Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

TEORIA CIVILIZATORILOR ACVATICI

Creat de paleoastronaut, 04 August 2006, 18:42:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

paleoastronaut

   Cu ceva timp in urma am facut niste afirmatii prin care legam clasa conducatoare a egiptului de "vizitele" unei rase ACVATICE....Era o teorie personala BAZATA DOAR PE SPECULATII SI DEDUCTII LOGICE..MA INTRIGA IN MOD DEOSEBIT "MITRA" FARAONICA IN FORMA hidrodinamica ASEMENI CORPULUI calmarilor..bA CHIAR LA O STATUIE DE FARAON pa lateralele mitrei serau atasate doua "ARIPIOARE" striate..Dar pentru ca nu am mai reusit sa dau de linkul cu acea fotografie mai multi membri Rufon printre care si lory si protector m-au ridiculizat..insinuind ca poate ..mint...Iata ca dupa cautari indelungate desi nu am gasit ACEA fotografie am gasit o alta care infatiseaza mumificarea unui faraon..Si ce remarc?Si altii aveau aceeasi teorie ca si mine ,cum ca rase ACVATICE-AMFIBII au ridicat omul primitiv de la stadiul de bruta la cel de creator de arta si stiinta...Ba chiar se sugereaza pe acel site ca pana si corpul supus imbalsamarii este invelit intr-o structura fusiforma avand pe ea SOLZI DE PESTE...Legatura cu speciile amfibii care le-au adus CUNOASTEREA vechilor egipeni este evidenta.Voi incerca sa va transmit teoria mea are leaga intre ele mai multe civilizatii antivce..teoria civilizatorilor acvatici reuneste civilizatii stravechi de la cultura JOMON din japonia pana la DOGON din Mali ,AFRICA,de la dogon la faraonii egiptului..si de la sumerieni la faraonii egiptului..apoi la greci...cei leaga pe toti?teoria civilizatorilor acvatici....

nu scrie texte integrale cu bold(Skywalker)

paleoastronaut

#1
 Daca incepem cu SUMERIENII trebuie sa vorbim despre marele OANNES cel care le-a adus cunoasterea popoarelor barbare din zona babyloniei...
"In BABYLON era in acele timpuri o mare resursa de oameni apartinand mai multor popoare,care locuiau in CHALDAEEA;ei duceau o existenta nenorocita si traiau fara lege,dupa felul animalelor.
Dar ,in primul an a  aparut un animal inzestrat cu intelepciune umana(in alta traducere am gasit ca era "inconstient,dezorientat,bolnav" )numit OANNES care s-a ridicat din Marea ERYTHIANA  la capatul unde ea margineste Babylonia.
El avea intregul corp al unui peste,dar deasupra capului sau de peste el avea un alt cap care era cel al unui barbat,si picioare umane ieseau de sub coada sa de peste.El avea o voce omeneasca si o imagine de-a lui a fost pastrata pana in zilele noastre.
El a petrecut ziua in mijlocul oamenilor fara sa ia mancare;el i-a invatat sa foloseasca literele,stiintele si artele de toate felurile.
El i-a invatat sa construiasca orase,sa puna temeliile templelor,sa alcatuiasca si sa adune legi si le-a explicat lor principiile cunostintelor geometrice.
El ia facut sa deosebeasca semintele pamantului si le-a aratat lor cum sa stranga fructele;pe scurt el i-a invatat in toate cele care puteau sa le imblanzeasca pornirile si sa le umanizeze legile.
Din acel timp nici un material nu a fost adaugat spre a-i imbunatati instructiunile.
Si cand soarele  a apus aceasta FIINTA OANNES s-a retras din nou in mare,pentru ca era amfibian.
Dupa aceasta ACOLO AU APARUT SI ALTE ANIMALE CA OANNES."
Text din BEROSSUS,preot din Babylonia sec 13 B.C.

Puteti vedea ca OANNES are la o mana un fel de "ceas" iar in cealalta mana duce o "galetusa" cu apa...dar ce ne facem ca si Quetzalcoatl ..duce si el o .."galetusa" cu apa?
Si ce bine seamana mumia celui decedat cu o mumie FARAONICA...."ACVATICA"....PRIN URMARE..
VA URMA

paleoastronaut

#2
  daca nu are nimeni nimic de spus la ceast subiect nu voi mai continua nici eu..la ce bun....se pare ca cercetarea dovezilor arheologice atrage mai putin decat niste poze indoielnice atat de usor de contestat de unii ca CIUCIULETE....de fapt sportul lui preferat este contestarea..ai citit cumva inceputul teoriei mele  aici postate?ciuciulete?nu-ti place arheologia?

pri3st3ss

as avea eu multe de spus,dar nu am dovezi concrete,asa ca nu ma bag pana nu cercetez...
deocamdata vulturii pot fi si semne ale regalitatii,asa cum a fost si pt romani...iar solzii...multi aveau ca zei personaje subacvatice,deci e usor de inchipuit ce se intampla...
ce te-as ruga eu, paleoastronaut, e sa dai un singur exemplu si sa explici...asta daca nu iti ia prea mult timp

se stie deja ca anunnaki au coborat si au transformat bruta in creator si chiar distrugator...
ne spui de cazul babylonienilor,dar daca e asa,ce faci cu maiasii si "sarpele cu pene"?
...orice civilizatie are legende cu zei care au coborat din ceruri sau au venit din mare sa ii civilizeze..
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

paleoastronaut

#4
  vezi..tocmai asta este interesant..zeii ori s-au coborat din ceruri ori au iesit din apa...au vrut sa-si faca o intrare spectaculoasa...aveau tehnica alienii astia...bietele creaturi umane au cazut imediat in genunchi in fata zeilor...

Elvin

     ceea ce ma face sa cred ca noi pamantenii am greshit adresa - in loc sa-i cautam pe extraterestri prin stele, mai bine i-am cauta la 2 pasi, in marile si oceanele Terrei. Sau poate deja au fost acolo, dar ca de obicei sunt tinute la secret [la fel ca amartizarea cu echipaj uman din 62]

AdiM

Apropo de civilizatorii acvatici, se pare ca la ora actuala cele mai inteligente fiinte de pe planeta, in afara de oameni, sunt delfinii si balenele. Asta nu dupa acea masura a inteligentei creata de oameni, ci dupa o alta masura, nestiuta inca oamenilor, care include si o componenta spirituala. Asta ar explica si de ce delfinii sunt atit de jucausi si dornici sa-i salveze pe oameni in situatii extreme pe ocean, chiar daca oamenii ii vineaza inca si ii trateaza ca fiinte inferioare. Eu cred ca orice specie capabila sa salveze de bunavoie fiinte din alta specie, si mai ales dintr-o specie care ii este ostila in general, demonstreaza o inteligenta superioara. Doar ca ei si-au dezvoltat inteligenta in alte conditii si in alte directii.


paleoastronaut

#7
                                DOGON    NOMM 
                                   DATE GENERALE
Acest material este partial o traducere personala a unor lucrari de antropologie la care am adaugat si teoriile legate de ,,civilizatorul amfibiu" NOMMOS.
Daca nu aveti o fire analitica si vreti sa treceti direct la partea legata strict de NOMMOS nu aveti decat sa cititi partea finala.....
Dogonii sunt un grup etnic localizat in principal in districtele administrative Bandiagara si Douentza din Mali,Africa de vest.
In aceste regiuni populatia Dogon de aproximativ 300.000  este concentrata de-a lungul a 200 de km a unei forme de relief numite STANCILE DE LA BANDIAGARA.
Aceste stanci de gresie urmeaza cursul fluviului Niger si au inaltimi de pana la 600 de m.
Asezarile Dogon sunt construite pe marginea si la baza stancilor.
Sunt aproximativ 700 de sate dogon,majoritatea  sub 500 de locuitori.
Originea exacta a dogonilor ca si  a multor altor culturi stravechi este nedeterminata.
Civilizatia lor a evoluat cam in aceeasi maniera ca si cea sumeriana.
Ambele impart legende similare despre crearea lor de catre ZEI care au venit din cer in nave spatiale si care au promis ca se vor intoarce intr-o zi........
Sunt mai multe variante prin care se pare ca dogonii au ajuns in regiunea Bandiagara din tinuturile lor ancestrale.
Oamenii isi spun :"DOGON" sau ,,DAGON",dar in literatura veche  sunt deseori numiti ,,HABE" ,un cuvant care in limba FULBE inseamna ,,strain" sau ,,pagan".
Mai multe teorii sugereaza ca tribul ar descinde din vechii egipteni.
Stramosii lor ar fi migrat intai in Lybia  de azi si apoi spre vestul Africii catre Mauritania sau Guineea.
Pe la 1490 AD fugind din calea unor invadatori si/sau din cauza unei secete ei au migrat catre stancile Bandiagara din centrul Mali-ului.
Inaintea sosirii dogonilor datarile cu C – 14 sugereaza ca locurile fusesera locuite de cultura Toloy din sec.3-4 BC si de cultura Tellem in sec.11-15 AD.
Religia dogon este foarte complexa si este definita  la baza ca adoratie a stramosilor si a spiritelor pe care le-au intalnit in migratia lor.
Zeii erau numiti ,,NOMMO".
Dogonii au 3 culte principale:Awa,Lebe si Binu.
Awa este cultul mortilor si scopul sau este de a reaseza fortele spirituale tulburate de moartea lui Nommo ,marele stramos mitologic al dogonilor.
Membrii cultului Awa danseaza purtand masti(peste 78 de tipuri diferite) rituale cu scopul de a ajuta spiritele decedatilor sa-si gaseasca drumul catre altarul familiei.
Cultul Lebe,al zeitei PAMANT este concentrat asupra ciclului agricol si preotul sau sef este numit HOGON.
Dupa credintele dogon ,zeul Lebe ii viziteaza pe dogoni in fiecare noapte sub forma unui SARPE si le linge pielea pentru a-i purifica si a le transmite forta vietii.
In pictogramele dogon acest sarpe seamana foarte bine cu altul cunoscut....Spirala serpuita a ADN-ului.
Dogonii au primit de la zeul Nommos stiinta de a scoate cu ajutorul focului fierul din pamant.
Astazi fierarii dogon topesc in principal fier vechi.....
Taina cunoasterii focului si a temperaturilor exacte pentru extragerea fierului din minereu a fost abandonata....
Ultimul furnal construit conform tehnologiei daruite  de zeul amfibiu Nommos a scos ultima sarja in 1995.
A fost realizat atunci si un documentar-,,INAGINA---THE LAST HOUSE OF IRON".
11 fierari care inca detineau secretele focului ancestral au fost de acord sa scoata o ultima sarja.
Cu fierul obtinut au creat unelte,arme,bijutierii si masti.
Mastile KANANGA reprezinta PRIMELE FIINTE UMANE.
In fiecare sat dogon se afla o ,,CASA A CUVINTELOR"---,,TOGU NA" unde se aduna doar barbatii.
Interesant este ca in aceste ,,case ale cuvintelor ,, nu te poti ridica in picioare.....Credinta actuala este ca sunt atat de scunde pentru ca barbatii adunati acolo la discutii sa nu se incaiere intre ei...asta ar fi explicatia cercetatorilor....
Alta explicatie ar fi ca aceste constructii seamana izbitor cu altceva...
Nici in ozneurile descrise de BOB LAZAR nu prea te poti ridica in picioare.
Aceste ,,case ale cuvintelor" par a fi copii la scara 1:1 a originalelor cu care au coborat zeii din cer....
De altfel pe stalpii ciudati in forma de ,,Y" sunt gravate texte ,,magice" menite ai proteja pe dogoni..oare unde au vazut dogonii console si grinzi de sustinere gravate cu inscriptii...parca si epava de la Roswell avea inscriptii gravate peste tot....
Din pacate multe din inscriptiile vechi au fost deja ,,decupate" si furate de mercenarii trimisi sa fure pentru marii colectionari...sau pentru altii...azi majoritatea vechilor gravuri in lemn nu se mai cunosc....
                                        MITUL LUI NOMMOS
Cand dogonii au parasit Egiptul au adus cu ei cunostintele sacre sub forma de traditii orale,probabil transmise de catre vechii preoti ai Egiptului.
Iata cat de apropiata erste mitologia creatiei la dogon cu cea din Egipt....si chiar cu Biblia...
AMMA,zeul cerului si creatorul universului l-a creat pe NOMMOS.
Nommos s-a  MULTIPLICAT(vezi teoria ANDROGINULUI care se autoclona) imediat in 6 perechi de GEMENI(DUALITATEA  +/- ).
Observati metafora divizarii unei SURSE/SUFLET in doua,YIN/YANG cand intra in campurile de energie electromagnetica ale celei de-a treia dimensiuni(cea in care traim noi).
Urmeaza o lupta de tip Cain-Abel....
Unul din gemeni s-a RAZVRATIT impotriva ordinii stabilite de AMMA destabilizand universul.
Pentru a purifica universul si restabili ordinea,Amma  l-a sacrificat pe fratele geamanului razvratit si corpul acestia ost taiat in mii de bucati si imprastiat prin univers.
Aceasta distributie a partilor trupului fiului lui NOMMO este reprezentata  azi de credinta ca in fiecare loc de pe pamant in care a cazut o particica din acesta a fost construit un altar BINU.
Cei care cunosc mitul ISIS-OSIRIS-HATHOR au remarcat desigur  ASEMANAREA  IZBITOARE.....
                                          ASTRONOMIE DOGON.....
Probabil ca nu v-ati astepta ca niste semi-salbatici tribali sa aiba legatura cu ...STEAUA SIRIUS!
Sirius este steaua CAINELUI.
Este legata la egipteni de Isis.
Informatiile furnizate de dogoni nu au fost confirmate stiintific decat in sec.19-20.
Si totusi cine le-a dat dogonilor aceste informatii?
Conform traditiei orale se pare ca a fost ...NOMMOS!
In anii `30-`40  preotii dogon au impartasit cea mai secreta traditie a lor catre 2 antropologi francezi,MARCEL GRIAULE si GERMAIN DIETERLEN,dupa ce acestia au UCENICIT 15 ANI in trib..
Erau mituri secrete despre steaua Sirius aflata la 8,6 ani lumina de Terra.
Preotii dogon au spus ca langa Sirius mai este o stea invizibila ochiului uman.
Tot ei au afirmat ca steaua avea o orbita eliptica in jurul lui Sirius si facea o miscare de revolutie in 50 de ani terestri.
Steaua aceasta era foarte mica si grea si se rotea si in jurul propriei axe.
Initial antropologii au publicat informatiile intr-un obscur jurnal stiintific,pentru ca nu au apreciat corect importanta COLOSALA a dezvaluirilor preotilor dogon.
Ei erau probabil,initial,niste SCEPTICI AUTENTICI,IDIOTI PRIN CHIAR FORMATIA LOR STIINTIFICA RIGIDA...
De unde sa fi auzit ei de ..SIRIUS B?????
Ei habar nu aveau ca inca din 1844 astronomii banuiau ca Sirius A are o stea alaturata.
Acest lucru a fost partial determinat cand s-a  observat ca orbita lui Sirius A OSCILA!
In 1862 Alvan Clark a descoperit cea de-a  doua stea si Sirius a devenit oficial sistem binar.
Abia in anii `20 s-a determinat ca Sirius B ,companioana lui Sirius A ,era o PITICA ALBA!
Piticele albe sunt stele mici,dense ce emit o lumina slaba datorita arderilor reduse.
Tractiunea sa gravitationala cauza oscilatia lui Sirius A pe orbita.
Sirius B este mai mica decat Terra.
Numele dogon al stelei Sirius B este PO    TOLO.
Inseamna ,,STEAUA CELEI MAI MICI SEMINTE"
,,Tolo"=STEA,    ,,PO"=cea mai mica samanta
Samanta are conotatile creatiei originare.
Prin acest nume dogonii descriau micimea stelei.
Aceasta stea era cum spuneau ei,cel mai mic lucru care exista.
Tot ei afirmau ca este cea mai grea stea si ca este de culoare alba!
Deci dogonii au atribuit stelei Sirius B principalele 3 proprietati care definesc o PITICA ALBA:MICA,GREA ,ALBA!
                                                   VENIREA LUI NOMMO

Batranii dogon,OGOTEMELLI,il descriu pe Nommo ca avand partea  superioara a unui barbat  si cea inferioara  a unui sarpe.
Autorul Robert Temple il descrie pe Nommo ca fiind o creatura amfibie trimisa pe Terra din sistemul Sirius pentru beneficiul  rasei umane.
Ar fi vorba de o fiinta de tip sirenoid.....
Nava lor a coborat in spirale largi pana pe pamant.
Dupa aterizarea navei spatiale ,CEVA cu 4 picioare a  aparut si a tras naveta catre o groapa pe care a umplut-o cu apa pana cand aceasta a inceput sa pluteasca.
Dogonii au numit aceasta nava spatiala ,,PELU  TOLO"(STEAUA CELEI DE-A ZECEA LUNI")
Nava a aterizat undeva la nord-est de actualul tinut al dogonilor...in muntii HOGGAR din Sahara de azi..
A fost  un zgomot si un vant puternic.
Nava a aterizat pe 3 picioare,a patinat pana la oprire,crestand pamantul.
4 picioare au aparut si au tras nava catre o adancitura care a fost umpluta cu apa pana cand nava a plutit.
In acelasi timp o noua stea a fost vazuta pe cer,probabil NAVA MAMA.
Aceasta ,,stea" a fost descrisa de dogoni ca avand un cerc de raze rosiatice in jurul ei..
Acest cerc de raze avea forma unui jet emis continuu dar care ISI PASTRA FORMA!
Parca am mai auzit de jeturi de energie efectiv DECUPATE cu rigla in aer...NUUUU????
Este cu totul altceva decat fumaraia imprastiata peste tot de rachetele primitive de azi.....
Dogonii au desene in care se observa nava spatiala plutind pe cer,asteptandu-l pe Nommo care aterizase.
Reprezinta  cele trei stadii ale lui ,,PELU  TOLO"  in timp ce scuipa diferite cantitati de flacari (sau sange,ca in cazul unei aterizari fortate)
Dogonii l-au numit pe Nommo ,,Stapanul apei","Observatorul",si pe cei care au venit cu el ,,Invatatorii" sau ,,Instructorii","Salvatorii","Gardienii spirituali".
Primii egipteni  credeau ca Sirius (numita de ei SOTHIS) era casa sufletelor care trecusera bariera spre lumea fizica.
Este cea mai stralucitoare stea de pe cerul noptii.
Dogonii  au o mitologie similara despre Sirius B.
Acestia au descris perfect tiparul de tip spirala (ADN?) facut de traiectoriile eliptice ale celor doua stele in timp ce se rotesc una in jurul celeilalte.
Dogonii cred ca Sirius este axul universului si de acolo toata materia si toate sufletele sunt produse intr-o mare miscare in spirala.
Dogonii afirma ca o a treia stea(planeta?satelit artificial?),EMME  YA, SOARELE FEMEII,exista in sistemul Sirius.
Mai mare si mai usoara decat Sirius B  aceasta stea/planeta se roteste in jurul lui Sirius A.
Inca nu s-a dovedit existenta ei,desi unii cercetatori au numit-o Sirius C.
Dar poate nu era o stea..ci altceva care se putea  muta de acolo..sau putea fi distrusa...
Iata cat de ciudat este descrisa aceasta cea de-a treia stea(sau baza artificiala)
-Este locul sufletelor femeiesti ale fiintelor care traiesc si care vor fi..
-Simbolul sau contine doua perechi de linii
-Dogonii cred ca Sirius C trimite in spatiu doua perechi de raze si ca acestea reprezinta o figura feminina
-Dar si gaurile negre arunca in spatiu doua jetri de energie
-Iar pulsarii au si ei o pereche de raze pe care le rotesc ritmic,de aceea sunt numiti si ,,farurile universului"
-Unele temple din Egiptul antic ca templul lui ISIS din DENERAH(DENDERA?) au fost create in asa fel incat lumina rasaritului HELICAL al lui Sirius sa coboare pe coridorul principal pentru a-si plasa stralucirea rosie peste altar in sanctuarul interior al templului.
Cand lumina ajungea in altar raza  de la Sirius era transformata in SOTHIS,ZEITA STEA,ISIS.
In aceeasi maniera ,acelasi sistem de credinte era aplicat in templele grecesti,ca PARTHENONUL.
Acesta era orientat spre a primi raze de lumina de la PLEIADE in sanctuarul interior,unde aceste raze erau apoi transformate in 7 femei.
Ca si razele Pleiadelor care intrau in templul lui HATHOR si se transformau in cele 7 judecatoare HATHOR ale omenirii.
In traditia dogon aceste perechi de figuri feminine coborau ca raze din steaua/soarele/planeta femeilor catre caminul lor de origine din zona muntilor HOGGAR(in Sahara de azi,unde sunt picturile rupestre fascinante de la Hoggar si TASSILI N`AGGER,printre care si cea a unui paleoastronaut, numit si ,,MARELE MARTIAN").
Acestea au adus civilizatia in triburile dogon.
Calendarul dogon este unul absolut netraditional.
Ciclul de 50 de ani al calendarului dogon nu este bazat nici pe rotatia Terrei in jurul Soarelui(calendarul Iulian),nici pe ciclul Lunii(calendarul lunar).
In locul acestora cultura dogonilor se concentreaza in jurul rotatiei steleio Sirius B  care face o miscare de revolutie in jurul stelei Sirius A in 49,9 ani(aprox. 50 ani).
Voi ce spuneti....Cum este posibil sa-ti centrezi cultura ,istoria si calendarul in jurul unei stele(SIRIUS B) pe care n-o vei putea vedea niciodata(cu ochiul liber)???????

maya

E un subiect foarte interesant, daca mai ai info mai posteaza...
Am gasit si eu un articol interesant despre
"Delfinii - doctori de suflet pentru oameni"
   
Oricine i-a văzut  a fost încântat de formidabila lor energie a bucuriei şi de inteligenţa lor remarcabilă. Drăgălăşenia şi atitudinea plină de umor a acestor fiinţe charismatice îi face pe copii foarte bucuroşi, iar pe adulţi – să redevină copii. Se pare că jucăuşenia şi graţia acestor animale ne ating undeva în profunzimea sufletului. Întâlnirea cu delfinii declanşează o gamă largă de transformări, de la sentimente euforice până la uluitoare vindecări, atât fizice cât mai ales psihice.

Familia delfinilor şi a balenelor, numită generic familia cetaceelor, este mult mai "bătrână" decât cea a oamenilor, având venerabila vârstă de peste 12 milioane de ani. Se ştie că în trecutul planetei noastre, viaţa animală s-a extins din oceane pe uscat. Studiile de evoluţie a vieţii prin embriologie şi analiză osoasă  i-au condus pe cercetători la o concluzie foarte interesantă: delfinii au fost animale terestre care şi-au continuat evoluţia întorcându-se în apă.

Miturile şi legendele antice vorbesc despre prietenia dintre delfini, zei şi oameni, împreună cu care aceştia înotau în mare sau pe care îi salvau de pericolele marine.
Delfinii au reprezentat întotdeauna o sumă de calităţi pozitive: inteligenţă, frumuseţe, bucurie de a trăi, armonie, forţă, libertate, dragoste pentru muzică, fidelitate şi loialitate. Ei erau consideraţi drept animale sacre, un cult al delfinilor fiind atestat încă din epoca dorică, în anii 700î. Hr.

În Grecia delfinii erau respectaţi şi veneraţi ca simboluri divine ale forţei vitale a mării. Cuvântul ,,delfin" provine din grecescul ,,delphis", care înseamnă matrice sau incintă maternă. Din această perspectivă, delfinul a devenit un simbol al regenerării. Un imn homeric ne spune că Apollo s-a încarnat într-un delfin pentru a ajunge la ţărmul Crisei, care îi deschidea drumul către Delfi. De altfel, acolo se găseşte o reprezentare a delfinului, lângă trepiedul lui Apollo. Pentru preotesele templului, acesta era un simbol al prezicerii, al înţelepciunii şi al prudenţei.

Pe vremuri, şamanii din arhipelagul polinezian intrau în stare de transă şi luau contact cu delfinii pentru a avea succes la pescuit. Pescarii indieni din jungla amazoniană foloseau o metodă de pescuit cu ajutorul delfinilor, care este şi astăzi practicată în Brazilia. Prin salturile lor, delfinii indicau pescarilor când  să-şi lanseze plasele, apoi împingeau prada către coastă, exact în plasele pescarilor.

În nordul Australiei exista o comunitate de băştinaşi care se supranumea ,,poporul delfin" şi avea drept animal-totem delfinul. Şamanii acestei comunităţi comunicau telepatic cu delfinii. Dogonii, un popor ce locuia coastele est-africane din Mali, aveau o legătură specială cu delfinii, cu toate că ei locuiau în deşert şi nici măcar nu-i cunoşteau. Astfel, mitul creaţiei din tradiţia dogonilor vorbeşte despre Nommo, o fiinţă jumătate peşte, jumătate om, venită de pe îndepărtata stea Sirius şi care a creat umanitatea.

Mesaje spirituale din ocean

Delfinii ne transmit un sentiment de armonie şi de bucurie pe care fiecare om şi-l doreşte în adâncul inimii, dar nu ştie întotdeauna să- l trăiască. Cercetătorii care au studiat efectele contactului oamenilor cu delfinii au distins mai multe mesaje pe care aceştia ni le comunică şi pe care oamenii le recepţionează în funcţie de personalitatea şi de nivelul lor de conştiinţă.

,,Trăieşte viaţa ca pe un joc"

Este suficient să-i privim pe delfini, cu câtă bucurie şi uşurinţă se joacă în apă, pentru ca un surâs să ne lumineze faţa. Comportamentul lor jucăuş şi puritatea pe care o emană ne amintesc de momentele copilăriei lipsite de griji. Aspectul ludic din noi-copilul interior- revine în conştiinţa noastră şi în situaţiile de viaţă putem să reacţionăm cu umor şi cu spontaneitate, în loc să răspundem într-un mod rigid, îndârjit, care duce la suferinţă.
Spontaneitatea este o calitate a celor care îşi ascultă sufletul şi nu acţionează conform schemelor de comportament sau din perspectiva evenimentelor negative ale vieţii.

,,Abandonează teama"

Temerile ne influenţează considerabil viaţa. Ele sunt numeroase, fie conştiente, fie inconştiente, reale sau ireale: de la teama de boală sau de durere, până la cea de a nu fi apreciat sau de a nu fi competitiv.
Fricile îmbracă chipuri variate şi nu de puţine ori ele stau la originea agresivităţii, a geloziei şi a invidiei.
Acest gen de emoţii negative consumă inutil energiile omului şi diminuează calitatea vieţii.
Unele temeri au desigur rolulde a ne avertiza asupra unor pericole reale, însă cele mai multe nu fac decât să ne limiteze evoluţia spirituală. Probabil delfinii nu cunosc un număr atât de mare de frici, cu care noi oamenii ne tulburăm vieţile, căci ei acţionează mult mai natural şi în plus, cu excepţia unpr rechini, ei aproape că nu au duşmani printre celelalte vieţuitoare. Psihologii care au studiat comportamentul oamenilor ce au venit în contact cu delfini au remarcat faptul că aceştia deveaneau conştienţi de temerele lor şi puteau astfel să renunţe uşor la ele. Când teama dispare, ea face loc încrederii în sine.

,,Fii alături de semenii tăi"

Acesta este un alt mesaj pe acre delfinii ni-l transmit, prin comportamentul lor în colectivitate. Ei au o gândire socială şi se consacră binelui întregului grup. Când unul dintre ei se îmbolnăveşte, toţi ceilalţi îl înconjoară cu afecţiune şi, dacă acesta nu mai poate ajunge la suprafaţă cu propriile puteri, îl susţin delicat pentru a putea să respire.
Delfinii dovedesc iubire şi solicitudine nu numai între ei, ci şi în întâlnirile cu noi, oamenii. Nu există nici măcar o singură mărturie despre un delfin care să fi atacat un om fără o provocare prealabilă. Nici o altă specie de animalesălbatice nu se comportă atât de binevoitor, încrezător şi prieteneşte faţă de oameni.
Mai mult, delfinii au grijă de mediul înconjurător, din care îşi iau exact atâta hrană câtă au nevoie; ei nu distrug şi nu omoară inutil alte vieţuitoare.

,,Energia delfinilor elevează vibraţiile mediului"

Se cunoaşte deja că delfinii emit în jurul lor, prin sistemul sonar, un câmp energetic vibratoriu foarte elevat. Apa, care este un bun conductor, permite acestei energii să se răspândească şi să purifice mediul. Chiar dacă oamenii nu au reuşit să decodeze sunetele acestora, comunicarea cu cetaceele funcţionează prin canale non- verbale. Aceasta înseamnă că o parte din percepţia noastră interioară, prin care noi suntem conectaţi cu întreaga natură, le înţelege limbajul. Energia delfinilor ne poate eleva nivelul de vibraţie, ceea ce ne permite să ne amplificăm forţa vitală şi să ne expansionăm conştiinţa. Influenţa pozitivă a sistemului lor sonar este în special remarcabilă în cazul copiilor autişti.
Sprinteneala jucăuşă a delfinilor poate fi totodată pentru noi o invitaţie la a ne lăsa în voia curentului transformării spirituale, încetând să ne mai opunem acestuia cu obstinaţie. Cel care e convins că totul urmează un plan divin, acela şi-a depăşit temerile.
Totodată, nu este vorba doar de a trăi clipe minunate în apă alături de aceste fiinţe, ci de a clădi în noi înşine o nouă atitudine: a întâmpina fiecare zi ca pe un cadou divin, a trăi fiind pe deplin conştient de unitatea cu întreaga creaţie, a acţiona şi a gândi în permanenţă din perpectiva acestui sentiment al unităţii, a reacţiona în viaţa cotidiană cu umor, creativitate, înţelepciune şi bucurie. Privită cu această atitudine, existenţa noastră este cu adevărat un joc divin.

yogaesoteric
august 2006
articol preluat din Revista Misterelor"

pri3st3ss

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.


paleoastronaut

#11
  Maya....Ai ajuns la una din sursele materialelor mele despre "TEORIA CIVILIZATORILOR ACVATICI"..Dar as vrea pe langa linkuri si teoriilre tale proprii sau daca iti insusesti teoriile de oe acel link si ce pareri ai tu despre...

Skywalker

Siriusienii sunt o rasa de vis, care este legata de mediul acvatic si sunt o versiune evoluata a delfinilor sau balenelor sau ceva in acest gen. Se spune ca traiesc in constiinta christica si sunt dintr-un sistem solar legat cu al nostru pe o cale psihica. Joaca deasemenea un rol important in ajutorarea Pamantului, dar o fac intr-un mod mult mai subtil, dupa cum o fac cetaceele in oceanele marile noastre. Numerosi mediumi sau contactati sau mediumi care au luat legatura cu ei spun ca acestia influenteaza in mod pozitiv, in mod subtil evolutia spirituala a pamantenilor.

Descriind formarea omului, Sitchin teoretizeaza ca nefilinii (locuitorii planetei X) ne-au creat prin experimente genetice, dar potrivit lui Thoth, nefilinii nu puteau realiza acest lucru fara ajutor. Ei au avut nevoie de ajutor din afara Sistemului Solar. Acest ajutor extern a venit dintr-o sursa familiara. Siriusienii s-au unit cu nefilimii pentru a ne crea. Ei au aterizat prima oara in ocean si au aparut ca jumatate oameni - jumatate pesti. Ei au intrat la inceput in apa pentru a lua contact cu delfinii, care sunt pe un nivel de constiinta similat cu al lor. La un moment dat, potrivit lui Thoth, siriusienii au decis sa plece, darau dorit sa lase un anumit nivel de constiinta in urma. Sapte din aceste fiinte si-au parasit corpurile si au format sfere de constiinta. Ei s-au unit cu samanta vietii si au creat un ou. Cand cele sapte fiinte s-au unit in mod geometric in acest fel pentru a forma samanta vietii, a aparut o flacara. Este o flacara rece, dar arata ca o flacara. Aceasta flacara se afla in Salile lui Amenti( care acum se afla la 1.000 mile in interiorul Pamantului).

Pe Sirius B (mai precis pe cea de a treia planeta a acestei stele) au fost facute pregatiri simultane pentru aceasta creere si seminatie. 16 barbati si 16 femei au calatorit de pe Sirius B spre Pamant si s-au indreptat direct spre flacara din Salile lui Amenti. Ei s-au unit cu flacara. Perioada lor de conceptie a fost de 2.000 ani. Aceste doua rase au fost implicate in crearea noastra - una de pe Nibiru(Planeta X) si cealalta de pe Sirius.

fiulploii

Ce vremuri dom'le in 2006 , ehee..  :roll:
Ar fi interesant de reluat acest subiect, cu informatii  si teorii noi la o distanta de 6 ani  :-o
Mai ales in perspectiva unei vizite din spatii pentru confratii nostri intru ratiune, delfinii - cum zicea un coleg pe forum .
Parerea mea..