Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

classic

We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)


classic

#3602
Citat din: terraflorin din  07 Martie 2014, 16:55:47
Se miră şi ăia din Suceava (şi am înţeles că şi cei de la Ieşi) cum să mai ''facă un ban cînstit'', un para-ndărăt!  :roll:

Urmeaza primaria din (Las) Fierbinti.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Xanadron

Hai si c-o stire desenata :wink: - mai precis, cu ultimul cartoon de pe site-ul RV-istului Courtney Brown (omu' cu "informatia care va schimba radical omenirea" pe 15 martie).

Mult n-ar mai fi - desi-s in continuare sceptic, curios n-am cum sa nu fiu.
...Voi?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


Ganditorul

#3605
Nerabdarea, disperarea celor care incearca cu orice pret sa distruga vestigiile trecutului nu mai are margini - fie ca e vb de arheologie cu escavatorulla sarmisegetuza, fie ca e vb de exploatarea gazelor de sist la Adamclisi, fie ca e vb de survolarea muntilor cu aparate de zbor superdotate sau de escavarea unui put de 600m adancime si 2 km diametru la Rosia Montana

  Nici macar nu mai au rabdarea unui "mare plan" care sa puna granita pe Carpati - pentru a declara zona muntilor nostrii "zona interzisa"-  unde pot face "arheologie" si cu tancul.

- Acest Glodariu nici macar nu este la prima incercare de "arheologie cu escavatorul" - acum vre-o 5 ani a facut exact la fel si exact in aceiasi perioada de iarna-primavara, cand turistii care sa-l ia la bolovani sunt inexistenti.
Interesant este ca in timp ce un Rudan, care cat de cat scotea in evidenta valoarea trecutului istoric (chiar si in forma lui bombastica de prezentare) este luat "la ranga" de multi "telectuali" (inclusiv pe acest forum) - ba ca s-a infruptat din carnitza de studenta, ba ca conlucra cu securitatea, ba ca se dadea la pioniere - acest ... uman numit Glodariu este apreciat si pus staroste peste cercetarea arheologica din Transilvania, distrugand cu voiosie vestigii istorice alaturi de studenti si "proaspete" studente aflati in "tabere de cercetare" la munte.

Poate ca asa e moda - sa scuipam pe aia de spun ca avem un trecut istoric important si sa-i pupam in c...(oate)pe aia de ne scuipa si spun ca am fost doar un popor de migratori care a fost "civilizat" de romani, huni, turci, rusi ...si alte neamuri care si-au lasat "urmelecivilizatiei" pe aici.
Parerea me (chiar daca admini o sa-mi treaca vreo penalizare in cont pentru ca am spus doar 10% din "cuvintele frumoase" pe care le gandeam la adresa e....i Glodariu ).

Xanadron

#3606
Un articol interesant (totusi... zic asta fiindca pina si noi am mai disecat ipoteza existentei unei alte rase pe Terra, in paralel cu asta cam tembela a noastra :lol:), legat prin fire destul de vizibile de anuntul "crucial pentru omenire" cica - si deja celebru pe unele forumuri - pe care urmeaza sa-l faca Courtney Brown peste doar 4 zile:

http://www.transients.info/2014/03/karen-hudes-announces-existence-of.html

"Cei cu craniile lunguietze" ar trai deci printre noi (desi "camuflati" cumva) si taman ei ar fi "cureaua de transmisie" milenara dintre Ceruri :-) :star: :planet: si noi, astia aflati vesnic sub vremuri.

Conexiunile cu ADN-ul craniilor din Paracas sau cu traditia potcapiurilor popesti supra-etajate :-D (ale cardinalilor vaticanezi, dar si-ale ortoepicilor nostri preoti docsi) nu-s nici ele prea noi.

Noi ar fi insa intr-adevar oarece dovezi in sensul devoalarii purtatorilor originari de tichii din astea fistichii :evil: - care se afirma c-ar fi adevaratii inventatori, promotori si continuatori ai tuturor manglelilor globale din ultimele milenii - incepind cu abureala religioasa polarizata absurd (a nu se confunda - iarasi - cu Credintza) si continuind cu aberatia camatarelii oficializate ca ceva normal, manipularea sub- ori supraliminala NLP-istica, cosmetizarea sclaviei sub diverse forme perverse, stimularea razboirii perpetue etc etc.

Om trai insa si (i)-om vedea - poate. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


Xanadron

#3608
Hai sa atasez si cea mai recenta "pre-fragezire" :-D cu sursa Courtney Brown, cu doar doua zile inainte de "anuntul radical schimbator de paradigma globala" de pe 15 martie.

P.S. Si (unele) forumuri sint considerate a fi special concepute cu rol de "capcane pentru muste" (flytraps).
Mai clar pentru naivi - zone destinate anihilarii unor posibile actiuni "deranjante" pt. NWO-masters, :evil: unde nu doar se deturneaza subtil directia unor idei potential "periculoase" si se sublimeaza energii diluate-n vorbarie calpa, ci se si detecteaza fara mari eforturi indivizii cu idei/intentii... deranjante.

P.S. Cred totusi in contiunuare ca nu asta-i cazul RUFOn :lol: - desi as fi mai linistit vazind si ceva "miscari concrete" cu punct de plecare aici.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#3609
...Mai e 1 (o) zi. 8-)
Uite deci si "pre-anuntul" nr. 23 - cu idei ceva mai filosofic expuse, dar la fel de interesante.
Din pasajul "Nothing that is believed can be perceived. Thus humans are not automatically destined to suffer, and sin and redemption are beliefs of control, not automatic elements of the human condition"

...adica "Nimic din ce credem nu poate fi perceput. Implicit, oamenii nu-s predestinati in mod automat suferintei, pacatul si mintuirea sint de fapt notiuni destinate controlului si nu elemente intrinseci ale conditiei umane".

...ma tem (pentru integritatea mentala a habotnicilor :lol:) ca anuntul lui C.B. va contine si elemente ce pot cutremura Religia - de fapt Religiile - in formele lor actuale atit de aberante.

E clar insa ca si-n cazul operatiunii asteia de semi-disclosure extrem-marketizata se aplica maxima "clamarile extraordinare cer dovezi extraordinare" .
Courtney Brown (elevul lui Ed Dames in remote-viewing, btw) ar fi deci bine sa fie constient ca tre'sa vina cu ceva f. f. "valabil" ca sa nu fie luat in deridere toata viatza. Fiindca asta s-ar intimpla daca ne-am trezi cu un anunt sustinind chestii imbirligate, de tipul ca cineva are dovezi ca... XYZ, dar poate sa le arate abia la anu' :-D etc etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


Xanadron

Utila repostarea interviului cu Mosh Hellyer, fiindca-i subtitrat in romana.
Omu-i de buna credintza, desi ramine la stadiul simplist al analizei fenomenului OZN/ET :ufo: :martiansmile: (la nivelul "suruburi si piulitze"). Eu cel putin cred deci ca ceea ce sifoneaza el sint cazuri de OZN-uri "man-made" (inclusiv de productie nazista), chiar daca 10-15% din ele pot apartine "cureleleor de transmisie" (ET "fizici") ale entitatilor transdimensionale
Unii ca Jacques Vallee "sapa" mai adinc, :planet: dar nici ei nu pot veni cu raspunsuri clare. Inca...

Hai sa mai stau insa un pic la taclale cu mine-ma-JE, :-D comentind ultima imagine din cartoon-ul de mai sus:
Citat din: Xanadron din  07 Martie 2014, 21:57:46
Hai si c-o stire desenata :wink: - mai precis, cu ultimul cartoon de pe site-ul RV-istului Courtney Brown (omu' cu "informatia care va schimba radical omenirea" pe 15 martie).

Mult n-ar mai fi - desi-s in continuare sceptic, curios n-am cum sa nu fiu.
...Voi?!
Interesant mi se pare deci faptul ca unul din ocupantii... farfuridici :wink: ii spune aluilalt: "Bine ca observam reactiile anuntului de-aici, de departe".
Aham - ar fi vorba de-o FIERBERE mare deci... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/



Ganditorul

Am cautat - ca atatia colegi de pe forum - sa inteleg ce legatura poate exista intre data de 15 martie, data marii dezvaluiri/interventii E.T. si toatat nebunia care ne inconjoara. Filmul cu declaratia lui Paul Hellyer deschide cateva perspective catre o ipoteza - pentru ca indiferent cat de "ermetice" ar fi aceste contacte E.T. ele trebuie sa aiba o motivatie, un corespondent in viata  (nebunia)noastra cotidiana .

Am sa subliniez cateva coincidente si aberatii ale momentului :

1) Ministrul britanic de Externe William Hague a cerut Rusiei să anuleze referendumul din Crimeea, pentru a evita impunerea unor sancţiuni internaţionale - adica tradus in limba care se vorbeste la Kiev : Rusia trebuie sa intervina oficial in problemele interne ale altei tari care doreste sa se autodefineasca, sa aiba autonomie proprie - adica exact ce se permite Ucrainei nu-i este permis Crimeii.
Se pierde din vedere elementul principal al situatiei - Ucraina doreste sa-si recapete statutul de putere nucleara prin cererea ca fortele militare rusesti sa paraseasca Crimeea si sa predea instalatiile/focoasele nucleare guvernului/Parlamentului emanatilor din luptele stradale de la Kiev.
- Nu e o problema de drept international ca se cere Rusiei sa "anuleze" referendumul din Crimeea (care legal inseamna o exprimare a vointei populare prin vot a unei zone din Ucraina - nu din Rusia   ), nu e o problema de drept international ca Ucraina nu mai vrea sa respecte tratatele de dezarmare nucleara  internationala - in schimb e o problema internationala ca nu se da acces la armele nucleare din Crimeea emanatilor din luptele stradale din Kiev - cei care oricum nu respecta intelegerile internationale - nici macar cele cu ministrii de externe ai UE.
Concret - luptam, sub masca democratiei,  pe toate fronturile, pentru a creea o forta nucleara scapata de sub control - UCRAINA. Cine doreste sa faca din UCRAINA o putere nucleara scapata de sub controll ?

2) Coincidenta : odata cu taierea gazelor rusesti pentru Europa pe varianta Ucraina se "intampla" intalnirea Presedintelui Romaniei cu sefii marilor companii transfrontaliere,  specialiste in gaze de sist, care vor sa facadin Romania o "tara independenta" si sa ofere la export (pentru UE) gaze de sist romanesti  - evident sub "umbrela" lor protectoare, de unde romanii n-or sa vada un cent.
- Pentru ca presiunea politica a companiilor Chevronn & Co.sa fie vizibila si completa sefii sindicatelor romanesti scot instrada populatia care se "revolta" impotriva "energiei verzi" - semn ca romanii ar fi in stare de orice ca sa-si pastreze locul demunca de unde "sa manance si gura lor ceva" - inclusiv sa accepte "energia neagra", poluanta, a gazelor de sist - eventual sa arate ca oricand sindicatele vor veni peste manifestantii de la Pungesti, dupa sablonul deja cunoscut al ciomagarilor care strigau "Noi muncim, Noi nu gandim".

3) In timp ce ne minunam de re-escaladarea manifestatiilor sovinist-separatiste din Tg. Mures ne viziteaza. "la nivel inalt" dl Soros - fie sa ne "avertizeze" fie sa ne avertizeze ...ca se intampla sau se va intampla ceva. Cand ? Probabil pe 15 martie...

Concluzie: Ce naiba se va intampla pe 15 martie 2014, ce eveniment care va rostogoli "bulgarele de zapada" in asa mod incat se va zgudui modul de gandire planetar astfel incat sa fie nevoie de interventia E.T. ?
Pentru ca, privind datele existente cu atentie,  data de 15 martie nu e mentionata ca o data a "dezvaluirilor" ci mai degraba ca o data a inteventiei E.T. in cazul in care "ne vom juca cu viata planetei" si "vom solicita ajutor in acest sens".

Posibil scenariu fantezist ? Vom vedea...parerea mea.