Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pri3st3ss

dar problema saracelor albinute e deja "istorie".....albinele mureau pe capete,iar cercetatorii au spus ca au avut o boala...

dar asta a fost in SUA, nu am auzit nimic la noi...

http://search.bbc.co.uk/cgi-bin/search/results.pl?tab=av&q=Mystery%20disease%20kills%20bees&recipe=all&scope=all&edition=i
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Unidentified

A United Nations Decade of Contact has four Objectives: (1) DISCLOSURE - Governmental disclosure related to Extraterrestrial Presence; (2) DECADE OF CONTACT - Public funding of a 10 year process of public education and research about the Extraterrestrial Presence; (3) DISARMAMENT - A permanent ban on all space-based weapons and warfare in space through a Space Preservation Treaty Conference; (4) DIPLOMACY - Public Interest UNITED NATIONS Diplomacy with ethical Off-Planet Cultures now visiting Earth.  :evil:

Si la sf : 'Reached for comment, one Non-Governmental spokesperson stated, "We are certain 2006 will be a banner year for official disclosure of an advanced Extraterrestrial presence, and for the beginnings of a United Nations Decade of Contact." ' 2006 a fost zbuciumat dar nu-mi aduc aminte sa ma fi intalnit cu vreun alien  :lol:

http://www.ufodigest.com/unufo2.html


loreley

Atac terorist in SUA, oprit de FBI
9 Mai 2007
Dan Arsenie


Sase persoane au fost retinute de politia americana dupa ce au fost acuzate ca planuiau sa atace baza armatei Statelor Unite din New Jersey.






Grupul celor sase, care se pare ca nu are legaturi cu vreuna dintre organizatiile teroriste internationale, detinea numeroase arme, de la grenade foarte eficiente pana la carabine si arme automate.

Cei arestati sunt foarte tineri cu varste cuprinse intre 22 si 28 de ani. Dintre acestia, trei sunt frati de religie islamica, nascuti in Iugoslavia si veniti ilegal in SUA, care lucrau pentru o firma de constructii. Alti doi membri al grupului sunt un turc si un nativ iordanian care lucra ca taximetrist in Philadelphia. Cel de-al saselea suspect este tot un sarb, dar stabilit cu forme legale in SUA.

Cei sase si-au fixat drept tinta centrul Fort Dix din New Jersey pentru ca unul din membrii grupului stia foarte bine cladirea, deoarece livrase de numeroase ori pizza acolo, a declarat intr-o conferinta de presa avocatul american Christopher Christie. De asemenea, Christie a precizat ca atacul a fost evitat multumita celor doi agenti FBI care s-au infiltrat in grup.

"Ne confruntam cu o noua forma de terorism", a sustinut Jody Weis, agentul FBI care a condus operatiunea.

Ziar Evenimentul

           Sase oameni sa faca  praf   baza  armatei  din  NEW Jersey :evil:  Parca  e  un  film  cu Van Dammme  :evil:  Si  care  o fi noua  forma  de  terorism :evil:



Anna

Cercetatorii de la Nasa au inregistrat explozia unei stele care pare a fi o supernova. Supernovele apar prin autodistrugerea stelelor, in urma energiilor acumulate, dar recenta explozie poate sa revolutioneze teoria despre moartea astrelor. Denumita SN 2006gy, supernova este cea mai stralucitoare inregistrata vreodata si se afla la peste 240 de milioane de ani lumina departare de Terra.

Sursa : Ziarul 9 mai 2007

loreley

A fost descoperit mormantul lui Irod, rege al Iudeei

Un arheolog israelian, Ehud Netzer, sustine ca a descoperit mormantul lui Irod cel Mare, rege al Iudeei, teritoriu vasal Imperiului Roman, a anuntat Universitatea Ebraica din Ierusalim , relateaza Reuters. Mormantul a fost descoperit la aproximativ 12 kilometri de orasul sfant, in locul unde se afla cetatea Herodium, cucerita si distrusa de romani in anul 71.

Irod a devenit conducatorul Pamantului Sfant in jurul anului 40 I.H. si a murit in anul 4 dupa Hristos, in Ierihon.

Evanghelia dupa Matei spune ca Irod este cel care ar fi ordonat uciderea tuturor pruncilor sub 2 ani la Betlehem, locul nasterii lui Iisus.

Irod se temea ca si-ar putea pierde tronul in fata noului "rege al iudeilor", despre a carui nastere a aflat de la cei trei magi de la Rasarit.

hotnews.ro    stiri

darkness

ce ma bucur ca avem iar radio cosmos in functiune!! loreley, pls pune stirile despre cosmos aici:   http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,955.0.html

ms mult de intelegere

loreley


               Stiu ca  ma  iubesti :-D dar nu trebuie  sa  stie  toata lumea... :evil:


Anna

Nasa a anuntat astazi primele informatii despre succesorul lui Hubble, care va putea bineinteles sa strabata distante mult mai mari in univers si sa furnizeze informatii si mai interesante.



Anna

Imi permit sa fac o corelare cu Manuscrisul rachetei de la Sibiu. Poate ca e deplasata....dar....
Hermann Oberth, a fost alaturi de Wernher von Braun precursorul programului spatial din ziua de astazi. El a condus alaturi de von Braun, Ernst Stuhlinger si Robert Lusser programul german de rachete V2. Rachete care seamana izbitor de mult cu schitele manuscrisului de la Sibiu, rachete care mai apoi au fost bazele pentru Saturn si Soyuz. Partea interesanta acum urmeaza, domnul Oberth este din Sighisoara, sas la origine dar a pastrat  stranse legaturi cu zona germana.
In 1923, i-a fost acordat titlul de doctor in fizica la Universitatea Babes Bolyai din Cluj. Intre 1928 si 1929 acesta a lucrat ca si consultant stiintific la primul film care avea scene plasate in spatiul cosmic. In acelasi an a lansat prima racheta cu combustibil lichid numita Kegelduse, impreuna cu studentii de la Politehnica din Berlin printre care si prusacul Von Braun.
In tot acest timp legaturile lui cu Sibiul, unde locuia familia sa au fost stranse. Oberth a predat inainte de 1938 cand a plecat definitiv din Sibiu spre Germania, fizica ,la un liceu din Medias.
Si odata cu mutarea definitiva in Germania a inceput lucrul sustinut la proiectul V2.
Oare nu cumva domnul Oberth a vazut pe la Sibiu, ceva documente, ceva schite? Fiind sas la origine a avut sigur acces la multe. Parerea mea e ca a avut material...asemanarea dintre o racheta Saturn si schitele de la Sibiu e mare. Nu degeaba autorul cartii,dl Todericiu, afirma ca in 1969 specialistii de la NASA , i-au confirmat ca au in dotare o racheta asemanatoare cu cea din schitele vechi de mai bine de 500 de ani.
Seamana destul de bine si cu problema hartii lui Piri Reis, care nu a facut decat sa reproduca ceea ce a vazut pe o alta harta din tipuri stravechi. Daca si Conrad Haas a facut acelasi lucru? Daca proiectele sale se bazeaza pe altceva mai vechi gasit? La o adica precursoarele rachetelor sunt celebrele vimanas...care isi au locul in mitologia indiana din timpuri stravechi....
Complicat.... :roll:

Urban

Pt Anna

Niste poze ca sa intelegem mai bine problema....

Anna

Multumesc Urban, oricum manuscrisul e amplu, cred ca are mult mai multe schite...dar asemanarea e evidenta si pe pozele care le-ai pus tu. De abia astept sa-mi cumpar cartea care se lanseaza astazi :wink:  :rocket:

Unidentified

UFO Disclosure – The Harsh Reality

'On May 9, 2001, Dr. Steven Greer of The Disclosure Project paraded a convincing cast of military and government witnesses before cameras at the National Press Club in Washington, DC. And then......nothing. Almost 6 years of non-disclosure about why it never went beyond that single press conference, even though it was the brightest "flash in the pan" the UFO movement had experienced. Almost immediately, Greer set up a corporation dedicated to finding the elusive technology to provide the world's energy needs with "alien technology". He put all his efforts into that, and all we ever got was a video to remember the hope the press conference generated. The hope that, finally, we might get some answers from the government went the way of most alternatives to mainstream thought; it got sold.

Even though very little has been done, not withstanding the efforts of Steven Basset and a few others to force government disclosure, something recently, almost out of the ether, seems to have generated that governmental UFO disclosure so important to the credibility of the entire UFO movement. And, interest in UFOs has spread from the generally ignored paranormal and UFO "community" to the mainstream media. Suddenly, the justified fear of ridicule connected with reporting UFO sightings is fading and acceptance by the mainstream is increasing.'

continuarea aici :

http://www.ufodigest.com/news/0507/harshreality.html