Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterul sondei Phobos 2

Creat de Necunoscutul, 11 August 2006, 19:35:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce s-a intamplat cu sonda?

s-a prabusit din cauza unei defectiuni
a fost doborata de un OZN

Necunoscutul

Ce sa intamplat cu sonda phobos 2? s-a prabusit din cauza unei defectiuni sau a fost cu totul altceva?

Am postat o poza a sondei si ultima poza transmisa de sonda

S-a sugerat ca sonda ar fi fost distrusa de catre un OZN, dar de ce? poate ET are baze pe Phobos si nu a vrut sa fie "vazute" de sonda.

8-)

Necunoscutul


paleoastronaut

seeker..de peste o luna ciucxiulete ma ataca pe tema sondei ruse..te rog mergi la topicul constructii pe marte?viata pe marte?..sa vezi de cate ori am postat si repostat ultimele poze transmise de sonda rusa...dar domnul ciuciulete...nu vrea sa admita adevarul..el are adevarurile lui..bineinteles ca sonda a fost distrusa de nava mama din poza...avea lungimea estimata la 20-25 kilometri si diametrul de 1,5 km.....

Necunoscutul

Am vazut postarile tale, am deschis acest topic pt. a discuta despre sonda Phobos 2, iar topicul constructii pe marte? viata pe marte? va ramane numai pt discutii despre viata si constructiile de pe marte.

8-)

paleoastronaut

Perfect SEEKER!Nici nu stii cat ma bucur pentru ca ai deschis acest topic!s-a pornit astfel un nou front in lupta contra manipularii si "scepticismului" unora....tine-o tot asa....cat despre satelitul sovietic Phobos acesta a fost in mod evident distrus de nava mama care apare in ultima fotografie..iata si umbra navei mama prinsa de aceeasi sonda pe Marte si apoi pe satelitul natural Phobos insusi....se pare ca nava mama a supravegheat permanent din spatele sondei ruse toate miscarile acesteia..apoi a trecut in fata ei ,ca un avertisment..sa se vada cu cine avem de-a face..si a distrus-o....

paleoastronaut

vad ca nimeni nu a citit materialul despre studiul rusilor asupra straniului camp magnetic al lui Phobos...chiar si in maniera seaca,voit sterila si nesenzationala tot transpare uimirea oamenilor de stiinta fata de unicitatea campului magnetic al lui Phobos...acesta se pare ca se roteste sincron cu Marte si este in faza cu planeta rosie...iar fata pe care o vede mereu un observator ipotetic al lui Phobos este mereu aceeasi...daca Phobos ,un satelit foarte mic are camp magnetic..inseamna ca fie are activitate interna ca pamantul fie are in interior o uriasa masa de metal....dar chiar si asa cum de s-a magnetizat acea masa de roca?nu cumva si Phobos ca si luna este tot un satelit artificial?Apropo..se pare ca NASA refuza sa dea poze ACTUALE cu Phobos..simultan cu declansarea uneiuriase FURTUNI pe Marte ,se pare ca toate informatiile despre Phobos au fost sistatew..A plecat Phobos la plimbare?Sau se intampla in aceasta perioada ceva pe Phobos..Ceva ce noi nu avem voie sa vedem si sa stim?

Necunoscutul

Cand am deschis topicul acesta nu cunosteam toate misterele lui Phobos, dar se pare ca sunt mai multe (din cate spune pleoastronautul).

din cate vad phobos ar fi o baza a lui ET, iar nava-mama care a doborat sonda ar fi "nava ce patruleaza"  :-D

Nu detine nimeni cea mai noua fotografie a lui Phobos ? Daca da il rog sa o posteze.

8-)