Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 20 Vizitatori vizualizează acest subiect.

roxaline

De pe un blog pe care il mai urmaresc din cand in cand

"let's put aside all the diplomacy and political correctness and call a duck a duck"  8-)

CitatRalph Nader points out this week:

Now seems like an ideal time to turn the attention to the $716 billion elephant in the room. If we are going to shutdown non-essentials in our country, let us start by shutting down the waste and fraud in our military budget.

And former FBI translator Sibel Edmonds wrote yesterday:

To give you an idea I am going to provide a few examples:

Afghanistan gets around $7 Billion= $7,000,000,000. Now, don't mistake this for our money spent on our war in Afghanistan. That's in the trillions of dollars. That's a separate deal. No, this money goes to Afghanistan's government – known for being crooks, criminals, heroin dealers, and terrorist breeders. ***

Of course Israel gets quite a lion's share. That goes without saying. They get nearly $3 billion=$3,000,000,000, in military aid and another large sum as financial aid for ...well, let's put aside all the diplomacy and political correctness and call a duck a duck: They get all the military and foreign aid so that they can turn around and spend those dollars through their powerful network and lobby here, to make sure we are all screwed up in developing and implementing our foreign policy.... They get all those billions of dollars in foreign and military aid, come over here, get us into wars so that we go spend trillions of additional dollars in wars ....  http://www.washingtonsblog.com/2013/10/wasted-military.html
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Tyanu

E vreun "specialist" care sa infirme sau sa confirme ce spune omul asta ?  :|

Se apropie Era Glaciara?

Stiu ca exagereaza in mod vizibil  :-o insa acele portiuni in care prezinta faptele stiintific ma pun pe ganduri  :x ...

Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

panta_rh_ei

Nu căutați România. Este mai albă ca Groenlanda. Sau e o statistică din viitor?  :-o  :?  :-D Adică un timp în care România (deja) nu mai există? Viitorul apropiat, viitorul îndepărtat?

http://bookshelvesofdoom.blogs.com/bookshelves_of_doom/2013/07/infographic-readers-around-the-world.html
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

http://www.antena3.ro/romania/trebuie-sa-isi-vaccineze-copiii-fenomenul-alarmant-care-ia-amploare-in-romania-231094.html
Este un procent alarmant de refuz şi trebuie să înţeleagă că trebuie să îşi vaccineze copiii", a spus managerul SUUB, citat de Mediafax.


Etc. etc.  Pe cand obligativitatea vaccinarii?  :evil:

jean

#3366
Urmatoarea sedinta ASFAN va avea loc pe 17 octombrie 2013, orele 18:00 la Observatorul Astronomic din Bucuresti. Intrarea libera pentru cei interesati.
Subiectele propuse:
- filme (nonfiction) cu OZN si ET, reale sau falsuri?
- modificari pe site
- posibilitatea unor actiuni cu public.
Puteti aduce si prieteni care sunt interesati de tematicile noastre.
http://www.asfanufo.ro/
Numai bine, ne vedem acolo.
Adevarul este dincolo de noi

fiulploii

Citat din: jean din  14 Octombrie 2013, 22:34:05
Urmatoarea sedinta ASFAN va avea loc pe 17 octombrie 2013, orele 18:00 la Observatorul Astronomic din Bucuresti. Intrarea libera pentru cei interesati.
Subiectele propuse:
- filme (nonfiction) cu OZN si ET, reale sau falsuri?
- modificari pe site
- posibilitatea unor actiuni cu public.
Puteti aduce si prieteni care sunt interesati de tematicile noastre.
http://www.asfanufo.ro/
Numai bine, ne vedem acolo.
Toate bune si frumoase cu anunturile astea de sedinte ASFAN pe care le postezi insa pacat ca nu vii si cu ceva concluzii sau noutati in privinta lor  pentru cei care nu pot ajunge pe acolo.

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

alx

Cititi articolul si spuneti-mi cat de prosti parem? Sau cat de prosti ar trebui sa fim sa inghitim porcariile alea de justificari? Recte,compania aia avea toate actele aprobate,inclusiv autorizatia de constructie,iar apoi desteptii din consiliul local zic ca ei interzic exploatarea gazelor de sist in comuna...ha ha ha!
  Si cat de repede si-a retras compania aia utilajele...he he he...

http://www.realitatea.net/chevron-suspenda-explorarea-de-la-pungesti_1295201.html
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

mm

  Dupa ce s-a cazut la "intelegere" cu privire la Siria, mi-am luat gandul de pe subiectul acesta. De ce? In primul rand pentru ca subiectul a disparut din mass media si nu am mai "rezonat" (ca nu mai exista stimulul). In al doilea rand pentru ca nu am intrevazut -nefiind avizat- motivul pentru care razboiul dur ce incepuse (trambitat bine) s-a fâsâit. Intamplator, m-am luminat citind urmatoarele:
CitatÎn paralel cu aceste bătălii terestre, în Marea Mediterană a avut loc un război mult mai complex între flota rusă şi cea americană, cu manevre strategice şi repoziţionări extrem de riscante, după toate regulile artei militare moderne. Fără a se trage nici un foc de armă, această confruntare mută a fost câştigată în mod categoric şi pentru prima dată de la sfârşitul războiului rece de către Rusia. Iată şi motivul pentru care presa occidentală şi cea copy-paste românească tace chitic în ultima vreme, ca şi când Siria nu ar mai exista
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_05_28/Trofeul-din-spatele-adevaratei-batalii-pentru-Siria/
Informatii in amanunt despre desfasurarea acestor confruntari militare "fara foc" - in linkul inclus de citat.
  Se pare ca flota rusa a blocat posibilitatea ca atacul (american) sa poata fi dus de pe baza maritima a navelor militare. Deci atacul a ramas fara baza iar teroristii de pe sol au fost invinsi.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

#3371
Vicontele d'Avignon a dat o raita prin colonie, invitat de colegu' Isarescu: :evil:

http://www.gandul.info/politica/basescu-si-isarescu-se-intalnesc-cu-liderul-bilderberg-grupul-financiar-care-conduce-lumea-din-umbra-11525770

P.S. Ce ti-e si cu telepatia asta - colegul SLEAH19 a postat p-aceeasi tema, la doar 15 secunde distantza. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

Mai tineti minte stirea despre "lupta" impotriva populatiei "zombi"? Spuneam atunci: "Acel "war game of a zombie apocalypse" are , in mod sigur, un script, scenariu si cel putin in teorie ar trebuie sa existe "argumentele stiintificesti" care sa explice necesitatea considerarii unui astfel de scenariu + o cota de probabilitate.

Cel fel de "argumente stiintificesti" pot sa sustina o astfel de "motivare"?????    "

"Argumentele" sunau cam asa:

CitatThis enabled first responders to participate in a real-life "Dawn of the Dead" scenario and to know precisely what to do when their neighbors start trying to eat their human flesh. A video of the event, posted above, shows first responders skillfully gunning down the faux zombies with their blank-filled guns. In fact, they held two zombie war games on Halloween.

"This is a very real exercise," Barker insisted. "This is not some type of big costume party."

To those readers who think that federal homeland security tax dollars could have been better spent, check back with us when zombies are gnawing on your ankles. http://washingtonexaminer.com/your-tax-dollars-at-work-feds-brace-for-zombie-attack/article/2515164#.UMLJ0WfnEi1

Hmm ... azi am primit pe email chestia asta:
http://www.greenmedinfo.com/blog/biotechs-dark-promise-involuntary-cannabilism-all-1

si ma intrebam ce se intampla daca faci astfel de "amestecuri". NU am idee daca exista vreo legatura fie si SF-bio intre cele 2 stiri dar .. recunosc ... le privesc ca pe niste ciudatenii ce se atrag irezistibil  :roll:
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

mm

http://www.romaniatv.net/inedita-poveste-a-oraselor-subterane-din-turcia-sapate-in-stanca-ce-adaposteau-zeci-de-mii-de-oameni-video_103626.html

  Zeci de orase!! Interesant, nu stiam decat satele neolitice din Turcia. Nu seamana treaba asta cu febra construirii de orase subterane secrete (pentru milioane de locuitori) din ziua de azi? Pana la urma tot se pregateste ceva. Ce-a fost va mai fi... era o formulare (ce-mi scapa momentan). 
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss



Testele arata ca aceasta tzantzaroaica fosilizata veche de 46 milioane de ani gasita in Montana - US, contine sangele unei creaturi.
Acum cercetatorii au ceea ce se imagina in filmul Jurassic Park...o mostra de sange. Ramane de vazut al cui o fi, ca pe atunci doar Dumnezeu se plimba prin gradina...

http://blogs.smithsonianmag.com/science/2013/10/a-fossilized-blood-engorged-mosquito-is-found-for-the-first-time-ever/