Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în România

fotografie iulie 2006 Dobrogea

(1/11) > >>

exif:
Dupa ce am fotografiat (Canon digital) un lac in Dobrogea (iulie 2006, dupa pranz), intr-o zona destul de izolata, am observat profilat pe cerul din fotografie (cam pe mijlocul fotografiei) un obiect pe care noi (4 persoane) nu l-am vazut/auzit cand a trecut pe-acolo. Mentionez ca nu era nici un nor pe cer iar pe fotografiile de dinainte si pe cele de dupa obiectul nu se observa. Timpul de expunere a fost de 1/640 sec. Obiectul se vede usor neclar dar indeajuns de bine ca sa se recunoasca aproximativ forma, culoarea etc.
As dori sa discut cu cei care au fotografii asemanatoare (de preferat cu timp de expunere mic si diafragma mica, astfel ca sa se elimine suspiciuni legate de tremurul mainii, timp lung de expunere etc.).

udar:
de ce nu postezi imaginea?

www.imageshack.us

jackie28t:
Bine ai venit ''exif '' pe nava spatiala RUFON.Asa cum a spus si ''udar'' ai trebui sa atasezi imaginea ca sa stim si noi despre ce este vorba.Si sa nu uiti sa completeazi raportul de observaţie: http://www.rufon.org/raporteaza/
Aici pe forum sunt cativa colegi cu experienta in domeniul fotografiilor.Sunt sigur ca vom putea ajuta oarecum la unele explicatii despre acea imagine.Deci asteptam fotografia ''exif'' :wink:

exif:
Mi-a trebuit o gramada de timp pana m-am hotarat totusi sa va scriu, deci cu atat mai putin voi fi dispus sa postez imaginea.
Mesajul l-am scris in speranta ca voi mai gasi pe cineva caruia i s-a-ntamplat ceva asemanator, ca sa vedem ce se aseamana si ce deosebiri sunt. Spun "s-a-ntamplat" pentru ca asa ceva nu poate fi prevazut, pur si simplu a fost o chestie de probabilitate: directia "corecta" a obiectivului la momentul "exact" de timp, din pura intamplare. Sotia mea a facut poza, in modul automat, iar in lumina prea intensa a soarelui nu a vazut nimic pe display care sa-i distraga atentia. Cred ca nici nu s-a uitat. De-abia peste o ora, intr-o incapere, cand m-am amuzat sa vad ce-a facut, am marit imaginea pe display si l-am vazut.
Deci, daca mai este cineva cu o astfel de poza, sa-mi scrie.

jackie28t:
Exif,noi nu avem cum sa-ti scriem daca nu vedem fotografia de care precizezi.Poate sa fie o pasare banala la care nu s-a dat importanta in acel moment si s-a observat pe urma.Sau poate ca a fost un bondar...cine stie poate ca a fost o nava invizibila care nu a fost putut fi vazuta cu ochiul liber.Uite colegul nostru ''udar'' a pus la dispozitie un link unde poti atasa imaginea chiar daca e mare de 1 mb,incearca sa o atasezi te rog: www.imageshack.us

In cazul in care nu stii sa atasezi imaginea,note:
O atasezi in acel link dupa care apasi pe fotografie sa se mareasca dupa care dai click dreapta pe fotografie si te duci la ''proprietati'' si dai ''copy'' la cea adresa care se numeste ''URL'' Te intorgi pe forum si dai ''paste la acea adresa dupa care se va posta aici si o vom putea vedea si noi cu totii.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version