Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CHIP


CHIP


jean

Adevarul este dincolo de noi

CHIP


CHIP

Al saselea turist in spatiu a decolat la bordul navetei Soiuz spre Statia Spatiala Internationala

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-10-13&id=14285

Cautatorul

"Un cercetator britanic a inventat programul care poate traduce mesajele extraterestrilor"

"...
Britanicul John Elliott de la Leeds Metropolitan University a creat un program de calculator care ar putea ajuta la identificarea si chiar la traducerea mesajelor din spatiu, potrivit "The Telegraph". Software-ul ar urma initial sa descifreze structura limbajului extraterestrilor, acesta fiind primul pas in intelegerea celor spuse de ei.Cu proxima ocazie, programul creat de Elliot va compara semnalele extraterestrilor cu o baza de date formata din 60 de limbi diferite din intreaga lume pentru a incerca sa detecteze o structura similara.
..."

Mai multe la:

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-10-16&id=14470

Cautatorul

"NASA trimite în spaþiu un robot care va studia ce se întâmplã la marginea sistemului nostru solar"

"...

Oamenii de ºtiinþã încearcã sã afle ce se întâmplã când praful solar intrã în contact cu gazele reci din spaþiul interstelar.

Praful solar formeazã un fel de înveliº protector în jurul soarelui ºi acþioneazã ca un scut ce filtreazã radiaþiile cosmice. Astfel, astronauþii aflaþi în misiune în spaþiu sunt protejaþi.

Cercetãtorii de la NASA spun cã, în prezent, acest înveliº are cea mai micã densitate din ultimii 50 de ani ºi sperã sã afle cauzele acestui fenomen cu ajutorul robotului Ibex.

..."

http://www.realitatea.net/nasa-trimite-in-spatiu-un-robot-care-va-studia-ce-se-intampla-la-marginea-sistemului-nostru-solar_369801.html

CHIP


CHIP



Andy

Sincer cred ca Lucian Iordanescu nu vorbeste prostii. Nu stiu daca tot ce zice domnul profesor e adevarat dar asa as gandi si eu, o mare perdea de fum, foarte multa mediatizare si atatea ipoteze cu gauri negre si apocalipsa, mai si o defctiune care tine pana in primavara, in timp ce baietii desptepti isi faceau treaba. Despre CERN se vb de vreo cateva luni insa se lucra la el de vreo 20 ani.



CHIP


CHIP