Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

GabyS


padme

Citat din: Shadowman din  14 Iunie 2010, 20:25:23
Am fost mai iute ! Am postat inaintea ta !  :-)


:)))))))))))))) e o stire noua, proaspat scoasa de la naftalina!

Ronin

...pai ati postat asa de repede incat nu am comentat si noi putin pe descoperirea din Afghanistan...


"Afghanistan: Geologii americani au descoperit rezerve minerale in valoare de aproape 1.000 miliarde dolari

Geologii americani au descoperit rezerve minerale in valoare de aproape 1.000 de miliarde de dolari in Afghanistan, inclusiv vaste depozite de cupru, litiu, fier, aur si cobalt, care pot face din aceasta tara unul dintre cei mai mari exportatori mondiali, anunta New York Times, preluat de AFP.
"

La noi au descoperit tunele (!!!), la altii au descoperit cupru, aur, litiu, etc... :|
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Nox

Bine cã n-au descoperit și tunelurile goale din capul unora!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Urban

#934
Cele mai vechi picturi paleolitice din Europa Centrala, descoperite intr-o pestera din Bihor

Mai multe picturi si gravuri din perioada Paleoliticului au fost descoperite de un grup de speologi romani, in pestera Coliboaia din Muntii Bihorului, pe teritoriul Parcului Natural Apuseni, specialistii spunand ca e pentru prima data cand in Europa Centrala se atesta arta parietala atat de veche.
Picturile si gravurile au fost descoperite de speologii Tudor Rus de la Clubul Speodava Stei, Mihai Besesek, Valentin Alexandru Radu, Roxana Laura Toiciu din cadrul Asociatiei Speowest Arad si Marius Kenesz de la Speo Club Zarand Brad in timpul unor expolorari speologice obisnuite, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Viorel Lascu, presedintele Federatiei Romane de Speologie.

"Pestera Coliboaia este strabatuta de un rau subteran, care formeaza mai multe sifoane, facand astfel exceptionala, dar si dificila parcurgerea ei. Pana acum, nu i s-a acordat importanta acestei pesteri. Nu a fost inclusa nici macar pe lista pesterilor protejate, desi se afla pe raza Parcului Natural Apuseni. Au fost mai multe expeditii aici, insa cei cinci speologi au intrat in interior si au strabatut trei zone complet inundate, dupa care au dat peste o galerie inalta, pe peretii careia au gasit picturile, ceea ce lor li s-a parut a fi arta rupestra", a explicat Lascu.

Potrivit sursei citate, picturile sunt negre si reprezinta animale, printre care un bizon, un cal, posibil o felina, unul sau doua capete de urs si doi rinoceri. S-a gasit, de asemenea, o gravura reprezentand un tors de femeie, probabil un simbol.

"Pe sol, se aflau oase de urs. O parte a picturilor a fost distrusa de apa, iar o alta de ursii care au stat in pestera si se vede ca au zgariat si au lustruit peretii", a spus speologul.

Picturile au fost verificate de o echipa condusa de Jean Clottes, unul din cei mai cunoscuti specialisti in arta de pestera din lume, echipa din care a mai facut parte Bernard Gély, si el specialist in arta de pestera, speologii Marcel Meyssonnier si Valérie Plichon, Michel Philippe - paleontolog specializat pe ursul de pestera, respectiv Françoise Prudhomme, specialist in preistorie generala. In urma analizelor, expertii au confirmat autenticitatea picturilor si a gravurii.

"Dupa factura acestora, picturile pot fi incadrate ca apartinand unei perioade vechi a artei parietale, Gravettian sau Aurignacian (intre 23.000 si 35.000 de ani). Este pentru prima data cand in Europa Centrala se atesta arta parietala asa de veche", a aratat presedintele Federatiei Romane de Speologie.

In urma descoperirii, prin grija Federatiei Romane de Speologie si a Administratiei Parcului Natural Apuseni, pestera a fost pusa imediat sub protectie, in stare de conservare, sub autoritatea arheologica a Muzeului Tarii Crisurilor din Oradea si administrativa a Consiliului Judetean Bihor si va fi inclusa
intr-un complex proiect de cercetare multiinstitutional si multinational.

"Acest sit arheologic este deosebit de valoros, comparabil cu Sarmisegetusa sau Cucuteni, de pilda", a conchis Lascu.


Sursa
http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/cele-mai-vechi-picturi-paleolitice-din-europa-centrala-descoperite-intr-o-pestera-din-bihor-6412491


abyss

UE MP Mario Borghezi, inamic al Bilderberg, introduce o declaraþie in Parlamentul UE cu privire la sfarsitul secretului OZN /ET, alaturi de alti 17 membri:

http://www.examiner.com/x-2912-Seattle-Exopolitics-Examiner~y2010m6d18-EU-MP-Mario-Borghezi-Bilderberger-foe-introduces-EU-Parliament-declaration-to-end-UFOET-secrecy?

Xanadron

Poate cea mai importanta (si... nasoala, :? desi deloc neasteptata) stire a anului:
US Navy - IMPREUNA cu israelienii!!!! - au dat drumul fiarei din lesa !!!
Intrebarea e doar CIND ANUME va fi atacat Iranul. :oops:
"The Anglo-Saxon Mission" se pare ca era cu mult in urma graficului programat...  :-P

Itz coming! - 12 US warships cross Suez canal, head twd Red Sea

--------------------------------------------------------------------------------

US media curiously silent on this, Israeli media all over it. Also had been an anti-Iran propaganda push against Iran on CNN of late. My guess? Israeli air raid on Iran within next 3 weeks, US fleet there to pull the jews' chestnuts out the fire if it gets too hot.

I'd heard this as gossip from a naval officer a few weeks back, posted it in general discussion, and it was discounted. Looks as if it wasn't just gossip.



Report: U.S., Israeli warships cross Suez Canal toward Red Sea
Egypt opposition angered at government for allowing the fleet of more than 12 ships to cross Egyptian manned waterway, Al-Quds Al-Arabi reports.




By Jack Khoury
Tags: Israel news Egypt US

More than twelve United States Naval warships and at least one Israeli ship crossed the Suez Canal towards the Red Sea on Friday, British Arabic Language newspaper Al-Quds Al-Arabi reported Saturday.


According to the report, thousands of Egyptian soldiers were deployed along the Suez Canal guarding the ships' passage, which included a U.S. aircraft carrier.


The Suez Canal is a strategic Egyptian waterway which connects between the Mediterranean Sea and the Red Sea.

According to eyewitnesses, the U.S. battleships were the largest to have crossed the Canal in many years, Al-Quds reported.

Egyptian opposition members have criticized the government for cooperating with the U.S. and Israeli forces and allowing the ships' passage through Egyptian territorial waters.

They said they viewed the event as Egyptian participation in an international scandal, and added that the opposition would not sit with its arms crossed while the country allowed a fleet of U.S. and Israeli military ships to cross.

http://www.haaretz.com/news/diplomac...d-sea-1.297068
__________________
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban



4 Suns in the sky over Si Sa Ket, forming a ring in the sky around our Sol star
2 UFO's hovering and flying over Laem Chabang a port located near Pattaya, about 1 hour from the Capital Bangkok.
Featured on Thai Channel 7 News

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY



padme


Fr0styan


Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee