Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cautatorul

"Nori ciudaþi la marginea atmosferei"



"Astronauþii de pe Staþia Spaþialã Internaþionalã au avut parte de o priveliºte frumoasã ºi ciudatã în acelaºi timp în aceastã varã. La marginea dintre atmosfera terestrã ºi spaþiu s-au format nori subþiri, de un albastru electric, ce îi intrigã pe oamenii de ºtiinþã."

""Sursa prafului ar putea fi chiar spaþiul", spune Gary Thomas."

http://www.realitatea.net/nori-ciudati-la-marginea-atmosferei---vezi-foto_341232.html

CHIP


CHIP


CHIP


CHIP


CHIP


Kymosabe

#606
Un câine vampir îngrozeºte Texasul

În statul american Texas trãieºte un animal monstruos denumit El Chupacabra, un câine vampir, despre care se crede cã suge sângele caprelor ºi gãinilor. Doi reprezentanþi ai poliþiei locale din orasul Cuero, Texas, au produs un val de isterie mass-media dupã ce au fãcut publicã o înregistrare în care se pare cã a fost filmat miticul animal-vampir din legendele central ºi sud-americane, informeazã CNN, citat de site-ul Green Report.ro

ªeriful Brandon Riedel ºi colegul acestuia, Ellie Carter, au urmãrit ºi filmat un animal ciudat, dintr-o specie necunoscutã, dupã ce acesta a apãrut brusc în faþa maºinii de poliþiei.

"Cercetam gârdurile unei ferme la care au fost semnalate mai multe atacuri asupra animalelor. Toate victimele animale prezentau semnele, deja clasice, ale atacului unui Chupacabra. Mai precis, erau golite de sânge fãrã ca prãdatorul sã se fi atins de carnea acestora. În acel moment am vãzut straniul animal sãrind în faþa masinii. Pot spune cu siguranþã cã nu era nici câine ºi nici coiot. Nu am vãzut niciodatã aºa ceva. Nu poate fi decât Chupacabra", declara ºeriful Brandon Riedel.

Animalul filmat de cei doi reprezentaþi ai poliþiei are corpul complet lipsit de pãr, membrele posterioare extrem de lungi ºi un cap terminat cu un bot imens. Un exemplar identic a fost capturat anul trecut de proprietara unei ferme din Texas, dupã ce animalul îi ucisese opt pisici ºi mai multe zeci de gãini. Toate vietãþile fuseserã golite de sânge fãrã a fi însã consumate de misteriosul prãdator. Testele ADN au rãmas neclare, atâta vreme cât animalul pare sa aibã trãsãturile unui coiot ºi ale unei specii încã necunoscute.

Mitul Chupacabra vorbeste despre o creaturã lipsitã de par, asemanatoare unui câine, care se hrãneºte asemenea unui vampir, doar cu sângele victimelor sale. Filmul în care apare ciudata creaturã a fost fãcut public în urmã cu aproape trei sãptãmâni, veridicitatea sa fiind confirmata recent de cãtre experþi.

http://www.youtube.com/v/aqebUluWFM4&hl

http://www.youtube.com/watch?v=aqebUluWFM4

http://www.click.ro/ClickNews/un-caine-vampir-ingrozeste-texasul--video
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

CHIP

O echipa de cercetatori lanseaza cel mai amplu studiu al senzatiilor de la limita vietii cu moartea

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-09-17&id=12882


CHIP


Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

CHIP


CHIP



CHIP