Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

Domnule @prodcomb, presupun un regret ca nu stăpâniți limba engleza astfel încât sa va bazați judecata nu doar pe observații vizuale ce pot fi înșelătoare.
In videoclipuri sunt prezentate faze diferite de testare cu explicații aferente cum ar fi motivul pentru care au lansat cu praștia avionul in testele de la început. Referitor la drona, de asemenea sunt prezentate diferite machete, unde urmăreau anumite chestiuni. In varianta finala funcțională a dronei cu care au participat la tot felul de prezentări, acel ventilator de răcire in partea superioara e mascat.

Se vehiculează ideea unui moment istoric, fiind vorba despre primul zbor reușit al unor aparate care nu au in componenta sistemului de propulsie parti rotative. Totodata este mentionat faptul ca propulsia e destul de silențioasă, problema rămânând evident bateria.

There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

prodcomb

Nu merg pe presupuneri ci pe evidențe (care nu sunt înșelătoare pentru o Observație, cu O mare).
Fragilitatea (și nu numai) echipamentelor este evidentă.
Momentele istorice sunt festive.
Vom vedea evoluția încercărilor.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Nox

#4502
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee