Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CHIP


DepthOfField

#556
Citat din: Sirius13 din  30 Iulie 2008, 01:09:03
http://209.85.135.104/search?q=cache:5K3Z-yDJTPYJ:www28.brinkster.com/aimroot/%3Fa%3D127+orgonit&hl=ro&ct=clnk&cd=4&gl=ro&lr=lang_ro&client=firefox-a

Nu este neaparat o noutate insa ,

puneti mana pe orgon !

o stire de nota 100

Eu nu i-as da nota 100, ci probabil vre-un 7 indulgent.
Pentru ca, pe site-ul acela se spune o informatie care ne face sa ne cutremuram (asta e scopul? ):
CitatControlul mental realizat de cãtre guvernele lumii prin intermediul turnurilor de telefonie celularã

Sunteþi curioºi de ce aceste turnuri (transmiþãtoare) se ridicã în zonele populate?

Pentru cã Guvernele lumii folosesc tehnologii avansate pentru a þine populaþia lumii sub control mental. Turnurile de telefonie celularã sunt extrem de dãunãtoare pentru sãnãtatea umanã.

Nu suntem informaþi deloc despre aceste turnuri în mijloacele mass-media de zi cu zi, ºi lumea crede cã aceste turnuri sunt pentru telefonie celularã. De fapt, recepþia la turnurile de telefonie celulara este captata de sateliti. Unii spun cã aceste turnuri nu au nimic de a face cu telefonia, ci sunt instalate doar pentru controlul mental al populaþiei.

Mulþi oameni au confirmat cã nu au avut recepþie la telefoanele celulare când se aflau lângã un astfel de turn, însã în mijlocul deºertului, unde nu existau aceste turnuri, aveau semnal la telefoanele celulare. Recepþia ºi semnalul vin din satelit ºi aceste turnuri se pare cã nu au nimic de-a face cu telefonia, ci dimpotrivã, sunt folosite pentru a controla populaþia la nivel mental.

Ele sunt camuflate în diferite modalitãþi: ascunse în palmieri falsi (vezi foto 2 - n.n.), în brazi falºi, pe acoperiºurile clãdirilor, pe billboard-uri, pe biserici, pe stâlpi de luminã ºi de telegraf, pe acoperiºul ºcolilor (ce au copii de-a face cu telefonia celularã?), spitale, etc. Unele dintre ele sunt vopsite la culoarea clãdirii ca sã nu fie observate de cãtre populaþie. Mã întreb : de ce aceste turnuri trebuie sã fie deghizate?

Imi pare rau, dar intrebarile pe care si le pune autorul, in legatura cu "ce e antenele de telefonie mobila si cu ce se mananca ele", sunt cel putin partinitoare.  http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_site
Telefonia mobila are nevoie de acele antene, si ele se camufleaza pentru a nu strica aspectul zonei. Punct. Restul e can-can.
Pe de alta parte, da, exista temeri ca ar putea afecta cumva sanatatea umana acele unde radio puternice.

Deci, daca tu ii dai nota 100, eu ii dau nota 7. Parerea mea. Pareri si pareri. ;)
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

LupinThe3rd

CitatSunteþi curioºi de ce aceste turnuri (transmiþãtoare) se ridicã în zonele populate?
Pai zonele populate(cu oameni) contin oameni, oamenii folosesc telefoane mobile. Concluzie: antenele se pun unde sunt oameni. Cu cat zona e mai aglomerata e nevoie de mai multe pentru a suporta traficul telefonic
CitatNu suntem informaþi deloc despre aceste turnuri în mijloacele mass-media de zi cu zi, ºi lumea crede cã aceste turnuri sunt pentru telefonie celularã. De fapt, recepþia la turnurile de telefonie celulara este captata de sateliti. Unii spun cã aceste turnuri nu au nimic de a face cu telefonia, ci sunt instalate doar pentru controlul mental al populaþiei.
GSMu' nu merge prin satelit. Nici macar CDMAu de la ZAP.

Yagg

CitatRecepþia ºi semnalul vin din satelit ºi aceste turnuri se pare cã nu au nimic de-a face cu telefonia, ci dimpotrivã, sunt folosite pentru a controla populaþia la nivel mental.
Ce hal de exprimare.

Mie îmi place cum se isterizeazã babele de la þarã ºi femeile din blocurile cu antene GSM. Mor de râs. A fost odatã un reportaj, parcã la PROTV. Eram pe jos de râs. Pentru o antenã montatã în apropierea cimitirului. Spuneau cã nici morþii nu mai au liniºte de la unde...

ªi cu radiaþiile solare ºi radiaþia de fond ºi celelalte fenomene care ne perturbã mediul în care trãim ce facem? Poate ar trebui sã purtãm costume de cosmonauþi sau ceva care sã reflecte radiaþiile. O idee pentru creatorii de modã.

Eu locuiesc în camerã alãturi de douã routere wireless 802.11 B/G - 2.4 GHz ºi mã acompaniazã un telefon mobil cam peste tot ºi nu mã plâng. Are cineva, cumva, o sursã de un Curie? Glumeam... Geez! Calm.

Oricum, cred cã Sirius se referea la partea cu Orgonit, pentru cã este ºi evidenþiat, dar partea cu GSM-ul e prea tare ca sã o treci cu vederea  :lol:

Fr0styan

Domnule Yagg..
O sa simtiti in timp efectele acestor radiatii.  :rainbow:

CHIP


jackie28t

#561
Citat din: CHIP din  31 Iulie 2008, 11:54:55
Doua suvite de par ar putea dovedi existenta lui Yeti:

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-07-31&id=10155


Acele doua suvite de par ar trebui testate atat de oamenii de stiinta cat si de Pamela Anderson.Mai stii?!  :lol:

Nu de alta dar observ ca nu mai poti avea incredere in ziua de azi in cei de la Oxford.
In linkul respectiv spune ca,citez:

CitatAceasta ipoteza este sustinuta de faptul ca o echipa de la Universitatea Oxford nu a putut gasi nici o asemanare a celor doua fire de par care masoara 3,3 cm, respectiv 4,4 cm, cu fire similare a vreunei specii cunoscute, potrivit Daily Mail.

Adica daca ei nu au gasit nici o asemanare dintre firele respective de par si firele de la alte specii,gata inseamna ca e vorba de Yeti? Frumoasa parodie.

Pai de ce nu de la o soparla ce ia cazut putin par de sub bratz?Una care inca nu a fost descoperita pana acum. :wink: Este si asta un dintre posibilitati nu?!Prin urmare daca nu ai ceva concret 100% toate probalititatile ce se invart prin jur se numeste speculatie.

PS:Uite asa se vand ziarele! :-D


Yagg

Domnule Fr0styan,

desigur!  :roll:

CHIP


CHIP



CHIP



Fr0styan


CHIP