si altele si  mai remarcabile . La final au fost descoperite 716 de astfel de discuri, fiecare pastrandu-si misterul propriu.
Academia din Beijing a interzis publicarea acestor informatii si a traducerilor de pe discuri.
Conform traducerilor se mentioneaza ca Dzopa au venit de pe alta planeta si s-au prabusit in muntii Baian Kara Ual acum 12.000 de ani si au incercat sa se adapteze pasnic vietii pe Pamant. Pentru ca ei aratau foarte urati si atat de diferit de bastinasi, membrii tribului vecin au inceput sa-I omoare. Cativa Dzopa au reusit sa supravietuiasca si sa se ascunda in alte pesteri din zona.
Traducerea uneia dintre aceste spirale mentiona cum intentiile de pace ale acestor "ET" a fost gresit inteleasa de catre tribul bastinas Ham si cum multi ET au fost vanati si ucisi de catre oamenii din acest trib care traia in pesteri alaturate.
Analiza chimica a acestor discuri da la iveala prezenta unei mari cantitati de cobalt care se gaseste in zona Bayan Kara Ula.
Cercetatorii rusi care se preocupa de aceste discuri pretend ca discurile emit un sunet straniu "HUM" presupus a fi efectul unui circuit electric ce a fost odata supus unui foarte inalt voltaj.



Necunoscutul

Mie mi se pare ca pe discuri sunt desenate si un ozn si un extraterestru. Daca un curent de mare voltaj a fost indus in aceste pietre atunci acest lucru ne arata ca anticii stiau sa foloseasca energia electrica.

Cred ca pietrele de la Dropa constituie cea mai buna dovada a vizitarii pamantenilor de catre ET in antichitate.

8-)

paleoastronaut

#2
  Bravo Seeker!Asa este!
Iata si un cuplu conducator din populatia DROPPA....
Dragi forumisti care cautati dezlegarea misterelor ISTORIEI si ORIGINII rasei noastre umane..Nu cautati ADEVARUL in VICLENELE filme cu ozneuri de doi lei..care de fapt au scopul sa va DEZAMAGEASCA si sa va faca sa renuntati sa mai CAUTATI ADEVARUL!!!!!!
Cautati semnele TRECERII ALIENILOR pe TERRA in dovezile arheologice,in picturi RUPESTRE de ZECI DE MII DE ANI,in sculpturi,hieroglife,manuscrise cronicaresti,tablouri,gravuri medievale,etc.
Cat despre cei care AU CA SCOP DESCURAJAREA voastra iata cum ii puteti DESCOPERI FOARTE USOR...."SIMPTOME":
1 Intotdeauna UN MANIPULATOR anti OZN va insista ca el CREDE in fenomenul OZN....
2 In realitate este foarte usor sa-l descoperi citindu-i ATACURILE contra oricui posteaza un material PRO-fenomenul OZN sau PRO-teoria paleoastronautica 
3 Intotdeauna ARE GRIJA sa mai si ADMITA din cand in cand ca ai dreptate,da acelea sunt ozneuri...DAAAAAARRRRR...
4 Intotdeuna este un "DAAR" la acest tip de personaj..El merge pe ideea ca "TO WIN SOME YOU MUST LOOSE SOME"!Adica daca vrei sa CASTIGI trebuie sa mai si pierzi..DIN CAND IN CAND...
5 Intotdeauna acest tip de manipulator spune despre cei fermi pe pozitiile lor si care IL DECONSPIRA ca sunt bineinteles,PARANOICI,OBSEDATI,ETC.
6 Pentru a demonstra cat este EL de APRECIAT acest tip de manipulator isi poate ATASA MAI MULTE IDENTITATI
7 Aceste identitati multiple au rolul sa-l APROBE cat mai des ,sa-i dea sprijin imagistic(Ex:PUNCTE DE KARMA),iar cand el CHIPURILE nu este pe forum sa-i sustina ideile combatandu-i pe toti cei care SE INCAPATANEAZA SA CREADA!
RECUNOASTETI PE UNII DE PE RUFON?

AdiM

Citat din: Seeker din  29 August 2006, 11:49:52
Mie mi se pare ca pe discuri sunt desenate si un ozn si un extraterestru. Daca un curent de mare voltaj a fost indus in aceste pietre atunci acest lucru ne arata ca anticii stiau sa foloseasca energia electrica.
Cred ca pietrele de la Dropa constituie cea mai buna dovada a vizitarii pamantenilor de catre ET in antichitate.

Am citit si eu despre aceste discuri din China, si la prima vedere si eu inclin sa cred ca ele ilustreaza o vizita extraterestra. Chinezii au inca multe mistere pe care politicienii lor nu vor sa le dezvaluie lumii din jurul lor. Sa speram ca in timp deschiderea Chinei catre lume va creste, dar asta poate sa depinda si de deschiderea lumii catre a intelege civilizatia si cultura chineza.

Necunoscutul

Am si eu o intrebare, unde sunt tinute in acest moment pietrele Dropa?


8-)

maya

Pai discurile sunt la "loc sigur" la  "The Peking Academy of Pre-History"...ca n-am auzit inca sa fie expuse in vreun muzeu.
Pe unele discuri sunt si inscriptionate simboluri "animaliere" etc...pozele sunt autentice...dor nu sunt inscriprionate  toate 716 discuri oficial declarat gasite cu "aceeasi melodie"...
Si inca nu sunt publicate traducerile pentru ca Academia Peking vrea sale tina "pentru ea"...poate sunt informatii pe care creierul unor "maimute" actuale nu ar putea sa le "digere".
Se pare ca "legendele" spun ca in Tibet inca ar trai urmasi ai acelor Dzopa fiinte.

Necunoscutul


Interesent

Halo.
Poate sint ceva devreme cu aceasta idee, dar o pun la discutie.
Daca aceste discuri sint datate cu o vechime de 12000 de ani, si sint din regiunea aproape de Desertul Gobi gasite, i-mi amintesc de o informatia redata la un alt topic, despre Atlantis is razboiul cu MU acum 11500 de ani in urma. In acest conflict a fost distrus Atlantis printr-o bomba asteroido-nucleara, care aceia din MU au lasat-o sa cada pe pamint. Cei din MU traiau exact in regiunea Desertului Gobi.
Acum las fantezia mea sa mearga mai departe. Nu se poate ca aceste discuri sa aiba alte resurse si sa contina alte informatii, decit acelea intelese de savantiii Chinezi si Rusi?
Daca ar fi numai un simbure mic adevarat, inseamna ca aceste discuri ar contine urme de la acea cultura inalta de pe timpul Atlantisului care era raspindita pe insula principala Atlantis in oceanul Atlantic, Atlantisul Minor pe ramasitetele insulei Santorini (in Grecia) aflata, si cealalta grupa reisita din neamul Atlantizilor care se afla in Pustiul Gobi in orasul MU.
Intr-un link adaugat se trage o paralela intre motivele de desen de pe discurile asiatice si forma cu acelasi princip (spiral) a discului gasit pe insula Creta (Grecia), care are simbole minunate si care nu au putut fi inca descifrate pina astazi de specialisti arheologi.
Unele simbole sint destul de reusite si lasa fantaziei cale libera ...
Am pus o poza prelucrata de mine ca o idee la attachemnent (Unde este imaginea mea?):

Linkul la tema Dropa - Dzopa:
http://www.arikah.net/encyclopedia/Dropa
Linkul la discul din Creta
http://www.arikah.net/encyclopedia/Phaistos_Disk
Linkul geografic la regiunea din Asia
http://www.arikah.net/encyclopedia/Qinghai
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/1/10/Mongolei-SinkiangTxt.png

In acest fel presupun ca discul din Creta cu discurile asiatice pot fi comune si sint din aceasi epoca. Discul Grec este "scris" cu stampile mici care au o prelucrare foarte buna si detaliata. Creta ese numai 100 de km departe de Santorini. Deci contacte intre Atlantizi si cei din regiunea Mediterana nu era ceva neimposibil. Mai ales ca acestia erau de provenienta extratrestra si aveau o cultura si tehnologie foarte inalta - depasea stadiul nostru de astazi la mai multe potente.
Pentru moment ma opresc cu fantezia aici si recherchez mai departe. Daca mai am noutati, vi le public aici.
Va salut - Interesent

LupinThe3rd

Hmmm... Are cineva o adresa de contact de la The Peking Academy of Pre-History? Ca eu nu am gasit nimic... Nici email, nici site... Ciudat...

maya

Se pare ca "legendele" spun ca in Tibet inca ar trai urmasi ai acelor Dzopa fiinte.

His whole height is approximately 50.8 cm and his body weight is only around 4.5 kg. (fishki.net)
Khagendra Thapa Magar from Nepal is 14 years old. (fishki.net)

Considering such an incredibly miniature size the teenager rightly believes that he deserves to be honored in the pages of the Guinness Book of Records. (fishki.net)

LupinThe3rd

Maya stai ca eu nu inteleg ceva...
In primul link scrie ca:
Citat din: maya din  28 August 2006, 23:11:34
In aceste pesteri au fost gasite cateva locuri antice alese pentru  "inmormantare"si in aceste locuri s-au gasit scheletele ramase ale unor oameni, stranii.
Scheletele
Scheletele, masoara putin mai mult de 4 feet inaltime si au feet "frail and spindly" avand cranii disproportionat de mari.
Acum spui ca:
Citat din: maya din  06 Octombrie 2006, 16:56:36
Se pare ca "legendele" spun ca in Tibet inca ar trai urmasi ai acelor Dzopa fiinte.
si apoi informatii despre Khagendra Thapa Magar.
Este cumva asta un argument sau am intels eu gresit... Nu prea cred ca e un argument corect deoarece in primul caz se vorbeste despre schelete si de ritualuri, etc.
Problema e ca Khagendra Thapa Magar are parinti care au inaltime normala.
Apoi discurile sunt datate intre 10.000 si 12.000 ani IC si inca 2006 ai nostrii fac cam 14.000 hai sa spunem 15.000... Asta inseamna ca Droppa au evoluat in perioada asta pana la intalimea normala iar acum o gena recesiva a dat nastere din nou unuia cu statura initiala? Hmmm... Cam scurta perioada.
Apoi se pare ca scheletele aveau cranii disproportionat de mari cea ce nu e cazul lui Khagendra Thapa Magar.
Probabil un consult medical ar putea sa fie foare edificator...

Shadowman

Citat din: maya din  06 Octombrie 2006, 16:56:36
Se pare ca "legendele" spun ca in Tibet inca ar trai urmasi ai acelor Dzopa fiinte.

  Eu ce sa mai spun...? Pe  "urmasul" Khagendra Thapa Magar  l-am vazut
acum mai putin de-o saptamina pe un canal de stiri, unde dansa pe o
masa ,pentru divertismentul turistilor...Unii erau bastinasi (nepalezi din partea locului...)
care stateau la un sprit... Un demn urmas Droppa ar fi ajuns cel putin intr-un institut
de cercetari dintr-o tara cu multa valuta... :wink:
  Nu dansa pe mese... :-)
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

xennon_2000

Poate nu avem ink tehnologia descifrarii acestor discuri!

LupinThe3rd

Citat din: xennon_2000 din  22 Decembrie 2006, 12:27:31
Poate nu avem ink tehnologia descifrarii acestor discuri!
Xennon_2000 daca gasesti adresa The Peking Academy of Pre-History unde sunt tinute discurile eu ii contactez in legatura cu ele. Dar tare imi e teama ca nu a existat sau nu exista respectiva academeie...
Sti cate feedback-uri am primit la intrebarea
Citat din: LupinThe3rd din  04 Octombrie 2006, 21:16:25
Hmmm... Are cineva o adresa de contact de la The Peking Academy of Pre-History? Ca eu nu am gasit nimic... Nici email, nici site... Ciudat...
Nici unul  :| conform traditiei de pe forum :).
Si ai dreptate ca nu avem tehnologie... ca le le descifram. nu vreau sa fiu ironic dar nimeni nu are tehnologia sa descifreze ceva care e posbil sa nu existe  :x

xennon_2000

lupin! u crezi ca totul este un fals???????o sarlatanie?....dc oare sa fie