Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

prodcomb

Norul de plasmă emis de Soare poate întâlni Pământul în orice poziție a rotirii sale, bineânțeles pe fața expusă spre Soare.
Dar impactul cu norul de plasmă și magnetosfera-ionosfera se resimte de pe toată suprafața Pământului.
Busola mea a indicat impactul după orele 22:12 sub forma unor devieri continue ale acului către Nord-Vest. Cele mai mari au fost de circa 10 grade.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit


fiulploii

Despre umanoizii cu 3 degete de la Nazca si despre faptul ca femela are 3 oua in interior
https://www.facebook.com/GaiaUnexplained/videos/1903565359893371/

Rayden

Conferinta cu Jaime Maussan avand ca subiect mumiile descoperite la Nazca:

https://www.gaia.com/video/mummies-nazca-press-conference-jaime-maussan?fullplayer=feature

daca ar fi adevarate, atunci ...
eu unul, astept testele ADN.

fiulploii


Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii


Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii



fiulploii

#4420

Xanadron

Citat din: fiulploii din  07 Februarie 2018, 00:50:08
https://m.youtube.com/watch?v=aBr2kKAHN6M
Ete scârț - doar @Dharanis ne poate arăta filmul adevărat (ăla cu tipsia flat-fart-earthului :lol: privită de la max. 13-14 km altitudine, că mai sus dai cu devla d-un tavan pe care-s zugrăvite niște steluțe.) :star:

Serios acu, e un PR-gimmick de efect al sud-africanului promovat (și împrumutat nelimitat) știu-doar-puțini-de-cine, :evil: pocnitorile chimice :rocket: neavînd un viitor prea luminos, fie și cu avantajul recuperării unor trepte.

E doar părerea mea poate și asta, clar, dar se poate discuta la infinit pro-contra pînă și pe tema eficienței electrificării mașinilor (v. marca Tesla a lui *In Musk we trust*, :-D teoretic falimentară dar practic bine-mersi) - în paralel cu teoria abiotică a formării petrolului, (non)ecologia producerii curentului, inclusiv sau mai ales din surse nucleare etc. ș.a.m.d.

Mult mai interesante-s controversele iscate de gașca lui Musk după repetarea suspect de hotărîtă a convingerii lor-triliardarilor că trăim într-o simulare iluzorie, hiper-computerizată De-Foarte-Sus. Și-ncă una posibil de părăsit/fentat cică...

L.E. Cred c-a apărut încă un glitch serios în simulare, mai dihai ca orice Mandela (d)Efect - care afectează și RUFOn cumva.  :roll: Altfel n-ar fi doar 9 (nouă!!!) postări d-acu două săptămîni cînd mai scrisei și eu una-alta p-acilea. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kenjiro


fiulploii


prodcomb

,,Muscă" ăsta și-a aruncat căruța în nori cu o coajă de cosmonaut în ea; păi nu putea găsi o sarcină utilă pe măsura mușchilor rachetei? Sau nu-i așa de musculoasă?
Și a pornit boxele în vid să le audă cine? Că în vid nu se aude nimic.
O mare circotecă; nu așa o să ajungem pe Marte (pe planeta Marte).
Zi-i ,,muscă" și gata.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit