Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

padme

Citat din: Urban din  18 Aprilie 2013, 03:23:36
De ce ar trebui sa fie mediatizate?

Nu am zis ca vor fi/sa fie neaparat mediatizate. Am vrut sa spun ca mi-ar placea sa vad un documentar despre tara mea, altceva fata de ce am vazut pana acum referitor la ea. Si da, mie mi-ar placea sa-mi vad tara pe Discovery sau History. Si mai mi-ar placea ca asa cum lumea se inghesuie sa vada mormantul uriasului din Anglia si stonehenge, sa se inghesuie sa vada mormantul uriasului de la Satu Mare. Turismul face bine si noi stim ca suntem cunoscuti pentru un altfel de turism - belgian! Sau cum mai imi spunea cineva pe aici "cum tu nu stiai ca la voi sunt camere de hotel cu perna calda?"(sau ceva de genu') Deci vreau sa mai aud si ALTCEVA despre ro.
Chiar ma bucur ca vine cineva din State, pentru de prin filmele americane se vede ca ei nu prea stiu ce este Romania, ori nu se documenteaza (dar eu cred ca da) ori o fac intentionat si culmea, nu le zice nimeni nimic.
Stiu ca citatul a fost din Gratian, dar el a raspuns la ceva ce spusesem eu referitor la asta!

TovarasulMC

"Mister neelucidat: Scheletul unui creaturi jumătate om, jumătate felină a fost găsit în Marea Piramidă egipteană, într-o cameră ascunsă"

http://counter.evz.ro/detalii/stiri/scheletul-unui-creaturi-jumatate-om-jumatate-felina-descoperit-in-marea-piramida-1033416.html
Tovarasul Unic Suprem Arhitect Presedinte Etern al Republicii Socialiste Romania Comandant General al Armatei Romanesti Mos Craciun.

fiulploii


padme

#3004
Macar acuma stim de unde vine expresia "bai animalule!":))))))))

V-ati luat cu vorba si ati uitat de asta:

CitatReporterul: Ce ne puteţi spune despre misterioasa sferă plutitoare găsită în camera secretă?
Dr. Gorjone: Nu am voie să discut public despre ea. În momentul de faţă, sfera aurie este considerată secret de stat de către guvernul egiptean şi ni s-a interzis să discutăm despre ea.

Din acelasi articol mai sus citat.

Xanadron

O photoshopare scabros de prost facuta :-D poate fi oare sursa atitor dezbateri?  - cu sfere, emisfere, tuneluri, muzee (zau? care?) unde-ar fi expus scheletul Avatarului semi-felin si alte aiureli.

Si de fapt cine-a mai auzit de schelete care sa stea-n picioare (chiar daca au 4) dupa mii de ani?!...:roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Vai de mine , domnu' Xanadron ! Sa nu iti dai matale seama de atata lucru? Pai hai sa te lamuresc io: este ca sfera aia aurie plutea? Este. No bun , si atunci ne intrebam uitandu-ne pe schita , nu cumva era un camp de atractie intre sfera situata mai sus si scheletul acelui hibrid situat mai jos? Uite asa se facu !
  Este aceeasi minune piramidala ca si faptul ca robotul ala a putut sa traga dupa el cablurile alea de legatura printr-un tunel vertical . Ce inseamna dom'le sa ai doua perechi de .. shenile !
  Alte explicatii numai pe privat ca e secret  :wink:

P.S. asta chiar e o stire .


tractorbeam

Sincer sa fiu ma steptam ca pisica ceea sa aiba si o pereche de aripi ca sa fie bascalia completa, dar probabil ca nu au mai avut loc si pentru asta, ca era prea vizibila harneala (nt. harneala este ceva a la gutza manelistu') .
Acum e posibil ca oasele alea sa fi apartinut faraonului Miau-Miau care a descalecat primul Tara Eghipetului dupa cum ne spune marele cronicar Ureche.

fiulploii

http://www.antena3.ro/externe/reuters-l-a-omorat-din-greseala-pe-george-soros-agentia-a-publicat-necrologul-miliardarului-211449.html

:lol: Iata cum se transmit mesaje la nivelul  de sus al piramidei . Am impresia ca o noua '' gashca de cartier'' se lupta pentru suprematie . Or fi de aia buni sau or fi tot de aia negri si hapsani ?
O legenda urbana zice ca globalistii sunt impartiti in doua tabere importante: batranii duri, inflexibili si fara scrupule care lasa in urma lor doar sange si ruina si noua generatie    care merg pe principiul aparent '' sa nu ucizi gaina care face ouale de aur '' .
Mno, zic si eu ..

fiulploii

Sa nu trecem totusi peste stirea urmatoare cu planetele care suporta viata situate numai la 1.200 ani-lumina. Aproape daca tinem cont de zvonurile cu tehnologia spatiala paralela
http://www.antena3.ro/high-tech/stiinta/anuntul-facut-de-nasa-am-descoperit-planete-care-indeplinesc-toate-conditiile-necesare-vietii-211444.html





zana@M

,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

horia2008

http://www.ziare.com/magazin/fenomen/argentina-mingi-misterioase-de-lumina-pe-cerul-noptii-a-explodat-un-meteorit-video-1231413
CitatDirectorul Observatorului astronomic din Santa Fe, Jorge Coghlan, a declarat ca ar putea fi vorba despre un corp ceresc cu un diametru de aproximativ 20 de centimetri. Meteoritul ar fi explodat la o altitudine cuprinsa intre 40 si 100 de kilometri, dupa care s-a dezintegrat.
Astfel se explica si faptul ca locuitorii din mai multe provincii din Argentina au raportat, la randul lor, ca au vazut pe cer obiecte luminoase.
Desigur, deontologii de la gandul, citeaza cica "Directorul Observatorului atronomic din Santa Fe, Jorge Coghian, a declarat că respectivul corp ceresc ar putea avea până la 20 de metri în diametru"
ce mi-e 20cm, ce mi-e 20m :-o; la sursa se afirma totusi 20cm