Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Soryn

Vezi si articolul: ENDGAME II: The Antarctic Atlantis and Ancient ET Ruins  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1209-endgame-pt-2?showall=1&limitstart= by David Wilcock and Corey Goode, December 11, 2016, povestea cu Antarctica, incepe sa devina interesanta.

Xanadron

#4366
Citat din: Rayden din  12 Decembrie 2016, 19:47:44
interesant triunghiul asta... Michaela e. Salla - Corey Goode - Tom DeLonge cat si ceea ce afirma in articolele din link-urile de mai jos:
[...]
daca macar pe sfert e adevarat ce se spune pe acolo...oh boy, oh boy, ce soc or sa aibe unii..iar cu scepticii de serviciu, tare sunt curios sa vad ce or sa mai zica, dar, cred ca le va mananca matza limba...
Din pacate (sau din fericire?) si scriitorii SF mai rasariti reusesc sa comunice "sferturi de adevar" in fictiunile lor, fara s-o vrea neaparat.
Iar David Wilcock nici macar talentul asta nu-l are, ca sa nu mai zic despre tupeul lui bagabont de-a binelea :-D de-a mai stoarce fonduri de la creduli SI dupa fiasco-ul total al predictiilor pe tema "21.12.2012", despre care ziceam p-atunci cam asa, apropo de explicatiile lui infantile cu rol de scuze post-2012:

"Davidel al nostru o arde cica deja-n a enshpea dimensiune, :fullmoon: iar noi am ramas ca fraierii de carutza in dimensiunea iluminata doar licurician a lu' Base's_cu Obama si dupa 21 decembrie! :lol:
Zi sa mori tu cu transcendentza-n bratze, Davide - bine-ar fi fost sa te fi uschit fara intoarcere in a 5-a dimensiune a escrocilor impreuna cu Patrick Geryl, Ashayana Dean, Steven Greer, Inelia Benz, Fulford, Drake si alti Melchizedeci, Toleci ori Bashari iluminati ca si tine cu lampa de gaz, :star: dar din pacate nu scapa asa usor lumea asta credula de voi..."


...Iar despre noua lui asociere cu Corey Goode - alt sarlatan si mai disruptiv cu Pasaroii lui Bleu, dar la fel de util sforarilor NWO - s-au scris deja jdemii de monitoare pe forumuri ceva mai minutioase in 'sapaturi' ca RUFOn si doar 4-5 procente dintre forumisti ii mai acorda girul credibilitatii - si aia partiala (desi nu merita, pot sa revin cu argumente zdrobitoare anti-DW.)

P.S. - disclaimer: Poate-s doar eu insa prea radical-sceptic vizavi de pseudo-whistlerblowerii care nu vin cu absolut nimic credibil, daca nu concret, da-n orice caz nimeni nu ma poate convinge sa am incredere in cineva care zice ca ne vrea binele... dar si banii. :-D (DW sau Bashar, daca nu stiati, au venituri declarate de +2 milioane USD anual fiecare. :wink:)

Acu' pe bune: THE Disclosure trebuie "fortzata" cumva, darrrr... daca v-as vinde eu (ori @abyss, @fiulploii s.a.) DVD-uri cu Pasaroi Verzi care stau zilnic la suete cu noi si ne plimba prin Univers in Bule Violet- da' niciodata cu martori, clar - am fi cumva mai convingatori?!...
Corey Goode vad ca este pentru unii, chiar daca face parte si el din gashca "super-soldiers"-ilor cu hiper-puteri niciodata demonstrate, desi ar fi atit de simplu - doar le-au crescut cica maini-picioare amputate-n caftelile cu ET :-( - aia rautaciosi, evident, ca Pasaroii Albastri ie buni cu tontzii. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#4367
Citat din: Aliosa din  14 Septembrie 2016, 20:26:47
Mai nou circula vorba pe netu asta larg , ca deja e moarta  :? :? :?  sau ca ar suferi de parkinson de ceva vreme , in plus cica se cauta inlocuitor pentru campanie :) :) :)
https://www.youtube.com/watch?v=kXY75UTkdS4
Io zic ca iese Base :D

Aparent off topic ... O0 ... "vand fan, vand fan" ... pardon curent ... la curentat ...



editat by alx
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

Te rog sa postezi asemenea subiecte pe alte siteuri. Data viitoare iti voi șterge acest gen de postari fara rezerve.


Ganditorul

Cam prea asemanatoare - nu numai forma dar si evolutia OZN in cele 3 postari. La filmarea 3, partea 2, se schimba proportia intre mediul ambiant (copaci) si OZN. Cred ca e un fals - dar unul bine facut.

Arhanghelul

Citat din: abyss din  30 Ianuarie 2017, 11:35:23
Te rog sa postezi asemenea subiecte pe alte siteuri. Data viitoare iti voi șterge acest gen de postari fara rezerve.

73
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

StarDust

Si uite asa fac unii bani, nu tocmai putini:

http://www.descopera.ro/dnews/16168840-cat-se-castiga-din-teoriile-conspiratiei-suma-pe-care-un-vanator-de-ozn-uri-faimos-pe-youtube-o-obtine-din-postarea-zilnica-a-videoclipurilor-false

Chestia asta nu se aplica doar in aceste cazuri cu false OZN-uri ci si la teorii cu planete plate si alte asemenea elucubratii...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

prodcomb

distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

prodcomb

distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

kenjiro

O nava cu oi plecata din Romania a scufundat un vas spion al Moscovei: Proprietarul oilor da vina pe rusi


O nava cu oi plecata din Romania a scufundat un vas spion al Moscovei: Proprietarul oilor da vina pe rusiFoto: Ziare.com
Proprietarul celor aproape 9 mii de oi aflate pe vasul de marfa care s-a ciocnit cu o nava spion ruseasca, joi, in Marea Neagra, scufundand-o, sustine
ca vina apartine personalului de pe cealalta ambarcatiune.

De altfel, Mahmoud Karazi a spus, pentru Digi 24, ca aceasta este concluzia la care s-a ajuns in urma unei anchete desfasurate in Turcia.

"A fost ceata, acolo, in Bosfor, si s-a lovit vaporul incarcat cu animale vii de la Midia spre Aqaba si s-a lovit de o nava militara ruseasca.
Nava lor nu avea voie sa stea acolo, era un loc interzis, faceau niste exercitii acolo si nu aveau voie. De vina este vaporul militar.
Asa au constatat turcii", a spus Karazi.

Acesta sustine ca militarii rusi ar fi trebuit sa vada vasul cargo apropiindu-se: "Au atatea aparate, e nava militara, e altceva".

"Nava are de toate (sisteme radar - n.red.), cum sa nu? Ei (militarii rusi - n.red.) pot sa vada alte nave, dar alte nave (comerciale - n.red.)
nu pot vedea nava lor", a mai spus proprietarul oilor, mentionand ca vasul sau va fi dus la reparatii, la Santierul Midia sau la cel din Constanta,
in timp ce animalele vor fi aduse inapoi si imbarcate pe alt vapor.

Amintim ca, in urma incidentului de joi, toti cei 78 de membri ai echipajului rusesc au fost evacuati, insa nava lor s-a scufundat, in urma
unei fisuri sub nivelul apei. Ciocnirea a avut loc in conditii de ceata si de lipsa de vizibilitate, la aproape 40 de kilometri distanta de Stramtoarea Bosfor.

Sursa:
http://www.ziare.com/international/rusia/o-nava-cu-oi-plecata-din-romania-a-scufundat-un-vas-spion-al-moscovei-proprietarul-oilor-da-vina-pe-rusi-1463515


Intrebare 
De cate oi are nevoie armata romana pentru a distruge toata marina ruseasca ?


panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.


kenjiro

Un crucisator din armada americana trimisa in Coreea s-a ciocnit cu o barca de pescuit

Crucisatorul USS Lake Champlain s-a ciocnit, marti, cu o barca de pescuit sud-coreeana, in timpul unei misiuni de antrenament din Marea Japoniei.
Acest crucisator a fost trimis in zona ca parte a "armandei americane", insotind portavionul USS Carl Vinson, pentru a contracara amenintarea reprezentata de Phenian, transmite agentia sud-coreeana Yonhap.
Presa sud-coreeana catalogheaza incidentul drept extrem de neobisnuit.

"Am avut un accident cu crucisatorul american USS Lake Champlain si barca de pescuit sud-coreeana 502 Namyang, la aproximativ 90 de kilometri sud de insula Ulleung", a declarat un oficial militar de la Seul.

Insa acesta a precizat ca nicio persoana nu a fost ranita, desi crucisatorul s-a izbit de barca de pescuit cu o lungime de 20 de metri.
Potrivit primelor informatii, sase pescari erau in barca.
Reprezentantii Marinei SUA au precizat ca crucisatorul efectua o operatiune de rutina in apele internationale.
Dupa coliziune, cele doua ambarcatiuni au reusit sa navigheze in siguranta.
Doua investigatii au fost lansate pentru a determina circumstantele in care a avut loc coliziunea neobisnuita din Marea Japoniei.

Sursa:
http://www.ziare.com/international/america/un-crucisator-din-armada-americana-trimisa-in-coreea-s-a-ciocnit-cu-o-barca-de-pescuit-1464915