Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05


Xanadron

#4382
O știre pe care n-o s-o auziți vreodată la radio sau tembelizor:
http://www.disclose.tv/news/all_debts_of_islands_population_are_forgiven_by_the_government/127307?utm_medium=email&utm_campaign=digest-2017-17&utm_source=crit_send

..fiindcă rothschildezii :evil: sînt terifiați de perspectiva impunerii de către iobagii... treziți a unui așa-zis Jubileu = anularea datoriilor devenite imposibil de plătit din cauza sistemului lor cămătăresco-speculativ niciodată sancționat în falsele democrații de sorginte babiloniană.

...Ba chiar răsplătit, dacă ne amintim bail-out-urile efectiv porcești acordate de politrucii vestici bancherilor în 2008, cînd degeaba s-a devoalat gaura inimaginabilă de +17 cvadrilioane USD :-o (mai mare decât PIB-ul întregii planete) produsă prin speculații tip subprime mortgages ș.a.

D-aia MSM e ocupată, printre multe alte șuste deviante, (și) cu elogierea gerontofilo-rothschildezului Macron - un alt actor... la propriu demult frăgezit la iezuiți pentru rolul de-acum, dar asta-i oricum altă poveste.

Concluzie: Islanda pare o bună destinație de emigrare (clar că nu pentru boșorogi ca mine :lol:)... deși o păsărică-mi ciripește că ceva f. nașparliu gen cutremur/tsunami devastator se va întâmpla curând (și) pe la ei - absolut natural-întâmplător, evident. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kenjiro

Austria on the edge: Government set to COLLAPSE - and it could cause an EU nightmare

AUSTRIA'S government is on the verge of collapse due to a shock resignation, opening the door to the far-right Freedom Party.
And the crisis could a huge headache for Brussels as the anti-EU Freedom Party is currently leading in the polls....


Surse:
http://www.express.co.uk/news/world/803179/austria-government-vice-chancellor-resign-Reinhold-Mitterlehner-peoples-party
http://www.dw.com/en/austrian-coalition-averts-risk-of-collapse-with-deal-on-policy-goals/a-37324080
https://www.ft.com/content/9082f58c-3713-11e7-99bd-13beb0903fa3




Soryn


kandaon

Citat din: kandaon din  08 August 2016, 13:04:48
http://www.sciencealert.com/we-just-got-even-weirder-results-about-the-alien-megastructure-star?0_7154510510154068=

Au mai aparut niste informatii legate de ciudateniile observate de telescopul Kepler al NASA, in jurul unei stele aflate la aproape 1500 de ani lumina de Terra.
Unii au speculat ca ar putea fi vorba de observarea construirii unei sfere Dyson (o megastructura cosmica in jurul unei stele, care preia toata energia ei) de catre o civilizatie extraterestra, dar in general s-au incercat explicatii mai "naturale" (roiuri de comete, resturi ale unei planete distruse sau fluctuatii ale energiei stelare).

Se pare insa ca nimeni nu poate da o explicatie certa despre ce se intampla in jurul acelei stele (numita KIC 8462852, sau steaua lui Tabby), si s-a calculat ca in ultimii 100 de ani luminozitatea ei a scazut inexplicabil cu 19%. ipoteza respinsa de multi. Dar se zice ca noile observatii facute cu ajutorul  telescopului NASA (care a urmarit steaua timp de 1600 de zile) nu doar ca o confirma, dar aparent stralucirea sau luminozitatea ei scade de doua ori mai repede (cu pana la 3% in ultimii 4 ani).

Cercetatorii se gandesc (oficial cel putin) la o explicatie ce contine o combinatie de factori naturali si care nu au mai fost observati niciodata pana acum, si asteapta observatii independente de la alte telescoape, dar ipoteza cum ca o civilizatie extraterestra construieste o megastructura in apropierea sau in jurul stelei nu poate fi nici ea complet respinsa.

O revenire la subiectul asta (poate merge pus la rubrica Astronomie?)

http://gizmodo.com/that-alien-megastructure-star-is-freaking-out-again-1795385620

Se pare ca astronomii au observat iarasi o diminuare importanta a luminozitatii stelei respective, si chiar cer telescoapelor din toata lumea sa observe fenomenul pentru a colecta mai multe date, poate se uita si astronomii nostri, sau cineva de aici, si vine cu niste informatii in public.

Din ce am inteles si eu (care, din pacate, nu prea "le am" cu domeniu) e vorba de observarea luminii in diferite spectre (infrarosu, ultraviolet etc) si din asta sa-si poata da seama daca e vorba de ceva "natural" (roi de comete, nori de praf etc) sau "artificial" (niste megastructuri construite de extraterestrii)


fiulploii



kenjiro

România pregăteşte arma termobarică
Armata română a testat prima armă termobarică făcută vreodată în România.

Sursa:
http://m.digi24.ro/stiri/actualitate/romania-pregateste-arma-termobarica-730666#ziarecom

Arhanghelul

#4390
Citat din: kenjiro din  25 Mai 2017, 09:08:34
România pregăteşte arma termobarică
Armata română a testat prima armă termobarică făcută vreodată în România.

Sursa:
http://m.digi24.ro/stiri/actualitate/romania-pregateste-arma-termobarica-730666#ziarecom

A expirat reclama de multi ani ...

http://www.rumaniamilitary.ro/lovitura-termobarica




Ce prezinta "" Prostii aia cu grade "" este lovitura incendiara  ... este veche de pe timpul lui Ceasca ... aaaaaa ... ha ha ha ... pe cand manca tata pesmeti cu viermi ... ha ha ... 



http://www.rumaniamilitary.ro/arme-incendiare-in-armata-romana-ultima-parte#prettyPhoto

Uitati aici ... incendiare ...  :mrgreen:  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil



https://www.flickr.com/photos/115833746@N06/34103999284/

_________________________________________________________________________________

Ce este arma termobarica?

Precursoarea armei termobarice a fost arma cu exploziv tip carburant-aer sau cu nor exploziv( FAE, fuel air explosive) care utilizeaza o substanta combustibila, de regula lichida, care este dispersata de o incarcatura exploziva clasica, iar o a doua incarcatura exploziva clasica, temporizata de data aceasta, aprinde amestecul  aerosol carburant-aer in momentul in care s-a atins concentratia optima.
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

kenjiro

CitatCe prezinta "" Prostii aia cu grade "" este lovitura incendiara  ... este veche de pe timpul lui Ceasca ...
Nici o problema ! Avem oi, vaci, gaste, iepuri...  :-D

Arhanghelul

#4392
Citat din: kenjiro din  28 Mai 2017, 20:47:01
Nici o problema ! Avem oi, vaci, gaste, iepuri...  :-D

Adevara ... graISI ... s

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16