Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kandaon

#4320
http://www.sciencealert.com/we-just-got-even-weirder-results-about-the-alien-megastructure-star?0_7154510510154068=

Au mai aparut niste informatii legate de ciudateniile observate de telescopul Kepler al NASA, in jurul unei stele aflate la aproape 1500 de ani lumina de Terra.
Unii au speculat ca ar putea fi vorba de observarea construirii unei sfere Dyson (o megastructura cosmica in jurul unei stele, care preia toata energia ei) de catre o civilizatie extraterestra, dar in general s-au incercat explicatii mai "naturale" (roiuri de comete, resturi ale unei planete distruse sau fluctuatii ale energiei stelare).

Se pare insa ca nimeni nu poate da o explicatie certa despre ce se intampla in jurul acelei stele (numita KIC 8462852, sau steaua lui Tabby), si s-a calculat ca in ultimii 100 de ani luminozitatea ei a scazut inexplicabil cu 19%. ipoteza respinsa de multi. Dar se zice ca noile observatii facute cu ajutorul  telescopului NASA (care a urmarit steaua timp de 1600 de zile) nu doar ca o confirma, dar aparent stralucirea sau luminozitatea ei scade de doua ori mai repede (cu pana la 3% in ultimii 4 ani).

Cercetatorii se gandesc (oficial cel putin) la o explicatie ce contine o combinatie de factori naturali si care nu au mai fost observati niciodata pana acum, si asteapta observatii independente de la alte telescoape, dar ipoteza cum ca o civilizatie extraterestra construieste o megastructura in apropierea sau in jurul stelei nu poate fi nici ea complet respinsa.



Rayden

#4321
Mircea Eliade spune că şi o firimitură din ce a construit o civilizaţie poate restabili acea civilizaţie. Descoperirea cărţilor (sau hărţilor) topografice şi cosmogonice ale dacilor şi a faptului că dacii şi-au construit ţara cu imaginea constelaţiei Dragonului pe care îl venerau, ne permite sa lărgim area ,,citirii" mesajului de pe teracotele şi ceramica pictată dacică, publicat de noi în ,,Drumul spre Kogaionon" (Basarabia, Chişinău, 1998).
https://www.andreivartic.org/dacii/forta-spirituala/

si...ce e foooarte interesant, acu' urmeaza:
"Profesorii Emil Poenaru, Cornel Samoilă şi Şerban Bobancu de la Universitatea din Braşov sînt autorii unicei teorii ştiinţifice care a reuşit să interpreteze corect calendarul de piatră al dacilor.  Calendarul de la Sarmizegetusa este unul dintre cele mai precise instrumente de măsurare a timpului din antichitate. Piesele care îl compun, pietre sau buşteni, au anumite semnificaţii, desluşite abia după 2.000 de ani, de trei cercetători braşoveni. Emil Poenaru, Cornel Samoilă şi Şerban Bobancu de la Universitatea din Braşov au reuşit să spargă ,,codul dacic". Mai precis, au descifrat rostul fiecărui stîlp din acest complex megalitic, reuşind astfel să citească misteriosul calendar astronomic. Aşa am aflat că dacii calculaseră mai precis decît mayaşii lungimea anului, diferenţa dintre anul dacic şi cel antropic fiind de numai 0,000001 zile."
http://monitorulexpres.ro/mobil/?stiri&p=mozaic&sID=156291

un alt link:
http://adevarul.ro/locale/hunedoara/secretele-calendarului-dacic-legaturi-existau-templele-sarmizegetusa-regia-felul-stramosii-calculau-trecerea-timpului-1_55d9cd15f5eaafab2cd748a3/index.html

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#4324
Stirea asta ultima chiar pare venita de pe o alta linie temporala a Terrei Storcite, :-D ca prea le zice nea' Kiss-my-ass-inger ca un "prepper" simplutz la minte si obsedat de supravietuirea post-apocalipsa WW-III.

...Si totusi, chiar asa le-a zis acum vreo 5 ani, tzinand hangul camaradului sau de sherparie Zbigniew Brzezinski - si implicit colegul @Arhanghel n-a cazut in vreo capcana arhontica. :evil:
Explicatie [posibila]: ambii au promovat un "script" global precis comandat, care nu s-a derulat insa precum era prevazut - nu De-Mai-Sus, :star: ci chiar de-mai-jos decit cei 9 km adincime a bazei dracos-ilor bavarezi producatori de Adam Weishaupti pe banda rulanta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Conform unor noi masuratori se pare ca oxigenul in atmosfera planetei Terra a aparut cu 300 milioane de ani "mai devreme" decat a rezultat din alte masuratori indirecte(~500mil. ani), mai exact acum 830 mil. ani (sfarsitul precambrianului-neoproterozoic) concentratia de O2 era de 10,9 procente.

http://www.geologypage.com/2016/08/ancient-air-pockets-changing-history-of.html
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

fiulploii

Citat din: Xanadron din  27 Ianuarie 2013, 17:28:22
Wikileaks sustine ca un soi de rezbel deasupra/in jurul Antarcticii e inca in desfasurare.
Amiralul Byrd se pare ca n-a fost trimis acolo fara motiv prin 1947 (fara rezultate notabile oricum).
Nazi-UFOs :ufo: inca active p-acolo cumva? :roll:
Posibil.

http://www.ufodigest.com/article/wiki-leaks-alleges-secret-war-ufos-antarctica

    Si daca dincolo de Antarctica e tot Pamântul insa nu situat la interior așa cum avea impresia amiralul Byrd ? Asta ca sa intru pe "fărașul" pamantului plat  :-D
   
   

Aseneth

Probabil trebuia sa postez la topicul cu poze frumoase, dar nu l-am gasit. Asta ar fi "stirea" :

https://www.reddit.com/r/pics/comments/50jr1i/swedish_guy_accidentally_captures_green_meteorite/

panta_rh_ei

https://youtu.be/Qi_watazHJU
Daca nu e pasare ci OZN...ce urma sa plaseze racheta aia pe orbita, altceva decat propaganda facebook in cosmos?
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16


Aliosa

#4331
Citat din: horia2008 din  12 Septembrie 2016, 23:47:10
...leta??
http://www.mediafax.ro/externe/hillary-clinton-a-parasit-ceremonia-dedicata-victimelor-de-la-11-septembrie-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-foto-video-15689518
Mai nou circula vorba pe netu asta larg , ca deja e moarta  :? :? :?  sau ca ar suferi de parkinson de ceva vreme , in plus cica se cauta inlocuitor pentru campanie :) :-) :-)
https://www.youtube.com/watch?v=kXY75UTkdS4
Io zic ca iese Base :D


Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii