Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI

Creat de paleoastronaut, 31 Iulie 2006, 20:04:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

paleoastronaut

   In anul 1956au fost descoperite din avion,pe crestele zonei peruviene a muntilor Anzi ,la 6000 de metri altitudine,ruinele cetatii Cerra Galan,considerata de specialisti ca datand cu mult dinaintea perioadei Imperiului incas.Cetatea este inconjurata de ziduri puternice,in  interiorul carora se afla numeroase bastioane si turnuri ciudate(cu inaltimea de peste 12 m),realizate din blocuri masive de granit bine slefuite si perfect imbinate fara mortar.Aceste curioase turnuri cilindrice NU AU PORTI SAU FERESTRE,accesul fiind posibil doar prin micile deschizaturi dreptunghiulare practicate in acoperis.Deci,fiintele care au construit cetatea  nu aveau nevoie de lumina,caldura,hrana si apa(caci pe o raza de cateva sute de kilometri imprejur nu se afla paduri,animale,rauri sau lacuri),se suiau in turnuri fara scari si traiau intr-o atmosfera aproape lipsite de oxigen  la 6000 de metri altitudine,unde nici condorii ne se aventureaza  decat foarte rar.De altfel cetatea  nu ar fi fost accesibila decat pentru elicoptere,caci avioanele nu gasesc aici terenuri suficient de plane si lungi pentru a le permite aterizarea ,iar printre piscurile si abisurile prapastioase din aceasta zona NU EXISTA SI NU AU EXISTAT NICI IN TRECUT drumuri practicabile!Pentru lumea stiintifica,modul de prelucrare si asamblare a blocurilor de piatra  la aceasta altitudine,destinatia acestor edificii si chiar supravietuirea locuitorilor    lor raman inexplicabile.Specialistii peruani,britanici si francezi sunt insa de acord ca ele nu au putut fi realizate de populatiile AYMARAS  din regiune ale caror cunostinte tehnice nu au depasit nivelul neoliticului pana la venirea incasilor.
        Dupa cum constatau( intre 1981-1983)mai multe reviste stiintifice din Marea Britanie,Franta si Italia,astfel de turnuri cu inaltimea de 8-20 metri realizate din blocuri de piatra dura,uneori perfect  slefuita si avand o singura deschizatura in acoperis,au mai fost gasite in cetatile Machu Pichu(Peru) si Zimbabwe(republica Zimbabwe).Remarcabil este faptul ca traditiile peruane(mostenite de la incasi) denumesc turnurile de la CERRA GALAN ,,CAMERELE OAMENILOR ZBURATORI".
        La intrebarea daca aceasta denumire a fost data mult mai tarziu sau incasii aflasera ca oamenii aflasera ca oamenii ar putea totusi sa zboare ,cercetatorii peruani au raspuns ca denumirea apare in cronicile lui   CIEZA DO LEON,cronicarul lui PIZARRO,deci ea apartine in mod cert  incasilor . Nu stiu de ce nu am reusit sa gasesc nici o fotografie a cetatii andine CERRA GALAN...POATE REUSITI VOI>>>SAU POATE GASESC SI EU PANA LA URMA...                                                                                                                                                                     

paleoastronaut

#1
SOS!!!!Are cineva fotografii cu CERA GALAN?SOS!Parca nici in materialele lui DORU DAVIDOVICI NU AM VAZUT FOTO CU FORTAREATA ANDINA A "PLEASEOAMENILOR ZBURATORI"....PLEASE FIND ME SOME PHOTOS!

ryn

C. Sagan are un documentar despre asta. Sunt printre putinele imagini filmate acolo...

paleoastronaut

#3
   Ai putea sa-mi dai un link ceva?Daca as avea pozele tare mi-ar placea sa-l aud pe ciuciulete cum incearca din rasputeri sa demonstreze ca aceasta cetate fara ferestre sau usi,fara apa sau aer sau hrana,putea fi construita si folosita de ..oameni....nu de "oamenii zburatori",adica de alieni..nu..Doamne fereste,nu!

paleoastronaut

#4
   cum nimeni pana acum nu pare a detine foto cu cerra galan..voi posta cateva foto cu statuete si covoare tesute de incasi..se afla in prezent la muzeul din LIMA,PERU..Se numesc "oamenii zburatori"...NICI UN COMENTARIU NU MI SE PARE NECESAR....

Shadowman

Citat din: ryn din  05 August 2006, 23:56:56
:- Cel in posesia caruia s-a aflat un obiect de care daca ar sti Paleoastronaut ar sari in sus, obiect disparut din dormitorul lor din cea mai sigura unitate militara di RSR la acea vreme.

  Banuiesc ca Paleoastronaut stie...Este vorba de o statueta descoperita intr-o mina din Romania (statueta gasita IN STRAT !!!, nu ingropata sau acoperita...) Virsta statuetei  : aprox. 300.000.000 ani (trei sute milioane ani ) !!!
  Pentru cei interesati : Doru Davidovici-Zeita de oricalc -Editura Albatros ,1977-Colectia Fantastic Club (se mai gaseste prin unele anticariate de pe Net...)
   Dupa 20 de ani de la prima lectura ,am recitit-o cu aceeasi placere si acelasi interes !
 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Shadowman

Citat din: paleoastronaut din  07 August 2006, 18:51:22
In concluzie nu are NIMENI nici o poza cu CERRA GALAN :-( :-( :-(

Din pacate nu am gasit nici o fotografie cu  cetatea CERRA GALAN...informatiile sunt foarte
putine pe internet. in unele locuri apare " CERRA GALAN ", in altele "CERRA GALLAN" sau "CERRO GALLAN "...
  Surprinzator de putine informatii ! :cry:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Skywalker

Sa revenim la Cerra Galan. Din pacate nu am gasit nici o poza, insa ce a scris Paleoastronaut am gasit-o in cartea lui Florin Gheorghita. Si acolo doar amintea in cateva fraze despre ce e vorba, fara sa insereze vreo poza.

Cateva cuvinte despre AYMARASI, posibilii creatori ai Cetatii Oamenilor Zburatori:
   Populatiile indiene pe care cuceritorii incasi le-au gasit pe teritoriile pe care le-au invadat erau deja destul de evoluate. Cu mult inainte de formarea Imperiului Incas, intreg teritoriul viitorului stat se afla sub dominatia unei misterioase rase civilizatoare, aymarasii, care nu erau cu siguranta indieni, ci faceau parte din rasa alba, posibil atlanta.
Detinatori ai unor tehnici extrem de perfectionate, acesti aymarasi au construit pe intreaga parte andina a Americii meridionale o retea rutiera, orase gigantice, fortarete uluitoare. Intr-o perioada care a coincis, poate, cu aceea a scufundarii Atlantidei, misteriosii aymarasi au emigrat, luand cu ei toate arhivele pe care le detineau. Oare ei au construit orasul pierdut de pe teritoriul Paititi, cautat asa de asiduu de catre Fawcett si alti exploratori., la marginile caruia a ajuns in 1958 expeditia trimisa de catre "Ordinul Mainii Rosie"?
    Aymarasii au lasat in urma lor obiecte de arta. Au fost gasite cateva, dar ele fac parte din piesele arheologice rarisime. Este vorba despre obiecte de metal pretios, geme de cristal care sunt cu totul diferite de cele ale culturii incase. In ele nu se regaseste nici una din caracteristicile artei indiene din nici o perioada si sub nici o forma.
   Obiectele armayase au de obicei forme de pasari si sunt lucrate cu o deosebita finete.

Unele dintre acestea sunt niste cocosi facuti din aur si avand ochii din pietre pretioase. Intr-o piramida, nu stiu care,  s-a facut o gaura intr-un zid care marginea o camera secreta.Acolo s-a gasit printre altele si un cocos din aur cu ochii din pietre pretioase, care a inceput sa se miste la apropierea exploratorilor. Acele era cu siguranta un cocos mecanic, ceva ce s-ar putea creea si in zilele noastre fara prea mare dificultate. Insa misterul este acela ca dupa 2000 de ani in care n-a functionat, a inceput brusc sa se miste la aparitia exploratorilor. Pe ce baza functiona mecanismul cocosului? Era vreun mecanism electric cu o baterie? Sau reactiona la lumina?
   
   Dupa ce a studiat metodic platoul Marcahuasi, unde s-au gasit stranii roci sculptate, expeditia condusa de Fratele
Filip s-a deplasat catre est, in directia oraselor de la Paititi, constructii atlante care se ascund in inima "Infernului Verde" din jungla sud-americana.Pe 10 iulie 1958, expeditia a descoperit niste ruine fantastice, cu monumente extraordinare, printre care sse gasea o stanca acoperita in intregime cu inscriptii intr-o limba necunoscuta si cu petroglife. Una dintre acele figurisimbolice reprezenta un tanar care avea pe cap o casca, aratand cu mana spre vest, in directia orasului pierdut si a Atlantidei inghitite de ape. Legendele tribului Machiguenga, un trib indian care locuieste pe teritoriul pe care se afla ruinele pomenesc de foarte multe ori despre contactele pe care le-au avut stramosii lor cu "popoarele cerului". Ele vorbesc despre catastrofele care se petrecusera in trecutul indepartat - epoca in care au avut loc prabusirea Lemuriei, ridicarea Anzilor, si a lui Tiahuanaco, la mai multe mii de metrideasupra "Oceanului Uriasilor". Exploratorii au ajuns, dupa estimarile lor, chiar pe locul unde fusese "orasul pierdut cu cele treizeci de citadele" pe care incasii insisi, care nu au fost nicidecum primii locuitori ai Anzilor, le cautasera in zadar, cu mult timp inaintea spaniolilor. In acest oras pierdut se gasea acel cristal stralucitor care emana o lumina orbitoare alba, care ardea perpetuu.     

dedeiu


ryn

Citat din: Skywalker din  04 Octombrie 2006, 17:35:39
Sa revenim la Cerra Galan. Din pacate nu am gasit nici o poza, insa ce a scris Paleoastronaut am gasit-o in cartea lui Florin Gheorghita. Si acolo doar amintea in cateva fraze despre ce e vorba, fara sa insereze vreo poza.

Cateva cuvinte despre AYMARASI, posibilii creatori ai Cetatii Oamenilor Zburatori:
   Populatiile indiene pe care cuceritorii incasi le-au gasit pe teritoriile pe care le-au invadat....
In sfarsit cineva argumentand chiar si cu un citat. Multumesc Skywalker.

fiulploii

Nu are nimeni poze cu cetatea ? ca eu nu am reusit sa gasesc  :oops:

angellla29

#11
Citat din: paleoastronaut din  07 August 2006, 23:49:53
   cum nimeni pana acum nu pare a detine foto cu cerra galan..voi posta cateva foto cu statuete si covoare tesute de incasi..se afla in prezent la muzeul din LIMA,PERU..Se numesc "oamenii zburatori"...NICI UN COMENTARIU NU MI SE PARE NECESAR....

Ultima imagine...este clar un astronaut.. sau costumul de zbor al unui pilot ...modern :|.Si sa fim seriosi..eu sa zicem...sculptez, desenez ceea ce vad...chiar daca sunt preincas...un egiptean, un om al cavernelor... Deci ei au sculptat ceea ce au vazut.....Si daca acea cetate era atat de sus unde se putea respira foarte geu...sau deloc, nu vad ce intrebuintare ar fi avut...Mai ales fara ferestre si usi....decat o singura deshizatura in acoperis...E foarte explicabil atunci cand...zbori!E mai greu sa vii din zbor si sa intri pe usa :-) Sa fie cumva acesti oameni- pasari acei "ingeri" pe care ii stim cu toti? In orice caz foarte interesanta chestie...

Siberia

#12
Citat din: fiulploii din  25 Octombrie 2011, 00:15:19
Nu are nimeni poze cu cetatea ? ca eu nu am reusit sa gasesc  :oops:

E cam greu de gasit vreo fotografie atata timp cat se afirma ca "cetatea" a fost vazuta din avion - poate ca nimeni n-a facut poze din avion la momentul respectiv.
Informatia mi se pare foarte greu de verificat oricum. N-am gasit nici un document, studiu, articol despre vreo expeditie sau orice altceva care sa fi facut aceasta descoperire in 1956. Singurele informatii din acel an fac referire la activitatea vulcanica a varfului Cerro Galan, la Laguna de Diamant de la Cerro Galan, etc...
E posibil totusi, ca ceva ruine sa se fi gasit, iar acestea sa faca parte din complexul Machu Picchu.

Probabil ca exista informatii interesante intr-o carte care se numeste Zeii de Argint din Cerro Galan: Die silbernen Götter des Cerro Gallan scrisa de Mathias Rebitsch si aparuta in 1957.
Din pacate, n-am cum sa achizitionez cartea, n-am gasit-o in format PDF si nu stiu daca ajuta cu ceva in acest caz :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

angellla29

#13
Uitandu-ma cu atentie la prima imagine postata de colegul  Paleoastronaut...holbandu-ma cam  5 minute...cred ca obiectul din spatele personajului seamana mai degraba  cu un jet-pack stilizat...decat cu niste banale aripi de porumbel...





L.E. Sa aiba vreo legatura acestia cu Insula Pastelui?

Insula Paştelui sau Tara Oamenilor Pasari

  "Una dintre marile enigme ale planetei Ter-ra o constituie statuile ,,oamenilor păsări" din insula Paştelui. Cum informaţiile veritabile despre această civilizaţie, au fost şterse din cronica Akasha în proporţie de 80 %, este foarte dificilă obţinerea unor date, diferite de cele furnizate de arheologi."

http://esoterism.freei.me/insula.htm



calator astral

Citat din: angellla29 din  25 Octombrie 2011, 14:05:49
Uitandu-ma cu atentie la prima imagine postata de colegul  Paleoastronaut...holbandu-ma cam  5 minute...cred ca obiectul din spatele personajului seamana mai degraba  cu un jet-pack stilizat...decat cu niste banale aripi de porumbel...





L.E. Sa aiba vreo legatura acestia cu Insula Pastelui?

Insula Paştelui sau Tara Oamenilor Pasari

  "Una dintre marile enigme ale planetei Ter-ra o constituie statuile ,,oamenilor păsări" din insula Paştelui. Cum informaţiile veritabile despre această civilizaţie, au fost şterse din cronica Akasha în proporţie de 80 %, este foarte dificilă obţinerea unor date, diferite de cele furnizate de arheologi."

http://esoterism.freei.me/insula.htm

Nu nu. Oricine vede clar ca e vorba de INGERI CU ARIPI. Ingeri asa cum sint ei, conform imaginii comune in toate culturile, pe toate continentele.
Nici o legatura cu Insula Pastelui.