Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CHIP


CHIP


CHIP


contemplatorul

Citat din: CHIP din  18 Iulie 2008, 09:03:15
Se poartã Apocalipsa în 2012:

http://www.cotidianul.ro/se_poarta_apocalipsa_in_2012-52010.html

Am citit intreg articolul, si am extras spre a fi citat, si am comentat (prin adaugirile bolduite de mine) ultimul paragraf, al articolului, care contine "concluziile" antropologului (ce pacat ca "ANTROPOLOGIA" nu este o stiinta inter_si_multi_disciplinara) Alexandru Balasescu:

" ,,Orice societate are nevoie de niºte reguli, dar ca aceste reguli sã fie legitimate este nevoie de mecanisme aflate dincolo (Unde ??? La CINE ?????) de cei care le exercitã. Dacã în societãþile moderne regulile sunt fãcute de cãtre stat, organism care este deasupra cetãþenilor, în vechime aceastã legitimare era datã de biserici, care nu erau separate de stat, prin ideea unui sfârºit", a explicat antropologul Alexandru Bãlãºescu pentru Cotidianul nevoia (eu as zice LUCIDITATEA) oamenilor de a fi ameninþaþi cu Apocalipsa.

În plus, ciclicitatea calendarului mayaº este o consecinþã fireascã a firii umane (unii dintre noi, adica majoritatea, fiind probabil gresit initializati=codati=programati) a explicat el: ,,Teoriile pe care mintea umanã le dezvoltã pleacã de la percepþii, iar modul în care noi percepem lumea este bazat pe succesiuni ale existenþei. Progresia infinitã este matematic rezolvatã (e rezolvata pe dreaqu`, infinitul fiind din pacate o notiune strict TEORETICA=INTUITIVA - CULMEA: PE BAZA ACELORASI PERCEPTII BLAMATE CHIAR DE "ANTROPOLOG", SAU: EL NU E OM, CI E DE ALTA NATURA ???? - DAR NE_DOVEDITA PRACTICA=FIZIC) dar filozofic, ciclicitatea este cea cu care oamenii pot relaþiona cel mai uºor (tocmai pentru faptul ca: DOAR ASA ARE LOC=SE MANIFESTA - NU DOAR ATAT LOGIC=TEORETIC, CI SI PRACTIC - INFINITUL) Dacã toate lucrurile, mici sau mari, au un sfârºit, prin extrapolare se ajunge ºi la ideea de extincþie extinsã". Lucrurile funcþioneazã la fel ºi în cazul calendarului fizicii, care asociazã expansiunii declanºate de Big Bang ºi contracþia care se va încheia cu Big Crunch.

Prin aceastã predispoziþie escatologicã (auzi la el, ca asta este doar escatologie=o doctrina mistico-religioasa, desi rezultatele practice ale stiintei: DOVEDESC IN_CONTESTABIL O ALTERNANTA INFINITA NASTERE-MOARTE-RE_NASTERE, ETC., CHIAR DACA NU NEAPARAT O CICLICITATE=O IDENTITATE A CICLURILOR) se explicã parþial credulitatea de care multe persoane dau dovadã atunci când se raliazã diferitelor secte bizare, care preiau apoi controlul asupra vieþii lor, sub pretextul iminenþei sfârºitului. Exemplele sunt nenumãrate, de la masacrul de la Waco, petrecut în Texas în 1993, când 76 de oameni au murit într-o confruntare cu agenþii FBI, la aºa-zisul profet american ,,Buffalo Bill" Hawkins, care prezice periodic sfârºitul pentru a le putea vinde adepþilor sãi provizii ºi a-ºi rotunji astfel averea. Un alt caz celebru este cel al sectei Adevãrata Bisericã Ortodoxã Rusã, ai cãrei membri s-au refugiat recent luni întregi într-un buncãr subteran, în aºteptarea Apocalipsei. "


Singurul lucru cu care sunt de acord, din tot ceea ce a expus "antropologul", fiind faptul ca unii oameni - asa cum poate este, sau nu este, si el - exploateaza (REPETABIL LA INFINIT) la ceilalti semeni ai lor "cu un altfel de duh":

PRE_DISPOZITIA LUCIFERICA=SATANICA=FRANCMASONICA PENTRU VESNICA=ETERNA DI_LEMA=INDOIALA SHAKESPEARIANA:

" TO BE, OR NOT TO BE ? ",

IN CIUDA FAPTULUI CA, ACEEASI LUCIFERICI=SATANICI=FRANCMASONI, prin exponentul lor cu care se mandresc Renee Descartes, a emis "EDICTUL":

" DUBITO ERGO COGITO, COGITO ERGO SUM ! " ,

prin intermediul caruia a fost instaurat si s-a consacrat "CONSTIINTA":

" EU SUNT DUMNEZEU, SI DE ACEEA VOI FACE PE LUMEA ASTA, DOAR CEEA CE VREAU EU ! "


Desi, e cat se poate de EVIDENTA - DOVEDITA PRIN SINE - DOAR EXISTENTA UNEI PERMANENTE INDOIELI=UNEI CURBURI (A)DUSE PANA LA O ROTATIE COMPLETA=UN CICLU,

SI: NICIDECUM NU SE DOVEDESTE EXISTENTA DOAR A UNEI CURBE=PARABOLE SI/SAU HIPERBOLE EXTRA_POLABILE LA INFINIT!

DEOARECE, IN CAZUL ASTA AR INSEAMNA CA: NOI N-AM AVANSAT=PROGRESAT ABSOLUT DELOC, DE LA MOMENTUL CAND TOTI CREDEAM CA:

PAMANTUL ESTE TOTUSI PLAT !!! 

StarDust

National Geographic, astazi 20/07/08 Emisiunea maraton "Suntem singuri in univers?" A inceput, interesant. ;)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

pri3st3ss

,,Roca din Roswell", mesaj din spaþiu  -im


În timp ce încerca sã vâneze cãprioare, un afacerist american a descoperit o piatrã ce pare o enigmaticã relicvã extraterestrã.
O piatrã cu aspect bizar, având proprietãþi magnetice neobiºnuite ºi încrustaþii care par a fi fazele unei luni, o eclipsã solarã ºi o supernovã, a fost descoperitã la marginea orãºelului american Roswell, renumit pentru unul dintre cele mai celebre cazuri OZN din istorie.
Dacã originea sa va fi stabilitã în afara spaþiului terestru, ar fi pentru a doua oarã în mai puþin de un secol când zona Roswell (New Mexico) primeº te o tentativã de comunicare extraterestrã, scrie cotidianul local ,,Roswell Daily Record".



,,Nimic asemãnãtor"

Primarul oraºului, Sam D. LaGrone, care a vãzut ºi a atins roca respectivã, a declarat cã nici el, nici specialiºtii cu care a stat de vorbã nu au idee cum a fost ,,produsã" enigmatica piatrã. De o culoare purpuriu închis ºi un diametru de puþin peste 5 centimetri, la o masã de aproximativ 40 de grame, roca a fost gãsitã în 2004 de cãtre omul de afaceri Robert Ridge, în vârstã de 50 de ani, în timp ce se afla la vânãtoare de cerbi.
Ridge spune cã a zãrit-o pe jos într-o zonã împãduritã din Cedar Hill, la aproximativ 27 de kilometri distanþã de locul în care se presupune cã s-a prãbuºit un OZN, în 1947. ,,Am vãzut urme proaspete ºi m-am luat dupã ele. Aproape imediat am vãzut roca, expusã parþial la marginea unui loc nisipos. Dar nu am ridicat-o din prima, deoarece eram convins cã am cãprioare în faþã ºi nu aveam de gând sã întrerup vânãtoarea", povesteºte Ridge. Dar dupã ce a descoperit cã urmele fuseserã lãsate de o caprã, el s-a întors pe acelaºi drum, a ridicat piatra ºi a pus-o în buzunar. Ridge a arãtat-o membrilor familiei ºi câtorva prieteni, dând-o uitãrii pânã anul trecut, când s-a decis sã afle despre ce este vorba.
A vizitat numeroº i arheologi, care nu cunoºteau nimic similar în vechea culturã amerindianã, dupã care a recurs la ufologi. A început cu ,,detectivii OZN" Chuck Zokowski ºi Debbie Ziegelmeyer, care la rându-le s-au adresat mai multor experþi de marcã, având acelaºi rezultat. ,,Toþi au spus cã nu au mai vãzut nimic asemãnãtor".



,,Reþine polaritatea magneticã"

În plus, afirmã Zukowski, ,,experþii au menþionat cã nu vãd cum s-ar fi putut realiza încrustãrile din piatrã fãrã utilizarea unor echipamente moderne sofisticate", precum laser sau aparate de tãiat cu apã la înaltã presiune. Imaginile de pe artefact par a fi ,,trase" din suprafaþa obiectului.
Zukowski mai spune cã în afara aparenþei stranii, piatra mai are ºi unele proprietãþi magnetice ,,bizare": ,,reþine polaritatea magneticã" ºi ,,se roteºte în funcþie de poziþia unui magnet aºezat deasupra imaginilor".



SUPOZIÞII

Proprietãþi magice ºi mistice
În prezent, roca este investigatã în laborator de cãtre arheologi. Zukowski declarã cã unul dintre experþii implicaþi în ,,faza a doua a investigaþiilor" a apreciat cã piatra seamãnã cu o bucatã de magnetitã, un mineral magnetic care în vechime era considerat a avea proprietãþi magice ºi mistice. Amerindienii foloseau bucãþi de magnetitã pentru o vastã gamã de tratamente pentru afecþiuni mergând de la banale dureri de cap la muºcãturi de ºarpe. Alþi investigatori ai cazului susþin cã artefactul conþine aceleaºi imagini ca una dintre figurinele apãrute într-un lan din Liddleton, Marea Britanie, în 1996 - indicând posibilitatea ca piatra sã poarte un mesaj din spaþiu.  -

        - Vladimir Balaban -




Cursuri de limbã extraterestrã   :-) 8-)

SOCIALIZARE. Universitatea americanã din statul Wyoming organizeazã, în premierã, un curs de învãþare a limbii extraterestre, la care participã zece studenþi, potrivit AFP. Cursul, finanþat de NASA, are ca scop gãsirea unei cãi de comunicare cu potenþialii extratereºtri. În timpul orelor, studenþii învaþã ce sã le spunã ,, vizitatorilor" , dar ºi cum sã o facã. Una dintre teme este descrierea omenirii în doar zece cuvinte, ori într-o singurã imagine.



OZN-urile apar din ce în ce mai des

STATISTICI. Anul trecut au avut loc nu mai puþin de 836 de semnalãri de OZNuri, faþã de 738 - în 2006, potrivit cercetãtorului canadian Chris Rutkowski, directorul centrului Ufology Research, aflat în oraºul Winnipeg.
,,Chiar dacã imensa majoritate a acestor apariþii a fost explicatã prin fenomene sau obiecte pãmântene, câteva zeci sunt totuºi inexplicabile, înmulþindu-se de la an la an" , a precizat Rutkowski, citat de presa canadianã


sursa: http://www.evz.ro
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

alinutzu

#546
am vazut ca au aparut mp3 playere sub forma de ceas de mana ...
am vazut ceasuri de mana si cu posibilitate de vizualizare fotografii ...
acum am vazut ca a avansat :)

touchscreen, bluetooth, telefon mobil, redare filme, camera video ...
pana mai acum cativa ani decat in filmele cu spioni vedeai asa ceva :lol: , acum incepe sa fie destul de accesibil pentru toata lumea :)
http://www.youtube.com/watch?v=k9ridG4eEms&feature=related
can't stop the signal ...

CHIP


Cautatorul


CHIP


liteady73

#550
 Salut Forumiste si Forumisti RUFON !...

Iata o stire pe cat de surprinzatoare, pe atat de tulburatoare, legata de existenta extraterestrilor pe Terra, cat si acuzatiile pe care le aduce Administratiei Nationale pentru Studii Spatiale (NASA), in cadrul unui interviu, fostul astronaut american Edgar Mitchell (Apollo 14).

Declaratiile domniei sale sant din cadrul unei radioemisiuni, datata 23 iulie 2008.

Iata linkul pe youtube :

http://www.youtube.com/watch?v=RhNdxdveK7c

CHIP


CHIP


CHIP