Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Proiectul ''Hybrid''

Creat de jackie28t, 20 August 2006, 18:48:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

Hei xennon_2000,multumesc pentru adaugare. :wink:

jackie28t

#16
Va invit pe toti sa vizionati acest scurt diocumentar care se intituleaza
Ufos Angels and God(s) in care este inclus si discutii despre HIBRIZI

In film este implicat
Dr. Chuck Missler /Bible Scholars si autorul cartii ''Alien Encounters''
Dr. David Jakobs autorul  cartii ''The Threat''

Voi expune aici doar o parte din documentar dupa care puteti sa vizionati celelalte parti pe care le-am expus si in galeria de pe websitul meu,link direct aici: http://pic1.funtigo.com/valuca/?g=27719409&cr=1
Nu trebuie decat sa apasati pe butonul PLAY pe imaginea de mai jos,asteptati sa se incarce...vizionare placuta. 8-)

http://www.youtube.com/v/_OrkfoQ0i6c

lylyt_ice

Jackie...iti desvalui un secret...dar sa nu mai spui la nimeni;eu nu pricep aproape nimic in engleza,dar promit ca am sa procur cartea in limba germana,m-a intereseaza in mod deosebit!Multumesc mult!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

jackie28t

#18
Cu placere lylyt_ice
Daca doresti sa stii in mare cam despre ce este vorba in acel capitol(in cazul in care vrei sa stii inainte de a citi cartea) atunci te pot ajuta cu cateva amanunte.Studiez cazurile de ''ABDUCTION''(rapiti) de foarte mult timp.Am avut ocazia sa fac cateva interviuri catorva ''abductees'' si am stat de vorba cu cativa care au fost rapiti de mai multe ori chiar de mici copii.Este un subiect mai sensibil sa-i spun asa si putin cam inteleg.Poate doar cei care sunt in tema cu subiectul cazurilor de ''abduction''(''rapiti'')